2011 Nisan Anneleri

Aslında aldığın paranın hiç önemi yok ki canım.
Eline ne kadar para geçerse ona göre harcama yapıyorsun aynı hesaba geliyor.
Elde var sıfır
aynen öyle valla off canım sıkılıyor sıfır araba aldık bu yıl herşeyi daha fazla para..vergisi eşek yükü,kaskosu öyle,bizden çok parar yiyor valla..eşimi satıp daha uygun bişey alma konusunda ikna etmeye çalışıyorum

ben faiz işine çok dikkat ederim kredi çektirmedim.peşin aldık.babamdan borç aldık ona ödüyoruz.

Maaşımı tam alayım da doğum parası olsun diye ay sonuna kadar tamamlayım diyorum ama çok zor ya hergün gün sayıyorum şuradankurtulmak istiyorum artık allah herkesin yardımcısı olsun cinikim in eşine de gönlüne göre iş nasip etsin

mesa canım aynı durumdayız bende maaşımı tam alayımda sıkıntı çekmeyelim diye bu ayı bitirmek istiyorum yada bi 28 kadar çalışmak tabi doğurmazsam bide bneim haftamda<z senden ileri allah yardımcımız olsun sonuçta eşlerimize destek için çalışıyoruz rabbim verir kolaylığını bereket konusunda haklısınız kızlar bende faize karşıyım allah nasip etmez inşş önceden klredi kartları faize düşüyodu gerçekten paranın berketi kalmıyo ama çok şüklür toparladık

Kızlar benim ayaklarım şişmeye devam ediyor üstelik tabure de koydum ..daha öğlen akşam a kadar kim bilir nasıl olur ilk defa böyle oluyor tedirgin oldum .. Ne yapsam acaba yan kemikler bile kayboldu

benimde sağ kasığım ağrıyor ama nasıl ağrı..sancı gibide.yürümeme engel oluyor..idrar yolları iltihapı ilerlemiş olabilirmi acaba

Kızlar benim ayaklarım şişmeye devam ediyor üstelik tabure de koydum ..daha öğlen akşam a kadar kim bilir nasıl olur ilk defa böyle oluyor tedirgin oldum .. Ne yapsam acaba yan kemikler bile kayboldu

tedırgın olma benımde aynı drumu aradım ellerın şişmedıkten sonra sorun yok dedı.elerınde şişmı senn

benimde sağ kasığım ağrıyor ama nasıl ağrı..sancı gibide.yürümeme engel oluyor..idrar yolları iltihapı ilerlemiş olabilirmi acaba

olabilir cnm benim de çok sancım olmuştu gece ertesi gün gidip tahlil yaptırmıştım çok yüksek lökosit çıkmıştı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ama çoook su iç 3 4 lt ancak öyle atılıyo.

mesacım sen doğum mu yaptın?? kolay doğan kızım yazmışsınya??

yapmadım cnm sadece kolay doğum yapayım diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…