2011 Nisan Anneleri

Bunaldıkça girersin canım
Sürekli kayınvalideyle oturmak sıkıcı olur
Günaydın canım.Pazar günü doğururum diyordum ama doğuramadım halayıkılmadım ayaktayım

Dur daha var, birkaç pazar daha geçirirsin.

kaaaaaaalkkkkkkbana kim diyecekse.ağırlık var üzerimizde canım ya...bulaşık makinası çamaşırdan bile daha büyük kurtarıcı aman bozulmasın...

Benim de temizlik yapmam lazım.
Bir de içimden diyorum ki "şu evin haline bak, aniden doğuma gitmem gerekse her yer dağınık"
Dün eşime kanepeleri yıkattım

kalk!tembellik yok

# Canikim
# erenhava
# mesa
# ayca22
# ohcanimadeysin
# Sarissa
# happydays
# 300110
# Bammbik
# ilekin
# mervegumus

hepinize günaydın kızlar
tembellik bende de var, Sarissa gibi düşünüyorum valla, aniden doğuma gitsem evin haline bak.. pfff çok ağırlık var üzerimde çooook

yaa kızlar aranızda ben gibi ev hanımı varmı.ben mezun olduktan sonra çalıştım ama evlenince bırakmam zorunda kaldım.şuan 4. yılım dolacak yaza ben artık çok sıkıldım özellikle bu hamileliğimde...ilk yıl güzel geldi rahatladım biraz
2. yıl hamile kaldım
3. yıl kızmın ayaklanmadığı dönemlerdi..uğraşlarım vardı dikiş dikiyordum,takı yapıyorudm..şimdi herşeye karışıyor hiç bişey yapamıyorum biraz akıllandı gerçi ama ben dikiş dikemem bu halimle...artık 2. doğsun da biraz maratonluk gelsin hayatıma biraz yorulayım istiyorum.küçük 2 yaşına girmedende bir işe girmeyi düşünüyorum artık ben evde zaman geçiremicem anladım.
gurbetteyim kimsem yok ölsem evimde kimsenin ruhu duymaz..seneye kpss ye hazırlancam planım öyle hemde sıkı bir şekilde..ya annem gelir bakar çocuklara yada ayrım günlüğüne kreşe veririm ama çalışmam yüksek puan almam lazım

gunaydınnnn nasılsınız guzel anneler ve bebişleri

ben çok yorgun dun alışverışmerkezıne gttım 3 saat dolşatım bışeyler aldım eve geldım yuruyemedım resmen ıkı buklum oldum ıyıce agırlaşmışım ben.
kılzar benım beşıgım 50*100 olculerınde buna hzr nevresım bulamıyorum beşıkle uyku setı felan gelcek ama onlar tullu felan normal nerden bulucam dun baktım yok dıktırcem olmadı

ben canım mezun oldum çalşmaya başladım evlendıkten sonra çıkmak zorunda kaldım eve uzak dıye sonra dınlenım dedım bı sure hamıle kaldım maalesf duşuk oldu o psıkolojıyle bışe yapamadım 1 sene sonra yanı şimdı yıne hamıleyım oyle kaldım evde ama bebgım 1 yaşına grsın ozamn tekrar bışeyler yapmaya başlıycam.

Son düzenleme:

Günaydın canım...tembel teneke olduk hepimiz..aniden doğuma gitsek temizliği boşver tebellikte doğum yapasımız gelir mi bilmem

günaydın kızalr bende cumadan beri izindeyim artık şükür tam vaktinde izne ayrılmışım baya ağırşlatım cunku birdenbire
göbeğim iyice düşmeye başladı bu perşembe doğum netleşecek
birde kzıalr bulantım başladı sabahları özellikle. iştahımda azaldı sürekli uyku bastırıyor dün 11 de kalktık kızımla . ebe bir arkadaşım olur normal bulantılar doğum çok yakllaştı ondan dedi

kaaaaaaalkkkkkkbana kim diyecekse.ağırlık var üzerimizde canım ya...bulaşık makinası çamaşırdan bile daha büyük kurtarıcı aman bozulmasın...
sorma yaaçok sinir bozucu valla..öğlen gelsinde yapsınlar.ama bizim küçük hanımın marifeti ağzına tükürdü makinanın..çalışırken kaç kere durdurdu.düğmelerine basa basa bi hal oldu..çalışırken program değiştirdi hep.son 2 aydır gece yarısı çalıştırıyordum o uyduktan sonra..ama boş makinayıda kaç defa çalıştırdı çok fena yaaa
Benim de temizlik yapmam lazım.
Bir de içimden diyorum ki "şu evin haline bak, aniden doğuma gitmem gerekse her yer dağınık"
Dün eşime kanepeleri yıkattım
iyi yapmışsın biraz işe yarasınlar dimi
kalk!tembellik yok

günaydın canım..sana benim evin halini anlatayımda için rahatlasın biraz
oturma odasında kızın boya kalemleri saçılı..yerlerde gece yırttığı defter kağıtları ve tozlar tabiki olmazsa olmaz.
mutfak tezgahı bulaşık dolu
yatak odası toplanmadı daha uyuşuk ben
çocuk odasında adım atacak yer yok oyuncaklardan...
heee bide salonda ütülenecek bir perdem duruyor etrafta kalablık yapmasın diye güya salona sakladım
ne dağınıkmışım utandım valla kalkıyorum hemen

Canımmmm hoşgeldin.Ben de seni merak ediyordum biz iyiyiz çok şükür okumuşsundur doğum yapanlarımız var.Sen nasılsın?prenses nasıl??izin nasıl geçiyor?

Okudum dogum yapanları.. inşallah klylıkla, zamanında darısı başımıza olur..
prensesim iyi, gece uykuda bazen karnım çok ağrıyoo, çok geriliyorum.. onun dışnda sıkıntı yok.. Annem yanıma geldi,izinde onunla evi hazırlıyoruz, kendi dolaplarımı da toparlıyorum, yazlık kışlık kıyafetleri filan.. Sonra prensesimle ilgileneceğim için hiç zamanım olmayacak bu işlere
sen nasılsın? izne ayrılmadın mı henüz??

ya küçükken yine iyi..oturuyorlar emekliyorlar yuvarlanıyorlar hiç engel olmuyordu bana
uyku saatleri fazlaydı rahatça roman okurdum
dikiş makinamı onun odasına kurmuştum dikerken yanına oyuncaklar koyuyordum beşiğin içinde duruyordu.
takı yaparken oturma odasında yanımda dururdu..kendien bişey bulur dakikalarca inceler onunla oynardı..ama bi ayaklandı aman allahım ev harabe gibi kendime zaman ayıramadım hiç.o yüzdende 2. yi düşündüm ara vermek istemedim hemen olsunki bir arada büyüsünler bu sıkıntıları daha sonra tekrar çekmeyeyim dedim.

selam kızlar ooo herkesler tembel olmaz ki canım bakın bana yaptım işimi gücümü ütüm kaldı birde yemeğim tabi duş alıcam sonra maaallah bana sizin makine varmış bulaşık için benim yok çok fena sırt ağrısı yapıyır bulşık:)) bugün oğlum nazlı az harekt ediyor öğleden sonra gitsemmiki hastaneye bir sürü şey yedim oynasın diye hala yiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…