2011 Nisan Anneleri

selam anneler

zaman geçmiyor sanki hep içimde kalıcak o gün gelmicek heyecan stres ağrılar hepsi aynı anda geceleri wc yapmaktan zaten dalamıyorum birde sıkıntı giriyor ayaklarıma ayyyyyy iyice ağırlaştık artık o gün gelsin artık istiyorumki bi uyuyayım uyanayımki zamanımız gelmiş :) kızımı alayım kucağıma

Cnm sen merak etme, annelik içgüdüsüyle uyanıyormuşsun.
Annem söyler hep; normalde uykusu aşırı ağırdır, yanında top atsan duymaz cinsinden. Ama diyoki siz "gık" diyodunuz ben uyanıyodum.Bu da Allahın bir hikmeti olsa gerek.

merak etmeyin öyleee bi tetikte oluyosunuzki...:)
gık dese uyanıyorum ben.ama ilk günler yanınızda biri olmalı. o bebeği size verse çok rahat oluyor.

Selam canım keşke biri bizi uyutsa doğum anına kadar demi yaa ??gerçekten bu son zamanlar çok zor geçiyor hele stres valla çok kötü

aynen bende yanıyorum ayaklarım alev topu sanki ama sabaha kaşı üşüyorum giriyorum yorganın altına benimde eşim kzııyor hasta olacaksın diyo bende diyorum ateşim var

Ya ben üşümüyorum bile ter ter hergün duş alıyorum artık:))

sen yine iyisin ben 1lt sabahtan beri

canım suyu ihmal etmeyin ben üç litre içiyorum artık çünkü suyum azalmıştı bebek için kötüymüş hareket etmesini zorlaştırıyormuş şimdi alıştı bünyem üç litre suya ihmal etmeyin

Canım kendini kasmazsan bişey olmaz daha önce vajinal muayene olmadın mı aletle bakılıdğında çok acımıştı ilk benim ama çatı muaynesinde iki parmağıyla bakıyor sadece yani acımaz merak etme ama kendini serbest bırakman lazım doktor ban çok kasıyorsun ilişkidede böyleysen jel yazalım demiştiaynen öyleyim, tam düzelmiştim şimdi de hamilelikten yine kasmaya başladım yapamıyorum

canım bende halsizim ama Rabbim onun gücünü verir eminim bize muhtaç bir bebeğimiz olacak öyle güçlenirizki:)) doğuma bir iki gün kala çok enerjik olurmuş anne Allah doğuma hazır olsun diye öyle bir enerji verirmiş ama kadınlar bu enerjiyi temizilik yaparak harcarmış:))

Canım ben beşiğini kurdum bile eşim niye kurdun hani oğlum yok içinde diyor

Canım Allah yardımcın olsun gece uyanmaya alışması kötü inşallah tez vakitte düzene girer miniğin:))

Life_city sen artık yalnız mı bakıyorsun bebeğe.
Annen, kayınvaliden gittiler mi?

evet yalnızım. annem salıdan pazara kadar yanımdaydı. çarş. hastaneden çıktım zaten.
kayınvalidemle aynı apartmandayız amaaa hiç bi işe yaramıyo maalesef.
kendi annen bambaşka.
kaynanamın umurunda bile diil.

sadece dediği laf bu çocuğu erken aldırdınız gözlerini açmıyor diyo.
diyorum bi gece kal görürsün açıomu açmıyomu ses yok.

selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuzdan bebişim 3250grolmuş boyuda 52cm ama kan değerlerim sınırın altında çıktı doktorum sezeryan sonrası kan gerekicek dedi 2ünite kadar şimdi kan arayışındayım benim kanımda 0 rh negatif zor bulunan bir kan doktor kan merkezini aradı ama ordada yoktu kendi ailemde bile yok artık inşş ozaman kadar bulabilirizz bu arada bizim sıpa gene ters dönmüş hemde çok tuhaf duruyo dedi doktorum böyle kalırsa sezeryanıda zor olur dedi inş ozaman kadar döner dua edin kızlar ayy ben çook korkmaya başladım.

hem faydaları dokunmayıp hem de böyle konuşmuyorlar mı boğasım geliyor ya deli olucam gerçekten:52:

Saol canım yaa, içim rahatladı biraz.. Hamilelik ilerledikçe insan neden korkacağını şaşırır oluyor.. Ama dediğin gibi; nice mucizelere kadir Allahın hikmeti..

kızlar benim de bugün randevum var. dua edin bize.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım..

merak etmeyin öyleee bi tetikte oluyosunuzki...:)
gık dese uyanıyorum ben.ama ilk günler yanınızda biri olmalı. o bebeği size verse çok rahat oluyor.

E sen de öyle diyosan korkacak bişey kalmıyo

Hadi bakalım bugün sen yarın ben, hayırlı haberlerle geliriz inşallah...

Benim de yarın, inşallah yine güzel haberler paylaşırız burda..

maşallah canım kuzuna ya bu doktorlar niye böyle sezaryanıda zor olur ne demek ya insan böyle olumsuz konuşur mu hiç tövbe tövbe seni çini ferah tut ben bişeyi iyi öğrendim doktor olumsuz bişey desede takmıyorum doktor milleti hep böyle ben biliyorumki benim yavrum iyi Allahın izniyle

ayy sorma yaaa...
bide ttutturmuş kundak yapıcamm
onun için bayağı tartıştık. benim çocuğum ben daha iyi düşünürüm.
herkezden çok ben düşünürüm onu dedm, onu ben doğurdum diyorumm, bnde 5 tane büyüttüm diyor.allahım ya.
snra eşime gelmiş demişki torunumu bana sevdirmiyor.
bnde dedmki eğer kundak yapmak sevmekse sevdirmiyorum evet dedm.
başka bildiği bişi yok kundakta kundak.

ben lohusa kaynanam benden lohusa.

bide diyorki sürekli bi ıhhlasan çıkardı bu. zapzayıf küçük diyo.
ki zayıfta diil. 3600
benm eşim için sürekli bunun gibi iki taneydi diyo.
bende bravo sana ii yemişsin demekki dedm.bön bön bakıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…