2011 Nisan Anneleri

canım grup kapalı olduğu için arama motorundan görülmüyor esrayağmur arkadaşımıza msj atarsan özelden seni de ekler face grubuna ancak o şekilde görebilirsin grubu

canım grup kapalı olduğu için arama motorundan görülmüyor esrayağmur arkadaşımıza msj atarsan özelden seni de ekler face grubuna ancak o şekilde görebilirsin grubu

Ben eşimin face adresinden denedim 2011 nisan anneleri yazınca bizim grup çıkıyor, gruba katılmak için istek gönderiliyor tabi, onaylanmazsa paylaşımları göremiyosun.. ama dediğim gibi aratınca grup çıkıyor..

Başak da face de doğuma giitiğini yazmış.
Saat 2 de suyu gelmiş, 5 ten beri bekliyorlarmış.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah...

gunaydın.bfb arkaaşımızda bı avazda kurtulur ınş.
canım hayrlısı olsun bakalım kızımız nzm gelcek

Yakında senin de hayırlı haberini alırız inşallah...
Çok az kalmış senin.
Ay sizin yerinize ben heyecanlanıyorum valla

Günaydın kızlarrrrr
Gülenhepgül cnm, tebrik ederimmm ohhh kavuştun miniğine.Allahım sağlık, mutluluk versin....
Başak cnm Allah kolaylık versin sana da belki şu an doğum bile yapmış olabilirisin...Sağlıcakla al kucağına bebişini...
Bu ara ben de yusuf yusuf durumundayım kızlarrrrr:18::18:
Ayyy bi de fena üşütmüşüm nasıl halsizlik var...Burnum bi yandan kafam bi yandan...Yaaa o kadar dikkat ediyorum yine beni buluyor bu grip illetiii

Günaydınn kızlar

Gülengül doğum yapmış 8 de suyu gelmiş 10:30 da hafif hafif sancıları başlamış 14:40 da bebeğini kucağına almış
Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin Hayırlı evlat olur inşallah

BFB ninde 37+3'te gece 2 de suyu gelmiş sabah 5ten beri suni sancıyla doğumu bekliyormuş..
Belki de şimdiye kadar kucağına almıştır Almadıysa da Allah yardımcısı olsun

Ay çok heyecanlı ya

ne guzel allah hayırlı etsın bebeklerını doguranların.ınsallah sag salım bızlerde alırız bebeklerımızı kucagımıza

İyi pazarlar kızlar nasılsınız?

Gülengül tebrik ederimcanım Allah anneli babalı büyütsün ne güzel birhaber açınca topiği
Bfb Başakcım Allah yard. olsun sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle
Tiancu canım merak ettim sende durumlar nasıl nişan gelmiş diye duydum ama okumaya fırsatım olmadı geçmişi:44:

hmm doğrudur arkadaşım burda öyle yazmışlardı ben denemedim facede nasıl oluyor diye.
Yakında senin de hayırlı haberini alırız inşallah...
Çok az kalmış senin.
Ay sizin yerinize ben heyecanlanıyorum valla

ay inşallah canım ya ağzın bal yesin Gelsin kızım bir an önce 2 haftadır bekliyoruz heyecanla ama bu haftadan umutluyum artık gelir sanırım nereye kadar kaçacak değil mi

offf yaaaa ne güzellllll bende artık doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…