2011 Nisan Anneleri

evet yaa sen yine 37. haftayı bitimişsin benim 34 yeni bitti daha düşündükçe afakanlar basıyor sıkılmaya başladım günler hızlı hızlı geçsin istiyorum yaa:84:monotonluktan da sıkıldım..şöyle biraz sıkıntı çekelim uykusuzluk yorgunluk telaş ..bıktım valla otur otur

oğlum şuan yanımda cnm.
çok iyi maşallah.
yarın sağlık ocağına gidip topuktan kan aldırıcaz zeka testi için.
bakalım nasıl dayanıcammm

sizz durun dahaaaa ben 38+5 te doğurdum:)

canim evet o gün hemen doktora gittik zaten, nisan birkac saat önce gelebilecegi gibi bir iki hafta öncede gelebiliyormus. nette de ayni seyler yaziyor zaten
ara ara agri olmaya basladi ama yalanci mi yoksa belirti mi bilemiyorum
suan hersey yolunda normal dogum olacak insAllah bi terslik olmaz
Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsin

arkadaslar ben 36.haftadayım daha 4 haftam var dıyorum kendım erken olmazsa tabı cantalarınızı hazırladınızmı ben daha hazırlamadım erkenmı daha acaba dıyorum

arkadaslar ben 36.haftadayım daha 4 haftam var dıyorum kendım erken olmazsa tabı cantalarınızı hazırladınızmı ben daha hazırlamadım erkenmı daha acaba dıyorum

ben geçen hafta hazırladım, dolaba koydum duruyo.. birkaç arkadaş doğum yaptı ya telaşlandım.. ne olur ne olmaz sen de hazırda tut, şimdi vaktin varken elin ayağına dolanmadan rahat rahat yap bence..

mrb kızlarrrr

alışverışe gttım eksıklerı tamamladım sayılır çok agırlaşmışım çok yoruldum kaç kere oturdum dınlendım

Arkadaşlar BFB nickli Başak arkadaşımız doğum yapmış.Biraz sıkıntılı olmuş facede yazdığı üzere 12-13 saat sancı çekmiş. Epidural normal doğumla bebişi 3150gr 50cm olarak dünyaya gelmiş. darısı bizlerin başına inşallah

doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi gözünüz aydın güle güle büyütün bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…