- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.301
İNSALLAH TATLIM İSTERSEN DOKUZ A DA ALABİLİRSİN BENİM Kİ DİLEK YA AYNI ANDA BİTER GERCİ SABAHLARI DA BİR TÜRLÜ BAŞLAYAMIYORLAR SEZERYAN A GİRİYORLAR BU ARADA DEDİĞİN DOKTORU GÖRDÜM TESETTÜRLÜ NEZEHAT MIŞ ADI NTS İÇİN BEKLERKEN BİRİ SEZERYAN A GİRİYORDU GÖRDÜM YA İNSALLAH BENİM DOĞUMA DİLEK YA DA GÖKALP GİRER O KADIN HAKKINDA PEK BİLGİM YOK
kız evet ya dr.ayrı nasılsa ben neden 09,15 dedimse!! evet 09;00 diyim inşallah olur.ben de aynı düşünüyorum inşallah dilek hanım veya gökalp beye denk geliriz.Yarın sabah 09.05 de randevum var gelince yazarım sana canım
Anneme diyorum şimdi hastanede yatarken diyorum kayınvalide gelir saatlerce oturur...Otursa ağzını açmadan canıma minnet ama herşeye karışır yalnızca onun bildikleri doğruya ozaman cinnet geçiririm ben o ağrılarımla dedim...Annem yapacak bişey yok diyor ama ben ebelere çıkarttırırm onu çok karışırsa...
canlarım ben çıkıyorum mesai doldu..hepinize iyi akşamlar...
Günaydın kızlar biz geldik kızımla dün kontrolümüz vardı nts normal cıktı kızım 2719 gr olmus kafası önde gidiyordu eşitlenmiş haftasıyla uyumlu sadece bacak boyu bir hafta geri herşey çok iyi ve normal gözüküyo hafta ya salı yine gidecez
geçmiş olsun cnm umarım kısa sürede iileşir annen.Günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk annemi hastaneye yatırmışlar ciddi bir sorun değil ama işte uzak olunca zor oluyor öksürüyordu ondan yatırmışlar neyseki gece rahat uyumuş kadıncağız bir haftadır uyuyamıyordu
günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş
emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.
slm kzlar biz geldik oğlumla. dün dra gittik sevine sevine geldik evimize. bebişim 2 hafta önce karın çevresi geri olduğu için annesini üzmüştü 34. haftada 2120gr dı dün itibariyle kilosu 36+1 de 2700gr olmuş maşallah çooookkkk mutlu olduk. birde yine sancım çıktı nst ye girdim 100-90-80 olarak 3 sefer sancı oldu ama sonra düzeldi heran bekliyoruz artık kuzumu ama dr 2 hafta daha sık dişini dedi.
herkese merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım bende evde son temizlik işlerinin hallediyorum malum haftaya salı sezeryanla doğumum var bugunde saçlarımı boyatmaya gidicem kuaförüme dedim bitkisel boyucak doktorum izin verdi... MESA CIM çok sevivndim bebeişinin kilo almasına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kızlar merhaba bişey sorcam size geçen c.tesi kontrolüm vardı bebişim iidi çok şükür ama pazardan beri sanki daha az hareket ediyo günlük 10 hareketi tamamlıyo ama eskisi gibi çok ve sert hareketi yok 37. haftayı sürüyoruz çok şükür doktor hareketlerine dikkat et dedi o yüzden çok takılıyorum sizce normal mi
maşallah cnm allah sağlık versin iki bebişinede.merhaba.haklısın arkadaşım.ilk dakikalar çok önemli.benim ilk doğumumda ablam çekmiş bu görüntüleri ben daha ayılmamıştım.oysa planlamamıştım ama çok güzel bir hatıra kaldı bize.
[video=dailymotion;xcmw3o]http://www.dailymotion.com/video/xcmw3o_yagmurun-hayata-gozlerini-acyyy-ve_lifestyle[/video]
Eki Görüntüle 159378
ben bebek şekeri olarak bunlardan yapıorum
şu an bi yandan buraya yazıorum bi yandan yapıorum bakalım yetiştirebilcem mi doğuma kadar:)
kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.
oğluşum 3150 gram olmuş boyuda 50-51 cm kadar sanırım.
nstde ii çıktı sadece 1 tane kasılma çıktı ama onada önemsiz dedi doktorum.
gününü doldurursa eğer beklemicem hemen yatışını vericem çünkü şekerin var dedi.1 nisana kadar beklicez bakalım gelmezse sanırım sezeryana alıcak.hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.
selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim de bende iyiyiz ben 200 gr almışım bu ay bebişim 3.350 gr olmuş ve 2 hafta önden gidiyormaşallah bebişime.dr az ve sık ye şekerin çıkmasın dedi.nst ye bağladı o da iyiydi.bundan sonra her hafta çağırdı.ilk doğum sezeryan olduğu için dikişlerimde herhangi bi sorun olmasın diye.35+ yız sancı olmazsa 38+ da alırız dedi.3 haftamız var daha yani işte böyle :87:
kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.
oğluşum 3150 gram olmuş boyuda 50-51 cm kadar sanırım.
nstde ii çıktı sadece 1 tane kasılma çıktı ama onada önemsiz dedi doktorum.
gününü doldurursa eğer beklemicem hemen yatışını vericem çünkü şekerin var dedi.1 nisana kadar beklicez bakalım gelmezse sanırım sezeryana alıcak.hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.
maşallah cnm bebişe ne güzel bakmışsınsen çok az almana rağmen bebişe yaramış ne güzel toplamda ne kadar kilo aldın?gözünaydın tatlım
selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim de bende iyiyiz ben 200 gr almışım bu ay bebişim 3.350 gr olmuş ve 2 hafta önden gidiyormaşallah bebişime.dr az ve sık ye şekerin çıkmasın dedi.nst ye bağladı o da iyiydi.bundan sonra her hafta çağırdı.ilk doğum sezeryan olduğu için dikişlerimde herhangi bi sorun olmasın diye.35+ yız sancı olmazsa 38+ da alırız dedi.3 haftamız var daha yani işte böyle :87:
maşallah bebişine cnm kocaman olmuş inş hakkında hayırlısı olur
canım masallah bebegıne.az kalmıs sdoguma senınde.ne guzel bebekler tek tek gelıyor.darısı bıze ınsallah.bu ayıda atlatsak gun sayacagız artık bızde.
masallah canım bebegıne.senınde az kalmıs ne guzel.ben bayagı sıkıldım.hayırlısıyla mart ayınıda atlatsaydık.ınsallah saglıklı sıhhatlı bebeklerımız olur.dogum stresı bastı ıyıce benıde.allah hepımızın yardımcısı olsun.bende sezeryan olacagım nasıpse.
kızlar oğluşumu çok özledim perşembe yada cuma gidicez doktora şimdiden heyecanlanıyorumm
bende bugüne kadar bayağı sıkıntılıydım bugün dr dan sonra rahatladım hep doğumun stresi basıyodu nasıl olcak filan ama onu kucağıma alacağım anı düşününce rahatlıyorum.sende rahat olmaya çalış
heyecanlar arttı artık.hayırlısıyla kucagımızada almayı nasıp etsın allah hepımıze.persembeye bısey kalmamıs zaten.hayırlı haberler getır bıze
ılkmı senın canım.ben yanlızlıktanda cok muzdarıbım.aksam olsada oglum okuldan gelse esım ısten gelse dıye yolları gozluyorum.ınan oyle sıkıldımkı.senın kızın olacakdı degılmı
amin canım inşallah evet heyecanlar arttı cidden eşimde sebepsiz gerginliğin doğum yaklaştığından diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?