- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.761
kızlar selamlar hepinize:)))
bu sabah kontrolüm vardı, detaylı kan idrar vs. tetkikleri istedi.
15 gün sonra da ikili test için gün aldık perinatologtan 180 tl miş.
kızlar sizin ikili testiniz kaç lira tuttu ve kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktor mu?
ben ozamanlar hamile olduğumu yeni öğrenmiştim 8 haftalık falandım heralde.....göbek deliğinin alt kısmına bakıyorsun oraya su damlatsan aşağı akacak gibimi duruyor yaksa su birikecek gibimi....bu daha açıklayıcı oldu umarım..
kızlar selamlar hepinize:)))
bu sabah kontrolüm vardı, detaylı kan idrar vs. tetkikleri istedi.
15 gün sonra da ikili test için gün aldık perinatologtan 180 tl miş.
kızlar sizin ikili testiniz kaç lira tuttu ve kendi doktorunuz mu yaptı yoksa başka bi doktor mu?
ayakta dur göbüşünü aç ve hemen bak bende merak ettim şimdi......
sağol canım ama ben üstümden tedirginliği birtürlü atamadım ultrasonda görünce rahatlıyorum sonra yine evhamlanmaya başlıyorum ya birşey olursa diye. birde dün ultrason masasından inerken ayağım paçama takıldı az kalsın düşüyordum ama düşmemek içim yere zıpladım ama iyi zıpladım yani:) şimdide onun tedirginliği başladı anneme söyledim annemde ondan bişey olmaz sizde çok abartıyorsunuz dedi işte bende 10-15 gün sonra tekrar görmek istiyorum.
maaşallah canım gözün aydınkızlar kontrolden geldım yavrumun kalbı hızlı hızlı atıyordu kurban olsun annesı ona,onu bana verene.atlı karıncam benım sankı arkasından kovalayan bırı varmış gibi heyecanlıydı hareketlerini de gördüm kuzumun maaşallah
maaşallah kuzuna göstermiş kendini nazlanmamış annesineslm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
gözün aydın canıma.s.slm kızlar uzun zamandır giremedimiş yoğunluğumdan hepinizi çok özledim geçmişede bakamadım daha umarım herkes sağlıklıdır ve iyidir veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bizde doktordan geldik yavrumun kalp atışlarını kendini gördüm 8 mm kuzum benim çok mutlu oldum Rabbim bekleyen arkadaşlarımıza ve bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin
çok geçmiş olsun canım:çok üzgünüm:kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
bende dün gittim ikili test için.104 tl tuttu.gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım.kan aldılar.4 gün sonra çıkıcak dediler.orda gittiğim doktor kendi baktı.ense kalınlığını ölçtü.kan değerleride gelsin karşılartırıcaz dedi. o kadar.
ama ben yarın kendi doktorumada gidicem.özel muaynaneye.o dışarda yaptırtıyo sanırım ne dicek bilmiyorum.ben yaptırdığımı söylicem olmazsa yeniden yaptırcam bakalım.
Mrb canım hoşgeldinnn inş tahlillerin çok güzel çıkar hadi bakalım yavaş yavaş 2li testlere gidiyoruz.Önce sıra sizde tabi.Rabbim sağlıklı ve temiz sonuçlar çıkarsın inş:Saruboceq:
çok sağol denizcim aslında doktorum haftaya da gün alabilirsiniz dedi ikili test için ama bi sonraki hafta olursa cinsiyeti daha net belli olur dedi beni de heyecan bastı tabi :)))))
kızlar 10 gündür aranızda yoktum bebişimi düşürdüm..10 gün önceparça kalmıştı kürtaj yaptılar..kanamam var demiştim burda sonra çok şiddetlendi gece boyu sancı çektim sabah hastaneye gittik düştü ..çok kanamam oldu ( hayatımda yaşadığım en berbat tecrübeydi Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın.. 1 sene bebek düşünmüyoruz çok sarsıldık..Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin..benim bebeğim büyümemiş sebebi bilinmiyor benle ilgili birşey değil ama sanırım bebekle ilgiliymiş hayırlısı olsun...
Ayy ne güzel yavaş yavaş cinsiyetleri de paylaşırız Allahın izniyle.Her dönemi ayrı bir heyecan hamileliğin:CüvCüv:
Ayy canım biz niye böyleyiz yaaa valla çocuklar doğduktan sonra ne yapacağız bilmiyorum valla.Allahtan benim eşim biraz sakin yapılıdır o çok rahatlatıyor beniyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?