2011 Nisan Anneleri

gelince resmini çek bize de göster merak ettim:)

evet insanlar istediği gibi söylüyor.bu yönden kötü çocuk kişilik bunalımına girecek diyorum ilerde..ikincisine tek isim koymaya karar verdik.tek olsun öz olsun herkes bizim gibi hitap etmiyor dedik.

vallahi ben de iki isim olayına tamamen karsıyım aile içindeki, arakdaslar arasındakı karısıklıkları gectım zaten ama resmi bir iş yaparsan hele cok zor oluyor,tecrube ile sabit. nacizane hiç kimseye tavsiye etmiyorum. ben sadece nil koyacağım kızımın adını inşallah. önüne arkasına bir şey eklemeyeceğim annesinin ismine soyisimlerine inat onun ismi kısa ve öz olacak

selam güzel bebişlerin güzel anneleriiiii herkes iyidir umarımmmm

selam canım hoşgeldin

ruveydax kırk bin kere maşaallah çok güzelmiş ilk kızın.kaç kilo doğdu acaba? gelişimi çok iyi gibi geldi de.

teşekkür ederim canım
2790 doğdu
aslında çok ii değil gelişimi
biraz geriden gelioruz ama dr sorun diil zaten düşük kilolu bebekler ancak 3-4 yaşında yakalar akranlarını dio

çok heyecanlısınızdır nisan anneleri allah bir avazda doğurmayı nasip etsin hepimize.

amin canım hepimize inş.

ayy pek tatlı birde pek kıpır kıpır , hareket etmeden de duramıyor..maşallah süphanallah.

aslında çok küçük doğmuştu.2.470 kg. ilk doğduğu gün böyleydi.ama sonra günlerce uyumuştu kızım benim.gözlerini zor açıyodu.şimdi abla olucak inşallah :)20 aylık abla...
ben bunu çok duyuyorum..böyle gününü doldurmayan veya brz küçük doğan bebişler çok uyuyorlarmış uyusunda büyüsün ü boşuna dememişlerşey sorcam birde isteyerek mi oldu şimdiki hamişlik yoksa kazaya kurban mı gittik acaba

Gözüm baya korktu doğum yapanları duyunca.Daha hiçbir şey hazır değildi, sabahtan beri bi gayret koyuldum işe.Daha bebişin giysilerini yeni yerleştiriyorum dolabına.Boya kokusunun çıkmasını bekliyordum, uyku seti yıkanıyo bir yandan.Akşama biraz ütü işim var onları yapıcam.
Sonra yarın falan doğum çantamı hazırlicam.Birkaç şey yoluna girsin bari.İçim huzurlu olsun en azından.Hep ertele ertele nereye kadar.

aslında çok küçük doğmuştu.2.470 kg. ilk doğduğu gün böyleydi.ama sonra günlerce uyumuştu kızım benim.gözlerini zor açıyodu.şimdi abla olucak inşallah :)20 aylık abla...

benim kızım da 23 aylık şu an.
beklenen doğum tarihi kardeşiyle aynydıı:)
ama kızım 12 gün erken geldi bakalım kardeşi ne zaman gelcek

sana katılıyorum şekerm bende dün herşeyimi halletm çantamı hazırladım yıkandı ütülendi herşey bide bnm suyumda sızma war heran herşey olablr ama bu bütün hamileler için gecerli allah korusun ama tedbiri önceden almak lazım bn çantamı hazırladm daha bi huzurluyum valla/B]

yok kaza değil biz korunmuyorduk.olursa olur dedik.eşim de istiyordu hemen kızımıza bir kardeş.oldu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…