- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.841
Yok canım nerde görümcemle konuşuyorum telde abla mayısın 19 unda olursa gelememdiye ama doğum yapmış olacaksın diyor dedim lohusayken ben nasıl geliyim hadi kendimden geçtim el kadar bebeği o kadar saat yolda perişen mı ediyim kaç kere söyledim doğum yaptım diye ertesi gün düşcem demekki yola Rabbime sığındım eşimde iyi olursan gideriz diyor napıyım bende yatıcam hep mecbur ama annem çok kalmıycak ki anmemde erken gidince tek kalıcam o zaman iyi toparlandı bu diyceklerablama rica ecicem onunda kızı var daha cimcime gelirse o gelir istersem kırmaz beni o da gurbetde nasıl bir hamilelik geçirdiğimi anla canım sekiz aydır bu muhabbet birde maddi sıkntı hadi diyelim toparlandım para yok zaten neyle gidicez
Allah sabır versin canım çok zor gerçekten..Maddi sıkıntı zaten başlı başına bir dert.benim eşimin işleri bozuldu tek benim maaşıma kaldık yani.Tam da doğum zamanı böyle olması çok kötü.Herhalde bu da benim ve eşimin psikolojisini çok bozuyor kırılmasın diye dile getirmiyorum ama başka başka şeylerden çıkıyor acısı sürekli tartışıyoruz.Neyse bebek nasibiyle gelir derler inşallah hepimizin bebekleri bizlere şans getirir.
Amin canım inşallah eşinde iyi bir işe girer maddi sıkıntı maalesef yıpratıyor ister istemez normalde olsa çok etkilemez amma bebekler söz konusu olunca herşey değişiyor.
kızlar kontrolden geldik prensesimizle kilomuz 2900 olmuş boyumuz da 50,8cm maşallah deyin teyzeleri canım kelebeğim dönmüş o yüzden hareketleri artmış sadece fazla su içmemiz gerekiyormuş
eflalim allah kolaylık versin ya
şu para muhabbeti 3 aydır moralimi bozuyor benimde.
maaş günü geldi yine dımıdzlak kaldık.hiç böyle olmazdık şimdiye kadar
bir bereketsizlik var ama nerde
2 gündür nette bereket için şeyler araştırıyorum
valla canım sıkılmaya başladı.çok ii maaş alıyor eşim ama biz bile böyleysek allah kolaylık versin diğer insanlara diyorum..şükür mü etmiyoruz acaba diyorum ama ikimizde bu konuda hassas insanlarızdır..nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
kızlar kontrolden geldik prensesimizle kilomuz 2900 olmuş boyumuz da 50,8cm maşallah deyin teyzeleri canım kelebeğim dönmüş o yüzden hareketleri artmış sadece fazla su içmemiz gerekiyormuş
yprmadım canm merak etme iki işi 2 saatte zor yaptm wallagünaydın kızlar
nasılsınız..
benim kız sabah kalkar kalkmaz kulağını çekiştirmeye başladı anne kulk diye diye.bende aldım hemen dr a götürdüm.gliserin yağı damlatın dedi bişey yokmuş çok şükür
artık zaman hızla geçsin doğurmak istiyorum yaaaa:84::84:
dün akşamüstü eşimi erken çıkarttım işten
sahile indik onlar parkta durdular ben yürüyüş yaptım..o kadar iyi geldi dışarda yürüyüş yapmak.mis gibi deniz havası ohhhh...
sizler napıyorsunuz bakiiim
cimcime çok yorma kendini canım..
Ağrım yok sadece kasılma var taş gibi oluyor karnım..2 gündür eşimle tartışıyoruz olur olmaz şeylerden kafama da çok takıyorum herhalde onun etkisi de olabilir diye düşünüyorum ama ağrı başlarsa hemen arıcam dr.canım sağol.
Selam kızlar nasılsınız?
Bir buçukta randevum var çok heyecanlıyım
Selam kızlar nasılsınız?
Hem de nasıl?Kimseyle konuşamayacağımız sorunlarımızı burada yazıp dertleşip rahatlıyoruz..İyi ki bu topik var birbirimizin halinden anlıyoruz yoksa içimize ata ata ne durumda olurduk bilmem
Selam kızlar nasılsınız?
eflalim allah kolaylık versin ya
şu para muhabbeti 3 aydır moralimi bozuyor benimde.
maaş günü geldi yine dımıdzlak kaldık.hiç böyle olmazdık şimdiye kadar
bir bereketsizlik var ama nerde
2 gündür nette bereket için şeyler araştırıyorum
valla canım sıkılmaya başladı.çok ii maaş alıyor eşim ama biz bile böyleysek allah kolaylık versin diğer insanlara diyorum..şükür mü etmiyoruz acaba diyorum ama ikimizde bu konuda hassas insanlarızdır..nerde hata yapıyoruz bilmiyorum
yprmadım canm merak etme iki işi 2 saatte zor yaptm walla
canm stres falan çok etkili düşünmemeye çalış dr unu ara olmadı
Bir yarım saat sürdü geçti cnm. sağol.Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ki keşke umursamaz vurdumduymaz olabilsem ama yapım öyle değil neyazıkki.
Sağ olun kızlar.
Canikim daha ne kadar çalışacaksın?
Böyle giderse nikahta doğuracaksın
Sorma valla ya..pazar günü bir düğün salonunda nikahım var sonra da 4 tane oda nikahım var acil nikah çıkmazsa bu arada bitiyor nikahlar jübilemi yapcam ve çarşamba günü iznim başlıyor hayırlısıyla..
Sorma valla ya..pazar günü bir düğün salonunda nikahım var sonra da 4 tane oda nikahım var acil nikah çıkmazsa bu arada bitiyor nikahlar jübilemi yapcam ve çarşamba günü iznim başlıyor hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?