2011 Nisan Anneleri

cnm drdan dra değişiyo demekki benim 34+2de 2120 grdı bu drları memnun etmek zor. takma kafana

bol bol meyve sebze özellikle fındık ve mısır gevreği yee ben 2 hafta sürekli yedim bunları şükür aradaki açıklık kapandı.

kızlar yaa benim adamda benden bıktı herhalde ben ne yaparsam gülüyo sabır çekiyo sanırım biran önce doğurmamı istiyo yoksa beni zorla doğurtacak bakışları çok fena akşam göbüşümü açıp hareketlerine bakıyorum bebişimin, yaa kapat artık şu göbeğini diyip duruyo tabi ben dururmuyum başladım: artık sen beni sevmiyorsun, beni görmek istemiyosun,,, haydiiiii adam dediğine pişman oldu evde oluncada üst kata annesine kaçıyo bunalttım iyice aman napıyım çekemiyorum bu ara kimseyi ohh ii ettim (ayyy ne fena bii şey oldum ben yaa)

Son düzenleme:
kızlar yaa benim adamda benden bıktı herhalde ben ne yaparsam gülüyo sabır çekiyo sanırım biran önce doğurmamı istiyo yoksa beni zorla doğurtacak bakışları çok fena akşam göbüşümü açıp hareketlerine bakıyorum bebişimin, yaa kapat artık şu göbeğini diyip duruyo tabi ben dururmuyum başladım: artık sen beni sevmiyorsun, beni görmek istemiyosun,,, haydiiiii adam dediğine pişman oldu evde oluncada üst kata annesine kaçıyo bunalttım iyice aman napıyım çekemiyorum bu ara kimseyi ohh ii ettim (ayyy ne fena bii şey oldum ben yaa)

Son düzenleme:

Yaaa ben gerçekten bazen şaşıyorum kendime...Böyle davranmak istemiyorum ama elimde olan bişeyd eğil.Engelleyemiyorum kendimi.Hormonlardan herhalde...

ay kizlar konustuklariniz bana ne kadarda uyuyo:)) benim adam da bir an önce dogsun diye gün sayiyo benden cok..bikti sanirim bizdenkeske onlarda hamile kalip bizi anlayabilselerdi

kızlar selam ya bana yardım edin sizden başka kmse anlayamaz beni kasıklarm çok ağrıyor adet ağrısı gibi kasılıyorum ama düzenli değil ben artık kafayı ycem suyumdada sızma var ya diken üstündeym allahım yardım etsin

Slm kızlar;kocalardan söz etmişsiniz valla aynen bizim evde de bu durumlar var sabah hastaneye kontrole gittik bebiş maşallah iyiama biz hem giderken hem gelirken küsüştük.Her sözü bana batıyor sanki Allah yardımcımız olsun psikolojimiz iyice bozuldu.

Canım senin suyunda sızıntı olduğu için bizimkinden farklı bence durumun o yüzden ara dr.nu.İçin rahat etsin en azından

Gözün aydın ve geçmiş olsun diyeyim

Bende şimdilik olmuyor canım.
Bacaklarımda ağrı var sadece.
Ben de cuma gideceğim.

Mesacımm nasılsın??gökalp bey yine haftaya çarşmbaya randevu verdi çünkü ogün zorunlu doğum iznim başlıyormuş raporumu alcam...yine denk gelemiyoruz yani
Nst ye çıktığımda 15 gün önce karşılaştığım bir arkadaş vardı kızı olacakmış günü dolmuş şu an 41.haftadaymış ama kız da tık yok 2 günde bir çağırıyorlarmış artık dilek hanımın hastası.Kız diyor ki göbeğimin büyüklüğü dışında hiçbir şikayetim yok hamile değilim sanki diyor...Yani erken gelecek diye korkuyoruz ya biz gecikmesi de kötü yani...

Evet yaa gecikmesi de kötü
Bekle bekle gelmiyor, herkes de sürekli arayıp daha doğmadımı diye soruyor.
İyice stres yani.
Görümcem de 41 biterken suni sancıyla ancak doğurdu

Evet yaa gecikmesi de kötü
Bekle bekle gelmiyor, herkes de sürekli arayıp daha doğmadımı diye soruyor.
İyice stres yani.
Görümcem de 41 biterken suni sancıyla ancak doğurdu

Valla ya Nazlı mı oluyor bebekler tembel mi anlamıyorum.Yerleri rahat geliyor herhalde..Kıza sordum kasılmaların falan yok mu diye arada bir olup geçiyor dedi..Aman inşallah bizimkiler zamanında doğar ne erken ne geç!

ya kızlar içinizde eli ayağı şişen yok mu???
hiç bahsedilmiyorda sadece bende mi var bu durum diyorum
1 numara büyük ayakkabı aldım geçenlerde ama oda nafile artık küçük geliyo ( geçen alışveriş merkezinde dolaşırken resmen ayakkabı işkenceye dönüştü bende arkalarına bastım ya şaka gibi
bide duydunuz mu bilmiyorum ama bu ödemlerden dolayı bileklerimdeki medyan sinirler sıkıştı ellerim 7/24 uyuşuk hiç geçmiyor karpal tunel sendromu yani duymuşsunuzdur doktorum ameliyatla geçen bir rahatsızlık normalde olduğunda ama seninki gebelikten ödem ve şişliklerden dolayı o yüzden doğumu bekleyeceğiz dedi ( böyle dolanıyorum valla uyuşuk uyuşuk sadece en kücük parmaklarımı hissediyorum bide ağrı yapıyo ağrı yapmasa uyuşukluk yine o kadar kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…