2011 Nisan Anneleri

ayyy inşallah haırlısıyla gelsin zamanında tüm bebeklerimiz.. bakalım benimkisi ne zaman gelecek merakla bekliyorum. bi su yüzden sevemedim normal doğumu zamanı yok ya hani:)))

Günaydın kızlar
Ben kendi adıma bu gece bir rekor kırdım.
Hiç uyanmadan, tuvalete kalkmadan 7 buçuğa kadar uyumuşum.
Hem şaşırdım hem mutlu oldum.
Normalde her dönüşümde uyanırdım ve tuvalete kalkardım.

arkaslar mide yanması olan varmı aranızdaa benım mıdem cok yanıyo bu durumda neyapıyosunuz genelde aksamlaarı gunduz bısey yok 36.haftadayım bundan sonra bolemı oluyo acaba

ben mide yanmasına daha fazla dayanamayıp dk ilaç istedim.pulcet hapını kullnıyorum rahatladım artık istediğim gibi rahat rahat yiyip içiyorum ..kullnılan ilaçların bebeğede bu zamanlarda pek fazla etkisi olmadığını söyledi doktor.hem mide yanması allah korusun önlenmezse mide kanamasına neden olurmuş dikkat edin

gözün aydın edacımmmmm

darısı bizeeeeeeee

günaydın cnm akşamları çok sıvı tüketiyormusun su çay yada kahve o yüzden o kadar sık gidiyor olabilirsin özellikle çay ve kahve çok tuvalete götürüyormuş. ben de tüm gün su içiyorum iş yerinde tuvalete de sık gidiyorum aksam yedi bucukta evdeyim o saatten sonra 1 bardak anca su içiyorum sonra da artık tuvalete ne kadar gidersem ve yatağa girmeden son kez gidiyorum ve sabah a kadar kalkmıyorum tekrar

bende senin gibiyim ama sabah ilk iş tuvalete gitmek oluyor

Su içmeden duramam ben canım.
Diğer sıvıları çok tüketmesem de su çok içerim.
Gece tuvalete kalktığımda bile mutlaka içiyorum.
Öyle olunca da gece mutlaka bir defa bazen iki defa tuvalete kalkıyorum.
Hemen geri uykuya dalabildiğim için şikayetçi değilim ama yine de kesintisiz uyumuş olmak beni mutlu etti

gunaydınnn benı yıne uyku tutmadı dr gtcez bugun:97::97::97:
Günaydın cnmcım hadi güzel haberlerle gel inş

Günaydın cnm aynen valla ben de bu gece 4 defa falan kalktım ama ben çok çay-su içerim.Malum böyle olunca da gece mesai yapıyorum

slm kızlar nasılsınız
İyiyiz biz kızımla...Kahvaltımızı yaptık kraliçeler gibi...Bol proteinliYarasın kızçeme

şekerler aranızda nefes darlığı problemi olan var mı sanki kalbimi sıkıştırıyo benim

Son düzenleme:
Günaydın cnm aaa senin 17 günün mü var??Nasıl oluyor o yaaaa...Hemen hemen aynıyız ama benim daha çooookkkkkkkk varrr

canım benim sata göre 35 günüm var ama bebişim hala ters duruyor şimdilik sezeryan gibi duruyosun dedi doktor bakalım kısmet belki dahada erken gelebilir bebişim

maşallah cnm kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…