- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.441
evet canım benimde psikolojim hiç iyi değil akşam eşimle tartıştım biz hamileyiz ama onlarda idare etmeyi hiç bilmiyolar normalde çok sakin bir insanım ama son zamanlarda gerginlik bendede var napalım onlarda azcık sabredip idare etsin
sağol bitanem...11 gün önde gidiyor benim bıdık.3300 gr.nst sonucumu gösterdiğimde bana doğum başlamış tamam dedi bir korktum şaka yapmış meğersene adam ya Canım sen ihmal etme bence ilerlemeden git ilacını yazdır..
bizde sabah sabah tartıştık,mümkünse bir süre görüşmeyelim dedim güldü gitti.adam iyi sabrediyor gerçi ben bi tuhaflaştım her şey batıyor.sıkıntıdan kime saldıracağımı şaşırıyorum.
ben saçımı boyatmak istiyorum napayım dün pyhto diye fransız bitkisel boya aldım eczaneden ama bilemiyorum. eşimde saçımın rengi kötü oldu dalga geçiyor
boyatıyımmı
bugünlerde hepimiz aynıyız acaba depresyona mı girdim diyorum
ben saçımı boyatmak istiyorum napayım dün pyhto diye fransız bitkisel boya aldım eczaneden ama bilemiyorum. eşimde saçımın rengi kötü oldu dalga geçiyor
boyatıyımmı
Neyse hayırlısı o olsun canım...Oğlunada kocaman maşallah...Kilosuda boyuda çok güzel...Uzun boylu olacak senin sıpa...
canım maaşallah oğluna1 nisana daha çok var ya hayırlısı ile sağlıkla gelsin oğluşun. kasılmalarının olmamasıda güzel birşey biz kasım kasım kasılıyoruz ama tık yok
kızlar selam.. bugün kontrolümüz vardı.. nst de bebeğin kapl atışları yüksek ve dengesiz çıktı dr. kordon dolanmasından şüphelendi..o nedenle cuma günü tekrar nst ye giricem. eğer bu şekilde devam ederse inşallah pazartesi sezeryana alıcak.. bebeğin kilosu da 3 kiloyu geçmiş maşallah. çok şükür yediklerim yaradı...demek az daha içerde kalsa epey bişey olur..
bnim biraz cnm sıkkın bugün dr gittim bebeğim 33 hafta 5 günlk ama 31 hafta 5 glük çıktı. kilosu 2200 renkli ultrasona baktı hani bebeğe giden damarlarda tıkanıklık felan varmı diye ama allaha şkür öyle bi sorun yok ama haftası geri çıktı 15 gün sonra bi daha gidecem
Günaydın kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı ilk defa oğlum bir hafta geri çıktı iki haftada hiç kilo almamış ama moralimi bozmadım eşimin gıcık gıcık konuşmasına rağmen kendimi besiye çektim hemen:)) sabahtan beri yiyorum iştahım yok ama zoraki doktorada dedim iştahsızım diye iki hafta sonra bakıcaz yine aynı kalırsa o zaman endişeleniriz şimdi endişelenecek bişey yok dedi bende endişelenmedim zaten:) çok evhamlı değilim bu konuda açıkcası önemli olan sağlığı iyi kilo demek sağlık demek değil sonuçta hep on gün öndeydik bu arada oğlumu babasına benzetti çok bakmışsın sen eşine o sana bakmamış dedi:))
kızlar bana yardım edermisiniz ana kucağı alıcaz şimdi iki marka var biri bebesi marka civilde 42 lira diğeride sunny marka 70 lira bebefixde sunny daha iyi duruyor amm diğerde hesaplı bir bakarmısınız resmine
Eki Görüntüle 159779 Eki Görüntüle 159778 Eki Görüntüle 159779 Eki Görüntüle 159778
maşallah bebeğine
bizde dün doktordaydık oğlum 2,900 gr . olmuş nstye bağladılar Allaha şükür herşey güzel
8 nisan cuma 11 de sezeryanle doğacak inşallah oğlum randevumuzu aldık....
epidural mı genelmi karar veremedik ama ben genel istiyorum epiduralda biraz risk var sanki
ben uyuyim uyaniyim iş bitsin gerçi uyanmam problemli oluyor ilkinde anne baba diye çok ağlamışsım
eşim bi kere bile kocam demedin diye hala der bu sefer güzel uyanırım inşallah......
dün alışverişte yaptık hemen hemen tüm hazırlıklarımızı tamamladık.....
sağlıcakla gel yavrum
ve tüm bebişler.....
