- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.421
Mesacımm nasılsın??gökalp bey yine haftaya çarşmbaya randevu verdi çünkü ogün zorunlu doğum iznim başlıyormuş raporumu alcam...yine denk gelemiyoruz yani
Nst ye çıktığımda 15 gün önce karşılaştığım bir arkadaş vardı kızı olacakmış günü dolmuş şu an 41.haftadaymış ama kız da tık yok 2 günde bir çağırıyorlarmış artık dilek hanımın hastası.Kız diyor ki göbeğimin büyüklüğü dışında hiçbir şikayetim yok hamile değilim sanki diyor...Yani erken gelecek diye korkuyoruz ya biz gecikmesi de kötü yani...
evet haklısınız 3 te tahlil sonuçlarım gelcek o gelnce arıyım ben
şekerim yeşil harici başka renk yok mu nedense yeşil rengi sadece doğa da seviyorum
ya kızlar içinizde eli ayağı şişen yok mu???
hiç bahsedilmiyorda sadece bende mi var bu durum diyorum
1 numara büyük ayakkabı aldım geçenlerde ama oda nafile artık küçük geliyo( geçen alışveriş merkezinde dolaşırken resmen ayakkabı işkenceye dönüştü bende arkalarına bastım ya şaka gibi
bide duydunuz mu bilmiyorum ama bu ödemlerden dolayı bileklerimdeki medyan sinirler sıkıştı ellerim 7/24 uyuşuk hiç geçmiyor karpal tunel sendromu yani duymuşsunuzdur doktorum ameliyatla geçen bir rahatsızlık normalde olduğunda ama seninki gebelikten ödem ve şişliklerden dolayı o yüzden doğumu bekleyeceğiz dedi( böyle dolanıyorum valla uyuşuk uyuşuk sadece en kücük parmaklarımı hissediyorum bide ağrı yapıyo ağrı yapmasa uyuşukluk yine o kadar kötü değil
1 numara büyük ayakkabı aldım geçenlerde ama oda nafile artık küçük geliyo( geçen alışveriş merkezinde dolaşırken resmen ayakkabı işkenceye dönüştü bende arkalarına bastım ya şaka gibi
bide duydunuz mu bilmiyorum ama bu ödemlerden dolayı bileklerimdeki medyan sinirler sıkıştı ellerim 7/24 uyuşuk hiç geçmiyor karpal tunel sendromu yani duymuşsunuzdur doktorum ameliyatla geçen bir rahatsızlık normalde olduğunda ama seninki gebelikten ödem ve şişliklerden dolayı o yüzden doğumu bekleyeceğiz dedi( böyle dolanıyorum valla uyuşuk uyuşuk sadece en kücük parmaklarımı hissediyorum bide ağrı yapıyo ağrı yapmasa uyuşukluk yine o kadar kötü değil
bende ilk resimdekinin pembesi var.çok para vermeye gerek yok bunlara 9. aydan sonar durmuyorlar zaten.o zaman oto koltuğuna geçtik
Canım bende yeşil olsun diye deliriyorum hatta annem beşiği turuncu aldı diye ağladım bir gün boyunca:))))
Canım markası bebesimi oto koltuğu olarak kullanabildinmi birde sallanma özelliği var mı birde taşıma kolu ayarlanıyormu:))))) bende pahalı almak istemiyorum sonuçta dediğin gibi oto koltuğuna gecicez inşaallah ev içinde salıncak istiyorum beşik niyetinede kullanırım diyorum
kesinlikle beklemek gecikmeside çok can sıkıcı bişey.ben 40+1 de doğum yaptım artık fenalık geçirecektim.her sabah kalkıyorum bugün olsa bari diye yok yok yok.ne sancı ne bişey..annemde kadın her sabah sancın varmı demekten bi hal olmuştu..ailece bunalıma girdik.bu sefer fazla bekletmesin istiyorum o yüzden
38. hafta dolunca gelsin Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla
selam kızlar herkese nasılsınız inş herkes iyiydir bugun topikk baya bir kalabalaık uzun zamandır böyle kalabalık olmuyoduu
mesacımm nasılsın??gökalp bey yine haftaya çarşmbaya randevu verdi çünkü ogün zorunlu doğum iznim başlıyormuş raporumu alcam...yine denk gelemiyoruz yani
nst ye çıktığımda 15 gün önce karşılaştığım bir arkadaş vardı kızı olacakmış günü dolmuş şu an 41.haftadaymış ama kız da tık yok 2 günde bir çağırıyorlarmış artık dilek hanımın hastası.kız diyor ki göbeğimin büyüklüğü dışında hiçbir şikayetim yok hamile değilim sanki diyor...yani erken gelecek diye korkuyoruz ya biz gecikmesi de kötü yani...
