2011 Nisan Anneleri

gülayşe hayırlı olsun canım eğer kıza benziyor dediyse kızdır büyük ihtimal
ilk bebeğin kız olması iyidir hayırlı olsun sağlıklı olsun tabiki

10. haftada cinsiyet öğrenilebilir çok erken değil yani

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar kontrolden geldım yavrumun kalbı hızlı hızlı atıyordu kurban olsun annesı ona,onu bana verene.atlı karıncam benım sankı arkasından kovalayan bırı varmış gibi heyecanlıydı hareketlerini de gördüm kuzumun maaşallah

maşallah canım

maaşalah canım ne güzel 7.haftada hareketlerinide göstermiş alkisalkisalkis Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım:ecrin_bebek:

arkadaşlar bende bu yeni listede yokum benıde ekleyın lutfen sat.25 temmuz,tahmini doğum tarihi 30 nisan.kılo 67 boy 1.69,26 yaşındayım.:CüvCüv:

çok güzel canım maşallah1 ay sonramı gideceksin tekrar

slm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin

Maşallah canım Aminn inş. kaç haftalıksın ve bundan sonra ne zaman gideceksin tekrar

Maşallah canım Aminn inş. kaç haftalıksın ve bundan sonra ne zaman gideceksin tekrar

7+ 4 canım bebişde tam gününde sağlıklı bir gelişim dedi doktor 9+3 e çağırdı şimdi testleri verdi sarılı vs. onları yaptırcam zaten tehlikeli bir durum yoksa bir zamana kadar 2 haftada bir görmek istiyor doktorlar

anladım canım... Hadi hayırlısı olsun..ilk cinsiyetini sen öğrendin.. Darısı başımıza..

gözün aydın canımmmm....

çok sevindim canım gözünaydın bizde dün doktora gittik bebişim büyümüş 18 mm olmuş artık başı vücudu seçilebiliyor 1 ay sonra çağırdı tekrar ama ben bebeğimi bir ay görmessem özlerim, herhalde 2 hafta sonra dğer doktora gideriz birde elevit vitamin yazdı daha hiç kilo almadığımı söyledim 5. aya kadar bile almaman normal bebeğin gelişiyor önemli olan bu dedi.

maşallah canım ilk 2 li testi sen yaptırdın...
inş sonuç güzel çıkar...
ne güzel bebişinide görmüşsün...

saol cnm inşallah hepimizin sorunsuz sağlıklı bir gebeliği ve bebekleri olur.

çıkmaz Aysucum bozma içini.Hadi hayırlısı olsun...Kendi doktorundada cinsiyetini öğrenirsin inşallah:)))

saol cnm yarın gidiyorum bakalım neler dicek.

cnm mide bulantısı kötü bi durum ben pek yaşamadım ama arkadaşım çok yaşıyo şuan oda 10 haftalık hamile.doktor ona dondurma ye demiş.soğuk ii gelir demiş.belki sanada faydası olur.

cnm gözün aydın.çok sevindim.inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın.

kızlar doktorlar bebeğin kemik yapısından tahmini cinsiyet söylüyolarmış ve çoğundada doğru çıkıyomuş.benim doktorum 12. haftada 2 li test zamanı kemik yapısından söylüyomuş.zaten 12. haftada tüm organlar tamamlanmış oluyomuş.eğer bacaklarıda açık pozisyondaysa cinsiyet söylüyolarmış.ama bazı doktorlar malesef söylemiyolar.4. ayı bekliyolar.
bende yarın 15.30 da kendi doktoruma gidicem bakalım söylicekmi cinsiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…