2011 Nisan Anneleri

bizde sabah sabah tartıştık,mümkünse bir süre görüşmeyelim dedim güldü gitti.adam iyi sabrediyor gerçi ben bi tuhaflaştım her şey batıyor.sıkıntıdan kime saldıracağımı şaşırıyorum.

teşekkür ederim cnm tavsiyelerini dikkate alıcam yürüyüş iyi geliyor gerçekten ama ayakkabı giymek işkence ( inş. doğumdan sonra geçer benimde
çevremdekiler de bana diyor göbeği dışında hiç kilosu yok maşallah hiç kilo almamış falan filan ama normalde olduğu gibi yine kilomu göstermiyorum 55dim nerdeyse 70 oldum hala öyle diyolar
herhalde vücut bu kadar kiloyu taşıyamadığı için bocalıyo neyseki çok erken çıkmadı bu durumlar son aylar az kaldı artık sabrediyorum [/QUOTE]

Evet canım az kaldı çok şükür..annelik ne zor değil mi??İnsan bebeğim iyi olsun da herşeye katlanırım diyor.

ne yapsam bilemedim bugün de izin almam çok zor salıya da çok bişey yok normal de de çok su içerim neden böle oldu analamdım daha da çok su içsem idare etsem mi salı ya da az kaldı ay bir taraftan da korkuyorum çok mu tehlikeli ve acil bir durum

bugünlerde hepimiz aynıyız acaba depresyona mı girdim diyorum

kızlar haftaya salı doğumum var size bişiy sorucam sezeryanda acaba çok kanama oluyormu yani ped koysam yetermi yoksa hasta bezimi alıcazz bilgisi olan varmı heralde normal doğumdaki kadar kanama olmaz ama genede tam olarak bilmiyorum

ben saçımı boyatmak istiyorum napayım dün pyhto diye fransız bitkisel boya aldım eczaneden ama bilemiyorum. eşimde saçımın rengi kötü oldu dalga geçiyor
boyatıyımmı

ben saçımı boyatmak istiyorum napayım dün pyhto diye fransız bitkisel boya aldım eczaneden ama bilemiyorum. eşimde saçımın rengi kötü oldu dalga geçiyor
boyatıyımmı

canım bende dün kuaförüme boyattım ama bitkisel doktorumda izin verdi bana bence boyatabilirsin ama genede istersen doktoruna sor.

bugünlerde hepimiz aynıyız acaba depresyona mı girdim diyorum

herkes aynı durumda olduğuna göre normal herhalde.bunaldık artık sanırım alında son günler keyfini çıkarmak lazım ama ben bir an önce şöyle incecik olup süslenip püslenip topuklu ayakkkabılarımıda giyip kendimi dışarı atmak istiyorum.bidaha hiç zayıf olamayacakmışım gibi geliyor.ayyy ağlıycam valla şimdi geldi gene bana gelenler

boyatıyımmı

Canım ben de boyatmayı çok istiyorum ama şimdi bir türlü cesaret edemiyorum doğumdan sonra ilk işim inş.kuaföre gidip saçlarımı kestirip boyatıcam acayip uzadı...

Neyse hayırlısı o olsun canım...Oğlunada kocaman maşallah...Kilosuda boyuda çok güzel...Uzun boylu olacak senin sıpa...

çok saol cnm.babasına çekmiş boy konusunda ben kısayım.

canım maaşallah oğluna 1 nisana daha çok var ya hayırlısı ile sağlıkla gelsin oğluşun. kasılmalarının olmamasıda güzel birşey biz kasım kasım kasılıyoruz ama tık yok

çok saol cnm.zamanında hayırlısıyla gelsin hepimizinki inş.

maşallah cnm bebişine.
inş kordon dolanması yoktur cnm hayırlısıyla gelir bebeğin.

cnm sakın dert etme protein ağırlıklı beslen meyveni bol bol tüket ara kapanır inşallah.

cnm sen ne yapcağını biliyosun zaten boşver söylenenleri sen beslenmene bak.

sunny daha güzele benziyo cnm.görerek alabilceğin yer yokmu?netten zor anlamak bence.

maşallah bebeğine

çok saol cnm.

maşallah cnm bebişine
doğum tarihinin belli olmasıda ayrı bi heycan yaa.

