- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.041
canım bende 36.haftamın yarısındayım.38 dolunca doğum tarihim netleşecek inş bi aksilik olmazsahoşgeldın cnm.az kalmış.bende 38 haftamı beklıyorum
canım ben sezaryan düşünyrm.40 haftayı beklemeyecez yanii.şanslısın kasılman yoksa kıymetini bil.benim tutulmalarım oluyr.Az kalmış senin.
Bende hiç kasılma yok galiba ya da ben anlamıyorum :26:
kızlar selam.. size süper bi haberim var.. Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü ipek kızım geliyor.. bugün dr. son kararı verdi. bebek de kordon dolanması olduğu için riske atmayı gerek görmedi.. zaten sezeryan olacaktı..dualarınızı bekliyorum.. kızım ve benim için dua edin lütfen..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
kızlar selam.. size süper bi haberim var.. Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü ipek kızım geliyor.. bugün dr. son kararı verdi. bebek de kordon dolanması olduğu için riske atmayı gerek görmedi.. zaten sezeryan olacaktı..dualarınızı bekliyorum.. kızım ve benim için dua edin lütfen..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
Selam kızlar
Biz bugün kontrole gittik.
Kızım 2240 gr olmuş, boyumuz da 47
Her şey yolunda çok şükür.
Baş aşağı pozisyonu da almış.
Ben hiç döndüğünü düşünmemiştim :26:
Doktor şimdilik normal doğum için engel olmadığını söylledi
iyi geceler ranacım...
slm kızlr herkes beklemede rabbim sağlık versin inşbebişlerimiz biraz daha var sonra çatır çatır gelicekler baya bi hareketlilik olucak
selammmm. evet az kaldı misafirler yola çıktı
Selam kızlar
canım hadi gözün aydın allah sağlıkla gelmesini nasip etsin yavrunun sen pazartesi bende salı günü minnoşlarımıza kavuşuyoruzz inşş
hadi gözün aydınkızlar selam.. size süper bi haberim var.. Allah nasip kısmet ederse pazartesi günü ipek kızım geliyor.. bugün dr. son kararı verdi. bebek de kordon dolanması olduğu için riske atmayı gerek görmedi.. zaten sezeryan olacaktı..dualarınızı bekliyorum.. kızım ve benim için dua edin lütfen..Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
canım küçük değilki iyi maşallah,40 haftasına kadar beklerse 3 kilo olur.altındada olsa 2500 ü geçtimi sorun değil diyor dr lar..yani benimkide seninki kadardır herhaldeayyy kızlar valla iyice şu bebişin kilosunu takıntı haline getirdim......35+3 günlükken 2.300 gr dı...şimdi 36 haftalığım ve 17 gün sonra doğumum var,ben bu minnoşuma nasıl kilo aldıracağım şaştım kaldım....bide benim doktor beni henüz nst ye bağlamadı,bebeği besleyen damarlardan bahsetmişsiniz doktor bunuda demedi.hep iyi sağlıklı diyor....2 haftada 300 gr almıştı damarda bir problem olsa böyle almazdı heralde dimi...aaaayyyyyy fenalık geldi bana...ilk kızım 3400 gr ve 52 cm doğmuştu,ay ne var buda öyle olsaydı yaa....
herkese güzel akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ? ben bugün kontrolden geldim oğluşum 34+4 de 2800 gr olmuş boyuda 45.5 cm sanırım boyu kısa dimi kızlar . birde bir arkadaşımız fl yi 7 ile değilde 6.5 ile çarpmamız lazımmış demişti .ama hiç durumu ile ilgili birşey demedi iyi yada kötü .
Selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?