- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.281
evet tatlım vurdukça sızlama hissediyorsun galiba inş. duruşları ters değildir
amaan tatlım boşver..ağzı olan herkes konuşuyor..zaten kendi sıkıntımız kendimize yetiyor bir de onun bunun söylediği şeyler yüzünden canını sıkmaHamileliğin verdiği sıkıntı da var canım ama etrafta çok canımı sıkıyor...Birgün çok fena patlayacağım...
Ahhh canım bir bilsek...
Canım benim 2 ay oldu belkide geçmişte olabilir başı hep aşağıda doğum pozisyonunda yani...
sabah sabah yine sinir etti beni kayınvalide zaten...aradı nasılsın diye...ağrılarım var dedim...normal deyip duruyor...anladık normal diyorum bende kendi kendime...eeee doğum olurmu diyor...ya ben nerden bileyim sanki 10 tane doğurdum...doğursam azda olsa bilecem herhalde...annem özel dr. Götürdü hamileliğim boyunca ilk defa...ne demiş dr. Onu soruyor...dediklerini anlattım ne biçim işmiş bu nisan'ın 15 kadar nasıl beklenirmiş...nisan'ın 15 günlerimi geçiyormuşum gelmezse tekrar gelirsin dedi dr...bunu saçma buldu kadın...bende en azından normal doğum yapacağımı biliyorum dedim...bu sefer parasını sordu 120 ytl dedim kadına çok geldi...sinir etti beni konuşmalarınla...demiyorki kızım nisan'ın 15 tekrar giderseniz onuda ben vereyim...annemin verdiği paranın hesabını soruyor...diğer torununu ayda 2 defa özel dr. Götürmüş parasını o vermiş bunda tık yok...
Rica ederim şekerimhadi kontrolden hayırlı haberlerle gel inşallah...benim de yarın kontrolüm var çok merak ediyorum özledim bebeğimi
CANİKİM TATLIM HASTANE DE DENK GELSEK KESKE AMA AYNI GÜN OLMUYOR BİR TÜRLÜ BENİM DE HAFTAYA SALI SABAH DOKUZ DA
CANİKİM TATLIM HASTANE DE DENK GELSEK KESKE AMA AYNI GÜN OLMUYOR BİR TÜRLÜ BENİM DE HAFTAYA SALI SABAH DOKUZ DA
Ben de çok istiyorum yaa..benim yarın gittikten sonra haftada bire inecek kontroller bari bir daha ki randevumu haftaya salıya 09 15 e verin diyim bakayım ne diyecek gökalp bey..ayyy inşallah olur
aman canım boş ver dün akşam da kayınpederim sordu bana bi daha ne zaman gideceksin diye ben de haftaya dedim gitmesen olmuyormu dedi olmuyor dedim daha önce de cok sık değilmi yada eşin izin almasa iş yerinde sorun olmasa diyordu dün de böle diyince sinir oldum bir de neden diyorum biliyormusun dedi neden dedim hani boyle hastaneye gidince patronun tüm gün gelme izninden düşeyim diyor ya o yüzden dedi ben de işime geliyor dinleniyorum dedim..ya sanki biz ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz eşim e bundan sonra hastaneye gidince kimseye soylemeyelim dedim tamam sen takma dedi garibim o da bıktı artık herşeyi kafama takıyorum diye
ay bu kaynanalar hep aynı galiba benim eşim tek cocuk ilk torun bide cocuga alınan herşey kadına batıyo zaten biz dogru düzgün birşey almadık hep annemler alıyo bide biz birlikte oturuyoruz düşün artık halimi ilk bailarda bide ben hamileligimde hiç doktora gitmedim deyip duruyodu 30 sene önce dogum yapmış şimdiyle kıyaslıyoSabah sabah yine sinir etti beni kayınvalide zaten...Aradı nasılsın diye...Ağrılarım var dedim...Normal deyip duruyor...Anladık normal diyorum bende kendi kendime...Eeee doğum olurmu diyor...Ya ben nerden bileyim sanki 10 tane doğurdum...Doğursam azda olsa bilecem herhalde...Annem özel dr. götürdü hamileliğim boyunca ilk defa...Ne demiş dr. onu soruyor...Dediklerini anlattım ne biçim işmiş bu Nisan'ın 15 kadar nasıl beklenirmiş...Nisan'ın 15 günlerimi geçiyormuşum gelmezse tekrar gelirsin dedi dr...Bunu saçma buldu kadın...Bende en azından normal doğum yapacağımı biliyorum dedim...Bu sefer parasını sordu 120 ytl dedim kadına çok geldi...Sinir etti beni konuşmalarınla...Demiyorki kızım Nisan'ın 15 tekrar giderseniz onuda ben vereyim...Annemin verdiği paranın hesabını soruyor...Diğer torununu ayda 2 defa özel dr. götürmüş parasını o vermiş bunda tık yok...
