2011 Nisan Anneleri

bu arada kızlar cinsiyet tahminini konuşmuşsunuz benim bi tahminim yok ama çin ve rus takvimine göre erkek çıkıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin cümlemize.

Canımmm çok sevindim gözün aydın bitanem.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inş:lepi:

Hadi hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez

bu arada kızlar cinsiyet tahminini konuşmuşsunuz benim bi tahminim yok ama çin ve rus takvimine göre erkek çıkıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin cümlemize.

çin takvimine nasıl baktın yani yaş hesabını nasıl yaptın içinde olduğumuz yaşa göremi yoksa doldurduğumuz yaşa göremi bakıcaz?

cnm arkadaşıma bulantı için dondurma ye demiş doktoru soğuk ii gelir demiş.istersen bi dene inşallah işe yarar.

cnm arkadaşıma bulantı için dondurma ye demiş doktoru soğuk ii gelir demiş.istersen bi dene inşallah işe yarar.

Olur canım denerim ama biliyor musun canım hiç tatlı çekmiyor ki ben tatlı manyağı birisiyim yani...Sürekli çubuk kraker, balık krakerle başlıyorum güne.Sonradan sonradan bişeyler yiyorum işte zoraki...Çok şükür kusmam yok o da olsa mahfolurummafoldumben

Ohh ohh maş senin bıcırık da büyümüş annesi:CüvCüv:
Beni de 1 ay sonra çağırdı canım yaaa 2li test için.Beklerim herhalde Rabbim bi olumsuzluk olmazsa eğer:Saruboceq:

Kızlar bi de rus takvimine bakın...O da bi değişikkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
Hoppidi arkadaş yazmış nasıl yapılacağını

ben onuda yaptım erkek çıktı.
hayırlısı :)

anladım canım bende 83 doğumluyum kız çıkıyo rus takvimindede kız çıkıyo inşallah kızım olur.

hayırlısı cnm.hayırlı sağlıklı evlat olsunlarda.

cnm bende ilk başlarda senin gibiydim tatlı delisiyimdir ama eve bile sokmuyodum tatlıyı görmek bile istemiyodum ama geçti o günlerim şükür.bulantılarımda kusmamda geçti çok kötü değildim ama kusmak öldürüyo insanı.rabbim rahat hamilelikler nasib etsin.benim sıkıntılarım geçti çok şükür.

tatlım bende buğün kontrole gittim bebişimin kalbi 140 atıyormuş insan gerçekten bir garip oluyor.....bide şu cinsiyet tahminlerine bende bir ek yapim.........kızıma hamileyken bir arkadaşım göbeğini aç sana cinsiyetini söyleyim dedi bunu anneannesinden öğrenmiş....neyse baktı ve kız dedi tabi kızım şimdi 5.5 yaşında....eger 2. çocuk için bakılacaksa doğan ilk çocuğun göbeğine bakılıyor...bu böyle devam ediyor.....benim 2. bebişim 13 haftalık karnımda öldüğü için şimdikini bilemiyorum.......eeeeeee yeter artık nasıl oluyor bu diyorsunuz eminim ....göbek deliği aşağıya doğruysa kız..bayanssulusmile....yukarıya doğruysa erkekmiş..gamyoncuiremsu...inanmasanızda bir bakın bakalım doğru çıkacakmı....

Evt canım aynen ben de öyleyim tv de görmek bile rahatsız ediyor beni.Ama geçecek bu günler şikayet değil benimkisi.Çok istedik bebişimiz olsun diyee eeee anne olmak da hamile kalmakla olmuyor fedekarlık yapacağız artık:CüvCüv:

bu olay kaç haftalıkken yapılıyo?
bide aşağımı yukarımı olduğu nasıl anlaşılıyo?

kızlar selamlar hepinize:)))
bu sabah kontrolüm vardı, detaylı kan idrar vs. tetkikleri istedi.
15 gün sonra da ikili test için gün aldık perinatologtan 180 tl miş.
kızlar sizin ikili testiniz kaç lira tuttu ve kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktor mu?

Ohh ohh maş senin bıcırık da büyümüş annesi:CüvCüv:
Beni de 1 ay sonra çağırdı canım yaaa 2li test için.Beklerim herhalde Rabbim bi olumsuzluk olmazsa eğer:Saruboceq:

sağol canım ama ben üstümden tedirginliği birtürlü atamadım ultrasonda görünce rahatlıyorum sonra yine evhamlanmaya başlıyorum ya birşey olursa diye. birde dün ultrason masasından inerken ayağım paçama takıldı az kalsın düşüyordum ama düşmemek içim yere zıpladım ama iyi zıpladım yani:) şimdide onun tedirginliği başladı anneme söyledim annemde ondan bişey olmaz sizde çok abartıyorsunuz dedi işte bende 10-15 gün sonra tekrar görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…