- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.261
bende bugün yataktan adet sancısı gibi kasıklarımda agrı ile uyandım sanki içerde bişeyler yırtılıyo igne batıyormuş gibi bide erken dogumları duyunca her an bişey olacakmış gibi
Etrafımdan duyuyorum hamilelik süreci içinde hiç ağrı hissetmemiş...Hissettiğindede hastaneye gitiğinde doğum başlamış ama benim öyle değilki...Hep ağrı hep ağrı...Ayırt edemiyorum artık...Daralıyorum...
Sorma valla o korku hepimizde var.Gerçe K.Kocatepe nin sitesinde 36 hafta doduktan sonraki doğumlar erken doğum sayılmıyormuş yazıyor..Ama biraz daha dursunlar bence de..dün aile hekimliğinde ebe bebek aşağıya inmiş ama biraz daha inecek dedi..geri sayım başladı
kızlar selam
yolun sonuna yaklaştık artık hepimiz ayrı ayrı telaş içindeyiz inş. sağ salim eksiksiz noksansız alrız bebeklerimizi
ben şu anda 35+2 deyim karnım hala yukarıda ve kızımın hareketlerini aşaıda hissediyorum yukarıda sadece şişlik yapıyor toparlanıyor ama hareketler mesanemde sanki rahmimde sizlerin nasıl lütfen bilgi verirseniz sevinirim
Stressli olmanın sebebi şuandaki hamileliğin verdiği sıkıntılı durummu cnm yoksa başka sebeplerde varmı
bu agrıları ksılmaları nasıl ayırt edecegimizi bende cok merak ediyorum
kızlar yardım istedim ama kimse bişi yazmıyır illaki tanıdıkmı olmamız lazım
Etrafımdan duyuyorum hamilelik süreci içinde hiç ağrı hissetmemiş...Hissettiğindede hastaneye gitiğinde doğum başlamış ama benim öyle değilki...Hep ağrı hep ağrı...Ayırt edemiyorum artık...Daralıyorum...
kızlar yardım istedim ama kimse bişi yazmıyır illaki tanıdıkmı olmamız lazım
kızlar selam
yolun sonuna yaklaştık artık hepimiz ayrı ayrı telaş içindeyiz inş. sağ salim eksiksiz noksansız alrız bebeklerimizi
ben şu anda 35+2 deyim karnım hala yukarıda ve kızımın hareketlerini aşaıda hissediyorum yukarıda sadece şişlik yapıyor toparlanıyor ama hareketler mesanemde sanki rahmimde sizlerin nasıl lütfen bilgi verirseniz sevinirim
kızlar bence paniğe hiç gerek yok.benim de geçen hafta yani 35. haftamda 4-5 gün adet sancısına benzer kasık ağrılarım oldu.sanırım bu doğal bişey. bebişimiz o haftada epey zorluyor olmalı ki bunu yaşıyoruz.bu hafta çok şükür (el ve ayak şişmesi ve el kol uyuşması-zor dayanıyorum ) dışında sancım yok. kısacası benim ağrılarım geçti.inşallah sizin de geçer :)
kızlar bence paniğe hiç gerek yok.benim de geçen hafta yani 35. haftamda 4-5 gün adet sancısına benzer kasık ağrılarım oldu.sanırım bu doğal bişey. bebişimiz o haftada epey zorluyor olmalı ki bunu yaşıyoruz.bu hafta çok şükür (el ve ayak şişmesi ve el kol uyuşması-zor dayanıyorum ) dışında sancım yok. kısacası benim ağrılarım geçti.inşallah sizin de geçer :)
en azından 38 inci haftayı bulsak iyi olur
nisan anneleri oldu mart anneleri,erken doğumlar oldukça en ufak bir ağrıdan panikliyoruz sanırım.
Selam canım;amin inş.bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.Benim oğlum doğum pozisyonunu almış başı aşağıda yani..o yüzden de aşağıya daha çok baskı oluyor özellikle yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda öyle oluyor.Ama yattığım zaman o da rahatlıyor hatta döndüğünü falan çok rahat hissediyorum senin ki doğum pozisyonunu almış mı?[/QUOTE
cevabın için tşk tatlım cuma gidicem kontrole şu anda bilmiyorum ama daha önce böyle aşağıya vuruşları oldu kontrolde ters duruş çıktı yani başı yukardaydı yine aynı olmasından korkuyorum sanki bacaklarıyla vuruyor aşağı ne bilim ya iyice stres oldum artık
bu agrıları ksılmaları nasıl ayırt edecegimizi bende cok merak ediyorum
benim karnımda tam olarak aşagı inmedi bebek hem aşagıda hem yukarıda hareket ediyo bazen kafasıyla aiagı baskı yapıyo bazen eliyle koluyla yukarıda hissdiyorum hareketlerini
Benimde aynı canım...Herhan çıkacak gibi hissediyorum ve hareket ettikçede sancım oluyor...Bazen oğlumu yukarıda hissediyorum bazende aşağı inmiş olarak...
Selam canım;amin inş.bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.Benim oğlum doğum pozisyonunu almış başı aşağıda yani..o yüzden de aşağıya daha çok baskı oluyor özellikle yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda öyle oluyor.Ama yattığım zaman o da rahatlıyor hatta döndüğünü falan çok rahat hissediyorum senin ki doğum pozisyonunu almış mı?[/QUOTE
cevabın için tşk tatlım cuma gidicem kontrole şu anda bilmiyorum ama daha önce böyle aşağıya vuruşları oldu kontrolde ters duruş çıktı yani başı yukardaydı yine aynı olmasından korkuyorum sanki bacaklarıyla vuruyor aşağı ne bilim ya iyice stres oldum artık
Rica ederim şekerimhadi kontrolden hayırlı haberlerle gel inşallah...benim de yarın kontrolüm var çok merak ediyorum özledim bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?