2011 Nisan Anneleri

iyi düşünmüşsünüz benimde bişeyler bulmam lazım:))

Bugün tartışma günüydü herhalde biz de tartıştık...Bebeğimizi gördük halbuki mutlu olmamaız gerekirken benim içim sıkılıyor sabahtan beri...gıcık adam ya gıcıııkkkkk..Ne desem içim rahatlmıyor..Kafasına bir taş atsaydım keşke rahatlardım o zaman.

Tamam canım çok sağol

Doktoruna ara bencede..Sızıntı olduğu için bilmei lazım..Geçmiş olsun..

Merhaba canikim..Valla bende çok gerginim,kimseyi göresim yok..Eşim köşe bucak kaçıyor benden..

Bende böyle bir hamilelik geçirsem bu kadara bunalmam..Ama artık ağrılarım dayanılmaz oldu..Sancılarım düzenli gelmeye başladı..İlaçla durduruyoruz..Suyum falan patlasa pek mutlu olacağım..Ama yinede böyle düşünmek istemiyorum,sağlıklı gel bebeğim de ben biraz daha dayanırım diyorum..

evet canım bugun baya tartışanlar var eşiyle bence eşler kaşınıyoo az idare etsinler ama anlayışsızlık yapıyolar bazen benimde o anda onu boğasım geliyooooooooooooooooo

Canım benim kıyamam sana inşallah sağlıkla hayırlısıyla atlatcaz hepimiz

kızlar size çok utanarak bişey söyleyeceğim
ben 2 gündür hapşuruyorum ve her hapşurduğumda altıma kaçırıyorum azcık yaşlı nineler gibi.su mu idrar mı bilmiyorum sürekli pedle geziyorum artık..mesaneme çok baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor olabilirmi acaba

evet canım bugun baya tartışanlar var eşiyle bence eşler kaşınıyoo az idare etsinler ama anlayışsızlık yapıyolar bazen benimde o anda onu boğasım geliyooooooooooooooooo

Tövbe yarabbim tövbe 2011 nisan anneleri topiğinden sonra kocasın döven hamileler topiği açmayalım daAllahım bizlere biraz daha sabır ver ne olur

Doktorum hamilelikten birhafta önce boyayabilirsin dedi..Ama orayalsiz boya olsun dedi..Bana 28 marta gün verdi,erken bir şey olmasa 22 mart kuafördeyim inşallah..

Kız ne utanıyorsun allahaşkına biz farklı mıyız ki?Ben de aynıyım idrar o merak etme.Öksürürken hapşırırken oluyor...Çişli olduk çıktıkEvet bebek idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden.

ay ne bileyim çok utanıyorum ilkinde bu olmamıştı..bunda daha çok wc ye gidiyorum.bide bu çıktı başıma eşime söylesem yerlerde yuvarlanarak güler.

Bende de başladı kaçırma olayı..akaorkma su değildir..

Hi hi o bende de oluyor gayet normal utanılacak bir şey değil.

Kızlar ben boya değil de kına kullandım hep.
Doktorlar kınaya başından beri izin veriyorlar.
Ama şimdi siz boyadan bahsedince acaba sonuncusunu boya mı yaptırsam diye düşünmeden edemedim.
aklımı çeliyorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…