2011 Nisan Anneleri

hoşgeldın cnm.az kalmış.bende 38 haftamı beklıyorum
canım bende 36.haftamın yarısındayım.38 dolunca doğum tarihim netleşecek inş bi aksilik olmazsa
Az kalmış senin.
Bende hiç kasılma yok galiba ya da ben anlamıyorum :26:
canım ben sezaryan düşünyrm.40 haftayı beklemeyecez yanii.şanslısın kasılman yoksa kıymetini bil.benim tutulmalarım oluyr.

canım hayırlııs ile al kucağına miink kuzucuğunu şimddien tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
sana da geçmiş olsun canım

merhaba pofpof guleysa derinimmm erenhava yicika iyisinizdir umarım.
ben bugun temizlik yaptırdım ben yapmadım ama yardımcı kadının peşinde onun kadar yoruldum
böyle işte

iyi geceler ranacım...

slm kızlr herkes beklemede rabbim sağlık versin inş bebişlerimiz biraz daha var sonra çatır çatır gelicekler baya bi hareketlilik olucak

Ay ne güzelll...Sağlıkla gelsin bebişin inşallah.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Maşallah annesi prensese

canım hadi gözün aydın allah sağlıkla gelmesini nasip etsin yavrunun sen pazartesi bende salı günü minnoşlarımıza kavuşuyoruzz inşş

canim simdiden tebrik ederim.insallah hayirlisiyla kucagina alirsin ipegini..kizimin ada$i dünyaya geliyo bakalim bizimki ne zaman gelicek

masllah kizina canim bu arada gözün aydin hemde dönmüs ,herseyin yolunda olduguna sevindim

hadi gözün aydın
canım küçük değilki iyi maşallah,40 haftasına kadar beklerse 3 kilo olur.altındada olsa 2500 ü geçtimi sorun değil diyor dr lar..yani benimkide seninki kadardır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…