2011 Nisan Anneleri

Selam canım gün yaklaştıkça sanki zaman daha yavaş geçiyor gibi geliyor insana.Çok şükür sağlığımız bebişlerin sağlığı iyi ya zaman geçer nasılsa.

Kızlar benim kasık gölgemde nasıl desem ağrı mı baskı mı bişey var sağlık ocagında hemşire kafası aşagıya baskı yapıyordur dedş sizlerin nasıl

Kızlar benim kasık gölgemde nasıl desem ağrı mı baskı mı bişey var sağlık ocagında hemşire kafası aşagıya baskı yapıyordur dedş sizlerin nasıl

benim de öle canım
resmen bacak aramda kafasını hissediorum . sağ kasığıma öle bi baskı yapıo ki bazen damarlar cızz die sızlıo. zıplatıo beni:)

cnm benim artık minikler gelmeye niyetli ya bildiğin çürük ağrısı sanki hele bugün pek yaramazdı ittir tittir durdu

oğluşum bu gece hiiiiçççmi hiç uyumadıı.
şimdide uyuyor, gündüz uyuyo gece ayakta yanee.
bol boll uyuyunn arkadaşlar lazım olucak:)

bende fena sayılmam. tamamen iyileşmedim ama muhtaçlığımda gitti

Son düzenleme:

Ahhhhh keşke uyuyabilsek..Uykusuzluğu şimdiden çektiriyor bize bızdıklar.

off kızlar yaa, sırt ağrım beni öldürüyo, şöyle 30-40 dk. oturayım hemen başlıyo... çok kötü hemde, masaj falan hak getire, zaten işteyim, uzanamıyorum da (( oğluşumla biraz daha kalırım diye dayanmaya çalışıyorum ama çok zor

çok şükür canım geçmiş olsun, daha kaç gün oldu zaten inşallah yakın zamana hiç bişeyin kalmaz.. minik yaramaz gece uyutmuyo demek anneyi uykuları ne zaman düzene giriyo acaba.. ben de uyuyunca hiç bişey duymuyorum inşallah bebişim doğunca böyle olmaz, allahtan babasının uykusu hafif, hiç olmazsa onu beni uyandırır diyorum ama, senin bi değişiklik oldu mu uykularında yani bebiş olunca tetikte oluyo mu insan, hemen duyup uyanabiliyo mu ?

slm arkadaşlar bennn geldmmmm

Hoşgeldin canım...Nasılsın...Bebişin nasıl...Nasıl geçiyor günleriniz...

Selam kızlar ben geldim.
Ateş basmaları bende de var.
Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum.
Havaların da maşallahı var.
Ayaklarım da yanıyor

Nihayet yarın randevum vaarrrr Çok özledim kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…