2011 Nisan Anneleri

o maşallah tatlım benim de zayıftı karın cevresi ama sonra düzeldi şimdi de bacakları bir hafta geri bu ne demen oluyor acaba yoksa boyu mu kısa olacak

aman boş ver cnm takmamak lazım her dediklerini ben bunu anladım. sonuçta bii makine ölçümü yani yanılabiliyor.

herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım bende evde son temizlik işlerinin hallediyorum malum haftaya salı sezeryanla doğumum var bugunde saçlarımı boyatmaya gidicem kuaförüme dedim bitkisel boyucak doktorum izin verdi... MESA CIM çok sevivndim bebeişinin kilo almasına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

canım maşallah bebişine çok güzel beslemişsin sağlıkla gelsin inşşş.

kızlar merhaba bişey sorcam size geçen c.tesi kontrolüm vardı bebişim iidi çok şükür ama pazardan beri sanki daha az hareket ediyo günlük 10 hareketi tamamlıyo ama eskisi gibi çok ve sert hareketi yok 37. haftayı sürüyoruz çok şükür doktor hareketlerine dikkat et dedi o yüzden çok takılıyorum sizce normal mi

çok sağol hayatım az kalmış seninde ,,,gün yaklaştıkça benim de piskolojimde değişiklikler başladı biraz daha gerginim allah hepimizin yardımcısı olsun bu gece rüyamda normal yapamazsın sezeryan yap seni korkutmamak için bir şey demiyorduk falan diye biri birşey söylüyordu kim olduğunu hatırlamıyorm

evet bence de dün kü ultrason kağıdında hata payı + - 409 gr yazıyordu mesela bu çok fazla ve saçma

benim ilk bebeğimde son kontrolde 3200 demişti dr
bi hafta sonra doğum yaptım 2790 doğdu bebişim
yani hata payı çok fazlaydı. hadi kilo verdi desem o kadar vermesi imkansız
o yüzden ben kafaya takmıorum hiç kilo olayını

oh maşallah çok az kalmış
işleri de halletmişsin sıra güzelliğe gelmiş
e bebeğe güzel görünmek lazım tabi
bi de resimlerde güzel çıkmak:)

canım belki senin bilinç altında normal doğumla ilgili kaygıların varsa onunla alakalı bir durumdur ama benden sana tavsiye mecburiyetin yoksa normal doğum en iyisi bende çok istedim normal olmasını ama malesef sezeryan olucam ama tabi önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız.

resimde güzel çıkmak diince aklıma geldi
doğum fotoğrafçısı filan ayarlamayacak olan kızlar nacizane tavsiyem mutlaka önceden birini görevlendirin foto olayı için
ilk yanınıza geleceklerden birini. kardeşiniz, kuzeniniz filan kim olursa.
herkes çok heyecanlı oluyo ilk anlarda unutulabiliyor
ama birisi görevli olunca görev bilinciyle yapıo o işi
ilk kucağınıza verdiklerinde
ilk emzirirken
babası ilk kucağına aldığında
ilk altı değiştirilirken vs
sonra çok güzel anısı oluyo bunların

canım biz zeynep nevval koyduk adını 2 sinide söylüyoruz.ama çevremiz nevval diyor tek isim söylüyor.ilk kez soranlar zeynep diyor.acaba hatamı yaptık diyorum 2 isimle

canım fıkır sordugun ıcın soyluytorum yoksa ısıne karısmıs gıbı olmak ıstemem ama benım 2 ısmım var kımı ışkını kımı ıkıncısını kımı her ıkısını soyler benım en nefret ettıgım sey bu bu nedenle kızım yada oglum olursa kesınlıkle 2 ısım koymayacagım dedım cok buyuk karısıklık belırsızlık sen ne kadar ıkı ısmınıde soyleyecegım desende cevrendekıler ıstedıkelrı gıbı hıtap edıyorlar bu nedenle ıkısınden bırınde karar ver ne gerek cıft ısım.benım gorusum boyle cunkı ben bu konuda dedıgım gıbı hep müzdarıp olmusumdur.

merhaba.haklısın arkadaşım.ilk dakikalar çok önemli.benim ilk doğumumda ablam çekmiş bu görüntüleri ben daha ayılmamıştım.oysa planlamamıştım ama çok güzel bir hatıra kaldı bize.

[video=dailymotion;xcmw3o]http://www.dailymotion.com/video/xcmw3o_yagmurun-hayata-gozlerini-acyyy-ve_lifestyle[/video]

Son düzenleme:

evet insanlar istediği gibi söylüyor.bu yönden kötü çocuk kişilik bunalımına girecek diyorum ilerde..ikincisine tek isim koymaya karar verdik.tek olsun öz olsun herkes bizim gibi hitap etmiyor dedik.

bebek şekerlerimi aldım, çok mutluyum :))) daha çok vakit var ama eminönüne gitmişken aldım biblolu -lavantalı -magnetli... tabi yine çikolata dağıtılacak herhalde iş yerinde ve eve gelenlere, ama onlarıda biblolu almayı düşünmüyorum, çok pahalıya çıkacak bu şeker işi yoksa kaliteli normal çikolata dağıtırız artık... öpücüks

panik yapmaktan korkuyorum sadece dün nts de bile kalp atışları düşük cıktı diye heyecan yaptım tansiyonum 14 e cıktı allah doğum da yardım etsin insallah zaten ben doğum yaparsam herkes yapar :2:

benimde öyle dün akşama kadar hareketlerini takip ettim akşam başladı hareketlere gündüz korkuttu beni nedense akşamları daha hareketli oluyor anlamadım

kızlar annemle teyzem geliyormuş bebek kapı süsü yapmışlar e.önünde gördüklerinden kopya çekmişler anlayacağınız. birde şeker sepeti var dı maviydi kuzenimin onu pembeye boyamışlar şeker biblolarını almışlar ayyy çok merak ettim gelselerde görsem ben pek dışarı çıkamadaığım için onlar halletmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…