2011 Nisan Anneleri

ay hadi hayırlsı canım gözün aydın sağlıkla gelir inşallah İpek kızın canım. Sat daşım olarak beni yalnız bırakıyorsun desene... Neyse bizim cadıda gelir elbet bir ara

canım maaşallah oğlunaboy ölçümü gerçekçi olsa doktorlar ölçüp söylerdi bence.kaldı ki kiloda bile yanılma payı var. sen takılma bunları sağlıklı olsun bebeğinde gerisi önemli değil.

ne guzel canım hayrlısıyla kucagına alırsın ınş ipegını

dr sorun olsa soylerdı merak etme canım ayrıca kılosuda çok duşuk değil

maşş

angel hadi gözünaydın tatlım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...heyecan doruktadır eminim:18:,rahat günlerinin tadını çıkar ve iyice dinlen...

saol dreamer ve eren hava.. darısı sizlere.. bu arada dreamer dr. aslında 28 martı gün olarak vermişti.. ancak kordon dolanması sebebiyle erken alalım riske atmayalım dedi.

cnm maşallah oğluşuna.doktorun kötü bişi olsa sölerdi cnm.sakın kafdana takma

dremer 35canım maaşallah oğlunaboy ölçümü gerçekçi olsa doktorlar ölçüp söylerdi bence.kaldı ki kiloda bile yanılma payı var. sen takılma bunları sağlıklı olsun bebeğinde gerisi önemli değil.[/QUOTE]

canlar teşekkürler doktorumu değiştirmiştimde öbürüne alışmışım galiba ilgi alakayı bunda birbirimizi daha tam tanımıyoruz ya

Son düzenleme:

ama herkez 7 ile çarpıp söylüyo burda doğrusuda 7 biliyorum kaan kocatepe öyle söylüyor uzman tv de

ne guzel canım hayrlısıyla kucagına alırsın ınş ipegını

dr sorun olsa soylerdı merak etme canım ayrıca kılosuda çok duşuk değil

maşş

diğer arkadaşlarla kıyasladığımda benimki minicik kalıyor.:26:..tamam tabiki sağlık ama ne bilim hepimiz şöyle ele avuca gelen bebişler isteriz öyle değilmi...hadi hayırlısı belkide bebişim bize süpriz yapıp güzel doğacak...

ayyy çok sevindimm bi kişi dahaa kurtuluyor
hayırlsııyla kucağına alırsın inş. cnm.
ne heycan vardır şimdi snde:)

cnm bnmki 360l0 doğduğu içinn problemm olmadıı. rahatlıkla kullanıyoruz.

Selam kızlar
Biz bugün kontrole gittik.
Kızım 2240 gr olmuş, boyumuz da 47
Her şey yolunda çok şükür.
Baş aşağı pozisyonu da almış.
Ben hiç döndüğünü düşünmemiştim :26:
Doktor şimdilik normal doğum için engel olmadığını söylledi

maş cnım ınş normal dogum olur

maaşallah canım kızına.

yenidoğanalr için ve organik pamuktan dediği için tercih ettim bende huggies i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…