aman canım boş ver dün akşam da kayınpederim sordu bana bi daha ne zaman gideceksin diye ben de haftaya dedim gitmesen olmuyormu dedi olmuyor dedim daha önce de cok sık değilmi yada eşin izin almasa iş yerinde sorun olmasa diyordu dün de böle diyince sinir oldum bir de neden diyorum biliyormusun dedi neden dedim hani boyle hastaneye gidince patronun tüm gün gelme izninden düşeyim diyor ya o yüzden dedi ben de işime geliyor dinleniyorum dedim..ya sanki biz ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz eşim e bundan sonra hastaneye gidince kimseye soylemeyelim dedim tamam sen takma dedi garibim o da bıktı artık herşeyi kafama takıyorum diye
ay bu kaynanalar hep aynı galiba benim eşim tek cocuk ilk torun bide cocuga alınan herşey kadına batıyo zaten biz dogru düzgün birşey almadık hep annemler alıyo bide biz birlikte oturuyoruz düşün artık halimi ilk bailarda bide ben hamileligimde hiç doktora gitmedim deyip duruyodu 30 sene önce dogum yapmış şimdiyle kıyaslıyo
2 gün önce eşimin dayısı felç geçirdiğinden hastaneye ziyarete gittik...Orda yaza kadar annende kalırsınız dedi...Şimdi annemdeyimde...Olmaz o dedim...Anneme iş yerinden doğum günümle beraber 10 gün izin verebiliyorlar bana bakması için...O süreç içinde annemde kalacağım yine...10 gün sonra eve geçecem sen gelecen dedim...Sustu...Yanıt vermedi...Bunu birkaç oldu yapıyor...Eşime dedim birdaha çağırmam...Zaten bana iş yapacak birini aramıyorum sadece bizim burda 40 çıkana kadar yalnız bırakılmaz...Ben insan bulurum kendime dedim eşime...
hadi kaynanayı anlıyoruz da kayınpeder de bu işe karışır mıymış yaa??ne gıcık..bence de hiç söylemeyin destek değil köstek oluyorlar insana..ben sinir oldum valla..gerçe benim kayınpederim öldü bir kaynanam var onu da eşim getirdi kütahyadan bana yardımı olsun diye sağolsun kaynanalık yapmıyor aramız iyi seviyorum onu ama o da bütün gün örgü örüyor ben işten eve gidiyorum yemek yapıyorum bir de bana sözde ben sana yardıma geldim sen daha bana hizmet ediyorsun diyor..güler misin ağlar mısın??
2 gün önce eşimin dayısı felç geçirdiğinden hastaneye ziyarete gittik...Orda yaza kadar annende kalırsınız dedi...Şimdi annemdeyimde...Olmaz o dedim...Anneme iş yerinden doğum günümle beraber 10 gün izin verebiliyorlar bana bakması için...O süreç içinde annemde kalacağım yine...10 gün sonra eve geçecem sen gelecen dedim...Sustu...Yanıt vermedi...Bunu birkaç oldu yapıyor...Eşime dedim birdaha çağırmam...Zaten bana iş yapacak birini aramıyorum sadece bizim burda 40 çıkana kadar yalnız bırakılmaz...Ben insan bulurum kendime dedim eşime...
yani kırk cıkana kadar tek kalmamak iyi olur
Ben de çok istiyorum yaa..benim yarın gittikten sonra haftada bire inecek kontroller bari bir daha ki randevumu haftaya salıya 09 15 e verin diyim bakayım ne diyecek gökalp bey..ayyy inşallah olur
İNSALLAH TATLIM İSTERSEN DOKUZ A DA ALABİLİRSİN BENİM Kİ DİLEK YA AYNI ANDA BİTER GERCİ SABAHLARI DA BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORLAR SEZERYAN A GİRİYORLAR BU ARADA DEDİĞİN DOKTORU GÖRDÜM TESETTÜRLÜ NEZEHAT MIŞ ADI NTS İÇİN BEKLERKEN BİRİ SEZERYAN A GİRİYORDU GÖRDÜM YA İNSALLAH BENİM DOĞUMA DİLEK YA DA GÖKALP GİRER O KADIN HAKKINDA PEK BİLGİM YOK
Evet canım 4o çıkana kadar bizde de hem bebek hem anne yalnız bırakılmaz.Ama daha çok moralini bozan biri olmasın da.zaten doğum depresyonu denen bişey var bie de onlar çıkmasın başına.
hadi ya yemek yapmıyorsa ben ne anladım bu yardımdan:2:
Evet canım...Bende köyden teyzemi çağırmayı düşünüyorum...Bakalım ozaman ne yapacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?