- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.141
bu konu benim de kafama takıldı.bana da dr um 2500 doğar dedi ama normal olur diyo
Standart 13 kilo sanırım ama benim durumun daha kötü hafta olarak sizden daha gerideyim
benim de yaş 37 canım inş veririz kiloları
naber kızlar? biz gerim gerim geriliyor kasım kasım kasılıyoruz... yarın yine nst miz var. ilacı bıraktık artık ama kızımın gelmeye niyeti yok...şu 9 ay geçti de son günler işkence resmen
naber kızlar? biz gerim gerim geriliyor kasım kasım kasılıyoruz... yarın yine nst miz var. ilacı bıraktık artık ama kızımın gelmeye niyeti yok...şu 9 ay geçti de son günler işkence resmen
ya aslında herkes bebk kçk olursa daha rahat dogar dıyorlar ama drum ılk bebgın duşuk oldu buda kçk kıymetlı bbek dedı
belki seni riske atmak istemiyordur sonuçta çok iyi bir dr seninki.ben kendi dr umun rahatlığına şaşırıyorum
Ayy ben de normlden tırsıyorum çok.dikişler falan ürkütüyor beni çok:18:benm kızım donmuş ama dr kçk dıye sezeryan yapcam dıyor.aslında benımde işime geldı bı yandan hem tarıh erken oldu hemde uyycam uyancam kızm dunyaya gelmışama sezeryan çokk zormuş korkmuyorda değilim.
Almıştır cnm inş. gönlünü ferah tut...ben de çok sıkıldım kızlar çatacak yer arıyorum .Çarşamba günü dr gidiceez dua edin de bebeğim 2kg yi devirmiş olsun 2 haftadır kendimi besiye çektim yanii kilo almıştır dimi kızlar ....
Evt cnm bana da normal olur dedi...bu konu benim de kafama takıldı.bana da dr um 2500 doğar dedi ama normal olur diyo
muz kıvı mutlaka ye hergun
Ayy ben de normlden tırsıyorum çok.dikişler falan ürkütüyor beni çok:18:
Almıştır cnm inş. gönlünü ferah tut...
Cnm sen en son ne zaman gitmiştin kaç kiloydu??
canım ben en son 32 +5 de gitmiştim 1460 gr 38 cm di minnoşum
Heee valla açalım birbirize destek oluruz hembende de ole yedıklerım hep bana yaradı ama olsun verırız kıloları.dogumdan sonrada yenı topık açarız nısan annelerının dıyet bolumu dıye
canım ben en son 32 +5 de gitmiştim 1460 gr 38 cm di minnoşum
canım sorma azaldı günümüz hele 1 haftadır hergün doğdu doğacak stresimiz vardı. geçmiyor günler. eşim annem tepemde gözümün içine bakıyorlar, benim hormonlar tavan yaptı sinirden ölüyorum...hayırlısı ile bir doğuraydımAy Dreamer sen gerçekten sona yaklaşmışsın yaamaşallah ne kadar az kalmış.
Panik oldum birden
inatçı tatlım benim kız gelmiyor keyfi yerinde tabi dediin gibi içerdekalsın buyusun ıçerde annesı rahat demekkı kuzun
Günaydın kızlar biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı nts normal cıktı kızım 2719 gr olmus kafası önde gidiyordu eşitlenmiş haftasıyla uyumlu sadece bacak boyu bir hafta geri herşey çok iyi ve normal gözüküyo hafta ya salı yine gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?