2011 Nisan Anneleri

ayy maşallaah doğuran doğurana..
Gülengül ve Başak arkadaşlarımız bebişlerine kavuşmuşlar..Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi..
darısı da hepimizin başına inşallaaah

kızlar, nisan anneleri oldu mart anneleri.doğuranaları okuyunca ben çok korkuyorum yaa,bugün de biraz sancım var erken doğurcam diye ödüm kopuyor.

mama alıcaktım bırde sut sagmak ıçın pompa ne olur ne olmaz dıyee bebktekı kızlar hastanede verıyorlar gerek olmayabılr dedı sız ne yaptnz kızlar pompayı alım dıyorum hastanedekı strelımı değilmı nasıl kullanıcam.bezını emzık kutusu kulak çopu bırde kızıma elbıse aldım bugun

bende hastaneye sordum süt gelmezse mama veriyormusunuz diye vermiyorlarmış.emecekmişki süt gelecekmiş.kararsız kaldım mama alayımmı almayımmı diye.hangi marka mama alacağımı bende bilmiyorum,sen alırsan yaz.

canım hastanene bağlı aslında çok konforlu hastaneler var( seninki de öyledir heralde Kaan Kocatepeydi doktorun sanırım)çoğu şeyi veriyolardır bu yüzden çok yük yapmasak diye düşünüyorum benim hastanem otel gibi öyle havlu falan getirmeyin dediler

aptamıl alcktım ben onun pre olanı varmış bırde bıtane daha varmış dedıler 0-6 ay ıçın doktoru soyler zaten dedıler hangısınden alıcagınızı olmadı dr soyler ordan hemen alınır mama

evt canm kaan bey ethıca ıncırlıde yapıcam ben dr sadace lohusa bezını sordum verıyorlar dedı en ıyısı hastaneyle bı konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…