2011 Nisan Anneleri

canım benimde öyle dışarı çıkınca bebek bir sertleşiyor çıkmak burnumdan geliyor ağırlaştık iyice bebekler doğsa onlarıda alırız ne güzel olur yatak konusundada sıkma canını cnm ara cırla ben ben biraz öyle yaptım

cmt si son şansları artık gelmezse cırlamayı düşünüyorum.

mrb kızlarr canım sıkılıyor zamn gecmıyor sankı

off off benimkide tutturmuş ablamı çağırayım sana baksın diyor.halbuki ablası geldi mi köşe yastığı gibi oturuyor,önüne hizmet bekliyor.birde dedikodumu yapıyor. kaynanam yok ama bu görümce kaynanadan beter çıldırtcaklar beni.

canım dışarı çıkabiliyor musun azda olsa Allah yard. olsun bnim şişliğim yok ama evden sıkıldım uyuyamıyorum oturamıyorum

tek başıma çıkamıyorum gecen ayaklarım şiştı tansıyonumu olçturum bı dedım zor gttım ayakkabılarım olmadı ama yurumek ıyı geldı.drumu aradım ellerın şişmedıkçe sorun yok dedı.çalşmaya alışkınsın ya zorlanırsın tabı

ay bırak napıcan gorumceyı ben nefret edıyorum gorumcemden.ona sınır olursun son zamanların zaten

Ayy cnm aynen yaaaa tv izlemekten, mutfakta oyalanmaktan, dışarı çıkıp gezmekten ayyyy ne bileyim hayattan mı zevk alamıyorum ne oluyor bana anlamadım bunalım modundayım bu ara devamlı

canım dışarı çıkabiliyor musun azda olsa Allah yard. olsun bnim şişliğim yok ama evden sıkıldım uyuyamıyorum oturamıyorum
Yaa aynen uyuyayım sabah diyorum yok anam nerdeeee uyku da yok erkenden uyanıyorum sonra da vakit geçmiyooooo

çok dikkat et canım kendine yalnız çıkma ama birileriyle yavaş yavaş dolaş iyi gelebilir az daha sıkalım dişimizi

denizcimmmm yalnız olmadığıma sevindim canım ayy kaplumbağa gibi temizlikte yapamıyorum bir makine boşaltıyorum iki saat uzanıyorum genel psikoloji galiba 9. ay geçmez diyordu tecrübeliler doğruymuş

denizcimmmm yalnız olmadığıma sevindim canım ayy kaplumbağa gibi temizlikte yapamıyorum bir makine boşaltıyorum iki saat uzanıyorum genel psikoloji galiba 9. ay geçmez diyordu tecrübeliler doğruymuş
Gerçekten geçmiyor yaaaa valla bir meşgıliyet bulmam acilen kendime.Bakalım yarın ip alacağım internetten bi model buldum battaniye öreyim diyorum.Hiç de becerikli değilimdir ama deneyeceğim hem de vakit geçer yaaa ne yapayımmm

aynen canım gerçekten nefret ediyorum. küssede bidaha hiç gelmeseay ben bugün çok kötü kalpliyim.inanamıyorum kendime:))

Ayyy yok beee güzelim insanın yıldızı barışmayınca biriyle hiç olmuyor...Konuşmak, görmek, onun hakkında bişey duymak bile sinir ediyoo insanı...

2. babybaby86
3. blues13
4. rebeca
5. nisa_86
6. AKSOY50
7. happydays
8. life_city
9. dreamer35

Merhaba kızlar..

bızım bebışler sımdı gunlerını dolduruyorlar herşeylerı tamam saçları tırnakları duşunmesı bıle çk guzell:97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…