- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.381
Offff keşke sakin olsak ya kızlar doğumda sakinlestirici vurmuyorlar mı cok stresliyim sonm gunlerde doğum yaklastıkca kafayı yiyorum ..
benımkıde epıdural dedı ama yok ben kalpten gıderım heralde benım ıçın hıç ıyı olmaz
Offff keşke sakin olsak ya kızlar doğumda sakinlestirici vurmuyorlar mı cok stresliyim sonm gunlerde doğum yaklastıkca kafayı yiyorum ..
Teşekkür ederim canım.
Aldığım takım biraz kokoç oldu, hiç tarzım değil aslında ama en uygunu oydu.
Rengi de krem leke olursa çıkmaz da :26:
Bulamadım istediğim gibi
Bir takım da spor alıcam artık.
tünaydın hatunlarrr nasılsınız bugün bakalım...
valla biz iyi gibiyiz ama moralman çöküntüdeyim niyeyse hiçbir iş yapasım yok
çıkıp gezesim var valla...
Günaydın kızlarrrrr,
Erencim bu ara bir sinir patlaması, bi sıkkınlık, mutsuzluk ama hiçbir sebebi yok yani...Mesela dün içimden konuşmak gelmedi, hiçbişey yapmak gelmedi.Eşim habire soruyor ne oldu ağrın mı var falan diye o öyle sordukça daha da sinirleniyorum...Bi garibim bu aralar...
Ayy hep aynıyız demekki.Hormonlarımız iyice tavan yaptı.Benim eşim de yanağıma bi öpücük kondursa üfleyip püflüyorum,itiyorum :) O da, bir daha seni hiç öpmicem görceksin diyo :)) Ben de bu sefer sen hamile bir kadına nasıl davranılacağını bilmiyosun, aç internetten oku, üstüme gelme diye ağlamaya başlıyorum :) Tam komediyiz yani
benımkıde dun ısyan ettı bıktım artık dıyor ona ne oluyorsa hıç ıstegım bıtmıyormuş kaprıslıymışım halbukı alakası yok ış bıtmıyor hıç
Amann erkek milleti ne anlasın bacım. Onlara sorsan daha ne kadar anlayışlı olabilirim diyolar :)
Benimki geçen gün bana dedi ki, son 1 ayın, bu bir ay sultansın, ne istersen o olacak :))
Mesela tv karşısında uzanıyorum ya canım bişey çekiyor, mutfaktan getirir misin diyorum üfflüyor :) Sonra hani ben sultandım diyorum, hemen kalkıp getiriyor.Ay görseniz biz aynı çocuk gibi olduk
Ha bu 1 aydan sonra sultanlığım bitince ne olacak orası da meçhul tabi
Eyvah eyvah, acısı fena çıkacak gibi
inş cnm benim çok saolcanım maşallah bebişine çok güzel beslemişsin sağlıkla gelsin inşşş.
Cnmmm hadi gözün aydın seni merak ediyordum ben de.Bak annesi ne güzel tamamlamış haftalarını.Darısı benim başıma inş.Aman ne yapalım gönlümüzü ferah tutalım.Allahım sağlık sıhhat versin inş.
Ayy bu sahneleri ben bi yerden hatırlıyorum....Bizim evden olmasınAyy hep aynıyız demekki.Hormonlarımız iyice tavan yaptı.Benim eşim de yanağıma bi öpücük kondursa üfleyip püflüyorum,itiyorum :) O da, bir daha seni hiç öpmicem görceksin diyo :)) Ben de bu sefer sen hamile bir kadına nasıl davranılacağını bilmiyosun, aç internetten oku, üstüme gelme diye ağlamaya başlıyorum :) Tam komediyiz yani
kendme anormal miyim ne dyrdum ama tamm bende normalmişim
Ayy bu sahneleri ben bi yerden hatırlıyorum....Bizim evden olmasın
Yok bacım yok hepmizi bu ara depresif durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?