- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.741
slm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
kızlar doktorlar bebeğin kemik yapısından tahmini cinsiyet söylüyolarmış ve çoğundada doğru çıkıyomuş.benim doktorum 12. haftada 2 li test zamanı kemik yapısından söylüyomuş.zaten 12. haftada tüm organlar tamamlanmış oluyomuş.eğer bacaklarıda açık pozisyondaysa cinsiyet söylüyolarmış.ama bazı doktorlar malesef söylemiyolar.4. ayı bekliyolar.
bende yarın 15.30 da kendi doktoruma gidicem bakalım söylicekmi cinsiyeti.
bu arada kızlar cinsiyet tahminini konuşmuşsunuz benim bi tahminim yok ama çin ve rus takvimine göre erkek çıkıyo.rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasib etsin cümlemize.
çin takvimine nasıl baktın yani yaş hesabını nasıl yaptın içinde olduğumuz yaşa göremi yoksa doldurduğumuz yaşa göremi bakıcaz?
denizcim hoşgeldin görüşmeyeli nasılsın?
çin takvimine nasıl baktın yani yaş hesabını nasıl yaptın içinde olduğumuz yaşa göremi yoksa doldurduğumuz yaşa göremi bakıcaz?
İyiyim tatlım işte mide bulantılarım oluyoo onun dışında çok şükür herşey yolunda.Evdeyim şimdilik dinleniyorum bol bol ama pazartesi okullar açılacak koşuşturma başlayacak yani sultanlığımın son zamanları:lepi:
cnm ben yıl olarak hesapladım yani 2010 yılındayız ve ben 1987 doğumluyum
23 çıkıyo yaşım.ona göre baktım.
cnm arkadaşıma bulantı için dondurma ye demiş doktoru soğuk ii gelir demiş.istersen bi dene inşallah işe yarar.
çok sevindim canım gözünaydın bizde dün doktora gittik bebişim büyümüş 18 mm olmuş artık başı vücudu seçilebiliyor 1 ay sonra çağırdı tekrar ama ben bebeğimi bir ay görmessem özlerim, herhalde 2 hafta sonra dğer doktora gideriz birde elevit vitamin yazdı daha hiç kilo almadığımı söyledim 5. aya kadar bile almaman normal bebeğin gelişiyor önemli olan bu dedi.
Kızlar bi de rus takvimine bakın...O da bi değişikkaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/259659-rus-cinsiyet-takvimi.html
Hoppidi arkadaş yazmış nasıl yapılacağını
anladım canım bende 83 doğumluyum kız çıkıyo rus takvimindede kız çıkıyo inşallah kızım olur.
Olur canım denerim ama biliyor musun canım hiç tatlı çekmiyor ki ben tatlı manyağı birisiyim yani...Sürekli çubuk kraker, balık krakerle başlıyorum güne.Sonradan sonradan bişeyler yiyorum işte zoraki...Çok şükür kusmam yok o da olsa mahfolurummafoldumben
anladım canım bende 83 doğumluyum kız çıkıyo rus takvimindede kız çıkıyo inşallah kızım olur.
kızlar kontrolden geldım yavrumun kalbı hızlı hızlı atıyordu kurban olsun annesı ona,onu bana verene.atlı karıncam benım sankı arkasından kovalayan bırı varmış gibi heyecanlıydı hareketlerini de gördüm kuzumun maaşallah
cnm bende ilk başlarda senin gibiydim tatlı delisiyimdir ama eve bile sokmuyodum tatlıyı görmek bile istemiyodum ama geçti o günlerim şükür.bulantılarımda kusmamda geçti çok kötü değildim ama kusmak öldürüyo insanı.rabbim rahat hamilelikler nasib etsin.benim sıkıntılarım geçti çok şükür.
tatlım bende buğün kontrole gittim bebişimin kalbi 140 atıyormuş insan gerçekten bir garip oluyor.....bide şu cinsiyet tahminlerine bende bir ek yapim.........kızıma hamileyken bir arkadaşım göbeğini aç sana cinsiyetini söyleyim dedi bunu anneannesinden öğrenmiş....neyse baktı ve kız dedi tabi kızım şimdi 5.5 yaşında....eger 2. çocuk için bakılacaksa doğan ilk çocuğun göbeğine bakılıyor...bu böyle devam ediyor.....benim 2. bebişim 13 haftalık karnımda öldüğü için şimdikini bilemiyorum.......eeeeeee yeter artık nasıl oluyor bu diyorsunuz eminim ....göbek deliği aşağıya doğruysa kız..bayanssulusmile....yukarıya doğruysa erkekmiş..gamyoncuiremsu...inanmasanızda bir bakın bakalım doğru çıkacakmı....
Ohh ohh maş senin bıcırık da büyümüş annesi:CüvCüv:
Beni de 1 ay sonra çağırdı canım yaaa 2li test için.Beklerim herhalde Rabbim bi olumsuzluk olmazsa eğer:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?