- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.341
günaydın kızalr bende cumadan beri izindeyim artık şükür tam vaktinde izne ayrılmışım baya ağırşlatım cunku birdenbire
göbeğim iyice düşmeye başladı bu perşembe doğum netleşecek
birde kzıalr bulantım başladı sabahları özellikle. iştahımda azaldı sürekli uyku bastırıyordün 11 de kalktık kızımla . ebe bir arkadaşım olur normal bulantılar doğum çok yakllaştı ondan dedi
sorma yaaçok sinir bozucu valla..öğlen gelsinde yapsınlar.ama bizim küçük hanımın marifeti ağzına tükürdü makinanın..çalışırken kaç kere durdurdu.düğmelerine basa basa bi hal oldu..çalışırken program değiştirdi hep.son 2 aydır gece yarısı çalıştırıyordum o uyduktan sonra..ama boş makinayıda kaç defa çalıştırdı çok fena yaaa
iyi yapmışsın biraz işe yarasınlar dimi
günaydın canım..sana benim evin halini anlatayımda için rahatlasın biraz
oturma odasında kızın boya kalemleri saçılı..yerlerde gece yırttığı defter kağıtları ve tozlar tabiki olmazsa olmaz.
mutfak tezgahı bulaşık dolu
yatak odası toplanmadı daha uyuşuk ben
çocuk odasında adım atacak yer yok oyuncaklardan...
heee bide salonda ütülenecek bir perdem duruyor etrafta kalablık yapmasın diye güya salona sakladım
ne dağınıkmışım utandım valla kalkıyorum hemen
Okudum dogum yapanları.. inşallah klylıkla, zamanında darısı başımıza olur..
prensesim iyi, gece uykuda bazen karnım çok ağrıyoo, çok geriliyorum.. onun dışnda sıkıntı yok.. Annem yanıma geldi,izinde onunla evi hazırlıyoruz, kendi dolaplarımı da toparlıyorum, yazlık kışlık kıyafetleri filan.. Sonra prensesimle ilgileneceğim için hiç zamanım olmayacak bu işlere
sen nasılsın? izne ayrılmadın mı henüz??
ya küçükken yine iyi..oturuyorlar emekliyorlar yuvarlanıyorlar hiç engel olmuyordu bana
uyku saatleri fazlaydı rahatça roman okurdum
dikiş makinamı onun odasına kurmuştum dikerken yanına oyuncaklar koyuyordum beşiğin içinde duruyordu.
takı yaparken oturma odasında yanımda dururdu..kendien bişey bulur dakikalarca inceler onunla oynardı..ama bi ayaklandı aman allahım ev harabe gibi kendime zaman ayıramadım hiç.o yüzdende 2. yi düşündüm ara vermek istemedim hemen olsunki bir arada büyüsünler bu sıkıntıları daha sonra tekrar çekmeyeyim dedim.
selam kızlar ooo herkesler tembel olmaz ki canım bakın bana yaptım işimi gücümü ütüm kaldı birde yemeğim tabi duş alıcam sonra maaallah bana sizin makine varmış bulaşık için benim yok çok fena sırt ağrısı yapıyır bulşık:)) bugün oğlum nazlı az harekt ediyor öğleden sonra gitsemmiki hastaneye bir sürü şey yedim oynasın diye hala yiyorum:))
benım yıgenımde oyle annesıne rahat vermıyor hıç ama çocuklrda yanlız kaldıklarını hıssedıyorlar sankı annelerı bışeyle ugraşınca
Yarın son günüm işte canımçok mutluyum ya baksana 20 li rakamlar kaldı doğuma heyecan dorukta. Yazlık kışlıkları benim de ayarlamam lazım izne çıkınca artık inş..Benim kaynanam geldi kütahyadan sağolsun konu mankeni gibi oturuyor evde kardeşine yelek örüyor 24 saat. Ne yapalım varlığı yeter diyorum ben de artık..Yemeği bile ben işten çıkınca apar topar yapıyorum.. Böyle işte canım senin annen yanındaymış ne mutlu sana
canım sen çıktın mı izine?? Ben artık çok çabuk yoruluyorum... Dün alışverişe çıkayım dedim, 1 saatte yoruldum, döndüm hemen eve :26:
ay evet ya elime bişey aldımmı iş yaptımmı falan anne bırak hadi kalka gel bilmemne bir sürü şey..sanki normalde onu sevmiyorum ilgilenmiyorum..çocuğu öpücük yağmuruna tutuyorum resim yapıyorum onunla hamur oynuyorum yok..çok benciller çooook..şu 2. de biraz büyüsünde birlikte oynayıp beni bu dertten kurtarsın bende işime bakayım..2 küçük çocuğu olan arkadaşım var benden daha rahat valla..en azından onlar birbiriyle oynuyorlar..benimki yalnız olunca bana yapışıyor.şuan pc başındayım yazıyorum diye tepeme çıkıyor öpmeye çalışıyor
son gunlerın dınlenmen lazm kaynan koşe yastıgı demekkı neden gelmış ozamn ınsan bı yemek yapar kaç yaşında canım
