2011 Nisan Anneleri

bende bugün yataktan adet sancısı gibi kasıklarımda agrı ile uyandım sanki içerde bişeyler yırtılıyo igne batıyormuş gibi bide erken dogumları duyunca her an bişey olacakmış gibi

Sorma valla o korku hepimizde var.Gerçe K.Kocatepe nin sitesinde 36 hafta doduktan sonraki doğumlar erken doğum sayılmıyormuş yazıyor..Ama biraz daha dursunlar bence de..dün aile hekimliğinde ebe bebek aşağıya inmiş ama biraz daha inecek dedi..geri sayım başladı

bu agrıları ksılmaları nasıl ayırt edecegimizi bende cok merak ediyorum

en azından 38 inci haftayı bulsak iyi olur

kızlar yardım istedim ama kimse bişi yazmıyır illaki tanıdıkmı olmamız lazım

Stressli olmanın sebebi şuandaki hamileliğin verdiği sıkıntılı durummu cnm yoksa başka sebeplerde varmı

Hamileliğin verdiği sıkıntı da var canım ama etrafta çok canımı sıkıyor...Birgün çok fena patlayacağım...

Ahhh canım bir bilsek...

Canım etraftakiler öyle çok şey söylüyorki,herkesin hamileliği aynı geçmez biliyorsun...benim kızımda hiç ağrım olmadı hamile miyim değil miyim hiç anlamadım ama bu oğlanda ağrım oluyor bıçak saplanır gibi oluyor kasıklarıma..karnım sertleşiyor,taş gibi oluyor...dr.sordum normal dedi rahim kendini doğuma hazırlıyor dedi...

aynen canım,benimde öyle hep ağrım var.biraz yürüsem sancım başlıyor anlamadım ben bu işi.hep korkuyorum bişey olacak diye...

kızlar bence paniğe hiç gerek yok.benim de geçen hafta yani 35. haftamda 4-5 gün adet sancısına benzer kasık ağrılarım oldu.sanırım bu doğal bişey. bebişimiz o haftada epey zorluyor olmalı ki bunu yaşıyoruz.bu hafta çok şükür (el ve ayak şişmesi ve el kol uyuşması-zor dayanıyorum ) dışında sancım yok. kısacası benim ağrılarım geçti.inşallah sizin de geçer :)

Selam canım;amin inş.bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.Benim oğlum doğum pozisyonunu almış başı aşağıda yani..o yüzden de aşağıya daha çok baskı oluyor özellikle yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda öyle oluyor.Ama yattığım zaman o da rahatlıyor hatta döndüğünü falan çok rahat hissediyorum senin ki doğum pozisyonunu almış mı?

İnşallah canım geçerde normale dönerizde doğum ağrısı bumuş deriz...Böyle olmak çok zor...

nisan anneleri oldu mart anneleri,erken doğumlar oldukça en ufak bir ağrıdan panikliyoruz sanırım.

Canım şimdiki kasılmalarımız ağrılarımız düzensiz oluyor ve dinlenince geçiyor ama gerçek doğum sancıları düzenli aralıklarla oluyor ve dinlenme falan bir işe yaramıyor..yani yaşadığım için biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…