2011 Nisan Anneleri

Günaydın kıslar nasılsınız dünden beri ayakalrım çok şiş koca ayak gibiyim aynı sabah geçer dedm ama geçmemiş birden nasıl oldu anlamadım

Günaydın kıslar nasılsınız dünden beri ayakalrım çok şiş koca ayak gibiyim aynı sabah geçer dedm ama geçmemiş birden nasıl oldu anlamadım

Günaydın canım;ne oldu dün tuzlu birşeyler mi yedin??Bol bol da su içiyorsun üstelik..Ayaklarını uzatma imkanın varsa işyerinde bir tabure koy uzat ayaklarını sarkıtma canım

gunaydınn kızlarrr ben yıne mıde bulantısıyla uyandım bu 8 ay byunca toplasan 10 gun afedersınızde çıkarmamışımdır sabhaları.

mesa benım ayaklarım sadece gece ınıyor butun gun şiş bırde yuruyuş ıyı gelıyor

canım buca kadın doğum hastanesini düşünüyorum çok methini duydum

canım ben ce buca ya gitme memnun olanda var ama ben hiç memnun kalmadım sadece bir gün kaldım rapor için bile 1 gün uğrastım . birde mesela doğum için yatıyorsun 3 gün doğurmadın 3 gün yakınlarını göremiyon haber almak zorlasıyo.. gecenlerde ablam yeğenimi götürmüş çocuk bölümüne bir gece orada kalmıslar ve onlar da görmüşler bakanlık normal doğum diye bastırıyor sezeryan için geç müdahale ediyorlar ve bir bebek pisliğini yemiş sakın gitme dedi.. oraya gideceğine yeşilyurt devlet hastanesi ne git daha iyi hem her bölüm var allah korusun bişey olsa buca da sadece doğum bölümü var başka bir rahatsızlık cıksa mudahale edemiyorlar

hep aynı besleniyorum sadece dün cok su içtim yoksa dedim su dan mı oldu :2: arada bi kalkıp odada yürüyüş yapayım insallah iner ..

Günaydın canım.Ne kötü ya ben ilk 4 ay öyleydim sürekli bulantı istifra berbat birşey..

Günaydın kızlar biz geldik geçmişin birazını okudum kaynanalara çok güldüm artık gülüyorum sinir olmuyorum aştım kendimi:)) dünde benim eşim diyorki babasıyla konuşmuş eee dedim annen kırkın çıkanaca duracak değil mi dedi duramycağını biliyosun defalarca söyledim babam yalnız kalamıyor dedim ama kırkı çıkanaca yalnız kalmaması lazım demiş babası eee önerisi ney dedim hiçç dedi nasıl hiç bunu diyorsa bir düşündüğü var dedim söylemedi dedim ben boşuna mı diyorum annenle annem aynı anda gelmesin annem gitsin annen gelsin yalnız kalmıyım diye amam sen dinlemiyrosunki beni dedim bişey demedi sabah anneme dedim mevzuyu yoksa seni buraya getirmeyimi düşünüyorlar doğumu yaptıktan sonra zaten mayısda düğünleri var düğünede getirmiş olacaklar böylece dedi yok artık dedim valla çok fena patlarım öyle bişey düşünürlerse dedim anneme bende bu sefer susmam dedi:))) çok mutlu oldum.

Günaydın canım.Ne kötü ya ben ilk 4 ay öyleydim sürekli bulantı istifra berbat birşey..
aslında ben sonra rahat kahvaltı yapıyorum alıştım artık
günaydın kızlar hnasılsınız

hayırlı cumalar olsun hepimize inşşş rabbim bebişlerimizi korusun

gunaydın hoşgeldınızz

gunaydınn herkesın sorunu aynı ne zor donemdeyızz

gunaydınn herkesın sorunu aynı ne zor donemdeyızz[/QUOTE]

Canım haklısın çok zor dönemdeyiz..Normal zamanda hiç sorun etmeyeceğim takmayacağım şeyler şimdi çok aşırı tepki gösteriyorum.Kan beynime sıçrıyor birden..Allahım inşallah güzellikle atlatırız bu günleri

gunaydınn herkesın sorunu aynı ne zor donemdeyızz

Canım haklısın çok zor dönemdeyiz..Normal zamanda hiç sorun etmeyeceğim takmayacağım şeyler şimdi çok aşırı tepki gösteriyorum.Kan beynime sıçrıyor birden..Allahım inşallah güzellikle atlatırız bu günleri[/QUOTE]

Benim normal zamanda da taktığım mevzular bunlar:) şimdi kaynatamla konuştum adam yine sormadı eksiğiniz var mı diye

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bıuz ıyıyız kızımla cok sukurkı hafta sonu geldı hafta sonu evdeyız cok mutluyum

Benim normal zamanda da taktığım mevzular bunlar:) şimdi kaynatamla konuştum adam yine sormadı eksiğiniz var mı diye[/QUOTE]

Keşke doğuma kadar bizi uyutsalar da bu insanlar sinirlerimizi iyice harap etmeseler

herkesee gunyadnn yne bir geceyi kasık agrılarıyla gecrdm alştm galba artıkk k
ahvaltmzı yaptk bizde bi enerji geldi ustme sormayn
yedgmden midir içtiğimden miidr
azcık temzlk yapayım kendmi yormadan yoksa ewde wakt zor gecyr walla

Benim normal zamanda da taktığım mevzular bunlar:) şimdi kaynatamla konuştum adam yine sormadı eksiğiniz var mı diye

Keşke doğuma kadar bizi uyutsalar da bu insanlar sinirlerimizi iyice harap etmeseler[/QUOTE]

Canım doğum sonrası daha önemli bence çünkü herşeye karışan olacak ve bu insanlara uzaktan sini r oluyorum o zaman yanımda olacaklar beni neler bekliyor bilmemek kötü( depresyona girmekten korkuyorum( ya benim en büyük derdim benim daha kırkım çıkmadan görümcemin düğünün olması ve benim o düğüne gitmemi bekliyorlar 12 saatlik yolu daha bir aylıkken gidecekmişim

Günaydın şekercim..afiyet olsun.Sakın fazla yorma kendini dinlene dinlene yap temizliği sonrası kötü oluyor çünkü

Günaydın şekercim..afiyet olsun.Sakın fazla yorma kendini dinlene dinlene yap temizliği sonrası kötü oluyor çünkü

ay ewt benm bi temzlk faciam war öle o gunden beri yasaklyım yapmaya aslnda
ama dnlene dnlene zorlanmdan yapcam
skntdan kendmi zor yemeklere werdm bu aralar otryrm yapyrm sattlerce
eşime dyrm pskolohm bozlyr bak doğrmam lazm benm

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bıuz ıyıyız kızımla cok sukurkı hafta sonu geldı hafta sonu evdeyız cok mutluyum

Günaydın oh ne güzel ben hep evdeyim

Bugün hava kapalı burda o yüzden benim temizlik hissim gitti:) bugün de güneşli olsaydı deli gibi yapmak isterdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…