- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.681
çok şükür canım geçmiş olsun, daha kaç gün oldu zaten inşallah yakın zamana hiç bişeyin kalmaz.. minik yaramaz gece uyutmuyo demek anneyiuykuları ne zaman düzene giriyo acaba.. ben de uyuyunca hiç bişey duymuyorum inşallah bebişim doğunca böyle olmaz, allahtan babasının uykusu hafif, hiç olmazsa onu beni uyandırır diyorum ama, senin bi değişiklik oldu mu uykularında yani bebiş olunca tetikte oluyo mu insan, hemen duyup uyanabiliyo mu ?
kızlar benim de bugün randevum var. dua edin bize.
merak etmeyin öyleee bi tetikte oluyosunuzki...:)
gık dese uyanıyorum ben.ama ilk günler yanınızda biri olmalı. o bebeği size verse çok rahat oluyor.
selam anneler
zaman geçmiyor sanki hep içimde kalıcak o gün gelmicek heyecan stres ağrılar hepsi aynı anda geceleri wc yapmaktan zaten dalamıyorum birde sıkıntı giriyor ayaklarıma ayyyyyy iyice ağırlaştık artık o gün gelsin artık istiyorumki bi uyuyayım uyanayımki zamanımız gelmiş :) kızımı alayım kucağıma
aynen bende yanıyorum ayaklarım alev topu sanki ama sabaha kaşı üşüyorum giriyorum yorganın altına benimde eşim kzııyor hasta olacaksın diyo bende diyorum ateşim var
sen yine iyisin ben 1lt sabahtan beri
ay kızlar çatı muayenesi olanlar çok merak ediyorum zor mu acıyo mu??söyleseler de kendimizi hazırlasak...bana da bu hafta çatı muayenesi derse o an cayıp sezeryan yap beni diyebilirim yani...niyeyse korkuyorum ben yaa...
Hala çalışanlara Allah kolaylık versin valla maşallah size.Ama bir bakıma iyi olmuştur, zaman daha çabuk geçer böylelikle.
Beni de çok ateş basıyor,zaten aylardır evde yazlık şort pijamalarla geziyorum.Ama doğal tabi bunlar.
Bir de okuduğuma göre kızlar iştahsızlık da normalmiş son zamanlarda.Gerçi bende yok o iştahsızlık malesef ama olması doğalmış yani.Korkmayın o yüzden.
Benim düşündüğüm şey şu, ya o kadar halsiz ve bitkinim ki, bebek doğunca eski enerjim hemen yerine gelir umarım.Yoksa kolumu kaldırıp da bebeğe zor bakarım.Mümkünse şu sıralar hiç kafamı kaldırasım yok.Bazıları da tam tersi çok enerjik oluyomuş bu zamanlar.
selam annecikler nasılsınız..... biz çok iyiyiz şükür sağlıkta bi sorun yok 36. haftayı görsem hem içi rht edicek hemde yatağını kurucam b farklılık olcak..herşeyi hazır beklemek ne zormuş beaaaaa
oğluşum bu gece hiiiiçççmi hiç uyumadıı.
şimdide uyuyor, gündüz uyuyo gece ayakta yanee.
bol boll uyuyunn arkadaşlar lazım olucak:)
bende fena sayılmam. tamamen iyileşmedim ama muhtaçlığımda gitti
Life_city sen artık yalnız mı bakıyorsun bebeğe.
Annen, kayınvaliden gittiler mi?
hımm o zaman haftaya bana yaparlar büyük ihtimalle.
evet yalnızım. annem salıdan pazara kadar yanımdaydı. çarş. hastaneden çıktım zaten.
kayınvalidemle aynı apartmandayız amaaa hiç bi işe yaramıyo maalesef.
kendi annen bambaşka.
kaynanamın umurunda bile diil.
sadece dediği laf bu çocuğu erken aldırdınız gözlerini açmıyor diyo.
diyorum bi gece kal görürsün açıomu açmıyomu ses yok.
Cnm sen merak etme, annelik içgüdüsüyle uyanıyormuşsun.
Annem söyler hep; normalde uykusu aşırı ağırdır, yanında top atsan duymaz cinsinden. Ama diyoki siz "gık" diyodunuz ben uyanıyodum.Bu da Allahın bir hikmeti olsa gerek.
merak etmeyin öyleee bi tetikte oluyosunuzki...:)
gık dese uyanıyorum ben.ama ilk günler yanınızda biri olmalı. o bebeği size verse çok rahat oluyor.
Hadi bakalım bugün sen yarın ben, hayırlı haberlerle geliriz inşallah...
cnm benim çatı muayenem 38. haftada yani haftaya perşembe günü dr um öyle dedi bugun
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuzdan bebişim 3250grolmuş boyuda 52cm ama kan değerlerim sınırın altında çıktı doktorum sezeryan sonrası kan gerekicek dedi 2ünite kadar şimdi kan arayışındayım benim kanımda 0 rh negatif zor bulunan bir kan doktor kan merkezini aradı ama ordada yoktu kendi ailemde bile yok artık inşş ozaman kadar bulabilirizz bu arada bizim sıpa gene ters dönmüş hemde çok tuhaf duruyo dedi doktorum böyle kalırsa sezeryanıda zor olur dedi inş ozaman kadar döner dua edin kızlar ayy ben çook korkmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?