- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.801
Günaydın kıslar nasılsınız dünden beri ayakalrım çok şiş koca ayak gibiyim aynı sabah geçer dedm ama geçmemiş birden nasıl oldu anlamadım
canım buca kadın doğum hastanesini düşünüyorum çok methini duydum
gunaydınn kızlarrr ben yıne mıde bulantısıyla uyandım bu 8 ay byunca toplasan 10 gun afedersınızde çıkarmamışımdır sabhaları.
mesa benım ayaklarım sadece gece ınıyor butun gun şiş bırde yuruyuş ıyı gelıyor
aslında ben sonra rahat kahvaltı yapıyorum alıştım artıkGünaydın canım.Ne kötü ya ben ilk 4 ay öyleydim sürekli bulantı istifra berbat birşey..
günaydın kızlar hnasılsınız
hayırlı cumalar olsun hepimize inşşş rabbim bebişlerimizi korusun
Günaydın kızlar biz geldik geçmişin birazını okudum kaynanalara çok güldüm artık gülüyorum sinir olmuyorum aştım kendimi:)) dünde benim eşim diyorki babasıyla konuşmuş eee dedim annen kırkın çıkanaca duracak değil mi dedi duramycağını biliyosun defalarca söyledim babam yalnız kalamıyor dedim ama kırkı çıkanaca yalnız kalmaması lazım demiş babası eee önerisi ney dedim hiçç dedi nasıl hiç bunu diyorsa bir düşündüğü var dedim söylemedi dedim ben boşuna mı diyorum annenle annem aynı anda gelmesin annem gitsin annen gelsin yalnız kalmıyım diye amam sen dinlemiyrosunki beni dedim bişey demedi sabah anneme dedim mevzuyu yoksa seni buraya getirmeyimi düşünüyorlar doğumu yaptıktan sonra zaten mayısda düğünleri var düğünede getirmiş olacaklar böylece dedi yok artık dedim valla çok fena patlarım öyle bişey düşünürlerse dedim anneme bende bu sefer susmam dedi:))) çok mutlu oldum.
aslında ben sonra rahat kahvaltı yapıyorum alıştım artık
gunaydın hoşgeldınızz
gunaydınn herkesın sorunu aynı ne zor donemdeyızz
gunaydınn herkesın sorunu aynı ne zor donemdeyızz
Canım haklısın çok zor dönemdeyiz..Normal zamanda hiç sorun etmeyeceğim takmayacağım şeyler şimdi çok aşırı tepki gösteriyorum.Kan beynime sıçrıyor birden..Allahım inşallah güzellikle atlatırız bu günleri
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bıuz ıyıyız kızımla cok sukurkı hafta sonu geldı hafta sonu evdeyız cok mutluyum
Benim normal zamanda da taktığım mevzular bunlar:) şimdi kaynatamla konuştum adam yine sormadı eksiğiniz var mı diye
herkesee gunyadnn yne bir geceyi kasık agrılarıyla gecrdm alştm galba artıkkk
ahvaltmzı yaptk bizde bi enerji geldi ustme sormayn
yedgmden midir içtiğimden miidr
azcık temzlk yapayım kendmi yormadan yoksa ewde wakt zor gecyr walla
Günaydın şekercim..afiyet olsun.Sakın fazla yorma kendini dinlene dinlene yap temizliği sonrası kötü oluyor çünkü
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bıuz ıyıyız kızımla cok sukurkı hafta sonu geldı hafta sonu evdeyız cok mutluyum
herkesee gunyadnn yne bir geceyi kasık agrılarıyla gecrdm alştm galba artıkkk
ahvaltmzı yaptk bizde bi enerji geldi ustme sormayn
yedgmden midir içtiğimden miidr
azcık temzlk yapayım kendmi yormadan yoksa ewde wakt zor gecyr walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?