- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.241
ne güzel aynı kaderi yaşıyoruz yani.hayırlısıyla doğarlar inşallah.küçük abla olacak onlar.
bende çantamı hazırlamaya başladım..işten eve dönünce yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama artık bi eğilip kalkmak bile o kadar zor geliyorki bana..keşke önceden yapsaydım diyorumGözüm baya korktu doğum yapanları duyunca.Daha hiçbir şey hazır değildi, sabahtan beri bi gayret koyuldum işe.Daha bebişin giysilerini yeni yerleştiriyorum dolabına.Boya kokusunun çıkmasını bekliyordum, uyku seti yıkanıyo bir yandan.Akşama biraz ütü işim var onları yapıcam.
Sonra yarın falan doğum çantamı hazırlicam.Birkaç şey yoluna girsin bari.İçim huzurlu olsun en azından.Hep ertele ertele nereye kadar.
yok kaza değil biz korunmuyorduk.olursa olur dedik.eşim de istiyordu hemen kızımıza bir kardeş.oldu çok şükür.
Tebrik ediyorum sizi , şahsen asla cesaret edemem:13:ewet canım. biz de isteyerek yaptık
küçük olması şans bence kıskançlık filan açısından en azından az sıkıntı çekeriz:)
hem de ikisi bir büyür sonra rahatlarız:)
Cnmmm hadi gözün aydın seni merak ediyordum ben de.Bak annesi ne güzel tamamlamış haftalarını.Darısı benim başıma inş.Aman ne yapalım gönlümüzü ferah tutalım.Allahım sağlık sıhhat versin inş.slm kzlar biz geldik oğlumla. dün dra gittik sevine sevine geldik evimize. bebişim 2 hafta önce karın çevresi geri olduğu için annesini üzmüştü 34. haftada 2120gr dı dün itibariyle kilosu 36+1 de 2700gr olmuş maşallah çooookkkk mutlu olduk. birde yine sancım çıktı nst ye girdim 100-90-80 olarak 3 sefer sancı oldu ama sonra düzeldi heran bekliyoruz artık kuzumu ama dr 2 hafta daha sık dişini dedi.
Ayyy azcık bişey kalmışşşş hadi bakalım cnm Allah kurtarsın...herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım bende evde son temizlik işlerinin hallediyorum malum haftaya salı sezeryanla doğumum var bugunde saçlarımı boyatmaya gidicem kuaförüme dedim bitkisel boyucak doktorum izin verdi... MESA CIM çok sevivndim bebeişinin kilo almasına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
aslında çok küçük doğmuştu.2.470 kg. ilk doğduğu gün böyleydi.ama sonra günlerce uyumuştu kızım benim.gözlerini zor açıyodu.şimdi abla olucak inşallah :)20 aylık abla...
mavili34,..ERVA..,tiancu,Esmer Gülcin,Ruveydax,mikita,fase2009,yagmurun_annesi,nrcna,mefunihi,serde82,yicika,leegorkemm,300110,KEJA,
Selam kızlar...Nasılsınız...
selam canım hoşgeldinmavili34,..ERVA..,tiancu,Esmer Gülcin,Ruveydax,mikita,fase2009,yagmurun_annesi,nrcna,mefunihi,serde82,yicika,leegorkemm,300110,KEJA,
bende çantamı hazırlamaya başladım..işten eve dönünce yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama artık bi eğilip kalkmak bile o kadar zor geliyorki bana..keşke önceden yapsaydım diyorum
Tebrik ediyorum sizi , şahsen asla cesaret edemem:13:
Hg tatlım , bgn ben nezleyle mücadele ediyorum..sen nasılsınmavili34,..ERVA..,tiancu,Esmer Gülcin,Ruveydax,mikita,fase2009,yagmurun_annesi,nrcna,mefunihi,serde82,yicika,leegorkemm,300110,KEJA,
senin ilkiyle şimdiki arasında ne kadar fark varselam canım hoşgeldin
ben de aslında diğer türlüsüne cesaret edemezdim
ikinciyi istiyoruz madem hemen olsun dedik
birini büyütüp rahata erdikten sonra sil aştan başlamak çok zor gelirdi heralde bana:)
Hg tatlım , bgn ben nezleyle mücadele ediyorum..sen nasılsın
senin ilkiyle şimdiki arasında ne kadar fark var
tam olarak iki yaş olcak.
