2011 Nisan Anneleri

kesinlikle beklemek gecikmeside çok can sıkıcı bişey.ben 40+1 de doğum yaptım artık fenalık geçirecektim.her sabah kalkıyorum bugün olsa bari diye yok yok yok.ne sancı ne bişey..annemde kadın her sabah sancın varmı demekten bi hal olmuştu..ailece bunalıma girdik.bu sefer fazla bekletmesin istiyorum o yüzden
38. hafta dolunca gelsin Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla

şekerim yeşil harici başka renk yok mu nedense yeşil rengi sadece doğa da seviyorum

Canım bende yeşil olsun diye deliriyorum hatta annem beşiği turuncu aldı diye ağladım bir gün boyunca:))))

bende babet ve spor ayakkabı giyiyorum şimdilik sıkan yok bakalım.zaten benim fazla şişmiyor ayaklarım falan

bu arada yemek yapasım gelmedi.eşimde öğlen yemeğine gelemeyeceğini söyledi
bende lahmacun sipariş ettim kuzucumla yedik.oda uykudan kalktı acıktım acıktım diye dolaşıyordu hemen sipariş verdim allahtan çabuk getiriyorlar...

bide akşama misafir gelcek bööööğğğğğ

canım zor bir durum allah yardımcın olsun bende hiç ödem olmadı genelde yüksek tansiyondan birde tuzlu çok yemekten olur derler sen dikkat etmiyormusun canımm.

Canım geçmiş olsun benim göbeğim dışında hiçşişliğim kilom falan yok..çok şükür.kızıma hamileyken de hiç olmamıştı çatlak falan da yok.Ama bir arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı onun hamileliği aynı seninki gibiydi çok şişmişti elleri ayakları ve uğuşuyordu.Ama doğumdan sonra geçti..Tuzlu yeme çok su iç bir de yürüyüş yap canım...

bende ilk resimdekinin pembesi var.çok para vermeye gerek yok bunlara 9. aydan sonar durmuyorlar zaten.o zaman oto koltuğuna geçtik

Canım markası bebesimi oto koltuğu olarak kullanabildinmi birde sallanma özelliği var mı birde taşıma kolu ayarlanıyormu:))))) bende pahalı almak istemiyorum sonuçta dediğin gibi oto koltuğuna gecicez inşaallah ev içinde salıncak istiyorum beşik niyetinede kullanırım diyorum

hemen bakıyorum markasına

Amin canım inşallah.Benim kız 38 haftalıktı inşallah bu da öyle olur

selam kızlar herkese nasılsınız inş herkes iyiydir bugun topikk baya bir kalabalaık uzun zamandır böyle kalabalık olmuyoduu

Selam canım valla hepimizin psikolojisi bozuk.Bu hallerimizi ancak bizim gibiler anlıyor diye buraya doluşuyoruz işte.iyiki de burası var içimizi döküyoruz gülüyoruz rahatlıyoruz...

hoşgeldin tatlım bebeişin kilosu boyu nasıl olmuş haftasıyla uyumlu mu benim de idrar da bol lokosit cıkmıs dileğin yardımcısı gel doktorun ilaç yazsın dedi ama işteyim bugun de patronla atıstık ..ne yapsam bilemiyorum salı ya kadar beklesem cok mu geç olur

canım zor bir durum allah yardımcın olsun bende hiç ödem olmadı genelde yüksek tansiyondan birde tuzlu çok yemekten olur derler sen dikkat etmiyormusun canımm.
amin cnm Allah razı olsun..
açıkcası özel bir dikkat sarfetmiyorum ama tansiyonumu düzenli ölçmemi söyledi doktor büyük tansiyonum gerçekten de normalden yüksek 10-11 den yukarı hayatımda çıktığını görmedim ama şuan 15'i bile bulabiliyor

teşekkür ederim cnm tavsiyelerini dikkate alıcam yürüyüş iyi geliyor gerçekten ama ayakkabı giymek işkence ( inş. doğumdan sonra geçer benimde
çevremdekiler de bana diyor göbeği dışında hiç kilosu yok maşallah hiç kilo almamış falan filan ama normalde olduğu gibi yine kilomu göstermiyorum 55dim nerdeyse 70 oldum hala öyle diyolar
herhalde vücut bu kadar kiloyu taşıyamadığı için bocalıyo neyseki çok erken çıkmadı bu durumlar son aylar az kaldı artık sabrediyorum

ay hiç güleceğim yoktu ağlamaya yer aradığın belli senin hormonlar tavan yapmış iyice

