2011 Nisan Anneleri

Bence de seni üzmesine hiç izin verme hele o durumda..sen ve bebeğin önemlisin tabiki.

maşallah cnm kızına

geçmiş olsun cnm umarım kısa sürede iileşir annen.

günaydın kızlar dünden beri canım cok sıkkın bebeğim sata göre 2 hafta geriden geliyırmuş sat 34 usg 32 kilosuda 1850 miş

cnm sakın dert etme beslenmene çok dikkate ettiğin zaman aradaki fark kapanıyo.benimde geride çıkmıştı 1 hafta ama yediklerime dikkat ettim yakaladı gününü.

emine sevinç gediman arkadaşımız 34 haftalık erken bir doğum yapmış.bebek2180 grammış ciğerleri gelişmediği için küvezdeymiş Allahım şifa versin ikisinede.

öncelikle gözüaydın arkadaşımızın.
inşallah bebeğide biran önce sağlığına kavuşur.

maşallah cnm oğluşuna

cnm ne kadar az kalmış doğumuna hayırlısıyla sağlıkla gelir meleğin inşallah.

cnm büyüdükleri için az hareket ediyolar artık yerleri daraldı.benim doktorum sabah kalktığından akşam yatana kadar 10 kez oynıcak en az dedi.bende sayıyorum 10 u tamamlıyosa dert etme ama genede merak ediyosan doktoruna danış cnm.

maşallah cnm allah sağlık versin iki bebişinede.

Eki Görüntüle 159378
ben bebek şekeri olarak bunlardan yapıorum
şu an bi yandan buraya yazıorum bi yandan yapıorum bakalım yetiştirebilcem mi doğuma kadar:)

çok güzel olmuşlar cnm ellerine sağlık.

kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.
oğluşum 3150 gram olmuş boyuda 50-51 cm kadar sanırım.
nstde ii çıktı sadece 1 tane kasılma çıktı ama onada önemsiz dedi doktorum.
gününü doldurursa eğer beklemicem hemen yatışını vericem çünkü şekerin var dedi.1 nisana kadar beklicez bakalım gelmezse sanırım sezeryana alıcak.hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.

maşallah bebişine cnm kocaman olmuş inş hakkında hayırlısı olur

selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim de bende iyiyiz ben 200 gr almışım bu ay bebişim 3.350 gr olmuş ve 2 hafta önden gidiyor maşallah bebişime.dr az ve sık ye şekerin çıkmasın dedi.nst ye bağladı o da iyiydi.bundan sonra her hafta çağırdı.ilk doğum sezeryan olduğu için dikişlerimde herhangi bi sorun olmasın diye.35+ yız sancı olmazsa 38+ da alırız dedi.3 haftamız var daha yani işte böyle :87:

maşallah cnm bebişe ne güzel bakmışsınsen çok az almana rağmen bebişe yaramış ne güzeltoplamda ne kadar kilo aldın?gözünaydın tatlım

canım masallah bebegıne.az kalmıs sdoguma senınde.ne guzel bebekler tek tek gelıyor.darısı bıze ınsallah.bu ayıda atlatsak gun sayacagız artık bızde.

maşallah cnm bebişe ne güzel bakmışsınsen çok az almana rağmen bebişe yaramış ne güzeltoplamda ne kadar kilo aldın?gözünaydın tatlım

teşekkür ederiz teyzesi benim ilk kızımda böyleydi 4.250 doğmuştu ben şuana kadar 14 klilo aldım geçen ay 4 kilo almıştım bu ay 200 gr ama geçen ay hamur işi çok yemiştim bu sefer sebze meyve çok yedim ondan herhalde

masallah canım bebegıne.senınde az kalmıs ne guzel.ben bayagı sıkıldım.hayırlısıyla mart ayınıda atlatsaydık.ınsallah saglıklı sıhhatlı bebeklerımız olur.dogum stresı bastı ıyıce benıde.allah hepımızın yardımcısı olsun.bende sezeryan olacagım nasıpse.

maşallah bebişine cnm kocaman olmuş inş hakkında hayırlısı olur

çok saol teyzesi.

maşallah cnm kocaman olmuş kuzun.

canım masallah bebegıne.az kalmıs sdoguma senınde.ne guzel bebekler tek tek gelıyor.darısı bıze ınsallah.bu ayıda atlatsak gun sayacagız artık bızde.

çok saol cnm az kaldı hayırlısıyla.

bende bugüne kadar bayağı sıkıntılıydım bugün dr dan sonra rahatladım hep doğumun stresi basıyodu nasıl olcak filan ama onu kucağıma alacağım anı düşününce rahatlıyorum.sende rahat olmaya çalış

ılkmı senın canım.ben yanlızlıktanda cok muzdarıbım.aksam olsada oglum okuldan gelse esım ısten gelse dıye yolları gozluyorum.ınan oyle sıkıldımkı.senın kızın olacakdı degılmı

amin canım inşallah evet heyecanlar arttı cidden eşimde sebepsiz gerginliğin doğum yaklaştığından diyor

zaman gecmıyor sankı.kazasız belasız ınsallah bebeklerımızı bır dogursaydık.haberlerde ınsanın moralını bozuyor.tv de hep depremler kıyametler seller okadar etkılenıyorumkı.allah hepımızı boyle felaketlerden korusun.rabbım tum ınsanlarımızı ulkemızı felaketlerden korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…