2011 Nisan Anneleri

tatlım harika yaaa sağ salim al kucağına inş. bişi sorucam bebeğin 33. haftada kaçtı kilosu

amin canım inşallah evet heyecanlar arttı cidden eşimde sebepsiz gerginliğin doğum yaklaştığından diyor

zaman gecmıyor sankı.kazasız belasız ınsallah bebeklerımızı bır dogursaydık.haberlerde ınsanın moralını bozuyor.tv de hep depremler kıyametler seller okadar etkılenıyorumkı.allah hepımızı boyle felaketlerden korusun.rabbım tum ınsanlarımızı ulkemızı felaketlerden korusun.

aminn cümlemizi inşallah ben haber izlemiyorum o yüzden bir süredirr:78:

canım maşallah bebişine kocaman olmuş sağlıkla gelsin inşş.

canım maşallah bebişinee demekki yediklerin en çok bebeğine yarıyoo 4kilonun üzerinde doğr vaktini beklerse eğerr 41keremaşallah.

Neyse hayırlısı o olsun canım...Oğlunada kocaman maşallah...Kilosuda boyuda çok güzel...Uzun boylu olacak senin sıpa...

İnşallah bebeğin 38. haftada gelir...Kilosuda haftasına göre çok iyi...Maşallah diyelim...

canım maaşallah oğluna 1 nisana daha çok var ya hayırlısı ile sağlıkla gelsin oğluşun. kasılmalarının olmamasıda güzel birşey biz kasım kasım kasılıyoruz ama tık yok

oy maaşallah kızına iştahlı bir bebişte olur doğunca inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

kızlar selam.. bugün kontrolümüz vardı.. nst de bebeğin kapl atışları yüksek ve dengesiz çıktı dr. kordon dolanmasından şüphelendi..o nedenle cuma günü tekrar nst ye giricem. eğer bu şekilde devam ederse inşallah pazartesi sezeryana alıcak.. bebeğin kilosu da 3 kiloyu geçmiş maşallah. çok şükür yediklerim yaradı...demek az daha içerde kalsa epey bişey olur..

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım maşallah prensesimiz büyümüş artık gelse de sorun değil annesi sağlıkla sıhhatle gelsin bakalım 6,anne senmi olacaksın kendine iyi bak

hayırlısı olsun canım maşallah prensesimiz büyümüş artık gelse de sorun değil annesi sağlıkla sıhhatle gelsin bakalım 6,anne senmi olacaksın kendine iyi bak

bilmem ki canım kısmet. zaten dr ayın 28 ine gün vermişti.. belki bi hafta önce olur işte.. kısmet bakalım.. cuma belli olucak..

Bebeğine kocaman maşallah canım...Bendede cumartesi günü usg kalp atışı çok hızlı çıktı...Kordon dolanması filan yoktu...Nst bağladı sadece kalp atışı için gelip gidip baktı dr. sonra düzene girdi kalp atışı...Yalnız ben sağlık ocağına kontrollerede gittiğimde kalp atışı hızlı çıkıyordu...Bunuda söyledim dr...Böyleyse sorun yok ozaman dedi ama haftada 1 nst için çağırdı...Yarın sabahtan gideceğim bakalım bu kadar ağrı sancıya göre durum ney...

hayırlısını versin cnm.. çok şükür sınırı geçtiğimiz için sağlıkla doğsun da erken ya da geç.. şu saatten sonra pek farketmez.. bekle derse bekleriz. alıcam derse canımıza minnet :):) herkes sağlıkla kavuşsun da inşallah..içinde biz de..

ayy cnm uzuldum durumuna bnm ılk hamılelıgımde oglumda kordon dolanması oldu sezeryana aldırlar hemen dogdugundada gorenler dıyokı mosmormus yavrum az daha kalsa gıdıyomus bu durumu ıhmal etme sakın ..!!

Haklısın canım...Sağlıcakla gelsinler...Dr. artık doğsada o kendini kurtarmış dedi...Küvezdi yoğun bakımdı gerek yok dedi...O konuda rahatım ama normal olacağı için korkular başladı bende...

bnim biraz cnm sıkkın bugün dr gittim bebeğim 33 hafta 5 günlk ama 31 hafta 5 glük çıktı. kilosu 2200 renkli ultrasona baktı hani bebeğe giden damarlarda tıkanıklık felan varmı diye ama allaha şkür öyle bi sorun yok ama haftası geri çıktı 15 gün sonra bi daha gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…