2011 Nisan Anneleri

Offff keşke sakin olsak ya kızlar doğumda sakinlestirici vurmuyorlar mı cok stresliyim sonm gunlerde doğum yaklastıkca kafayı yiyorum ..

dun eşime kumandaları fırlattım agladım sonrad almış elıne pc benı ellıkere soyeltıyor.çok sınırlıyım bu ara.bırde kendı ışımı kendım yapamıyorum ona muhtacım buda benı ıyıce delırtıyor

benımkıde epıdural dedı ama yok ben kalpten gıderım heralde benım ıçın hıç ıyı olmaz

Aynen bana da öyle geliyor ama bilmiyorum.Zaten eğer o an çok heyecanlanırsan yada tansiyonun falan çıkarsa hemen genele çeviriyolarmış.Tansiyon falan riskliymiş.

Offff keşke sakin olsak ya kızlar doğumda sakinlestirici vurmuyorlar mı cok stresliyim sonm gunlerde doğum yaklastıkca kafayı yiyorum ..

Ben aslında cesaret iğnesi diye birşey duymuştum.Bazı yerlerde vuruyorlarmış ama senin söylemen lazımmış.Ama her hastane böyle bir uygulama yapıyor mu bilmiyorum.Ben sorucam yine de şansımı denicem :)

Amaaan canım kokoş olsun boşver.Bence de her zaman mı giyicez.Fotoğraflarda falan güzel çıkar hem boşver :))

Günaydın kızlarrrrr,
Erencim bu ara bir sinir patlaması, bi sıkkınlık, mutsuzluk ama hiçbir sebebi yok yani...Mesela dün içimden konuşmak gelmedi, hiçbişey yapmak gelmedi.Eşim habire soruyor ne oldu ağrın mı var falan diye o öyle sordukça daha da sinirleniyorum...Bi garibim bu aralar...

tünaydın hatunlarrr nasılsınız bugün bakalım...
valla biz iyi gibiyiz ama moralman çöküntüdeyim niyeyse hiçbir iş yapasım yok
çıkıp gezesim var valla...

ben de aynıyım sanki yüzüm hep asık mutsuzluk var üzerimde

Yeni gelenler günaydın, hoş geldiniz
Kendi kendimizi yatıştırıcaz artık, yapacak bir şey yok.
Kokoç kokoç olucaz hepimiz

aynen kızlar bende depresifim.moralim bozuk.iş yapmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum.sadece tek başıma gezmek yada uyumak istiyorum

Ayy hep aynıyız demekki.Hormonlarımız iyice tavan yaptı.Benim eşim de yanağıma bi öpücük kondursa üfleyip püflüyorum,itiyorum :) O da, bir daha seni hiç öpmicem görceksin diyo :)) Ben de bu sefer sen hamile bir kadına nasıl davranılacağını bilmiyosun, aç internetten oku, üstüme gelme diye ağlamaya başlıyorum :) Tam komediyiz yani

benımkıde dun ısyan ettı bıktım artık dıyor ona ne oluyorsa hıç ıstegım bıtmıyormuş kaprıslıymışım halbukı alakası yok ış bıtmıyor hıç

benımkıde dun ısyan ettı bıktım artık dıyor ona ne oluyorsa hıç ıstegım bıtmıyormuş kaprıslıymışım halbukı alakası yok ış bıtmıyor hıç

Amann erkek milleti ne anlasın bacım. Onlara sorsan daha ne kadar anlayışlı olabilirim diyolar :)
Benimki geçen gün bana dedi ki, son 1 ayın, bu bir ay sultansın, ne istersen o olacak :))
Mesela tv karşısında uzanıyorum ya canım bişey çekiyor, mutfaktan getirir misin diyorum üfflüyor :) Sonra hani ben sultandım diyorum, hemen kalkıp getiriyor.Ay görseniz biz aynı çocuk gibi olduk
Ha bu 1 aydan sonra sultanlığım bitince ne olacak orası da meçhul tabi

Eyvah eyvah, acısı fena çıkacak gibi

aynen benide öpmeye kalkıştığında ittiresim geliyor sıkıntı basıyor ama ses etmiyorum bozulmasın diye.kendimi iyi hissedersem sarılıp öpüyorum adam benden temelli soğumasın diye
ay bide bu son haftalar geçmek bilmez ya çok uyuz

canım maşallah bebişine çok güzel beslemişsin sağlıkla gelsin inşşş.
inş cnm benim çok saol

tşk ederim denizcim. ewt yaa çok şükür tamamlamış. senin kontrol ne zamandı kesin haber ver bana inş güzel haberlerle dönersin.

Ayy bu sahneleri ben bi yerden hatırlıyorum....Bizim evden olmasın

kendme anormal miyim ne dyrdum ama tamm bende normalmişim

Yok bacım yok hepmizi bu ara depresif durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…