- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #47.861
iyi bari az kalmış.
Ama karnı burnunda bir nikah memeru komik geliyor bana
çiftlere örnek teşkil ediyorsun
aynen öyle valla off canım sıkılıyor sıfır araba aldık bu yıl herşeyi daha fazla para..vergisi eşek yükü,kaskosu öyle,bizden çok parar yiyor valla..eşimi satıp daha uygun bişey alma konusunda ikna etmeye çalışıyorumAslında aldığın paranın hiç önemi yok ki canım.
Eline ne kadar para geçerse ona göre harcama yapıyorsun aynı hesaba geliyor.
Elde var sıfır
amin canım hepimize ben biliyorum o bereketsizliğin nedenini en azından bizdekini kredi yüzünden çünkü işin içine faiz giriyor faiz olan yerdee bereket olmaz ben en çok ona üzüldümya eşim araba için kredi çekince faizle nasıl iş yaparsın sen diye ki babası çok dindar bir insandır ama beyefendi bu konuda sesini çıkarmadı destekledi başka şeylerde konuşmayı biliyor
Maaşımı tam alayım da doğum parası olsun diye ay sonuna kadar tamamlayım diyorum ama çok zor ya hergün gün sayıyorum şuradankurtulmak istiyorum artık allah herkesin yardımcısı olsun cinikim in eşine de gönlüne göre iş nasip etsin
Kızlar benim ayaklarım şişmeye devam ediyor üstelik tabure de koydum ..daha öğlen akşam a kadar kim bilir nasıl olur ilk defa böyle oluyor tedirgin oldum .. Ne yapsam acaba yan kemikler bile kayboldu
tedırgın olma benımde aynı drumu aradım ellerın şişmedıkten sonra sorun yok dedı.elerınde şişmı senn
benimde sağ kasığım ağrıyor ama nasıl ağrı..sancı gibide.yürümeme engel oluyor..idrar yolları iltihapı ilerlemiş olabilirmi acaba
olabilir cnm benim de çok sancım olmuştu gece ertesi gün gidip tahlil yaptırmıştım çok yüksek lökosit çıkmıştı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ama çoook su iç 3 4 lt ancak öyle atılıyo.
Mesacım sen doğum mu yaptın?? Kolay doğan kızım yazmışsınya??
olabilir cnm benim de çok sancım olmuştu gece ertesi gün gidip tahlil yaptırmıştım çok yüksek lökosit çıkmıştı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ama çoook su iç 3 4 lt ancak öyle atılıyo.
CNM BEN DE DE BOL LOKOSİT ÇIKTI 3 LT YE YAKIN SU İÇMEYE ÇALIŞIYORM AMA İLAÇ KULLANMADIM SALI KONTROLÜM VAR TEKRAR TAHLİL YAPTIRACAM İNŞALLAH SU İLE GEÇER İLAÇ KULLANMAK İSTEMİYORUM
sabah uyanınca biraz şiş gibi geliyor ama gözle görünür birşey yok ellerinde ayaklar gibi şiş olması mı tehlikeli
bol su diyorsunuz demek..aslında içiyorumda.yeterli gelmiyor demek..iç iç tuvalete git :))
çok sancıyor yaaa
evet çok komik hiç görmedim ben :)
Allahtan cübbe kapatıyor göbeği:)
nıkah memurumusun ne guzl meslegın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?