- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.721
merhaba bayanlar diğer yopiği açan arkadaş liste için yeni topik açmamızı önermiş bu görevi ben yapayım dedim şimdi son adet tarihlerimizi ve beklenen doğum tarihlerimizi yazalım listemizi oluşturmaya başlayalım
B]بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم [/B],[
canım benimde son adet tarihim 3temmuz muhtemel doğum tarihim 9nisan benide listeye eklersen çok sevinirim
kızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
kızlar kontrolden geldım yavrumun kalbı hızlı hızlı atıyordu kurban olsun annesı ona,onu bana verene.atlı karıncam benım sankı arkasından kovalayan bırı varmış gibi heyecanlıydı hareketlerini de gördüm kuzumun maaşallah
maşallah canım
kızlar kontrolden geldım yavrumun kalbı hızlı hızlı atıyordu kurban olsun annesı ona,onu bana verene.atlı karıncam benım sankı arkasından kovalayan bırı varmış gibi heyecanlıydı hareketlerini de gördüm kuzumun maaşallah
maaşalah canımne güzel 7.haftada hareketlerinide göstermiş alkisalkisalkis Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım:ecrin_bebek:
slm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
Maşallah canımAminn inş. kaç haftalıksın ve bundan sonra ne zaman gideceksin tekrar
ayyy bende çok şaşırdım canım zaten de dr. Görürmüş annelere söylemezlermiş benzetti söylemiyeyim dedi sonra dayanamadı söledi banada detaylı gösterdi şok oldum ya.kadın doğum değil doktorum ultrason doktoru zaten.ultrasonum çok ii o yüzden tahmin yürütüyorum dedi.
slm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
şoktayııımmmmm yaaaaa nedense içime tam tersi doğuyordu aslında çok tatlı yiyorum diye ???ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı meselesi
slm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
maşallah canım ilk 2 li testi sen yaptırdın...
inş sonuç güzel çıkar...
ne güzel bebişinide görmüşsün...
çıkmaz Aysucum bozma içini.Hadi hayırlısı olsun...Kendi doktorundada cinsiyetini öğrenirsin inşallah:)))
canım sabah uyandım öyle bir hararetlenmişim içim yanıyor bir bardak soğuk su içtim rahatladım derken
daha mutfaktan çıkmadan bulantı başladı lavabonun önüne zor attım kendimi.
Nasıl safra çıkardım bir bilsen boğazım yanıyor resmen.
1 saat geçti üstünden hala susuzum ama su içmeye korkuyorum, kahvaltıda yapamıyorum.
Evde sandviç hazırladım, domates peynir, zeytin ama içim almıyor.
Yani demem o ki her şey herkeste farklı etki bırakıyor, kimine iyi gelen kimine kötü yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?