amin cnm Allah razı olsun..canım zor bir durum allah yardımcın olsun bende hiç ödem olmadı genelde yüksek tansiyondan birde tuzlu çok yemekten olur derler sen dikkat etmiyormusun canımm.
teşekkür ederim cnm tavsiyelerini dikkate alıcam yürüyüş iyi geliyor gerçekten ama ayakkabı giymek işkenceCanım geçmiş olsun benim göbeğim dışında hiçşişliğim kilom falan yok..çok şükür.kızıma hamileyken de hiç olmamıştı çatlak falan da yok.Ama bir arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı onun hamileliği aynı seninki gibiydi çok şişmişti elleri ayakları ve uğuşuyordu.Ama doğumdan sonra geçti..Tuzlu yeme çok su iç bir de yürüyüş yap canım...
ay hiç güleceğim yoktuağlamaya yer aradığın belli senin hormonlar tavan yapmış iyice
Selam canım valla hepimizin psikolojisi bozuk.Bu hallerimizi ancak bizim gibiler anlıyor diye buraya doluşuyoruz işte.iyiki de burası var içimizi döküyoruz gülüyoruz rahatlıyoruz...
hoşgeldin tatlım bebeişin kilosu boyu nasıl olmuş haftasıyla uyumlu mu benim de idrar da bol lokosit cıkmıs dileğin yardımcısı gel doktorun ilaç yazsın dedi ama işteyim bugun de patronla atıstık ..ne yapsam bilemiyorum salı ya kadar beklesem cok mu geç olur
dün gittim canım 2900 kg olmuşmaşallah bebişe canımbenim de nasip olursa 8 nisan sezeryan olacak bakalım hayırlısı. en son kaç hafta kaç günlükken gittin doktora ve bebiş ne kadardı?benmde yarın kontrol var da aramızda 3 gün var benimkini tahminlemeye çalışcam
bencede hemde 8 nisanda galibaMaşallah canım oğluna.
Nisan başında doğum patlaması olacak sanırım topikte
bende dayanamam öyle doktor dedi herşeyi duyuyorsun çekiştirmeleri falan hissediyorsun dedi yok bana göre deil ben uyuyim uyanınca iş bitsin....benımkıde epıdural dedı ama yok ben kalpten gıderım heralde benım ıçın hıç ıyı olmaz
eşim bana sürekli kolunu yani saati gösteriyor işaretle az kaldı diyor seni in cin olmayan bir yere götürüp dövecem diyor bi doğur diyor bu sefer ben gene ağlıyorum şaka yaptım yaparmıyım hiç dior ama sürekli saatini gösteriyor.....Amann erkek milleti ne anlasın bacım. Onlara sorsan daha ne kadar anlayışlı olabilirim diyolar :)
Benimki geçen gün bana dedi ki, son 1 ayın, bu bir ay sultansın, ne istersen o olacak :))
Mesela tv karşısında uzanıyorum ya canım bişey çekiyor, mutfaktan getirir misin diyorum üfflüyor :) Sonra hani ben sultandım diyorum, hemen kalkıp getiriyor.Ay görseniz biz aynı çocuk gibi olduk
Ha bu 1 aydan sonra sultanlığım bitince ne olacak orası da meçhul tabi
ben varya davul gibiyim görsen ayaklarımı çok kötü işten eve gidince tepeye kaldırıyorum bide inan tuzlu yemek çok etkiliyr işyerinde oturunca yani ayakları sallandırınca çok şişiyor.. yürümek daha iiya kızlar içinizde eli ayağı şişen yok mu???
Selam canım valla hepimizin psikolojisi bozuk.Bu hallerimizi ancak bizim gibiler anlıyor diye buraya doluşuyoruz işte.iyiki de burası var içimizi döküyoruz gülüyoruz rahatlıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?