- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.701
Hem işe yaramıyor hem de can sıkıyor yani.evet yalnızım. annem salıdan pazara kadar yanımdaydı. çarş. hastaneden çıktım zaten.
kayınvalidemle aynı apartmandayız amaaa hiç bi işe yaramıyo maalesef.
kendi annen bambaşka.
kaynanamın umurunda bile diil.
sadece dediği laf bu çocuğu erken aldırdınız gözlerini açmıyor diyo.
diyorum bi gece kal görürsün açıomu açmıyomu ses yok.
Allah yardımcın olsun canım, döner inşallah...selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuzdan bebişim 3250grolmuş boyuda 52cm ama kan değerlerim sınırın altında çıktı doktorum sezeryan sonrası kan gerekicek dedi 2ünite kadar şimdi kan arayışındayım benim kanımda 0 rh negatif zor bulunan bir kan doktor kan merkezini aradı ama ordada yoktu kendi ailemde bile yok artık inşş ozaman kadar bulabilirizz bu arada bizim sıpa gene ters dönmüş hemde çok tuhaf duruyo dedi doktorum böyle kalırsa sezeryanıda zor olur dedi inş ozaman kadar döner dua edin kızlar ayy ben çook korkmaya başladım.
bide diyorki sürekli bi ıhhlasan çıkardı bu. zapzayıf küçük diyo.
ki zayıfta diil. 3600
benm eşim için sürekli bunun gibi iki taneydi diyo.
bende bravo sana ii yemişsin demekki dedm.bön bön bakıyoo
ki zayıfta diil. 3600
ki zayıfta diil. 3600
selam kızlar,bebişimize hala bir isim bulamadık.her kafadan bir ses çıkıyor ben hiç bir ismi kızıma yakıştıramıyorum.babamda gülümsün ismini bulmuş,illa onu koyun diyor.kırmak istemiyorum ama hiç beğenmedim.annemde demez mi kırmayın babanı ,koyun gitsin:)) sanki çok önemsiz bişeyde.valla şu hamileliğimi kocam hariç herkes burnumdan getirdi.iyiki burası varda yazınca biraz rahatlıyorum,terapi oluyor benim için...
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuzdan bebişim 3250grolmuş boyuda 52cm ama kan değerlerim sınırın altında çıktı doktorum sezeryan sonrası kan gerekicek dedi 2ünite kadar şimdi kan arayışındayım benim kanımda 0 rh negatif zor bulunan bir kan doktor kan merkezini aradı ama ordada yoktu kendi ailemde bile yok artık inşş ozaman kadar bulabilirizz bu arada bizim sıpa gene ters dönmüş hemde çok tuhaf duruyo dedi doktorum böyle kalırsa sezeryanıda zor olur dedi inş ozaman kadar döner dua edin kızlar ayy ben çook korkmaya başladım.
selam kızlar,bebişimize hala bir isim bulamadık.her kafadan bir ses çıkıyor ben hiç bir ismi kızıma yakıştıramıyorum.babamda gülümsün ismini bulmuş,illa onu koyun diyor.kırmak istemiyorum ama hiç beğenmedim.annemde demez mi kırmayın babanı ,koyun gitsin:)) sanki çok önemsiz bişeyde.valla şu hamileliğimi kocam hariç herkes burnumdan getirdi.iyiki burası varda yazınca biraz rahatlıyorum,terapi oluyor benim için...
tatlım değişik bir isim ilk defa bu kalp seni unutur mu dizinde duymuştum.. başka hangi seçenekler var daha güzel olsun
canım iyiki bu site var ya bazen gülüyoruz bazen üzülüyoruz ama senin yazını okuyunca inan güldüm :) aynen bende kızıma isim zaten yakıştıramıyorum sürekli eşimle şu bu geçen bi isim buldum herkes bu ne sakın koyma vazgeçtik şimdi buldum yine birileri bişi diyor ayy delircem sizene herkesin keyfine göre nasıl isim bulunurki en iyisi eşinle otur ne hoşunuza gitti onu koy babanıda kırmış olmazsın isimle saygı olmaz zaten dedesi bu daha güzel sanki der gönül allırsın gülümsünde bi garip ama bak bendende hemen ses çıktı :)
mira, ada, ırmak,deniz
bizimkilşer çok müdehaleci,herşeye karışıyorlar.kocam gene sakin bir insan sesini çıkartmıyor ama onunda sınırlarını zorluyorlar artık.valla doğumda kavga edecekler diye korkuyorum.
ıyy gelmesin daha iyi bnce.
dengesiz insanlardan nefret ediyorum.
ben bebeğimin fotosunu koydum siz söleyin zayıfmı yanii
bizimkilşer çok müdehaleci,herşeye karışıyorlar.kocam gene sakin bir insan sesini çıkartmıyor ama onunda sınırlarını zorluyorlar artık.valla doğumda kavga edecekler diye korkuyorum.
neysehhh arkadaşlarr iyi akşamlar size...
bnm bebiş uyanmaya başladıı
[
canım senin bebişin sen taşıdın sen büyüteceksin kimseyi karıştırma.. kırmamak için de isme kesin karar verdiğinizde ''rüyamda gördüm'' dersin, kimse bişey diyemez..
bebek size ait tatlım boşver dersin eşinide sen rahatlatacaksın kimseye hesap vermek zorunda değilsinizki sizde kimseyi kırmak istemediğinizdendir ama cahillikte kötü işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?