2011 Nisan Anneleri

Sabah sabah yine sinir etti beni kayınvalide zaten...Aradı nasılsın diye...Ağrılarım var dedim...Normal deyip duruyor...Anladık normal diyorum bende kendi kendime...Eeee doğum olurmu diyor...Ya ben nerden bileyim sanki 10 tane doğurdum...Doğursam azda olsa bilecem herhalde...Annem özel dr. götürdü hamileliğim boyunca ilk defa...Ne demiş dr. onu soruyor...Dediklerini anlattım ne biçim işmiş bu Nisan'ın 15 kadar nasıl beklenirmiş...Nisan'ın 15 günlerimi geçiyormuşum gelmezse tekrar gelirsin dedi dr...Bunu saçma buldu kadın...Bende en azından normal doğum yapacağımı biliyorum dedim...Bu sefer parasını sordu 120 ytl dedim kadına çok geldi...Sinir etti beni konuşmalarınla...Demiyorki kızım Nisan'ın 15 tekrar giderseniz onuda ben vereyim...Annemin verdiği paranın hesabını soruyor...Diğer torununu ayda 2 defa özel dr. götürmüş parasını o vermiş bunda tık yok...

Hamileliğin verdiği sıkıntı da var canım ama etrafta çok canımı sıkıyor...Birgün çok fena patlayacağım...
Ahhh canım bir bilsek...
amaan tatlım boşver..ağzı olan herkes konuşuyor..zaten kendi sıkıntımız kendimize yetiyor bir de onun bunun söylediği şeyler yüzünden canını sıkma

aman canım boş ver dün akşam da kayınpederim sordu bana bi daha ne zaman gideceksin diye ben de haftaya dedim gitmesen olmuyormu dedi olmuyor dedim daha önce de cok sık değilmi yada eşin izin almasa iş yerinde sorun olmasa diyordu dün de böle diyince sinir oldum bir de neden diyorum biliyormusun dedi neden dedim hani boyle hastaneye gidince patronun tüm gün gelme izninden düşeyim diyor ya o yüzden dedi ben de işime geliyor dinleniyorum dedim..ya sanki biz ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz eşim e bundan sonra hastaneye gidince kimseye soylemeyelim dedim tamam sen takma dedi garibim o da bıktı artık herşeyi kafama takıyorum diye

Son düzenleme:

Evet canım yaaa...Bizede aynısını yapıyor kayınvalide...Bu ayıma kadar hep araştırma hastanesine gittim beş kuruş para vermedim ona bile laf etti...Dr. test istedi ona laf etti...İshal olmuştum beterdim dr. hastaneye yatırdı laf etti...Ayyy birde üstüne söylenip sonrada ben bilmem demesi iyice delirtiyor...Sonrada üstüne eltimi haftada 2 defa özele kontrole götürdüğünü ilki düşük olduğundan her hafta sonu hastanede yattıklarını anlatıp durur...Onun ki can sanki benimki değil...İnsanın zoruna gidiyor...

ay bu kaynanalar hep aynı galiba benim eşim tek cocuk ilk torun bide cocuga alınan herşey kadına batıyo zaten biz dogru düzgün birşey almadık hep annemler alıyo bide biz birlikte oturuyoruz düşün artık halimi ilk bailarda bide ben hamileligimde hiç doktora gitmedim deyip duruyodu 30 sene önce dogum yapmış şimdiyle kıyaslıyo

Hadi kaynanayı anlıyoruz da kayınpeder de bu işe karışır mıymış yaa??ne gıcık..bence de hiç söylemeyin destek değil köstek oluyorlar insana..ben sinir oldum valla..gerçe benim kayınpederim öldü bir kaynanam var onu da eşim getirdi kütahyadan bana yardımı olsun diye sağolsun kaynanalık yapmıyor aramız iyi seviyorum onu ama o da bütün gün örgü örüyor ben işten eve gidiyorum yemek yapıyorum bir de bana sözde ben sana yardıma geldim sen daha bana hizmet ediyorsun diyor..Güler misin ağlar mısın??

2 gün önce eşimin dayısı felç geçirdiğinden hastaneye ziyarete gittik...Orda yaza kadar annende kalırsınız dedi...Şimdi annemdeyimde...Olmaz o dedim...Anneme iş yerinden doğum günümle beraber 10 gün izin verebiliyorlar bana bakması için...O süreç içinde annemde kalacağım yine...10 gün sonra eve geçecem sen gelecen dedim...Sustu...Yanıt vermedi...Bunu birkaç oldu yapıyor...Eşime dedim birdaha çağırmam...Zaten bana iş yapacak birini aramıyorum sadece bizim burda 40 çıkana kadar yalnız bırakılmaz...Ben insan bulurum kendime dedim eşime...

yani kırk cıkana kadar tek kalmamak iyi olur

hadi ya yemek yapmıyorsa ben ne anladım bu yardımdan :2:

Evet canım 4o çıkana kadar bizde de hem bebek hem anne yalnız bırakılmaz.Ama daha çok moralini bozan biri olmasın da.zaten doğum depresyonu denen bişey var bie de onlar çıkmasın başına.

Evet canım 4o çıkana kadar bizde de hem bebek hem anne yalnız bırakılmaz.Ama daha çok moralini bozan biri olmasın da.zaten doğum depresyonu denen bişey var bie de onlar çıkmasın başına.

Anneme diyorum şimdi hastanede yatarken diyorum kayınvalide gelir saatlerce oturur...Otursa ağzını açmadan canıma minnet ama herşeye karışır yalnızca onun bildikleri doğruya ozaman cinnet geçiririm ben o ağrılarımla dedim...Annem yapacak bişey yok diyor ama ben ebelere çıkarttırırm onu çok karışırsa...

hadi ya yemek yapmıyorsa ben ne anladım bu yardımdan :2:

Aman ne yapayım işte moralimi bozmuyor ya,kaynanalık yapmıyor (eşimin üvey annesi de o yüzden)eşimden çok beni seviyor ya da öyle davranıyor bunlar yeter bana diyorum ben de.Bakalım bebek doğunca nasıl olacak??

Yaaa aslında bazen kızıyorum kendime sonuçta oda eşimin annesi diye ama ben kendi annemin karışmalarına gelemiyorum da ona nasıl geleyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…