- 1 Eylül 2009
- 382
- 43
- 318
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.181
Zararı varmı bilmiyorum ama benim kızım da balık hapını içince toparlandı hemen baya bi kilo aldı bıraktım acaba senin doktor da mı oyle birşey verseydi
mrb kızlar boyacı gelcek bırazdan sızlere bakım hemen dedım
mesa gozun aydın canımmaş bebışın buyumuş
dlg uzulme canım benımde ssorunum aynı ama drum bu haftadan sonra artık gelışım gerılıgı değil kılo takıp edılcek dedı.ıyı besleen ıstırahat et
bugun dr gtcek arkadşlar gzl haberlerle gelırsınz ınş.
dogum yapan arkadaş kım kızlar adından tanımadım kullanıcı adı ne?
mrb kızlar boyacı gelcek bırazdan sızlere bakım hemen dedım
kolay gelsin canım
doktor bide demesinmi gelişim geriliğinden şüphelendim die neyseki göbek kordonunu ölçtü çıkan sonuçlar normaldi ama sınırdasın dedi korkmana gerek yok dedi yatak istirati verdi düzenli beslenme eşliğinde şimdi kayınvaldemin yanında yatıyorum
Cnm üzülme ultroson aletlerinin hassasiyetinden de kaynaklanıyor böyle durumlar.Eğer sen beslenmene dikkat ediyorsan sıkma canını.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.
şekerler bizim kızın 2 ismi olacak hiç istemesem de eşim zeynep de olsun diye tutturdu asya ya ısınamadm seni kırmamak için kabul ettim dedi. Ben de biraz 2 isim olmaz diye itiraz ettim ama sonra da bencillik yapıyorum gibi geldi ve kabul ettim .nasıl olacak bilmiyorum şimdi bu kız a zeynep derlerse sinir de olurm sadece babası zeynep desin:2:
Kızlar pazar günü ablamlar geliyor temizliğe onlar gelmeden ben de başladım dolapların içine falan beni çok da dağınık yakalamasınlar istiyorum:2: Temizlik işi bu pazar biterse artık bol bol dinlenirim
Gözün aydın canım, aferin bebişe annesini üzmemeiş bu seferGünaydın kızlar biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı nts normal cıktı kızım 2719 gr olmus kafası önde gidiyordu eşitlenmiş haftasıyla uyumlu sadece bacak boyu bir hafta geri herşey çok iyi ve normal gözüküyo hafta ya salı yine gidecez
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk annemi hastaneye yatırmışlar ciddi bir sorun değil ama işte uzak olunca zor oluyor öksürüyordu ondan yatırmışlar neyseki gece rahat uyumuş kadıncağız bir haftadır uyuyamıyordu
Geçmiş olsun. Havalar yanıltıyor insanı ama güneşi de pırıl görünce biraz gönüllü aldanıyoruz sanırım.Günaydın kızlaaaar,,
biz 2 gündür nezleyle savaşıyoruz..kışın valla turp gibiydik azıcık havalar gzlleşti bizde kızımla aldandık herelde havalara, hmn kendimizi gzl havaya kaptırdık ama o da bizi aldattı nezle yaptıSizler nasılsınız şekerler?
Canım biraz dikkat edince hemen toparlıyor bebekler.günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.
slm kzlar biz geldik oğlumla. dün dra gittik sevine sevine geldik evimize. bebişim 2 hafta önce karın çevresi geri olduğu için annesini üzmüştü 34. haftada 2120gr dı dün itibariyle kilosu 36+1 de 2700gr olmuş maşallah çooookkkk mutlu olduk. birde yine sancım çıktı nst ye girdim 100-90-80 olarak 3 sefer sancı oldu ama sonra düzeldi heran bekliyoruz artık kuzumu ama dr 2 hafta daha sık dişini dedi.
gözün aydın canım maşallah bebeğine iyi bakmışsın
önceki kontrolde çok üzülmüştüm cnm yaa niye böyle oldu diye çok şükür bu sefer mutlu etti bizi bebişimiz
slm kzlar biz geldik oğlumla. Dün dra gittik sevine sevine geldik evimize. Bebişim 2 hafta önce karın çevresi geri olduğu için annesini üzmüştü 34. Haftada 2120gr dı dün itibariyle kilosu 36+1 de 2700gr olmuş maşallah çooookkkk mutlu olduk. Birde yine sancım çıktı nst ye girdim 100-90-80 olarak 3 sefer sancı oldu ama sonra düzeldi heran bekliyoruz artık kuzumu ama dr 2 hafta daha sık dişini dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?