- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.401
cnm drdan dra değişiyo demekki benim 34+2de 2120 grdı bu drları memnun etmek zor. takma kafanabnim biraz cnm sıkkın bugün dr gittim bebeğim 33 hafta 5 günlk ama 31 hafta 5 glük çıktı. kilosu 2200 renkli ultrasona baktı hani bebeğe giden damarlarda tıkanıklık felan varmı diye ama allaha şkür öyle bi sorun yok ama haftası geri çıktı 15 gün sonra bi daha gidecem
canım benim üzülme benimde bebeğim sata göre 34 ama usgye göre 32 haftalık görünüyor kilosuda 1850 dedi doktor beslenmeme ve bol bol istirat etmemi söyledi inşallah Rabbimin izniyle haftasını yakalar bebişlerimiz
kızlar yaa benim adamda benden bıktı herhalde ben ne yaparsam gülüyo sabır çekiyo sanırım biran önce doğurmamı istiyo yoksa beni zorla doğurtacak bakışları çok fenaakşam göbüşümü açıp hareketlerine bakıyorum bebişimin, yaa kapat artık şu göbeğini diyip duruyo tabi ben dururmuyum başladım: artık sen beni sevmiyorsun, beni görmek istemiyosun,,, haydiiiii adam dediğine pişman oldu evde oluncada üst kata annesine kaçıyo bunalttım iyice aman napıyım çekemiyorum bu ara kimseyi ohh ii ettim (ayyy ne fena bii şey oldum ben yaa)
Idrar tahlilimde bol lokosit çıkmış
kızlar selam ya bana yardım edin sizden başka kmse anlayamaz beni kasıklarm çok ağrıyor adet ağrısı gibi kasılıyorum ama düzenli değil ben artık kafayı ycem suyumdada sızma var ya diken üstündeym allahım yardım etsin
Doktorunu aradın mı canım?
ay aramadım cuma gdcem hani böle düzenli olmayınca kasılmalarım aramıyım diyorum ama arasam iyi olcak galba szde yıkmu böle kasık ağrıları neyin normal neyin anormal olduğunu inan bilmiyorum artık yoruldumm
Gözün aydın ve geçmiş olsun diyeyimSlm kızlar;kocalardan söz etmişsiniz valla aynen bizim evde de bu durumlar var sabah hastaneye kontrole gittik bebiş maşallah iyiama biz hem giderken hem gelirken küsüştük.Her sözü bana batıyor sanki Allah yardımcımız olsun psikolojimiz iyice bozuldu.
ay aramadım cuma gdcem hani böle düzenli olmayınca kasılmalarım aramıyım diyorum ama arasam iyi olcak galba szde yıkmu böle kasık ağrıları neyin normal neyin anormal olduğunu inan bilmiyorum artık yoruldumm
Gözün aydın ve geçmiş olsun diyeyim
Sağol canım yaa..
Mesacımm nasılsın??gökalp bey yine haftaya çarşmbaya randevu verdi çünkü ogün zorunlu doğum iznim başlıyormuş raporumu alcam...yine denk gelemiyoruz yani
Nst ye çıktığımda 15 gün önce karşılaştığım bir arkadaş vardı kızı olacakmış günü dolmuş şu an 41.haftadaymış ama kız da tık yok 2 günde bir çağırıyorlarmış artık dilek hanımın hastası.Kız diyor ki göbeğimin büyüklüğü dışında hiçbir şikayetim yok hamile değilim sanki diyor...Yani erken gelecek diye korkuyoruz ya biz gecikmesi de kötü yani...
Evet yaa gecikmesi de kötü
Bekle bekle gelmiyor, herkes de sürekli arayıp daha doğmadımı diye soruyor.
İyice stres yani.
Görümcem de 41 biterken suni sancıyla ancak doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?