2011 Nisan Anneleri

Bizimde bugün kontrolümüz var bakalım oğlum ne alemde inşaallah iyidir

geçen pazartesi yani 35 haftamda gittim 2533 gr dı

geçmiş olsun Allahıım şifa versin canım.Bebişin içinde herşey yolundadır inşaallah.

Günaydın kızlaaaar,,
biz 2 gündür nezleyle savaşıyoruz..kışın valla turp gibiydik azıcık havalar gzlleşti bizde kızımla aldandık herelde havalara, hmn kendimizi gzl havaya kaptırdık ama o da bizi aldattı nezle yaptıSizler nasılsınız şekerler?

Merhaba,

Benzer durum bizde de var doktor ya 22 nisanda ya 25 nisan da alırım diyor bebişi bende herşey yolunda giderse 25 ni beklemek istiyorum ilk kez gösterisi olacak çocuğun beni orda görmek ister eğer bebek daha erken gelirse durumum iyi olursa tam cıkacakları saat gider görürüm diye düşünüyorum

günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş

Dün hastane de beklerken bir adam gördüm eşi doğuma girmiş sürekli bir yerleri telefonla arayıp duruyordu . Sonra konusmaya başladık eşine sezeryan için hafta ya gün vermişler kendisi de işlerini ona göre ayarlamıs akrabaları da antep de oturuyormus hafta ya geleceklerdi ama biz bu sabah aniden doğum a geldik eşimin suyu geldi dedi. 3. Cocuklarıymıs şimdi bebeği getirip bana verirlerse ben ne anlarım ben ne yaparım dedi. Sonra hemsire bebek bezi istedi adam bez almaya gitti ben de nts ye girdim sonra görmedim ne yaptı acaba adam için üzüldüm

emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.

emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş allahım şifa versin ikisinede.

aaaa çok şükür allah kurtarmıs insallah kısa zamanda kuvezden cıkar böyle haberler aldıkça daha da çok korkar oldum

günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş

Canım hemen üzülme bol bol dinlen imkanın varsa ve meyveyi yeşilliği mısır gevreğini çok tüket bak nasıl büyüyor bebişin ben bol bol roka yiyorum hem kanda yapıyor mısır gevreğinide ara öğünlerde ye meyveyle gevreğin içine pekmez kat

ay çok zor ya ama ailesininde doğum zamanı gelmesi yanlış en azından bir hafta önce gelmeleri gerekir benim annemde bir hafta önce gelicek inşaallah eşimde diyor ya erken olursa nisan başında gelsin ama gelemezki babam yalnız kalamıyor((

emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.

Ya niye herkes erken doğuruyoro noluyor bu millete gözüm koktu artık kimsemde yok burda gerçi yardım edecek dostlar var ama annem gelemezse doğmuma çok üzülürüm(

Günaydın annişler....
Ya sormayın bu ne doğuran doğurana...Benim de gözüm fena korkmaya başladı.Daha annem gelmedi, evim temizlenmedi.Herşeyden önemlisi bebişimin ciğerleri tam gelişmedi daha.
Tabi herşeyin hayırlısı...Hakkımızda hayırlısı olsun...

maşallah canım

çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım benimkide geriydi.şuan 1 hafta öne geçmiş çok şükür.ben bu ay her gün 2 çorba kaşığı pekmez yedim
günde 2 kivi
el kadar et(balık tavuk kırmızı farketmiyor)
2-3 bardak süt
2 kase yoğurt
ara öğünlerin biri kahvaltılık gevrek içine kuru yada teze meyve koyuyordum ayrım bardk sütle yedim
900 gr almış çok şükür bende kilo aldım ama biz önemli değiliz şu durumda..inşallah toparlar canım.benim ilkide 34. haftada aynı senin gibi 1800 lerdeydi..böyle beslendim 3100 gr doğdu.

ay korktum yaaaa:18::18::18::18:
Ya niye herkes erken doğuruyoro noluyor bu millete gözüm koktu artık kimsemde yok burda gerçi yardım edecek dostlar var ama annem gelemezse doğmuma çok üzülürüm(

aynen annemler yok daha umreden gelmediler mart sonu gelecekler.nisan ortasına kadar dursun istiyorum bende.doğum nisan sonu görünüyor

doktor bide demesinmi gelişim geriliğinden şüphelendim die neyseki göbek kordonunu ölçtü çıkan sonuçlar normaldi ama sınırdasın dedi korkmana gerek yok dedi yatak istirati verdi düzenli beslenme eşliğinde şimdi kayınvaldemin yanında yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…