- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.821
Keşke doğuma kadar bizi uyutsalar da bu insanlar sinirlerimizi iyice harap etmeseler
ay ewt benm bi temzlk faciam war öle o gunden beri yasaklyım yapmaya aslnda
ama dnlene dnlene zorlanmdan yapcam
skntdan kendmi zor yemeklere werdm bu aralar otryrm yapyrm sattlerce
eşime dyrm pskolohm bozlyr bak doğrmam lazm benm
Günaydın oh ne güzel ben hep evdeyim
Bugün hava kapalı burda o yüzden benim temizlik hissim gitti:) bugün de güneşli olsaydı deli gibi yapmak isterdim:)
yarın kontrolumuz var yıne bakalım bızım kız kaç kg olmuş.bunun yanında bıde nst amınıyos sıvısı renklı dobbler bakıyorya dr bunlardan bırınde eksılme olursa kendını dırek dogumhanede bulursun dıyor ınşş yrn guzel haberlerle gelırımm
yarın kontrolumuz var yıne bakalım bızım kız kaç kg olmuş.bunun yanında bıde nst amınıyos sıvısı renklı dobbler bakıyorya dr bunlardan bırınde eksılme olursa kendını dırek dogumhanede bulursun dıyor ınşş yrn guzel haberlerle gelırımm
insaallh guzel haberlerle gelrsn canm benm
canikim saol bilgiler iç,in ayy bazne çok heyecanlanyrm nasıl gelecek bbeişim dye
dr unu arasana canım bakalım ne dıycek
günaydın kızlar
nasılsınız..
benim kız sabah kalkar kalkmaz kulağını çekiştirmeye başladı anne kulk diye diye.bende aldım hemen dr a götürdüm.gliserin yağı damlatın dedi bişey yokmuş çok şükür
artık zaman hızla geçsin doğurmak istiyorum yaaaa:84::84:
dün akşamüstü eşimi erken çıkarttım işten
sahile indik onlar parkta durdular ben yürüyüş yaptım..o kadar iyi geldi dışarda yürüyüş yapmak.mis gibi deniz havası ohhhh...
sizler napıyorsunuz bakiiim
cimcime çok yorma kendini canım..
Ağrım yok sadece kasılma var taş gibi oluyor karnım..2 gündür eşimle tartışıyoruz olur olmaz şeylerden kafama da çok takıyorum herhalde onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum ama ağrı başlarsa hemen arıcam dr.canım sağol.
Canım doğum sonrası daha önemli bence çünkü herşeye karışan olacak ve bu insanlara uzaktan sini r oluyorum o zaman yanımda olacaklar beni neler bekliyor bilmemek kötü( depresyona girmekten korkuyorum ( ya benim en büyük derdim benim daha kırkım çıkmadan görümcemin düğünün olması ve benim o düğüne gitmemi bekliyorlar 12 saatlik yolu daha bir aylıkken gidecekmişim
ewet havalr geğşit gecen haftasonu o kadr guzeldi ki bayagı gezdk dolaştk çay bahcelernde
bende dyrm bu haftda öle olrsa pknğe gderz nerdeee bozacak yne..kaldk haftasonu ewde
günaydın kızlar
nasılsınız..
benim kız sabah kalkar kalkmaz kulağını çekiştirmeye başladı anne kulk diye diye.bende aldım hemen dr a götürdüm.gliserin yağı damlatın dedi bişey yokmuş çok şükür
sahile indik onlar parkta durdular ben yürüyüş yaptım..o kadar iyi geldi dışarda yürüyüş yapmak.mis gibi deniz havası ohhhh...
günaydın kızlar
nasılsınız..
Ağrım yok sadece kasılma var taş gibi oluyor karnım..2 gündür eşimle tartışıyoruz olur olmaz şeylerden kafama da çok takıyorum herhalde onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum ama ağrı başlarsa hemen arıcam dr.canım sağol.
Deli mi onlar be...yazık değil mi sana?Ya inanmıyorum daha onlar kızım sen gelme dinlen kendini toparla demeleri lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?