Idrar tahlilimde bol lokosit çıkmış
ya kızlar içinizde eli ayağı şişen yok mu???
hiç bahsedilmiyorda sadece bende mi var bu durum diyorum
1 numara büyük ayakkabı aldım geçenlerde ama oda nafile artık küçük geliyo( geçen alışveriş merkezinde dolaşırken resmen ayakkabı işkenceye dönüştü bende arkalarına bastım ya şaka gibi
bide duydunuz mu bilmiyorum ama bu ödemlerden dolayı bileklerimdeki medyan sinirler sıkıştı ellerim 7/24 uyuşuk hiç geçmiyor karpal tunel sendromu yani duymuşsunuzdur doktorum ameliyatla geçen bir rahatsızlık normalde olduğunda ama seninki gebelikten ödem ve şişliklerden dolayı o yüzden doğumu bekleyeceğiz dedi( böyle dolanıyorum valla uyuşuk uyuşuk sadece en kücük parmaklarımı hissediyorum bide ağrı yapıyo ağrı yapmasa uyuşukluk yine o kadar kötü değil
Canım ya aslında ben öğle çok ağlak olmadım hamilelikte hep maddi sıkıntılardan fenalık geldi bana istediklerimi rahat rahat alamadım bebeğime eşimi bir gecelik almaya 8 ayda anca ikna ettim gereksiz gördü neyse ikna oldu sonunda ama alamadım daha o yüzden annemede nazım geçiyor ya sağolsun herşeyini ldı oğlumun beşikde istediğim gibi olmayınca patlama noktam oldu senin anlycansinirim eşimeydi zaten oda şok oldu böyle saçma bişeye ağlamam ama iyi oldu zaten hiçbirşey istediğim gibi olmadı hep içimde kaldı diye içimi dökmüş oldum:)) birde ailesi hala alınacak birşey varmı diye sormadı bana babası sormuş sadece eşime o da zaten eksik olsada babasına kıyamaz söylemez....
boyatıyımmı
dün sormayı unutmuşum bir ara sormuştum 3 aydan sorna bişey olmaz demişticanım bende dün kuaförüme boyattım ama bitkisel doktorumda izin verdi bana bence boyatabilirsin ama genede istersen doktoruna sor.
ben varya ağaca tırmanacam koşcam takla atcam hayırlıısyla bir doğurayımherkes aynı durumda olduğuna göre normal herhalde.bunaldık artık sanırım alında son günler keyfini çıkarmak lazım ama ben bir an önce şöyle incecik olup süslenip püslenip topuklu ayakkkabılarımıda giyip kendimi dışarı atmak istiyorum.bidaha hiç zayıf olamayacakmışım gibi geliyor.ayyy ağlıycam valla şimdi geldi gene bana gelenler
Canım ben de boyatmayı çok istiyorum ama şimdi bir türlü cesaret edemiyorum doğumdan sonra ilk işim inş.kuaföre gidip saçlarımı kestirip boyatıcam acayip uzadı...
ne yapsam bilemedim bugün de izin almam çok zor salıya da çok bişey yok normal de de çok su içerim neden böle oldu analamdım daha da çok su içsem idare etsem mi salı ya da az kaldı ay bir taraftan da korkuyorum çok mu tehlikeli ve acil bir durum
kızlar haftaya salı doğumum var size bişiy sorucam sezeryanda acaba çok kanama oluyormu yani ped koysam yetermi yoksa hasta bezimi alıcazz bilgisi olan varmı heralde normal doğumdaki kadar kanama olmaz ama genede tam olarak bilmiyorum
selam kızlar,dışarıda muhtaşem bir hava var, böyle bir havada eve tıkılı kalmak beni iyice bunaltıyor.markete kadar bile gidemiyorum hemen ağrılarım başlıyor offf of...
cnm sen ne yapcağını biliyosun zaten boşver söylenenleri sen beslenmene bak.
sunny daha güzele benziyo cnm.görerek alabilceğin yer yokmu?netten zor anlamak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?