2011 Nisan Anneleri

Amin canım inşallah eşinde iyi bir işe girer maddi sıkıntı maalesef yıpratıyor ister istemez normalde olsa çok etkilemez amma bebekler söz konusu olunca herşey değişiyor.

Amin canım inşallah eşinde iyi bir işe girer maddi sıkıntı maalesef yıpratıyor ister istemez normalde olsa çok etkilemez amma bebekler söz konusu olunca herşey değişiyor.

Hem de nasıl?Kimseyle konuşamayacağımız sorunlarımızı burada yazıp dertleşip rahatlıyoruz..İyi ki bu topik var birbirimizin halinden anlıyoruz yoksa içimize ata ata ne durumda olurduk bilmem

kızlar kontrolden geldik prensesimizle kilomuz 2900 olmuş boyumuz da 50,8cm maşallah deyin teyzeleri canım kelebeğim dönmüş o yüzden hareketleri artmış sadece fazla su içmemiz gerekiyormuş

eflalim allah kolaylık versin ya

şu para muhabbeti 3 aydır moralimi bozuyor benimde.

maaş günü geldi yine dımıdzlak kaldık.hiç böyle olmazdık şimdiye kadar
bir bereketsizlik var ama nerde
2 gündür nette bereket için şeyler araştırıyorum
valla canım sıkılmaya başladı.çok ii maaş alıyor eşim ama biz bile böyleysek allah kolaylık versin diğer insanlara diyorum..şükür mü etmiyoruz acaba diyorum ama ikimizde bu konuda hassas insanlarızdır..nerde hata yapıyoruz bilmiyorum

Aslında aldığın paranın hiç önemi yok ki canım.
Eline ne kadar para geçerse ona göre harcama yapıyorsun aynı hesaba geliyor.
Elde var sıfır

kızlar kontrolden geldik prensesimizle kilomuz 2900 olmuş boyumuz da 50,8cm maşallah deyin teyzeleri canım kelebeğim dönmüş o yüzden hareketleri artmış sadece fazla su içmemiz gerekiyormuş

Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun bıdıklığı...Aman iç bol bol su.

yprmadım canm merak etme iki işi 2 saatte zor yaptm walla

canm stres falan çok etkili düşünmemeye çalış dr unu ara olmadı
Selam kızlar nasılsınız?
Bir buçukta randevum var çok heyecanlıyım

gunaydn canm hadi hayrlı haberlerle gel bakalım ne yapyr kızın.

Hem de nasıl?Kimseyle konuşamayacağımız sorunlarımızı burada yazıp dertleşip rahatlıyoruz..İyi ki bu topik var birbirimizin halinden anlıyoruz yoksa içimize ata ata ne durumda olurduk bilmem

evet aynen burada olmasa çatlıycam:)))

Ay maşaalah ya kızının boyu çok güzel benim oğlan bodur kalcak:)canım ben dün sana yazmıştım suyu çok içmen lazım diye

Selam kızlar nasılsınız?
Bir buçukta randevum var çok heyecanlıyım

Hadi hayırlısı iyi haberler alırsın umarım

amin canım hepimize ben biliyorum o bereketsizliğin nedenini en azından bizdekini kredi yüzünden çünkü işin içine faiz giriyor faiz olan yerdee bereket olmaz ben en çok ona üzüldümya eşim araba için kredi çekince faizle nasıl iş yaparsın sen diye ki babası çok dindar bir insandır ama beyefendi bu konuda sesini çıkarmadı destekledi başka şeylerde konuşmayı biliyor

Sağ olun kızlar.

Canikim daha ne kadar çalışacaksın?
Böyle giderse nikahta doğuracaksın

Sorma valla ya..pazar günü bir düğün salonunda nikahım var sonra da 4 tane oda nikahım var acil nikah çıkmazsa bu arada bitiyor nikahlar jübilemi yapcam ve çarşamba günü iznim başlıyor hayırlısıyla..

ay ben artık kalkıyım çok oturdum mutfağımı topluyum

Kızlar biz oğlumla çıkıyoruz öğle paydosu..sıkıntıdan bir şey yiyesim yok ama içerde bunaldım..öğleden sonra görüşürüz..

İyi bari az kalmış.
Ama karnı burnunda bir nikah memeru komik geliyor bana
Çiftlere örnek teşkil ediyorsun

Sarissacım hem dediğin pazar günü doğru çıkabilir..gideceğim düğün salonunda 3.katta nikah kıycam hem merdivenleri dik hem de asansör yok..Normalde orayı çıkarken nefes nefese kalıyordum.Kız valla doğurmayım bir de oradaPazartesi topikte göremezseniz bilin ki doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…