- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.221
hmm doğrudur arkadaşım burda öyle yazmışlardı ben denemedim facede nasıl oluyor diye.
ay inşallah canım ya ağzın bal yesinGelsin kızım bir an önce 2 haftadır bekliyoruz heyecanla ama bu haftadan umutluyum artık gelir sanırım nereye kadar kaçacak değil mi
hmm doğrudur arkadaşım burda öyle yazmışlardı ben denemedim facede nasıl oluyor diye.
ay inşallah canım ya ağzın bal yesinGelsin kızım bir an önce 2 haftadır bekliyoruz heyecanla ama bu haftadan umutluyum artık gelir sanırım nereye kadar kaçacak değil mi
senle ben doğurduk mu herkes doğurur canım,en sabırsız biziz,aksinede bizim sıpalar tembel çıktı şansımıza
duygu seninde epey ilerlemiş haftan insallah 1 haftaya kalmaz ii haberlerinizi bekliyoruz
ayyyy saol canım benim yaaa inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde doğururum artık zor geçiyo son günlerim :18:
benım drda dun bana her gun dogurabılırımıssın gıbı hazırlıklı ol dedı:18: daha evın temızlıgı bıtmedı dun bebgın çantasını hazrladım eksıkler var yıne hıç bıtmıyor eksık:18:
selam nasılsın canım.bebegın nasıl kontrıole gıttınmı.bende bugun cok terlıyorum bebek cok sıkıstırıyor brnı.senın nasıl
ayy ne güzel yaa bebişlerine kavuşmuşlar allah analı babalı büyütsünn inşşş.Günaydınn kızlar
Gülengül doğum yapmış 8 de suyu gelmiş 10:30 da hafif hafif sancıları başlamış 14:40 da bebeğini kucağına almış
Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsinHayırlı evlat olur inşallah
BFB ninde 37+3'te gece 2 de suyu gelmiş sabah 5ten beri suni sancıyla doğumu bekliyormuş..
Belki de şimdiye kadar kucağına almıştırAlmadıysa da Allah yardımcısı olsun
Ay çok heyecanlı ya
kaynanam yapıyor zaten temzlıgıde.suan her sey yolunda nst renklı doblerı amınıyosıvısı bunlardan bırnde sorun olursa dogum olacak dedı.38+oda sezeryan olucam bebek az kılo alıyor dıyeskin ol canım bebğin sağlıklı doğsunda ev emizliği önemli değil..
heran gelebilir nie dedi acaba??
İyiyim canım çok şükür.
Ben de oturduğum yerde terliyorum, menapozlu kadınlara döndümaniden ter basıyor.
Cuma kontrole gittim, çok şükür her şey yolunda.
DUygucum benim kız tembel çıkmadı aslına bakarsan 36 haftalıkken gelmek istedi doktorumuz korktu engelledik ilaçla şimdi de kızım nazlanıyor siz beni istemediniz gelmiycem bende işte diye. ama son 15 gün kaldı benim nereye kadar kaçacak bakalım nazlı prensesim görcezsenle ben doğurduk mu herkes doğurur canım,en sabırsız biziz,aksinede bizim sıpalar tembel çıktı şansımıza
zamn gectikce bian önce doğurmak istiyor insan..
sancıların basladımı?
bebiş haberlerini duydukça artık bende kuzumu kucağıma almak istiyorum yaaa 1 hafta sonra gelsin istiyorum. ısmarlama olmuyo bu işler ama napalımgönül istiyo işte
Senin de pek bişey kalmamış ki cnm her an gelebilir hayırlısıyla tabi...Biz ne yapalım daha çokk var
bebiş haberlerini duydukça artık bende kuzumu kucağıma almak istiyorum yaaa 1 hafta sonra gelsin istiyorum. ısmarlama olmuyo bu işler ama napalımgönül istiyo işte
ısmarlama olmuyor evet.bende 38. haftada doğsun istedim olmadı malesef 41. haftaya girene kadar bekledi kızım.
şimdide 22 nisanda doğsun istiyorum resmen tarihli vallaöyle normal doğacak olsa ohoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?