uuuu..Allah hayırlı uzun ömür versin
mavili34,..ERVA..,tiancu,Esmer Gülcin,Ruveydax,mikita,fase2009,yagmurun_annesi,nrcna,mefunihi,serde82,yicika,leegorkemm,300110,KEJA,
Eki Görüntüle 159378
ben bebek şekeri olarak bunlardan yapıorum
şu an bi yandan buraya yazıorum bi yandan yapıorum bakalım yetiştirebilcem mi doğuma kadar:)
Hoşbulduk kızlar...Sizlerin iyi olmanıza sevindim...Ben çok sitresliyim artık ama konuşmak hiç içimden gelmiyor...Sitresli olmama rağmen birde durgunum...Sadece içimde yaşıyorum...Dün çok bel ağrım oldu ve alttan giren sancımla adet ağrısı gibi ağrım...Hele oğlum hareketlendikçe alttan çıkacak sandım ve çok ağrım oldu...Başladım bir süre sonra ağlamaya...Eşiminde tuhafına gitti ağlamam...
çok güzeller ellerine sağlık..sen hamaratsın maşallah ben sipariş verdim biberon şeklinde mıknatıslı önlerinde küşük biblo bebekler biberonun içinde de şekerler var çok güzel hepsi yaa..Bunlar bebeğin mevlütünde dağıtılacak demi yani geçmiş olsuna gelenlere de verilecek mi??Ben mevlütten önce gelenlere lokum çikolata falan ikram ederim melütte bu şekerleri sepet içinde ikram ederim diye düşünüyprum siz nasıl yapacaksınız??
Hoşbulduk kızlar...Sizlerin iyi olmanıza sevindim...Ben çok sitresliyim artık ama konuşmak hiç içimden gelmiyor...Sitresli olmama rağmen birde durgunum...Sadece içimde yaşıyorum...Dün çok bel ağrım oldu ve alttan giren sancımla adet ağrısı gibi ağrım...Hele oğlum hareketlendikçe alttan çıkacak sandım ve çok ağrım oldu...Başladım bir süre sonra ağlamaya...Eşiminde tuhafına gitti ağlamam...
o biberonluları da çok beğeniorum ben.
canım ben mevlüt yapmıcam. zaten doğumdan 10-15 gün sonra annemle gidicem memlekete inş. bi sorun olmazsa
o yüzden gelen herkese vericem. hatta hastaneye de götürcem hemşirelere filan da vercem
ama arkadaşlarım hep mevlütte dağıttılar şekerlerini.
bende bugün yataktan adet sancısı gibi kasıklarımda agrı ile uyandım sanki içerde bişeyler yırtılıyo igne batıyormuş gibi bide erken dogumları duyunca her an bişey olacakmış gibi
Canım yolun sonuna yaklaşıyoruz artık bunlar çok normal..Sadece güzel şeyler düşünmeye çalış bebeği kucağına aldığını ,tatlı tatlı bakıştığınızı,onun mis gibi kokusunu içine çektiğini ne bileyim işte mutlu olacağın şeyler düşün ben öyle yapmaya çalışıyorum
Stressli olmanın sebebi şuandaki hamileliğin verdiği sıkıntılı durummu cnm yoksa başka sebeplerde varmıHoşbulduk kızlar...Sizlerin iyi olmanıza sevindim...Ben çok sitresliyim artık ama konuşmak hiç içimden gelmiyor...Sitresli olmama rağmen birde durgunum...Sadece içimde yaşıyorum...Dün çok bel ağrım oldu ve alttan giren sancımla adet ağrısı gibi ağrım...Hele oğlum hareketlendikçe alttan çıkacak sandım ve çok ağrım oldu...Başladım bir süre sonra ağlamaya...Eşiminde tuhafına gitti ağlamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?