Idrar tahlilimde bol lokosit çıkmış

cnm bol bol su tüket ve doktoruna bildir belki ilaç verir.

benimde şişiyo ama az.ayakkabılarım felan oluyo.o elde uyuşmalar için arkadaşımı ameliyat ettiler ama daha beter oldu cnm doğumdan sonra 6 ay bekle bence.arkadaşımın 2 elindede vardı birinden oldu daha kötü olunca diğerinden olmadı ve kendiliğinden geçti.inşallah seninkide öle olur cnm en kısa sürede geçer.

canım baktım markası rain baby ymiş.ama aynı model.sallanıyor evet ve çok işe yarıyor kurtarıcı valla.koltuk olarakta kullanılıyor emniyet kemeri takarak..ama ben yanıma koymuştum iyice yerleştirmiştim öyle seyahat ettim hep.

canım bende dün kuaförüme boyattım ama bitkisel doktorumda izin verdi bana bence boyatabilirsin ama genede istersen doktoruna sor.
dün sormayı unutmuşum bir ara sormuştum 3 aydan sorna bişey olmaz demişti
ben varya ağaca tırmanacam koşcam takla atcam hayırlıısyla bir doğurayım
Canım ben de boyatmayı çok istiyorum ama şimdi bir türlü cesaret edemiyorum doğumdan sonra ilk işim inş.kuaföre gidip saçlarımı kestirip boyatıcam acayip uzadı...

bende ikilemdeyim resmen doğurduktan sonrada bu sefer emziriyorsunuz olmaz derlerse :26:

dr.ara hangi ilacı yazacaksa söylesin aile doktoruna yazdır ilacı bence...Nasılsa tahlilin yapılmış ona göre yazacak ilacı...ben öyle yapıyorum mecbur olunca aile hek.liği işyerime yakın tabi seninki yakın mı?

cnm benimm görümcelerim sezeryan oldular.kanamaları baya baya oldu ama hasta bezi kullanmadılar.zaten hastanede oldukları sürede hastaneden verilen ped gibi şeyi kullandılar evdede gece pedi.

bende ikilemdeyim resmen doğurduktan sonrada bu sefer emziriyorsunuz olmaz derlerse :26:[/QUOTE]

hımmmm bak ben bunu düşünmemiştim ama süte geçme durumu var mıdır ki??Ben de araştırayım bu durumu..iyi ki söyledin canım

selam kızlar,dışarıda muhtaşem bir hava var, böyle bir havada eve tıkılı kalmak beni iyice bunaltıyor.markete kadar bile gidemiyorum hemen ağrılarım başlıyor offf of...

biz eşimle anlaştık..bundan sonra işten 5 dedimi çıkacak
çarşamba ve cuma hariç tabi o günler müsait değiliz maçı falan var.
diğer günler sahile ineceğiz ben yürüyüş yapacağım onlar baba kız parkta oynayacaklar.
hem çocuk için hem benim için terapi olur valla.bu havalarda evde olmak çok sıkıcı

kızlar boya muhabbeti dönüyor galiba ben 38. haftam dolunca saçımı kestirip şekil verdirip boyatmak istiyorum..boyatmak ilk 3 ay zararlı aslında sonrasındada zararlı ama artık gelişimlerini tamam lamış oluyorlar...son zamanlar zarar etmez diye düşünüyorum ben ama..dr larda hamilelik boyunca 3 kere boyatmaya izin veriyormuş..şimdiye kadar ikisindede boyatmadım boyamadım

cnm sen ne yapcağını biliyosun zaten boşver söylenenleri sen beslenmene bak.

sunny daha güzele benziyo cnm.görerek alabilceğin yer yokmu?netten zor anlamak bence.

Evet canım haklısın, ya eşime alışveriş işkence internetten hiç değilse rahatça beğeniyorum kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…