- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.461
biz eşimle anlaştık..bundan sonra işten 5 dedimi çıkacak
çarşamba ve cuma hariç tabi o günler müsait değiliz maçı falan var.
diğer günler sahile ineceğiz ben yürüyüş yapacağım onlar baba kız parkta oynayacaklar.
hem çocuk için hem benim için terapi olur valla.bu havalarda evde olmak çok sıkıcı
dr.ara hangi ilacı yazacaksa söylesin aile doktoruna yazdır ilacı bence...nasılsa tahlilin yapılmış ona göre yazacak ilacı...ben öyle yapıyorum mecbur olunca aile hek.liği işyerime yakın tabi seninki yakın mı?
bizde sabah sabah tartıştık,mümkünse bir süre görüşmeyelim dedim güldü gitti.adam iyi sabrediyor gerçi ben bi tuhaflaştım her şey batıyor.sıkıntıdan kime saldıracağımı şaşırıyorum.
canım baktım markası rain baby ymiş.ama aynı model.sallanıyor evet ve çok işe yarıyor kurtarıcı valla.koltuk olarakta kullanılıyor emniyet kemeri takarak..ama ben yanıma koymuştum iyice yerleştirmiştim öyle seyahat ettim hep.
kızlar selam ya bana yardım edin sizden başka kmse anlayamaz beni kasıklarm çok ağrıyor adet ağrısı gibi kasılıyorum ama düzenli değil ben artık kafayı ycem suyumdada sızma var ya diken üstündeym allahım yardım etsin
Slm kızlar;kocalardan söz etmişsiniz valla aynen bizim evde de bu durumlar var sabah hastaneye kontrole gittik bebiş maşallah iyiama biz hem giderken hem gelirken küsüştük.Her sözü bana batıyor sanki Allah yardımcımız olsun psikolojimiz iyice bozuldu.
Mesacımm nasılsın??gökalp bey yine haftaya çarşmbaya randevu verdi çünkü ogün zorunlu doğum iznim başlıyormuş raporumu alcam...yine denk gelemiyoruz yani
Nst ye çıktığımda 15 gün önce karşılaştığım bir arkadaş vardı kızı olacakmış günü dolmuş şu an 41.haftadaymış ama kız da tık yok 2 günde bir çağırıyorlarmış artık dilek hanımın hastası.Kız diyor ki göbeğimin büyüklüğü dışında hiçbir şikayetim yok hamile değilim sanki diyor...Yani erken gelecek diye korkuyoruz ya biz gecikmesi de kötü yani...
Bugün tartışma günüydü herhalde biz de tartıştık...Bebeğimizi gördük halbuki mutlu olmamaız gerekirken benim içim sıkılıyor sabahtan beri...gıcık adam ya gıcıııkkkkk..Ne desem içim rahatlmıyor..Kafasına bir taş atsaydım keşke rahatlardım o zaman.
Canikim aradım morunol diye bir ilaç söyledi onu alacam
,
Doktoruna ara bencede..Sızıntı olduğu için bilmei lazım..Geçmiş olsun..
Merhaba canikim..Valla bende çok gerginim,kimseyi göresim yok..Eşim köşe bucak kaçıyor benden..
Bende böyle bir hamilelik geçirsem bu kadara bunalmam..Ama artık ağrılarım dayanılmaz oldu..Sancılarım düzenli gelmeye başladı..İlaçla durduruyoruz..Suyum falan patlasa pek mutlu olacağım..Ama yinede böyle düşünmek istemiyorum,sağlıklı gel bebeğim de ben biraz daha dayanırım diyorum..
Canikim aradım morunol diye bir ilaç söyledi onu alacam
,
evet canım bugun baya tartışanlar var eşiyle bence eşler kaşınıyoo az idare etsinler ama anlayışsızlık yapıyolar bazen benimde o anda onu boğasım geliyooooooooooooooooo
kızlar boya muhabbeti dönüyor galiba ben 38. haftam dolunca saçımı kestirip şekil verdirip boyatmak istiyorum..boyatmak ilk 3 ay zararlı aslında sonrasındada zararlı ama artık gelişimlerini tamam lamış oluyorlar...son zamanlar zarar etmez diye düşünüyorum ben ama..dr larda hamilelik boyunca 3 kere boyatmaya izin veriyormuş..şimdiye kadar ikisindede boyatmadım boyamadım
kızlar size çok utanarak bişey söyleyeceğim
ben 2 gündür hapşuruyorum ve her hapşurduğumda altıma kaçırıyorum azcık yaşlı nineler gibi.su mu idrar mı bilmiyorum sürekli pedle geziyorum artık..mesaneme çok baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor olabilirmi acaba
Kız ne utanıyorsun allahaşkına biz farklı mıyız ki?Ben de aynıyım idrar o merak etme.Öksürürken hapşırırken oluyor...Çişli olduk çıktıkEvet bebek idrar kesesine baskı yapıyor o yüzden.
ben 2 gündür hapşuruyorum ve her hapşurduğumda altıma kaçırıyorum azcık yaşlı nineler gibi.su mu idrar mı bilmiyorum sürekli pedle geziyorum artık..mesaneme çok baskı yapıyor ondan kaynaklanıyor olabilirmi acaba
Tövbe yarabbim tövbe 2011 nisan anneleri topiğinden sonra kocasın döven hamileler topiği açmayalım da Allahım bizlere biraz daha sabır ver ne olur
Tövbe yarabbim tövbe 2011 nisan anneleri topiğinden sonra kocasın döven hamileler topiği açmayalım da Allahım bizlere biraz daha sabır ver ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?