2011 Nisan Anneleri

cnm benim maşallah bebişine.... Allahın izniyle kanıda bulursunuz hiç endişe etme...

Kızlar biz şükür isim konusunu sağ sağlim atlattık baştan bari mustafa ismi ilk ismi olucaktı..eşimin dedesinin ismi evlenmeden aklına koymuştu...yusufta benim ve en çokannemin istediği isim esasında o sebebten konuldu ama eşime yusuf olsunmu dediö hayır demedi...sonra düşünmüş olsun dedi...onuda ben koydum diyo... Neyse tamam dedim... Mustaf yusuf ama yusuf olrak çağırıcaz..nitekim annemin hz.yusuf aşkından gelen bi isim bu.... Bide islamiyettede genel olrak hak babanındar isim konusu....ama eşimin ailesinde ilk toruna amcası isim vermiş dede vs... Derken eşimin ailesi bizden onlara sorcağımızı bekledi sanırım işin garibi eşim bu konularda aileye düşkündür sormaması çok şaşırdım bide onlar bile şok oldu Oh iyi oldu...benim babam bile diyo niye sormadının die eşime babana falan die..allah allah... Bi hoş babamda kayınpedere sormadık die eşime hesap soruyo sanki....bide demesinmi niye ramazan değilde yusuf yani kayınpederin ismi değilmiş peh... Bi hoş :) öyle bi durum ama şükür çok rahat bu konuda kafam gönlüme yatan oldu.

kemay canım ne çok güldüm mesajına gözlerimden yaş geldi vallah :))))Rabbim de seni güldürsün...
canım ilk aklıma gelen ECRİN ismi.ben yeni duydum çok beğendim.Oğlum olucak kısmetse ama kızım olsa sanırım koyardım bu ismi.Anlamı çok güzel Allahın hediyesi demekmiş canım....

arkadaslar benımde 2.dogumum ılkı sezeryandı buda sezeryan olcak bende ılkınde hıc korkmamıstım ama bunda aklıma geldıkce cokk kotu oluyorum bıde benım bu hamılelıgımde cok kalp carpıntım oldu tansıyonumda sureklı dusuk ara ara boyle bayılıcakmısım gıbı oluyorum ıcım gecıyo anıden kanımda dusuk sezeryan esnasında sorun olurmu acaba bu arada 36.haftadayım benımle beraber olan varmı

maşallah canım bebişine
merak ettim kanın kaç çıktı acaba
hamileliğimin başından beri benim de çok düşük bana da lazım olabilir dedi ama seninki kaç merak ettim

canım hgb 10,7 hct 32,2 olarak yazıyoo sınırda dedi doktorum hatta sınırında altında yani normalde 11,7 ile 15,5 olarak yazıyo ama benimki 10,7 hct ise 34,0 ile 47,0 olarak yazıyo ama benimki 32,2 olara çıkmış yani baya düşük

rabbim sağlıkla getirsin bebişini inş.... Ama benim ilk bebiş... Tanisyonun düşük olması iyi ama seni halsiz bırakcak kadarmı düşük... Sezaryanda sıkıntımı çektin cnm...

ben de terliyorum hem de topuklarıma kadar.uyku falan da kalmadı.korkudan uyuyamıyorum.doğum stresi bi başka.

kızlar ben de aynı durumdayım acayim terliyorum son 2 haftadır.sanki 10 km koşmuş gibi olyorum çok az hareket edince, özellikle kafam çok terliyor. ki ben hayattta koşmadan terlemeyen bi insanım kendimi tanıyamıyorum

canım bende çok terliyorum ateş basıyo resmen ben ilk oğluma doğum yaptıktan sonra yani lohusadayken böyle terliyodum sanki doğurmadan lohusa şikayetlerim başladı bende anlamadım normalde hiç ısınamayan ben yanıyorumm

Kız Allah iyiliğini versin nasıl yeni duydun ecrin ismini :) Son 3-4 yıldır yeni doğan kız bebişlere en çok koyulan isimlerden biri.Benim sadece 4 arkadaşımın kızının ismi mesela :))

rabbim sağlıkla getirsin bebişini inş.... Ama benim ilk bebiş... Tanisyonun düşük olması iyi ama seni halsiz bırakcak kadarmı düşük... Sezaryanda sıkıntımı çektin cnm...

ilk sezeryanımda bıraz zor ayaga kalktım kansız oldugumm ıcın bayılıyodum ayaga kalktıgımda agrım coktu onlar aklıma geldıkce fena oluyorum aslında sureklı halsız degılım ama ara sıra boyle gelıyo nerde ne zman gelecegı bellı olmuyo bırden ıcım gecıyo bayılacakmısım gıbı oluyo kalbım hızlı hızlı atmaya baslıyo ne bıleyım ben tansıyondan heralde dıyorum sureklı 9 6 yada 9 5falan oluyo tansıyonum bıde kansızlık ıcın ılac harıcınde yedıgınız seyler varmı

canım ilk sezeryan olduğunda bayılacak kadar kansızlığın vardıda doktorlar sana kan nakli falan yaptılarmı bana bugun doktorum kansızlığın var kan takılacak doğumda dedi ama ben hamileliğimde çok halsizlik çekmedim senin durumun daha kötü bence şuanda kan durumun ne peki normalmi

hım hgb 10,7 hiç düşük diil aslında gebelikte
benim başlarken 10 du
ilaçlarımı düzenli kullandığım halde 8 e düşmüş ki buna rağmen dr kesin kan vercez demedi
çok kanama olursa lazım olabilir dedi sadece

Canım merhaba nasılsın?Sakın temizliğe kalkışma yorma kendini...ben hala çlışıyorum malesef

ben bugün kalkıştım ve öldüm tek kelimeyle öldüm.Acayip yoruldum ve belim ağrıdı.evin tüm tülleri yıkandı eşim okuldan gelince astı sağolsun.mutfak dolaplarını sildim.del gibi iş yaptım ya.ama napim kadın tutsam içime sinmiyor kayınvalide derseniz ben iş yaparken yan gelip yattı zaten bişey yapamaz 60 yaşında.kendi annemde o var diye gelemiyo doğumda gelcek hem ağladım sinirden hem temizlik yaptım anlıcanız.kızım bi yandan peşimde off akşamda halıları yıkamacıya verdik.işler bitti sayılır.:92:

Ayyyy çok fena canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yapacak bişey bulamıyorum....
Fatmagülün suçu ne den de çok sıkıldımmm

senin hemoglobin kaç canım ,bendede gebelikten öncede kansızlık vardı zaten bu aralar iyice halsizleştim cmt tahlilleim yapılacak.senin gibi benimde tansiyonum hep düşük 9/6 gibi.tansiyon düşüklüğünün kansızlıkla ilgisi var mı

iyi akşamlar kızlar bendeeeee çok sıkıldımmm sanırım artık bebişimi hemen kucağıma almak istiyorum daha 25 gün var nasıl geçecek yaaaa

slm kızlar; kemay Ruveydax serena- yssknk denizcim
nasılsını ne var ne yokbiz bi garip olduk bakıyorum çıkıyorum yazasım gelmiyor izne çıkınca bol bol forumda takılacağım dedim nettende tvden sıkıldım evde durmaktanbebeklerimiz gelse sağlıcakla vakitte geçmiyor yatağımızı kurduk oyuncaklarımı yatırdım bugün içine

selam canım,bende senin gibi dört gözle izne ayrılmayı beklerken evden sıkıldım havalarda güzelleşince hep gezesim var ama biraz yürüsem kasım kasım kasılıyorum.bizim yatak henüz gelmedi oyalayıp duruyorlar sinir ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…