- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.221
merhaba.haklısın arkadaşım.ilk dakikalar çok önemli.benim ilk doğumumda ablam çekmiş bu görüntüleri ben daha ayılmamıştım.oysa planlamamıştım ama çok güzel bir hatıra kaldı bize.
çok güzel yaa. insan sonra bakınca çok duygulanıo resimlere videolara
hep şey düşünürüm kızım büyücek çocuğu olcak onlara göstercek filan die:)biraz fazla ileriyi düşünüorum galiba:)
kızlar annemle teyzem geliyormuş bebek kapı süsü yapmışlar e.önünde gördüklerinden kopya çekmişler anlayacağınız. birde şeker sepeti var dı maviydi kuzenimin onu pembeye boyamışlar şeker biblolarını almışlar ayyy çok merak ettim gelselerde görsem ben pek dışarı çıkamadaığım için onlar halletmişler
evet insanlar istediği gibi söylüyor.bu yönden kötü çocuk kişilik bunalımına girecek diyorum ilerde..ikincisine tek isim koymaya karar verdik.tek olsun öz olsun herkes bizim gibi hitap etmiyor dedik.
gelince resmini çek bize de göster merak ettim:)
kızlar bu gebelik çizelgesinde değiştirmek istediğim bir şey var en kolay nasıl yapılır acaba bilen var mı
selam güzel bebişlerin güzel anneleriiiii herkes iyidir umarımmmm
ruveydax kırk bin kere maşaallah çok güzelmiş ilk kızın.kaç kilo doğdu acaba? gelişimi çok iyi gibi geldi de.
çok heyecanlısınızdır nisan anneleri allah bir avazda doğurmayı nasip etsin hepimize.
ayy pek tatlı birde pek kıpır kıpır , hareket etmeden de duramıyor..maşallah süphanallah.merhaba.haklısın arkadaşım.ilk dakikalar çok önemli.benim ilk doğumumda ablam çekmiş bu görüntüleri ben daha ayılmamıştım.oysa planlamamıştım ama çok güzel bir hatıra kaldı bize.
[video=dailymotion;xcmw3o]http://www.dailymotion.com/video/xcmw3o_yagmurun-hayata-gozlerini-acyyy-ve_lifestyle[/video]
ayy pek tatlı birde pek kıpır kıpır , hareket etmeden de duramıyor..maşallah süphanallah.
ben bunu çok duyuyorum..böyle gününü doldurmayan veya brz küçük doğan bebişler çok uyuyorlarmışaslında çok küçük doğmuştu.2.470 kg. ilk doğduğu gün böyleydi.ama sonra günlerce uyumuştu kızım benim.gözlerini zor açıyodu.şimdi abla olucak inşallah :)20 aylık abla...
aslında çok küçük doğmuştu.2.470 kg. ilk doğduğu gün böyleydi.ama sonra günlerce uyumuştu kızım benim.gözlerini zor açıyodu.şimdi abla olucak inşallah :)20 aylık abla...
Gözüm baya korktu doğum yapanları duyunca.Daha hiçbir şey hazır değildi, sabahtan beri bi gayret koyuldum işe.Daha bebişin giysilerini yeni yerleştiriyorum dolabına.Boya kokusunun çıkmasını bekliyordum, uyku seti yıkanıyo bir yandan.Akşama biraz ütü işim var onları yapıcam.
Sonra yarın falan doğum çantamı hazırlicam.Birkaç şey yoluna girsin bari.İçim huzurlu olsun en azından.Hep ertele ertele nereye kadar.
ben bunu çok duyuyorum..böyle gününü doldurmayan veya brz küçük doğan bebişler çok uyuyorlarmışuyusunda büyüsün ü boşuna dememişler şey sorcam birde isteyerek mi oldu şimdiki hamişlik yoksa kazaya kurban mı gittik acaba
benim kızım da 23 aylık şu an.
beklenen doğum tarihi kardeşiyle aynydıı:)
ama kızım 12 gün erken geldi bakalım kardeşi ne zaman gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?