2011 Nisan Anneleri

Hem işe yaramıyor hem de can sıkıyor yani.
Böylesi daha kötü.
Hiç görmesen en azından canını sıkan biri olmaz.
Allah yardımcın olsun canım, döner inşallah...

Ay sinir bozucu ama çok komik yaa 5 kilo doğursan yine laf ederdi

ilahi, hakkaten o senden lohusa, bunlar yaş ilerledikçe çocuklaşıyolar hee..
lohusa kadınla uğraşılır mı, Allah akıl fikir versin..

selam kızlar,bebişimize hala bir isim bulamadık.her kafadan bir ses çıkıyor ben hiç bir ismi kızıma yakıştıramıyorum.babamda gülümsün ismini bulmuş,illa onu koyun diyor.kırmak istemiyorum ama hiç beğenmedim.annemde demez mi kırmayın babanı ,koyun gitsin:)) sanki çok önemsiz bişeyde.valla şu hamileliğimi kocam hariç herkes burnumdan getirdi.iyiki burası varda yazınca biraz rahatlıyorum,terapi oluyor benim için...

amannn kimseye yaranamazsın herkez bi laf sölüyoo

hiç ağlamıyo diyo. çünkü hep uyurken geliyor.
ağlasada bu çocuk doymuyo diyecek.

yok artık 3600 bebeğe zayıf mı diyor boşver canım ya benim karnım son 2 aydır var 6 aylıkken memelekete gittik herkes karnın yok dedi bebeğinde kilosu 1050 kaynanam duydu çok zayıf bu çocuk dedi beslenmiyor sonra geldik herkes arıyor çocuğun küçükmüş beslenmiyormuş nasıl sinirlendim sanki doğurduk geçen kontrolde 2200 haftasına göre normeldi o zamanda bu kilolu olcak sanırım aman zor olur kilolu doğum demesinmi zaten benimki dengesiz inan sinir oldum yasanane ya sanane ister zayıf ister kilolu yeterki sağlıklı olsun cAnım ben zaten nefret ediyorum birde erken gelicem die tutturdu annemlerde geliyo onun ne işi varsa bunun stresini yaşıyorum birde

tatlım değişik bir isim ilk defa bu kalp seni unutur mu dizinde duymuştum.. başka hangi seçenekler var daha güzel olsun

cnm maşallah bebişine
inş döner cnm doktorunda abartmış bence hayırlısıyla sağlıkla gelir meleğin inş.

canım iyiki bu site var ya bazen gülüyoruz bazen üzülüyoruz ama senin yazını okuyunca inan güldüm :) aynen bende kızıma isim zaten yakıştıramıyorum sürekli eşimle şu bu geçen bi isim buldum herkes bu ne sakın koyma vazgeçtik şimdi buldum yine birileri bişi diyor ayy delircem sizene herkesin keyfine göre nasıl isim bulunurki en iyisi eşinle otur ne hoşunuza gitti onu koy babanıda kırmış olmazsın isimle saygı olmaz zaten dedesi bu daha güzel sanki der gönül allırsın gülümsünde bi garip ama bak bendende hemen ses çıktı :)

bizimkilşer çok müdehaleci,herşeye karışıyorlar.kocam gene sakin bir insan sesini çıkartmıyor ama onunda sınırlarını zorluyorlar artık.valla doğumda kavga edecekler diye korkuyorum.

Bizim de daha ismimiz yok.
İşin tuhaf tarafı bulmaya da çaılışmıyoruz
Galiba Aylin olacak.
Gülümsün ü ben de sevmedim
Birinin gülüm demesinden de nefret ederim zaten, çok iitici gelir bana.
Annem de ara sıra Ebru diyor, bir defa sevmediğimi söyledik.
Şimdi tekrar edince tepki vermiyorum.

bizimkilşer çok müdehaleci,herşeye karışıyorlar.kocam gene sakin bir insan sesini çıkartmıyor ama onunda sınırlarını zorluyorlar artık.valla doğumda kavga edecekler diye korkuyorum.

bebek size ait tatlım boşver dersin eşinide sen rahatlatacaksın kimseye hesap vermek zorunda değilsinizki sizde kimseyi kırmak istemediğinizdendir ama cahillikte kötü işte

ıyy gelmesin daha iyi bnce.
dengesiz insanlardan nefret ediyorum.
ben bebeğimin fotosunu koydum siz söleyin zayıfmı yanii

ne zayıfı yaa, maaşallahı var tombik tombik bacakları ısırası geliyo insanın laf olsun diye konuşuyolar bu kaynana milleti, işe yaramaya gelince ortada yoklar..

canım senin bebişin sen taşıdın sen büyüteceksin kimseyi karıştırma.. kırmamak için de isme kesin karar verdiğinizde ''rüyamda gördüm'' dersin, kimse bişey diyemez..

canım çok sıkkın aslında eşimin ailesiyle görüşmüyorduk şu 3 aydır görüşüyoruz düğünümüzü yapmamışlardı kavga dövüş işte 2 yıllık evliyiz ne gittim ne geldiler eşime kıyamadığım için adımı attım ama o kadar gıcıklarki biraz öncede yazmıştım ailemle düğünden beri zaten hiç karşı karşıya gelmediler babamda çok kincidir öyle böyle değil büyük kavga oldu ailemin geleceğini biliyor ya kaynana hanım hemen gelecek oldu doğumuma 1 ay vardaha babamlar çoktandır gelmiyor dedim gelin hem özledim sizi ya biliyor ne işin var o kadar kavga gürültü arsız ya hemen eşimi arayıp ben erken gelicem demiş evimde su içmeye bir bardağı yok insan çekinir ya nefret ediyorum kadından doğumda yanımda annem kalsın istiyorum ama babamda olucak evde bu dicek ben kalım ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hayret ya o bişi haketmiyorki hiçbirşeyyyyyyyyyyyyy

bebek size ait tatlım boşver dersin eşinide sen rahatlatacaksın kimseye hesap vermek zorunda değilsinizki sizde kimseyi kırmak istemediğinizdendir ama cahillikte kötü işte

cahil olsalar daha anlayışlı olucam ama ikiside ünüversite mezunu şaşırıyoruz valla,dediğin gibi kırmak istemiyorum ama ömür boyu başıma kakarlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…