2011 Nisan Anneleri

naber kızlar? biz gerim gerim geriliyor kasım kasım kasılıyoruz... yarın yine nst miz var. ilacı bıraktık artık ama kızımın gelmeye niyeti yok...şu 9 ay geçti de son günler işkence resmen

naber kızlar? biz gerim gerim geriliyor kasım kasım kasılıyoruz... yarın yine nst miz var. ilacı bıraktık artık ama kızımın gelmeye niyeti yok...şu 9 ay geçti de son günler işkence resmen

Ay Dreamer sen gerçekten sona yaklaşmışsın yaa maşallah ne kadar az kalmış.
Panik oldum birden

belki seni riske atmak istemiyordur sonuçta çok iyi bir dr seninki.ben kendi dr umun rahatlığına şaşırıyorum

evt canım bende oyle duşunuyorum hayrlısı olsun artık.ben çok panıgım bışe duysam hemen ırdelerım uzulurum drumda bunun farkında bana psıkolojık olarakta çok destek verıyor.

Ayy ben de normlden tırsıyorum çok.dikişler falan ürkütüyor beni çok:18:

ben de çok sıkıldım kızlar çatacak yer arıyorum .Çarşamba günü dr gidiceez dua edin de bebeğim 2kg yi devirmiş olsun 2 haftadır kendimi besiye çektim yanii kilo almıştır dimi kızlar ....
Almıştır cnm inş. gönlünü ferah tut...
Cnm sen en son ne zaman gitmiştin kaç kiloydu??

bu konu benim de kafama takıldı.bana da dr um 2500 doğar dedi ama normal olur diyo
Evt cnm bana da normal olur dedi...

muz kıvı mutlaka ye hergun

Yok beee Erencim ben hamileliğimin başından beri her gün istisnasız muz ve kivi yedim...Ama maş. bana daha çok yaradı

bende de ole yedıklerım hep bana yaradı ama olsun verırız kıloları.dogumdan sonrada yenı topık açarız nısan annelerının dıyet bolumu dıye

bende de ole yedıklerım hep bana yaradı ama olsun verırız kıloları.dogumdan sonrada yenı topık açarız nısan annelerının dıyet bolumu dıye
Heee valla açalım birbirize destek oluruz hem

canım ben en son 32 +5 de gitmiştim 1460 gr 38 cm di minnoşum

Valla hep minik bizim kızlar...Senin de kız demi??
Annesi bu sefer daha fazla almıştır kilosunu bence

Ay Dreamer sen gerçekten sona yaklaşmışsın yaa maşallah ne kadar az kalmış.
Panik oldum birden
canım sorma azaldı günümüz hele 1 haftadır hergün doğdu doğacak stresimiz vardı. geçmiyor günler. eşim annem tepemde gözümün içine bakıyorlar, benim hormonlar tavan yaptı sinirden ölüyorum...hayırlısı ile bir doğuraydım
kalsın buyusun ıçerde annesı rahat demekkı kuzun
inatçı tatlım benim kız gelmiyor keyfi yerinde tabi dediin gibi içerde
ama gel bir de annesine sor

selam kızlar:92:nasısınız bakalım??:92:bildiğimiz kişilerden başka doğuran olmadı sanırım değil miaman aman vakitli gelsin bebiklerimiz inşallah yerlerinde biraz büyüsünler...çok özledik gerçi onları..çok merak ediyoruz ama...günler geçtikçe heyecanlanmaya başladım..nası bişe gelecek kollarıma??bundan sonraki hayatım nası olacak??evlenirken bu kadar heyecanlanmış mıydım bilemiyorum...doğum sanki daha bir dönüm noktasıymış gibi geliyo bana.

pinpirikliyim de artıyo...aman hareket etti yok şöyle oldu yok böyle oldu...daha valizimi tam hazırlamadım...hatta hazırlamadım.koncaklar hazır ama yerleşmeyi bekliyo...allahım hepimizi hayırlısıyla bir avazda kurtarsın...normal doğumdan da korkuyom sezeryandan da...nolcak bilmem..ayyyy böyle işte

günaydın kılzar nasılsınız bebişler nasıl biz kzıımla işe geldık çalışıyoruz 1 nısan son çalışma tarıhım ınsallah.artık calısmaktan sıkıldım kzııma sarılıp evde uyumak ıstıyorum

Günaydın kızlar biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı nts normal cıktı kızım 2719 gr olmus kafası önde gidiyordu eşitlenmiş haftasıyla uyumlu sadece bacak boyu bir hafta geri herşey çok iyi ve normal gözüküyo hafta ya salı yine gidecez

günaydın kızlar uzun zamandır yazamıyordum işlerim bu ara çok yoğun. hiç fırsatım olmuyor. neyseki son 3 iş günüm. sonra evdeyim. o zaman bol bol yazarım

Günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk annemi hastaneye yatırmışlar ciddi bir sorun değil ama işte uzak olunca zor oluyor öksürüyordu ondan yatırmışlar neyseki gece rahat uyumuş kadıncağız bir haftadır uyuyamıyordu

gözünaydın canım maşallah kocaman olmuş bebişinbiz de perşembe gidicez bakalım ne kadar olduk. en son ne zaman gitmiştin doktora?o zaman ne kadar çıkmıştı bebiş. ben de tahminlemeye çalışıyorumda ne kadar oldu bizim minnoş diye

herkese gunaydn bzi de uyku tutmadı
erkenden kahvaltmzı yaptk braz sonra yatarz belki
işlermzi halledp..gecmişi okdm
sinir asabyet bu aralar benmde ustumde çatp duryrm eşime ..
dun gece agrm wardı braz blyrdu baktm uyumuşş bende cattım
sen benm agrm olrken nasıl uyursun dye
ben olsam sabaha kadr gozme uyku grmez dye
sonradan saçmaladgmı anladm ama ne yapayım hormonlar işte son zamnlar daha bi tawan yapyr demekki
hep biz mi çekecegz bu işin zorlğnu boşwern braz da onlar çeksin :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…