2011 Nisan Anneleri

maşallah bebeğine

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

inşallah canım merak etme burda arkadaşlar demişti kivi muz ve yulaf ezmesi yumurta ceviz çok farketttiriyor...
doktor çok güzel söylemiş.....
şekerim yeşil harici başka renk yok mu nedense yeşil rengi sadece doğa da seviyorum

bizde dün doktordaydık oğlum 2,900 gr . olmuş nstye bağladılar Allaha şükür herşey güzel
8 nisan cuma 11 de sezeryanle doğacak inşallah oğlum randevumuzu aldık....
epidural mı genelmi karar veremedik ama ben genel istiyorum epiduralda biraz risk var sanki
ben uyuyim uyaniyim iş bitsin gerçi uyanmam problemli oluyor ilkinde anne baba diye çok ağlamışsım
eşim bi kere bile kocam demedin diye hala der bu sefer güzel uyanırım inşallah......
dün alışverişte yaptık hemen hemen tüm hazırlıklarımızı tamamladık.....
sağlıcakla gel yavrum
ve tüm bebişler.....

mrb kızlarr nasılsınızzz ben çok yorgunum dun boya oldu çok ış yapmadım ortalarda dolandım kaynanm yaptı ama ben daha çok yoruldum bugun yıne devam ayaklarım davul gıbı şiş

efalım bence alttakı sıyahlı guzel

maş bebışıne.dr 8nısan dedı doguma cuma oldugu ıçın ıstemedım eşler ışyrnden 3 gun ızın alıyorya cmt pzr boşa gıder dıye duşundum 11 ıstedım

Günaydın kızlar
Ben de 34. haftaya girdim artık
Dün pijama filan aldım, tüm gece doğumla uğraştım :26:
Etkilenmişim sanırım.

Siz nasılsınız?
Yine sessiz buralar

maşallah bebişe canımbenim de nasip olursa 8 nisan sezeryan olacak bakalım hayırlısı. en son kaç hafta kaç günlükken gittin doktora ve bebiş ne kadardı?benmde yarın kontrol var da aramızda 3 gün var benimkini tahminlemeye çalışcam

Günaydınlar herkese....
Benim doktorum kesinlikle genel anestezi önermiyor sezaryende.Kesinlikle epidural diyor.Eğer epiduralin 10 kat riski varsa, genelin 1000 kat diyor. Ben de sezercik olacağım için bakalım kalbim epidurale dayanabilecek mi,çok heyecanlı....Sen uyanıksın ve biliyosun ki seni kesiyolar aşağıda off :)

Maşallah canım oğluna.
Nisan başında doğum patlaması olacak sanırım topikte

benımkıde epıdural dedı ama yok ben kalpten gıderım heralde benım ıçın hıç ıyı olmaz

Offff keşke sakin olsak ya kızlar doğumda sakinlestirici vurmuyorlar mı cok stresliyim sonm gunlerde doğum yaklastıkca kafayı yiyorum ..

gunaydın ıyız sen nasılsın.gule gule kullan ben pijama aldımda hala gecelık alamadım

Teşekkür ederim canım.
Aldığım takım biraz kokoç oldu, hiç tarzım değil aslında ama en uygunu oydu.
Rengi de krem leke olursa çıkmaz da :26:
Bulamadım istediğim gibi
Bir takım da spor alıcam artık.

günaydın hatunlar, daha doğrusu artık tünaydın :)) ne güzel evde olmak normalde yarım saat sonra okuldan çıkacaktım :)) hava çok güzel çarşıya gitmek istiyorum çıkayım bi iki saat sonra ama artık giyinmek çıkmak yürümek işkence gibi hem istiyorum hem de zor oluyo

bende spor aldım lohusa pıjaması.gecelıgımı kokoş alım dıyorum benımde atrzım değil ama olsun herzamn mı gycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…