- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.741
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuzdan bebişim 3250grolmuş boyuda 52cm ama kan değerlerim sınırın altında çıktı doktorum sezeryan sonrası kan gerekicek dedi 2ünite kadar şimdi kan arayışındayım benim kanımda 0 rh negatif zor bulunan bir kan doktor kan merkezini aradı ama ordada yoktu kendi ailemde bile yok artık inşş ozaman kadar bulabilirizz bu arada bizim sıpa gene ters dönmüş hemde çok tuhaf duruyo dedi doktorum böyle kalırsa sezeryanıda zor olur dedi inş ozaman kadar döner dua edin kızlar ayy ben çook korkmaya başladım.
selam kızlar,bebişimize hala bir isim bulamadık.her kafadan bir ses çıkıyor ben hiç bir ismi kızıma yakıştıramıyorum.babamda gülümsün ismini bulmuş,illa onu koyun diyor.kırmak istemiyorum ama hiç beğenmedim.annemde demez mi kırmayın babanı ,koyun gitsin:)) sanki çok önemsiz bişeyde.valla şu hamileliğimi kocam hariç herkes burnumdan getirdi.iyiki burası varda yazınca biraz rahatlıyorum,terapi oluyor benim için...
keşke izlemeseydin insan etkileniyor bugün arkadasım actı kapat dedim bakmayalım bilmesek daha iyi bir kere normal doğum izledim kadının hiç sesi çıkmıyordu ..tuğba ünsal nasıl doğum yaptı acaba gazete de doğum sancım gelince hastane ye gitmek yerine dısarı da gezdim doğum da hiç sesim cıkmadı demiş
maşallah canım bebişine
merak ettim kanın kaç çıktı acaba
hamileliğimin başından beri benim de çok düşük bana da lazım olabilir dedi ama seninki kaç merak ettim
arkadaslar benımde 2.dogumum ılkı sezeryandı buda sezeryan olcak bende ılkınde hıc korkmamıstım ama bunda aklıma geldıkce cokk kotu oluyorum bıde benım bu hamılelıgımde cok kalp carpıntım oldu tansıyonumda sureklı dusuk ara ara boyle bayılıcakmısım gıbı oluyorum ıcım gecıyo anıden kanımda dusuk sezeryan esnasında sorun olurmu acaba bu arada 36.haftadayım benımle beraber olan varmı
ben de terliyorum hem de topuklarıma kadar.uyku falan da kalmadı.korkudan uyuyamıyorum.doğum stresi bi başka.
kızlar ben de aynı durumdayım acayim terliyorum son 2 haftadır.sanki 10 km koşmuş gibi olyorum çok az hareket edince, özellikle kafam çok terliyor. ki ben hayattta koşmadan terlemeyen bi insanım kendimi tanıyamıyorum
kemay canım ne çok güldüm mesajına gözlerimden yaş geldi vallah :))))Rabbim de seni güldürsün...
canım ilk aklıma gelen ECRİN ismi.ben yeni duydum çok beğendim.Oğlum olucak kısmetse ama kızım olsa sanırım koyardım bu ismi.Anlamı çok güzel Allahın hediyesi demekmiş canım....
rabbim sağlıkla getirsin bebişini inş.... Ama benim ilk bebiş... Tanisyonun düşük olması iyi ama seni halsiz bırakcak kadarmı düşük... Sezaryanda sıkıntımı çektin cnm...
ilk sezeryanımda bıraz zor ayaga kalktım kansız oldugumm ıcın bayılıyodum ayaga kalktıgımda agrım coktu onlar aklıma geldıkce fena oluyorum aslında sureklı halsız degılım ama ara sıra boyle gelıyo nerde ne zman gelecegı bellı olmuyo bırden ıcım gecıyo bayılacakmısım gıbı oluyo kalbım hızlı hızlı atmaya baslıyo ne bıleyım ben tansıyondan heralde dıyorum sureklı 9 6 yada 9 5falan oluyo tansıyonum bıde kansızlık ıcın ılac harıcınde yedıgınız seyler varmı
Merhaba kızlar..Mide bulantısı olan var mı?Bende baya baya mide bulantısı başladı..
canım hgb 10,7 hct 32,2 olarak yazıyoo sınırda dedi doktorum hatta sınırında altında yani normalde 11,7 ile 15,5 olarak yazıyo ama benimki 10,7 hct ise 34,0 ile 47,0 olarak yazıyo ama benimki 32,2 olara çıkmış yani baya düşük
Merhaba kızlar..Mide bulantısı olan var mı?Bende baya baya mide bulantısı başladı..
Canım merhaba nasılsın?Sakın temizliğe kalkışma yorma kendini...ben hala çlışıyorum malesef
ilk sezeryanımda bıraz zor ayaga kalktım kansız oldugumm ıcın bayılıyodum ayaga kalktıgımda agrım coktu onlar aklıma geldıkce fena oluyorum aslında sureklı halsız degılım ama ara sıra boyle gelıyo nerde ne zman gelecegı bellı olmuyo bırden ıcım gecıyo bayılacakmısım gıbı oluyo kalbım hızlı hızlı atmaya baslıyo ne bıleyım ben tansıyondan heralde dıyorum sureklı 9 6 yada 9 5falan oluyo tansıyonum bıde kansızlık ıcın ılac harıcınde yedıgınız seyler varmı
slm kızlar; kemay Ruveydax serena- yssknk denizcim
nasılsını ne var ne yokbiz bi garip olduk bakıyorum çıkıyorum yazasım gelmiyor izne çıkınca bol bol forumda takılacağım dedim nettende tvden sıkıldım evde durmaktan bebeklerimiz gelse sağlıcakla vakitte geçmiyor yatağımızı kurduk oyuncaklarımı yatırdım bugün içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?