- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.761
selam canım,bende senin gibi dört gözle izne ayrılmayı beklerken evden sıkıldım havalarda güzelleşince hep gezesim var ama biraz yürüsem kasım kasım kasılıyorum.bizim yatak henüz gelmedi oyalayıp duruyorlar sinir ettiler.
mrb kızlarr canım sıkılıyor zamn gecmıyor sankı
son zamanları beklemek gerçekten çok sıkıcı canım bende sıkılıyorum bide ağırlaştı galiba vücudumuz o yüzden
canım benimde öyle dışarı çıkınca bebek bir sertleşiyor çıkmak burnumdan geliyor ağırlaştık iyice bebekler doğsa onlarıda alırız ne güzel olur yatak konusundada sıkma canını cnm ara cırla ben ben biraz öyle yaptım
ayaklarım bı şıştı patlıycak sankı.son 24 gunum kaldı bı tuahafım
mrb kızlarr canım sıkılıyor zamn gecmıyor sankı
canım dışarı çıkabiliyor musun azda olsa Allah yard. olsun bnim şişliğim yok ama evden sıkıldım uyuyamıyorum oturamıyorum
off off benimkide tutturmuş ablamı çağırayım sana baksın diyor.halbuki ablası geldi mi köşe yastığı gibi oturuyor,önüne hizmet bekliyor.birde dedikodumu yapıyor. kaynanam yok ama bu görümce kaynanadan beter çıldırtcaklar beni.
Ayy cnm aynen yaaaa tv izlemekten, mutfakta oyalanmaktan, dışarı çıkıp gezmekten ayyyy ne bileyim hayattan mı zevk alamıyorum ne oluyor bana anlamadım bunalım modundayım bu ara devamlıslm kızlar; kemay Ruveydax serena- yssknk denizcim
nasılsını ne var ne yokbiz bi garip olduk bakıyorum çıkıyorum yazasım gelmiyor izne çıkınca bol bol forumda takılacağım dedim nettende tvden sıkıldım evde durmaktan bebeklerimiz gelse sağlıcakla vakitte geçmiyor yatağımızı kurduk oyuncaklarımı yatırdım bugün içine
Yaa aynen uyuyayım sabah diyorum yok anam nerdeeee uyku da yok erkenden uyanıyorum sonra da vakit geçmiyooooocanım dışarı çıkabiliyor musun azda olsa Allah yard. olsun bnim şişliğim yok ama evden sıkıldım uyuyamıyorum oturamıyorum
cmt si son şansları artık gelmezse cırlamayı düşünüyorum.
tek başıma çıkamıyorum gecen ayaklarım şiştı tansıyonumu olçturum bı dedım zor gttım ayakkabılarım olmadı ama yurumek ıyı geldı.drumu aradım ellerın şişmedıkçe sorun yok dedı.çalşmaya alışkınsın ya zorlanırsın tabı
Ayy cnm aynen yaaaa tv izlemekten, mutfakta oyalanmaktan, dışarı çıkıp gezmekten ayyyy ne bileyim hayattan mı zevk alamıyorum ne oluyor bana anlamadım bunalım modundayım bu ara devamlı
Yaa aynen uyuyayım sabah diyorum yok anam nerdeeee uyku da yok erkenden uyanıyorum sonra da vakit geçmiyooooo
ay bırak napıcan gorumceyı ben nefret edıyorum gorumcemden.ona sınır olursun son zamanların zaten
aynen canım gerçekten nefret ediyorum. küssede bidaha hiç gelmeseay ben bugün çok kötü kalpliyim.inanamıyorum kendime:))
Gerçekten geçmiyor yaaaa valla bir meşgıliyet bulmam acilen kendime.Bakalım yarın ip alacağım internetten bi model buldum battaniye öreyim diyorum.Hiç de becerikli değilimdir ama deneyeceğim hem de vakit geçer yaaa ne yapayımmmdenizcimmmm yalnız olmadığıma sevindim canım ayy kaplumbağa gibi temizlikte yapamıyorum bir makine boşaltıyorum iki saat uzanıyorumgenel psikoloji galiba 9. ay geçmez diyordu tecrübeliler doğruymuş
aynen canım gerçekten nefret ediyorum. küssede bidaha hiç gelmeseay ben bugün çok kötü kalpliyim.inanamıyorum kendime:))
Bize niye slm yok küsmüyüz????????????????????2. babybaby86
3. blues13
4. rebeca
5. nisa_86
6. AKSOY50
7. happydays
8. life_city
9. dreamer35
Merhaba kızlar..
bende dıyorum bışe olsada kussek ama yok bışe olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?