2011 Nisan Anneleri

Canım gözün aydın, iznin tadını çıkar diicem ama doğum belirtileri başlamış.. Dikkat et kendine, yorulma, hayırlı haberlerini alırız inşallah..

Ayy yardıma geleyim ben sana canım Allah kolaylık versin, benimki hakkaten tembellikmiş yani :26:

Yarın son günüm işte canımçok mutluyum ya baksana 20 li rakamlar kaldı doğuma heyecan dorukta. Yazlık kışlıkları benim de ayarlamam lazım izne çıkınca artık inş..Benim kaynanam geldi kütahyadan sağolsun konu mankeni gibi oturuyor evde kardeşine yelek örüyor 24 saat.Ne yapalım varlığı yeter diyorum ben de artık..Yemeği bile ben işten çıkınca apar topar yapıyorum.. Böyle işte canım senin annen yanındaymış ne mutlu sana

benım yıgenımde oyle annesıne rahat vermıyor hıç ama çocuklrda yanlız kaldıklarını hıssedıyorlar sankı annelerı bışeyle ugraşınca

napıyım cnm çocuk olunca hergün aynı terane bu hali alıyor ev..olmadan bizde öyleydik güzelim sen bi oğlun ayaklansın o zaman görcen,böyle ben yaptım diye hava atması kolay

benım yıgenımde oyle annesıne rahat vermıyor hıç ama çocuklrda yanlız kaldıklarını hıssedıyorlar sankı annelerı bışeyle ugraşınca

ay evet ya elime bişey aldımmı iş yaptımmı falan anne bırak hadi kalka gel bilmemne bir sürü şey..sanki normalde onu sevmiyorum ilgilenmiyorum..çocuğu öpücük yağmuruna tutuyorum resim yapıyorum onunla hamur oynuyorum yok..çok benciller çooook..şu 2. de biraz büyüsünde birlikte oynayıp beni bu dertten kurtarsın bende işime bakayım..2 küçük çocuğu olan arkadaşım var benden daha rahat valla..en azından onlar birbiriyle oynuyorlar..benimki yalnız olunca bana yapışıyor.şuan pc başındayım yazıyorum diye tepeme çıkıyor öpmeye çalışıyor

son gunlerın dınlenmen lazm kaynan koşe yastıgı demekkı neden gelmış ozamn ınsan bı yemek yapar kaç yaşında canım

canım sen çıktın mı izine?? Ben artık çok çabuk yoruluyorum... Dün alışverişe çıkayım dedim, 1 saatte yoruldum, döndüm hemen eve :26:

hala çalışıyorum cnm ay sonuna kadar tamamlayabilirsem tam maaş alayım diyorum evde de pek bi iş kalmadı dün ablamlarla yaptık bugün de her yerim dökülüyor şükür iş yerinde işler hafifledi.. Son 10 gün çabuk geçse bari ama dayanamıyacak kadar olursam da gelmem yarın kontrülümüz var bakalım asyamız nasıl

olsun annesı ılgılen şimdı mınnoşunla ıkıncı gelınce zaten ıster ıstemz ılk zamn ılkıne odaklancaksın bakımı felan

son gunlerın dınlenmen lazm kaynan koşe yastıgı demekkı neden gelmış ozamn ınsan bı yemek yapar kaç yaşında canım

60 ın üstünde değildir çok da dinç maşallahBen eve gidip yemeği başladığımda giderken söyleseydin ben yaprdım diyor:27 Ya çocuk musun demi ben mi söylücem sana?Bier de diyor ki sen mi hamilesin ben mi ben sana hizmet edeceğime sen bana hizmet ediyorsun diyor.Ayyy çatlıcam ama neyse zararsız seviyorum ben onu 40 gün loğusalıkta yanımda dursun da birşey yapmasa da olur ne yapalım

Canım kütahyalı kayınvaldeler azcık öyle buralı değilim ama gelinden çok iş beklerler pek yardım etmezler ettiklerinide söylerler eski usül burda herşey:)) örgü hastasıdırlar burda çok moda örgü birde gezekleri bitmez ilk duyduğumda gezek lafı tuhaf gelmişti ama hemen hemen hergünleri dolu bir yerlere giderler:)) ha birde gelinlerin evini a dan z ye döşerler ama akşama kadar gelin kendi evlerinde yanlarında olur yatmadan yatmaya kullanır evi:))

napıyım cnm çocuk olunca hergün aynı terane bu hali alıyor ev..olmadan bizde öyleydik güzelim sen bi oğlun ayaklansın o zaman görcen,böyle ben yaptım diye hava atması kolay

canım senin hal başka tabi zor çocukla hamilelik başlı başına meşakkat birde evde küçük çocuk olunca senle kıyaslayamam kendimi:))Allah yardımcın olsun ben bu halimle tembelleştim ki seni düşünemiyorum

benmkı 62 yaşında bır gun mutfagı sabhtan akşama temızledı dun de banyoyu bır gun dıp koşe temzlıyo sağolsun.demkkı sennkı kendını bebege hazrlıyor ozaman yapsa barı bıde o halde nasıl yemek yapcan canım ya

Son düzenleme:

oyy kıyamam ben ona canım yaa.. Ben küçükken annem çalışıyodu, evde olduğu zamanlarda da ev işleri için koşturuyodu kadın yazık, ben de onun eteğinden ayrılmazdım, çok kızardım işe gidiyo beni sevmiyo sanırdım çocukluk işte.. Kardeş iyi gelecek senin ufaklığa inşallah, çocuk için de zor yalnız olmak.. Allahtan sen evdesin de ilgileniyosun ama çocuk milletine ilgi sevgi yetmiyo işte

Günaydın hanımlar...

Kızlar doğuran var mı başka.. benimde artık baya daraldı zaman ama benim kızın gelmeye niyeti yok...
aynen Yasemincim tembel çıktı bizim kızlar!!!!

hadi bakalım güzel haberlerle gel canım

günaydın kısslar nasılsınız yeni doğum var mı uzun zamandır baıyorum yazılanlara ama yazamıyorum ne tuhaf doğum iznine çıkınca daha rahat yazarım diyordum ama öyle olmuyo evde olunca işler hiç bitmiyo yemek yapmak hiç bitmiyo ben çalışırken eşim öğle yemeklerine gelmiyodu aman şimsdi 12 buçukta pat evde gelince mecburen yemek yapıyorum böyle işte öpüyorum hepinizi

Maşallah senin kayınvalidene Allah bozmasın inşallah.Valla eşimin üvey annesi hiç çocuğu olmamış yani eşim diyor ki bebek bakmaktan da anlamazmışİşte loğosalıkta yalnız kalınmamalı ya yanımda dursun yeter diyorum ben de.Eşim güzel yemek yapar artık birkaç gün ben toparlanana kadr onun yemeklerini yeriz

çok dınç valla benım çıkamadıgım yerlere çıkıyor kadın
allah yardımcın olsun canım guc kuvvet versın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…