- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.341
bnim biraz cnm sıkkın bugün dr gittim bebeğim 33 hafta 5 günlk ama 31 hafta 5 glük çıktı. kilosu 2200 renkli ultrasona baktı hani bebeğe giden damarlarda tıkanıklık felan varmı diye ama allaha şkür öyle bi sorun yok ama haftası geri çıktı 15 gün sonra bi daha gidecem
hayırlısı olsun canım usg de bakmadı mı doktor. normaldir herşey sen merak etme. cuma baksın bakalım hayırlısıyla gelsin kızın maaşallah kilosuda iyikızlar selam.. bugün kontrolümüz vardı.. nst de bebeğin kapl atışları yüksek ve dengesiz çıktı dr. kordon dolanmasından şüphelendi..o nedenle cuma günü tekrar nst ye giricem. eğer bu şekilde devam ederse inşallah pazartesi sezeryana alıcak.. bebeğin kilosu da 3 kiloyu geçmiş maşallah. çok şükür yediklerim yaradı...demek az daha içerde kalsa epey bişey olur..
bnim biraz cnm sıkkın bugün dr gittim bebeğim 33 hafta 5 günlk ama 31 hafta 5 glük çıktı. kilosu 2200 renkli ultrasona baktı hani bebeğe giden damarlarda tıkanıklık felan varmı diye ama allaha şkür öyle bi sorun yok ama haftası geri çıktı 15 gün sonra bi daha gidecem
tatlım harika yaaa sağ salim al kucağına inş. bişi sorucam bebeğin 33. haftada kaçtı kilosu[/Qteşekkür ederizbiz 33 te kontrole gitmemiştik 32 de 2 kiloydu
allah bagıslasın.allah analı babalı buyutsun canım.ınsallah nasıpse benımde kızım olacak.bız hala ısım belrleyemedık.çocuk nerdeyse dogacak ama hala ısmı yok.sız ne koydunuz ısmını bebegın
ilk günaydın bende olsun uyku tutmadı
ay işiniz zor valla..bazen çalışsam zorlanırdım diyorum..hoş evdede çocuk yoruyor o ayrı..Allah eksikliğini göstermesin ama bazen öyle an geliyorki keşke bırakacak birisi olsa kendime zaman ayırsam ayaklarımı uzatıp yatsam diyorumgunaydın canım evdesın sanırım bız kızımla ıse geldık 1 nısan son mesaım ınsallah
günaydınlarrr:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?