- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.061
gunaydınnn benı yıne uyku tutmadı dr gtcez bugun:97::97::97:
arkaslar mide yanması olan varmı aranızdaa benım mıdem cok yanıyo bu durumda neyapıyosunuz genelde aksamlaarı gunduz bısey yok 36.haftadayım bundan sonra bolemı oluyo acaba
kızlar selam.. size süper bi haberim var.. Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü ipek kızım geliyor.. bugün dr. son kararı verdi. bebek de kordon dolanması olduğu için riske atmayı gerek görmedi.. zaten sezeryan olacaktı..dualarınızı bekliyorum.. kızım ve benim için dua edin lütfen..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
Günaydın kızlar
Ben kendi adıma bu gece bir rekor kırdım.
Hiç uyanmadan, tuvalete kalkmadan 7 buçuğa kadar uyumuşum.
Hem şaşırdım hem mutlu oldum.
Normalde her dönüşümde uyanırdım ve tuvalete kalkardım.
günaydın cnm akşamları çok sıvı tüketiyormusun su çay yada kahve o yüzden o kadar sık gidiyor olabilirsin özellikle çay ve kahve çok tuvalete götürüyormuş. ben de tüm gün su içiyorum iş yerinde tuvalete de sık gidiyorum aksam yedi bucukta evdeyim o saatten sonra 1 bardak anca su içiyorum sonra da artık tuvalete ne kadar gidersem ve yatağa girmeden son kez gidiyorum ve sabah a kadar kalkmıyorum tekrar
günaydın cnm akşamları çok sıvı tüketiyormusun su çay yada kahve o yüzden o kadar sık gidiyor olabilirsin özellikle çay ve kahve çok tuvalete götürüyormuş. ben de tüm gün su içiyorum iş yerinde tuvalete de sık gidiyorum aksam yedi bucukta evdeyim o saatten sonra 1 bardak anca su içiyorum sonra da artık tuvalete ne kadar gidersem ve yatağa girmeden son kez gidiyorum ve sabah a kadar kalkmıyorum tekrar
bende senin gibiyim ama sabah ilk iş tuvalete gitmek oluyor
slm kızlar nasılsınız
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın
Günaydın cnmcım hadi güzel haberlerle gel inşgunaydınnn benı yıne uyku tutmadı dr gtcez bugun:97::97::97:
Günaydın cnm aynen valla ben de bu gece 4 defa falan kalktım ama ben çok çay-su içerim.Malum böyle olunca da gece mesai yapıyorumGünaydın kızlar
Ben kendi adıma bu gece bir rekor kırdım.
Hiç uyanmadan, tuvalete kalkmadan 7 buçuğa kadar uyumuşum.
Hem şaşırdım hem mutlu oldum.
Normalde her dönüşümde uyanırdım ve tuvalete kalkardım.
İyiyiz biz kızımla...Kahvaltımızı yaptık kraliçeler gibi...Bol proteinlislm kızlar nasılsınız
Günaydın cnm aaa senin 17 günün mü var??Nasıl oluyor o yaaaa...Hemen hemen aynıyız ama benim daha çooookkkkkkkk varrrgünaydın güzel annecikler ve bebişleri nasılsınız bugun
Günaydın cnm aaa senin 17 günün mü var??Nasıl oluyor o yaaaa...Hemen hemen aynıyız ama benim daha çooookkkkkkkk varrr
Selam kızlar
Biz bugün kontrole gittik.
Kızım 2240 gr olmuş, boyumuz da 47
Her şey yolunda çok şükür.
Baş aşağı pozisyonu da almış.
Ben hiç döndüğünü düşünmemiştim :26:
Doktor şimdilik normal doğum için engel olmadığını söylledi
maşallah cnm kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?