2011 Nisan Anneleri

selam kızlar napıyosunuz bakalım:)
dün nstye girdik dr normal herşey dedi çok şkür .
ev temizliğini ne zaman yaptırsam bilmiyorum son haftaya bırakmak istiyorum hem kaloriferler de sönerse bi daha is derdi olmaz ama ya kızım acele ederse o zaman pasaklı yakalanmış oluruz :)))
ben yine de haftaya bi cam kapı perde yaptırayım

cnm sıkma canını bence normal biz de 34+3te gittiğimizde 2400 çıktı ama dr çok sağlıklı normal dedi 33 de biz de 220 falandık bence hiç geri değil kağan kocatepenin sitesinde hafta hafta gebeliğe bakarsan orda haftasına göre normal kilo aralığını veriyo mesela 33de 1680 ile 2930 aralığı normal ki senin 2200 çok normal moralini yüksek tut ki bebiş etkilenmesin

hayırlısı olsun canım usg de bakmadı mı doktor. normaldir herşey sen merak etme. cuma baksın bakalım hayırlısıyla gelsin kızın maaşallah kilosuda iyi

canım sıkma canını usg lerin yanılma payları var malum +/- . burda bazı arkadaşlarda kilo azlığından şikayet etmişti ama bebişler yakaladı haftalarını çok geçmeden. iyi düşün iyi olsun

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli??? Bende artık evdeyim... evdeyim ama mailler tel trafiği devam ediyor... Yarın genel olarak temizlik olacak bende. bu hafta başından beri annem gidip geliyor. dün bizde kaldı bugün eve gitti. yarın sabahtan gelecek yine... bakalım bizim kız ne zaman gelecek...

canım benim üzülme benimde bebeğim sata göre 34 ama usgye göre 32 haftalık görünüyor kilosuda 1850 dedi doktor beslenmeme ve bol bol istirat etmemi söyledi inşallah Rabbimin izniyle haftasını yakalar bebişlerimiz

kızlar sağolun bide erken doğum riski varmış her ihtimale karşı ciğer geliştrici iğneleri yaptırdık iki tane dün iki tane bugün. kesin erken doğum demiyor ama rahimde yumuşma varmış birde ara ara kasılmalar oluyo adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor. ama nst de sancı görünmedi. aksi gibi nstde beklerken hiç sancı gelmedi. allahım hayırlı ile sağ sağlim alsak hepimiz kucağımıza.

benim ki 33+4 de 2070 gr çıktı ama dr hiç küçük falan demedi normal dedi

amin cümlemizinkini.aynı sorun bendede var ilk kızımın adı zeynep ti.Buna bi türlü bulamadık ben ece düşünüyorum ama yanına şöyle anlamı olan kısa bi isim daha istiyorum bazende sadece tek isim olsun diyorum ne bilim bu gidişle isimsiz doğacak

gunaydın canım evdesın sanırım bız kızımla ıse geldık 1 nısan son mesaım ınsallah
ay işiniz zor valla..bazen çalışsam zorlanırdım diyorum..hoş evdede çocuk yoruyor o ayrı..Allah eksikliğini göstermesin ama bazen öyle an geliyorki keşke bırakacak birisi olsa kendime zaman ayırsam ayaklarımı uzatıp yatsam diyorum
günaydınlarrr:2:

günaydın..

günaydınlarrr

benim son 2 iş günümzaman geçiriyorum artıkyarın kontrolümüz var akşam 18.30 da. bakalım ne yaptı 2 haftadır bizim minnoş

sizler nasılsınız?bebişler nasıl?

Günaydın kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı ilk defa oğlum bir hafta geri çıktı iki haftada hiç kilo almamış ama moralimi bozmadım eşimin gıcık gıcık konuşmasına rağmen kendimi besiye çektim hemen:)) sabahtan beri yiyorum iştahım yok ama zoraki doktorada dedim iştahsızım diye iki hafta sonra bakıcaz yine aynı kalırsa o zaman endişeleniriz şimdi endişelenecek bişey yok dedi bende endişelenmedim zaten:) çok evhamlı değilim bu konuda açıkcası önemli olan sağlığı iyi kilo demek sağlık demek değil sonuçta hep on gün öndeydik bu arada oğlumu babasına benzetti çok bakmışsın sen eşine o sana bakmamış dedi:))

kızlar bana yardım edermisiniz ana kucağı alıcaz şimdi iki marka var biri bebesi marka civilde 42 lira diğeride sunny marka 70 lira bebefixde sunny daha iyi duruyor amm diğerde hesaplı bir bakarmısınız resmine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…