- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.161
Bizimde bugün kontrolümüz var bakalım oğlum ne alemde inşaallah iyidir
gözünaydın canım maşallah kocaman olmuş bebişinbiz de perşembe gidicez bakalım ne kadar olduk. En son ne zaman gitmiştin doktora?o zaman ne kadar çıkmıştı bebiş. Ben de tahminlemeye çalışıyorumda ne kadar oldu bizim minnoş diye
Günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk annemi hastaneye yatırmışlar ciddi bir sorun değil ama işte uzak olunca zor oluyor öksürüyordu ondan yatırmışlar neyseki gece rahat uyumuş kadıncağız bir haftadır uyuyamıyordu
Benim kızımın 23 nisan da statta gösterisi varmış..ben Allah nasip ederse yeni doğum yapmış olcam gidemicem kızımın ilk defa bir gösterisine katılamıcam..çok üzülüyorum..kardeşime ve en yakın arkadaşıma tembih ettim ne olur bari siz işlerinizi ayarlayın gidin yalnız bırakmayın kızımı orada dedim..ama ben gidemicem diye biraz boynu büküldü...gerçe yavrum hiçbir şey demedi ama ben üzüldüğüne anladım
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım
geçmiş olsun Allahıım şifa versin canım.Bebişin içinde herşey yolundadır inşaallah.
emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş allahım şifa versin ikisinede.
günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
Dün hastane de beklerken bir adam gördüm eşi doğuma girmiş sürekli bir yerleri telefonla arayıp duruyordu . Sonra konusmaya başladık eşine sezeryan için hafta ya gün vermişler kendisi de işlerini ona göre ayarlamıs akrabaları da antep de oturuyormus hafta ya geleceklerdi ama biz bu sabah aniden doğum a geldik eşimin suyu geldi dedi. 3. Cocuklarıymıs şimdi bebeği getirip bana verirlerse ben ne anlarım ben ne yaparım dedi. Sonra hemsire bebek bezi istedi adam bez almaya gitti ben de nts ye girdim sonra görmedim ne yaptı acaba adam için üzüldüm
emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.
maşallah canımGünaydın kızlar biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı nts normal cıktı kızım 2719 gr olmus kafası önde gidiyordu eşitlenmiş haftasıyla uyumlu sadece bacak boyu bir hafta geri herşey çok iyi ve normal gözüküyo hafta ya salı yine gidecez
Günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk annemi hastaneye yatırmışlar ciddi bir sorun değil ama işte uzak olunca zor oluyor öksürüyordu ondan yatırmışlar neyseki gece rahat uyumuş kadıncağız bir haftadır uyuyamıyordu
çok geçmiş olsun dikkat et kendineGünaydın kızlaaaar,,
biz 2 gündür nezleyle savaşıyoruz..kışın valla turp gibiydik azıcık havalar gzlleşti bizde kızımla aldandık herelde havalara, hmn kendimizi gzl havaya kaptırdık ama o da bizi aldattı nezle yaptıSizler nasılsınız şekerler?
canım benimkide geriydi.şuan 1 hafta öne geçmiş çok şükür.ben bu ay her gün 2 çorba kaşığı pekmez yedimgünaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
ay korktum yaaaa:18::18::18::18:emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.
Ya niye herkes erken doğuruyoro noluyor bu millete gözüm koktu artık kimsemde yok burda gerçi yardım edecek dostlar var ama annem gelemezse doğmuma çok üzülürüm(
Canım hemen üzülme bol bol dinlen imkanın varsa ve meyveyi yeşilliği mısır gevreğini çok tüket bak nasıl büyüyor bebişin ben bol bol roka yiyorum hem kanda yapıyor mısır gevreğinide ara öğünlerde ye meyveyle gevreğin içine pekmez kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?