Yarın son günüm işte canımçok mutluyum ya baksana 20 li rakamlar kaldı doğuma heyecan dorukta. Yazlık kışlıkları benim de ayarlamam lazım izne çıkınca artık inş..Benim kaynanam geldi kütahyadan sağolsun konu mankeni gibi oturuyor evde kardeşine yelek örüyor 24 saat. Ne yapalım varlığı yeter diyorum ben de artık..Yemeği bile ben işten çıkınca apar topar yapıyorum.. Böyle işte canım senin annen yanındaymış ne mutlu sana
napıyım cnm çocuk olunca hergün aynı terane bu hali alıyor ev..olmadan bizde öyleydik güzelim sen bi oğlun ayaklansın o zaman görcen,böyle ben yaptım diye hava atması kolay
60 ın üstünde değildir çok da dinç maşallahBen eve gidip yemeği başladığımda giderken söyleseydin ben yaprdım diyor:27 Ya çocuk musun demi ben mi söylücem sana?Bier de diyor ki sen mi hamilesin ben mi ben sana hizmet edeceğime sen bana hizmet ediyorsun diyor.Ayyy çatlıcam ama neyse zararsız seviyorum ben onu 40 gün loğusalıkta yanımda dursun da birşey yapmasa da olur ne yapalım
ay evet ya elime bişey aldımmı iş yaptımmı falan anne bırak hadi kalka gel bilmemne bir sürü şey..sanki normalde onu sevmiyorum ilgilenmiyorum..çocuğu öpücük yağmuruna tutuyorum resim yapıyorum onunla hamur oynuyorum yok..çok benciller çooook..şu 2. de biraz büyüsünde birlikte oynayıp beni bu dertten kurtarsın bende işime bakayım..2 küçük çocuğu olan arkadaşım var benden daha rahat valla..en azından onlar birbiriyle oynuyorlar..benimki yalnız olunca bana yapışıyor.şuan pc başındayım yazıyorum diye tepeme çıkıyor öpmeye çalışıyor
aynen Yasemincim tembel çıktı bizim kızlar!!!!Kızlar doğuran var mı başka.. benimde artık baya daraldı zaman ama benim kızın gelmeye niyeti yok...
herkese gunaydn kızlaaaarr
her gune artık kim doğurmuş olabilir düşüncesiyle uyanyrz
anneler bir bir bebşlerini kucaklarına alıyorlar ne guzel saglıcakla gelsin hepmznki inş
bizde biraz sonra kızımızı gormeye gideceğiz bakalım ne yapıyor bizim minnoşumuz
Canım kütahyalı kayınvaldeler azcık öyle buralı değilim ama gelinden çok iş beklerler pek yardım etmezler ettiklerinide söylerler eski usül burda herşey:)) örgü hastasıdırlar burda çok moda örgü birde gezekleri bitmez ilk duyduğumda gezek lafı tuhaf gelmişti ama hemen hemen hergünleri dolu bir yerlere giderler:)) ha birde gelinlerin evini a dan z ye döşerler ama akşama kadar gelin kendi evlerinde yanlarında olur yatmadan yatmaya kullanır evi:))
Evet ya gezekBenim de tuhafıma gitmişti bunun gibi daha ne laflar var Benim kaynanam eşimin üvey annesi o yüzden hiç kaynanalık yapmaz hatta beni tutar daha çok.Sabah eşim yine beni sinir etmeye çalıştı kaynanam da ona çok lüzumsuzsun dedi ayyy çok güldüm sonra mutfakta eşime tam ismini buldun sen lüzumsuzsun dedim o da aslında annem lüzumsuz baksana hiçbirşey yapmıyor oturmaya gelmiş buraya dedi
benmkı 62 yaşında bır gun mutfagı sabhtan akşama temızledı dun de banyoyu bır gun dıp koşe temzlıyo sağolsun.demkkı sennkı kendını bebege hazrlıyor ozaman yapsa barı bıde o halde nasıl yemek yapcan canım ya
Canım kütahyalı kayınvaldeler azcık öyle buralı değilim ama gelinden çok iş beklerler pek yardım etmezler ettiklerinide söylerler eski usül burda herşey:)) örgü hastasıdırlar burda çok moda örgü birde gezekleri bitmez ilk duyduğumda gezek lafı tuhaf gelmişti ama hemen hemen hergünleri dolu bir yerlere giderler:)) ha birde gelinlerin evini a dan z ye döşerler ama akşama kadar gelin kendi evlerinde yanlarında olur yatmadan yatmaya kullanır evi:))
Evet ya gezekBenim de tuhafıma gitmişti bunun gibi daha ne laflar var Benim kaynanam eşimin üvey annesi o yüzden hiç kaynanalık yapmaz hatta beni tutar daha çok.Sabah eşim yine beni sinir etmeye çalıştı kaynanam da ona çok lüzumsuzsun dedi ayyy çok güldüm sonra mutfakta eşime tam ismini buldun sen lüzumsuzsun dedim o da aslında annem lüzumsuz baksana hiçbirşey yapmıyor oturmaya gelmiş buraya dedi
eşin de dogru soylemış
belkıde uvey oldugu ıçın umursamıyordur
Maşallah senin kayınvalidene Allah bozmasın inşallah.Valla eşimin üvey annesi hiç çocuğu olmamış yani eşim diyor ki bebek bakmaktan da anlamazmış İşte loğosalıkta yalnız kalınmamalı ya yanımda dursun yeter diyorum ben de.Eşim güzel yemek yapar artık birkaç gün ben toparlanana kadr onun yemeklerini yeriz
kızlar yahu benım gene kasıntılarım arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?