Canım ya aslında ben öğle çok ağlak olmadım hamilelikte hep maddi sıkıntılardan fenalık geldi bana istediklerimi rahat rahat alamadım bebeğime eşimi bir gecelik almaya 8 ayda anca ikna ettim gereksiz gördü neyse ikna oldu sonunda ama alamadım daha o yüzden annemede nazım geçiyor ya sağolsun herşeyini ldı oğlumun beşikde istediğim gibi olmayınca patlama noktam oldu senin anlycan sinirim eşimeydi zaten oda şok oldu böyle saçma bişeye ağlamam ama iyi oldu zaten hiçbirşey istediğim gibi olmadı hep içimde kaldı diye içimi dökmüş oldum:)) birde ailesi hala alınacak birşey varmı diye sormadı bana babası sormuş sadece eşime o da zaten eksik olsada babasına kıyamaz söylemez....

Selam canım valla hepimizin psikolojisi bozuk.Bu hallerimizi ancak bizim gibiler anlıyor diye buraya doluşuyoruz işte.iyiki de burası var içimizi döküyoruz gülüyoruz rahatlıyoruz...

evet canım benimde psikolojim hiç iyi değil akşam eşimle tartıştım biz hamileyiz ama onlarda idare etmeyi hiç bilmiyolar normalde çok sakin bir insanım ama son zamanlarda gerginlik bendede var napalım onlarda azcık sabredip idare etsin

Sağol bitanem...11 gün önde gidiyor benim bıdık.3300 gr.nst sonucumu gösterdiğimde bana doğum başlamış tamam dedi bir korktum şaka yapmış meğersene adam ya Canım sen ihmal etme bence ilerlemeden git ilacını yazdır..

selam kızlar,dışarıda muhtaşem bir hava var, böyle bir havada eve tıkılı kalmak beni iyice bunaltıyor.markete kadar bile gidemiyorum hemen ağrılarım başlıyor offf of...

dün gittim canım 2900 kg olmuş
Maşallah canım oğluna.
Nisan başında doğum patlaması olacak sanırım topikte
bencede hemde 8 nisanda galiba
benımkıde epıdural dedı ama yok ben kalpten gıderım heralde benım ıçın hıç ıyı olmaz
bende dayanamam öyle doktor dedi herşeyi duyuyorsun çekiştirmeleri falan hissediyorsun dedi yok bana göre deil ben uyuyim uyanınca iş bitsin....
eşim bana sürekli kolunu yani saati gösteriyor işaretle az kaldı diyor seni in cin olmayan bir yere götürüp dövecem diyor bi doğur diyor bu sefer ben gene ağlıyorum şaka yaptım yaparmıyım hiç dior ama sürekli saatini gösteriyor.....
ben varya davul gibiyim görsen ayaklarımı çok kötü işten eve gidince tepeye kaldırıyorum bide inan tuzlu yemek çok etkiliyr işyerinde oturunca yani ayakları sallandırınca çok şişiyor.. yürümek daha ii
dün eşimle bana hediye bilezik bakmaya gittik adam şu an sizin elleriniz çok şiş ama sizin ölçünüz şu diyerek bileziği uzattı bende evdeki bilezikle ölçtüm adama bravo yani birebir. ama şu an bilezik bileğime girmiyor....

damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış

Kızlar eşlerinize maşaallah diyin gerçekten ben mi hamileyim eşim mi belli değil bir na z kapris yapadım adam akılılı( her doktor maceramızda burnumdan getiriyor sen şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun diye bebeğini çok düşünüyorya o yüzden ben stres manyağı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…