2011 Nisan Anneleri

canım benimkide geriydi.şuan 1 hafta öne geçmiş çok şükür.ben bu ay her gün 2 çorba kaşığı pekmez yedim
günde 2 kivi
el kadar et(balık tavuk kırmızı farketmiyor)
2-3 bardak süt
2 kase yoğurt
ara öğünlerin biri kahvaltılık gevrek içine kuru yada teze meyve koyuyordum ayrım bardk sütle yedim
900 gr almış çok şükür bende kilo aldım ama biz önemli değiliz şu durumda..inşallah toparlar canım.benim ilkide 34. haftada aynı senin gibi 1800 lerdeydi..böyle beslendim 3100 gr doğdu.

inşallah canım dediklerini yapıcam benimde kızım normal kilosuna ve haftasına göre normale döner Rabbimin izniyle inşallah

Zararı varmı bilmiyorum ama benim kızım da balık hapını içince toparlandı hemen baya bi kilo aldı bıraktım acaba senin doktor da mı oyle birşey verseydi

mrb kızlar boyacı gelcek bırazdan sızlere bakım hemen dedım
mesa gozun aydın canımmaş bebışın buyumuş

dlg uzulme canım benımde ssorunum aynı ama drum bu haftadan sonra artık gelışım gerılıgı değil kılo takıp edılcek dedı.ıyı besleen ıstırahat et

bugun dr gtcek arkadşlar gzl haberlerle gelırsınz ınş.

dogum yapan arkadaş kım kızlar adından tanımadım kullanıcı adı ne?

GEDİMAN canım nicki.

Kızlar pazar günü ablamlar geliyor temizliğe onlar gelmeden ben de başladım dolapların içine falan beni çok da dağınık yakalamasınlar istiyorum :2: Temizlik işi bu pazar biterse artık bol bol dinlenirim

benim bebeğim 33+2de 1700 doktorum normal diyo hep, yani doktorların bakış açısı farklı bu kilo olayına canım sen takma yani

günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
Cnm üzülme ultroson aletlerinin hassasiyetinden de kaynaklanıyor böyle durumlar.Eğer sen beslenmene dikkat ediyorsan sıkma canını.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.

emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.

Aaaaa Allahım ne oluyor bu nisan bebişlerine.Hiç durdukları yerde durmuyorlar...
Rabbim acil şifalar versin sağlığına bir an önce kavuşsun inş.

şekerler bizim kızın 2 ismi olacak hiç istemesem de eşim zeynep de olsun diye tutturdu asya ya ısınamadm seni kırmamak için kabul ettim dedi. Ben de biraz 2 isim olmaz diye itiraz ettim ama sonra da bencillik yapıyorum gibi geldi ve kabul ettim .nasıl olacak bilmiyorum şimdi bu kız a zeynep derlerse sinir de olurm sadece babası zeynep desin :2:

canım biz zeynep nevval koyduk adını 2 sinide söylüyoruz.ama çevremiz nevval diyor tek isim söylüyor.ilk kez soranlar zeynep diyor.acaba hatamı yaptık diyorum 2 isimle

Kızlar pazar günü ablamlar geliyor temizliğe onlar gelmeden ben de başladım dolapların içine falan beni çok da dağınık yakalamasınlar istiyorum :2: Temizlik işi bu pazar biterse artık bol bol dinlenirim

bende annemler gelmeden kalkışacağım temziliğe..gerçi o gelmden eve temizlik için şirket alcam ama dolap içleri bana kalcak onları falan düzenlerim..hemende bozuluyor ya dolaplar çok sinir oluyorum

Günaydın
Gözün aydın canım, aferin bebişe annesini üzmemeiş bu sefer
Çok geçmiş olsun canım.
Uzakta olunca böyle haberler almak gerçekten zor oluyor.
Gözüyle görmek istiyor insan.
Geçmiş olsun. Havalar yanıltıyor insanı ama güneşi de pırıl görünce biraz gönüllü aldanıyoruz sanırım.
günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
Canım biraz dikkat edince hemen toparlıyor bebekler.
Dinlenip bebeğe yarayacak şeyler ye bak nasıl yetişiyor haftasına.
emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.

Nicki neydi arkadaşımızın acaba, böyle olunca kim olduğunu anlayamıyoruz.
Allah acil şifalar versin.
İnşallah bir an önce sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkıp evlerine gelirler.

slm kzlar biz geldik oğlumla. dün dra gittik sevine sevine geldik evimize. bebişim 2 hafta önce karın çevresi geri olduğu için annesini üzmüştü 34. haftada 2120gr dı dün itibariyle kilosu 36+1 de 2700gr olmuş maşallah çooookkkk mutlu olduk. birde yine sancım çıktı nst ye girdim 100-90-80 olarak 3 sefer sancı oldu ama sonra düzeldi heran bekliyoruz artık kuzumu ama dr 2 hafta daha sık dişini dedi.

Son düzenleme:

gözün aydın canım maşallah bebeğine iyi bakmışsın

o maşallah tatlım benim de zayıftı karın cevresi ama sonra düzeldi şimdi de bacakları bir hafta geri bu ne demen oluyor acaba yoksa boyu mu kısa olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…