- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.361
ya neriye gittiniz kızlar((
kızlar bana yardım edermisiniz ana kucağı alıcaz şimdi iki marka var biri bebesi marka civilde 42 lira diğeride sunny marka 70 lira bebefixde sunny daha iyi duruyor amm diğerde hesaplı bir bakarmısınız resmine
Eki Görüntüle 159779 Eki Görüntüle 159778 Eki Görüntüle 159779 Eki Görüntüle 159778
maşallah bebeğinekızlar bizim bugün kontrolümüz vardı.
oğluşum 3150 gram olmuş boyuda 50-51 cm kadar sanırım.
nstde ii çıktı sadece 1 tane kasılma çıktı ama onada önemsiz dedi doktorum.
gününü doldurursa eğer beklemicem hemen yatışını vericem çünkü şekerin var dedi.1 nisana kadar beklicez bakalım gelmezse sanırım sezeryana alıcak.hayırlısı artık bekliyoruz bakalım.
selam kızlar benimde bugün kontrolüm vardı çok şükür bebişim de bende iyiyiz ben 200 gr almışım bu ay bebişim 3.350 gr olmuş ve 2 hafta önden gidiyormaşallah bebişime.dr az ve sık ye şekerin çıkmasın dedi.nst ye bağladı o da iyiydi.bundan sonra her hafta çağırdı.ilk doğum sezeryan olduğu için dikişlerimde herhangi bi sorun olmasın diye.35+ yız sancı olmazsa 38+ da alırız dedi.3 haftamız var daha yani işte böyle :87:
hayırlı haberlerle gelirsin inşallahkızlar selam.. bugün kontrolümüz vardı.. nst de bebeğin kapl atışları yüksek ve dengesiz çıktı dr. kordon dolanmasından şüphelendi..o nedenle cuma günü tekrar nst ye giricem. eğer bu şekilde devam ederse inşallah pazartesi sezeryana alıcak.. bebeğin kilosu da 3 kiloyu geçmiş maşallah. çok şükür yediklerim yaradı...demek az daha içerde kalsa epey bişey olur..
bnim biraz cnm sıkkın bugün dr gittim bebeğim 33 hafta 5 günlk ama 31 hafta 5 glük çıktı. kilosu 2200 renkli ultrasona baktı hani bebeğe giden damarlarda tıkanıklık felan varmı diye ama allaha şkür öyle bi sorun yok ama haftası geri çıktı 15 gün sonra bi daha gidecem
inşallah canım merak etme burda arkadaşlar demişti kivi muz ve yulaf ezmesi yumurta ceviz çok farketttiriyor...kızlar sağolun bide erken doğum riski varmış her ihtimale karşı ciğer geliştrici iğneleri yaptırdık iki tane dün iki tane bugün. kesin erken doğum demiyor ama rahimde yumuşma varmış birde ara ara kasılmalar oluyo adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor. ama nst de sancı görünmedi. aksi gibi nstde beklerken hiç sancı gelmedi. allahım hayırlı ile sağ sağlim alsak hepimiz kucağımıza.
doktor çok güzel söylemiş.....Günaydın kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı ilk defa oğlum bir hafta geri çıktı iki haftada hiç kilo almamış ama moralimi bozmadım eşimin gıcık gıcık konuşmasına rağmen kendimi besiye çektim hemen:)) sabahtan beri yiyorum iştahım yok ama zoraki doktorada dedim iştahsızım diye iki hafta sonra bakıcaz yine aynı kalırsa o zaman endişeleniriz şimdi endişelenecek bişey yok dedi bende endişelenmedim zaten:) çok evhamlı değilim bu konuda açıkcası önemli olan sağlığı iyi kilo demek sağlık demek değil sonuçta hep on gün öndeydik bu arada oğlumu babasına benzetti çok bakmışsın sen eşine o sana bakmamış dedi:))
şekerim yeşil harici başka renk yok mu nedense yeşil rengi sadece doğa da seviyorum
bizde dün doktordaydık oğlum 2,900 gr . olmuş nstye bağladılar Allaha şükür herşey güzel
8 nisan cuma 11 de sezeryanle doğacak inşallah oğlum randevumuzu aldık....
epidural mı genelmi karar veremedik ama ben genel istiyorum epiduralda biraz risk var sanki
ben uyuyim uyaniyim iş bitsin gerçi uyanmam problemli oluyor ilkinde anne baba diye çok ağlamışsım
eşim bi kere bile kocam demedin diye hala der bu sefer güzel uyanırım inşallah......
dün alışverişte yaptık hemen hemen tüm hazırlıklarımızı tamamladık.....
sağlıcakla gel yavrum
ve tüm bebişler.....
maş bebışıne.dr 8nısan dedı doguma cuma oldugu ıçın ıstemedım eşler ışyrnden 3 gun ızın alıyorya cmt pzr boşa gıder dıye duşundum 11 ıstedım
teşk. haftasonu hastane rahat olur diye düşündüm bende yeni kanuna göre babaya 10 gün izin var canım .....
bizde dün doktordaydık oğlum 2,900 gr . olmuş nstye bağladılar Allaha şükür herşey güzel
epidural mı genelmi karar veremedik ama ben genel istiyorum epiduralda biraz risk var sanki
ben uyuyim uyaniyim iş bitsin gerçi uyanmam problemli oluyor ilkinde anne baba diye çok ağlamışsım
eşim bi kere bile kocam demedin diye hala der bu sefer güzel uyanırım inşallah......
sağlıcakla gel yavrum
ve tüm bebişler.....
oylemı ne guzel
Günaydın kızlar
Ben de 34. haftaya girdim artık
Dün pijama filan aldım, tüm gece doğumla uğraştım :26:
Etkilenmişim sanırım.
Siz nasılsınız?
Yine sessiz buralar
sağlıcakla gel yavrum
ve tüm bebişler.....
Günaydınlar herkese....
Benim doktorum kesinlikle genel anestezi önermiyor sezaryende.Kesinlikle epidural diyor.Eğer epiduralin 10 kat riski varsa, genelin 1000 kat diyor. Ben de sezercik olacağım için bakalım kalbim epidurale dayanabilecek mi,çok heyecanlı....Sen uyanıksın ve biliyosun ki seni kesiyolar aşağıda off :)
gunaydın ıyız sen nasılsın.gule gule kullan ben pijama aldımda hala gecelık alamadım
Teşekkür ederim canım.
Aldığım takım biraz kokoç oldu, hiç tarzım değil aslında ama en uygunu oydu.
Rengi de krem leke olursa çıkmaz da :26:
Bulamadım istediğim gibi
Bir takım da spor alıcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?