- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.201
günaydın herkese
vallahi bende hala tık yok diyordum geçmişi okudukca heyacandan doğuracağımı düşünüyorum.
bu hafta izne ayrılacağım hayırlısıyla 37. hafta oluyorum.. yazılanları okuyunca acaba çok mu geç diyorum..gerçi sat a göre doğum 14 nisan görünüyor.
neyse hayırlısı olsun hepimiz hakkında anne olanlara gözleri aydınçbenim gibi bebeğini bekleyenlere hayırlı doğumlar...
rüyalarda bebekleri görmeye başlayan varmı:))
grubun adın ne baktım ama bulamadım..
canım grup kapalı olduğu için arama motorundan görülmüyor esrayağmur arkadaşımıza msj atarsan özelden seni de ekler face grubuna ancak o şekilde görebilirsin grubu
canım grup kapalı olduğu için arama motorundan görülmüyor esrayağmur arkadaşımıza msj atarsan özelden seni de ekler face grubuna ancak o şekilde görebilirsin grubu
kızlar günaydın BFB nickli Başak arkadaşımızda şu anda hastanede bebişine kavuşmayı bekliyor.Face e yazmış suyu gelmiş gece sabah 5 ten beri suni sancı veriyorlarmış bakalım hayırlısı 37+3 tü o da . Gülenhepgül de bekliyordu ne zamandır hayırlısı ile kurtuldu. bebişler pıtır pıtır dökülmeye başladı bakalım darısı başımızayarın 39 a başlıyoruz bizde beklenen doğum tarihi 10 gün önce 10 gün sonra oalrak 21 mart-18 nisan görünüyor benim gebelik.org da.bakalım bu haftadan umutluyum kızım inşallah gelecek çabucak. bu arada salı günüde kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
kızlar günaydın BFB nickli Başak arkadaşımızda şu anda hastanede bebişine kavuşmayı bekliyor.Face e yazmış suyu gelmiş gece sabah 5 ten beri suni sancı veriyorlarmış bakalım hayırlısı 37+3 tü o da . Gülenhepgül de bekliyordu ne zamandır hayırlısı ile kurtuldu. bebişler pıtır pıtır dökülmeye başladı bakalım darısı başımızayarın 39 a başlıyoruz bizde beklenen doğum tarihi 10 gün önce 10 gün sonra oalrak 21 mart-18 nisan görünüyor benim gebelik.org da.bakalım bu haftadan umutluyum kızım inşallah gelecek çabucak. bu arada salı günüde kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz
ay isz 39 a giriyorsunuz bendaha yeni girdim 35. haftayaben böyle bakıcam sizlere herhalde mayıs başına kadar
Beraber bakarız artık
Günaydınn kızlar
Gülengül doğum yapmış 8 de suyu gelmiş 10:30 da hafif hafif sancıları başlamış 14:40 da bebeğini kucağına almış
Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsinHayırlı evlat olur inşallah
BFB ninde 37+3'te gece 2 de suyu gelmiş sabah 5ten beri suni sancıyla doğumu bekliyormuş..
Belki de şimdiye kadar kucağına almıştırAlmadıysa da Allah yardımcısı olsun
Ay çok heyecanlı ya
bende duydum 36. haftaya girdiğimde içmeye başlıcam ama bulamıyorumki.kilosu ne kadardı canım ne kadar aldın sen..sallama çay şeklindemi,yaprak olarakmı demleniyor
hmm doğrudur arkadaşım burda öyle yazmışlardı ben denemedim facede nasıl oluyor diye.Ben eşimin face adresinden denedim 2011 nisan anneleri yazınca bizim grup çıkıyor, gruba katılmak için istek gönderiliyor tabi, onaylanmazsa paylaşımları göremiyosun.. ama dediğim gibi aratınca grup çıkıyor..
Yakında senin de hayırlı haberini alırız inşallah...
Çok az kalmış senin.
Ay sizin yerinize ben heyecanlanıyorum valla
Günaydınn kızlar
Gülengül doğum yapmış 8 de suyu gelmiş 10:30 da hafif hafif sancıları başlamış 14:40 da bebeğini kucağına almış
Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsinHayırlı evlat olur inşallah
BFB ninde 37+3'te gece 2 de suyu gelmiş sabah 5ten beri suni sancıyla doğumu bekliyormuş..
Belki de şimdiye kadar kucağına almıştırAlmadıysa da Allah yardımcısı olsun
Ay çok heyecanlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?