2011 Nisan Anneleri

dorti nasılsın şekerim

gunaydın canım.ıyıyım sagol.dun bıraz sıkıntılı gectı gunum.sancım vardı.cok ates bastı terledım sıksık.korktum bırden.kasıklarımdan cok rahatsızım.yururyemez oldum ıyıce.sen nasılsın.annenle aran nasıl oldu

eskısı kadar gırmıyorum bende buraya.eskı muhabbetler kalmadı artık.kımse selam bıle almıyor cevap yazan bıle kalmadı nerdeyse.

günaydın kızlarrr.hepinize iyi haftalar bebeklerini kucaklarına alanlar hayırlı olsun darısı bşımıza.

günaydın tatlım evet inş darısı başımıza artık zor geçiyor günler doğsun istiyorum.. Hamileliğn bu ayını sevmedim desem günaha girmiş olurmuyum

günaydın kızlar

2 bebiş daha aramıza kaltılmış inşş bugünde angel alacaktı bebişini kucağına hayırlı haberlerini alırız inşşş bende hala çalışıyorum burada doğuracaksın diye dalga geçiyolar:)

Bana da söylüyorlar aynı şeyi yaa..neyseki benim yarın son günüm işte.çarşamba dr.gidip raporumu alıyorum inşş..

ohh ne güzel cnm benim daha 10 gün var bakalım tamamlayabilirsem onu da zor geliyor artık

Ağırlaştık artık iyice zor geliyor..seninde çabucak geçer inşş.canım.Ben izne çıkınca nete giremem kayınvalidem evde onu bırakıp bilgisayr başında oturamam çok üzülüyorum bu yüzden sizlerden haber alamayacağıma.

ne kötü cnm ben de öyle evde pc yok alt kayınvalidem de var o da f klavye ve çok yavaş nasıl yaparım bilmiyorum yada telefonlaşırız artık ..

günaydınlar 2 bebeişimiz olmuş çok sevindim..sağlıkla büyüsünler inşallah..annelerinin bol sütü olsun

bizde kalktık acaip bir karın ağrısıyla uyandım..kahvaltı yaptık evin heryeri dağınık.bulaşık makinam bozuldu.elimde yıkıyorum 2 gündür bugün servis gelecek bakalım.onlar gelmeden evi adam gibi temzileyeyim diyorum ama kalkasım yok valla biri bana kalk desin:86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…