- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.321
Bunaldıkça girersin canımAğırlaştık artık iyice zor geliyor..seninde çabucak geçer inşş.canım.Ben izne çıkınca nete giremem kayınvalidem evde onu bırakıp bilgisayr başında oturamam çok üzülüyorum bu yüzden sizlerden haber alamayacağıma.
Günaydın canım.Pazar günü doğururum diyordum ama doğuramadım halayıkılmadım ayaktayım
kızlarrrr Herkese selammm :92: :92:
ne zamandır giremiyorum, hepinizi özledim.. nasılsınız???
günaydınlar 2 bebeişimiz olmuş çok sevindim..sağlıkla büyüsünler inşallah..annelerinin bol sütü olsun
bizde kalktık acaip bir karın ağrısıyla uyandım..kahvaltı yaptık evin heryeri dağınık.bulaşık makinam bozuldu.elimde yıkıyorum 2 gündür bugün servis gelecek bakalım.onlar gelmeden evi adam gibi temzileyeyim diyorum ama kalkasım yok valla biri bana kalk desin:86::86::86:
günaydınlar 2 bebeişimiz olmuş çok sevindim..sağlıkla büyüsünler inşallah..annelerinin bol sütü olsun
bizde kalktık acaip bir karın ağrısıyla uyandım..kahvaltı yaptık evin heryeri dağınık.bulaşık makinam bozuldu.elimde yıkıyorum 2 gündür bugün servis gelecek bakalım.onlar gelmeden evi adam gibi temzileyeyim diyorum ama kalkasım yok valla biri bana kalk desin:86::86::86:
[ı]günaydınlar 2 bebeişimiz olmuş çok sevindim..sağlıkla büyüsünler inşallah..annelerinin bol sütü olsun
bizde kalktık acaip bir karın ağrısıyla uyandım..kahvaltı yaptık evin heryeri dağınık.bulaşık makinam bozuldu.elimde yıkıyorum 2 gündür bugün servis gelecek bakalım.onlar gelmeden evi adam gibi temzileyeyim diyorum ama kalkasım yok valla biri bana kalk desin:86::86::86:[/ı]
kızlarrrr herkese selammm :92: :92:
Ne zamandır giremiyorum, hepinizi özledim.. Nasılsınız???
Bunaldıkça girersin canım
Sürekli kayınvalideyle oturmak sıkıcı olur
Dur daha var, birkaç pazar daha geçirirsin.
Benim de temizlik yapmam lazım.
Bir de içimden diyorum ki "şu evin haline bak, aniden doğuma gitmem gerekse her yer dağınık"
Dün eşime kanepeleri yıkattım
bizde seni özledik tatlım ve merak ettik
yaa kızlar aranızda ben gibi ev hanımı varmı.ben mezun olduktan sonra çalıştım ama evlenince bırakmam zorunda kaldım.şuan 4. yılım dolacak yaza ben artık çok sıkıldım özellikle bu hamileliğimde...ilk yıl güzel geldi rahatladım biraz
2. yıl hamile kaldım
3. yıl kızmın ayaklanmadığı dönemlerdi..uğraşlarım vardı dikiş dikiyordum,takı yapıyorudm..şimdi herşeye karışıyor hiç bişey yapamıyorum biraz akıllandı gerçi ama ben dikiş dikemem bu halimle...artık 2. doğsun da biraz maratonluk gelsin hayatıma biraz yorulayım istiyorum.küçük 2 yaşına girmedende bir işe girmeyi düşünüyorum artık ben evde zaman geçiremicem anladım.
gurbetteyim kimsem yok ölsem evimde kimsenin ruhu duymaz..seneye kpss ye hazırlancam planım öyle hemde sıkı bir şekilde..ya annem gelir bakar çocuklara yada ayrım günlüğüne kreşe veririm ama çalışmam yüksek puan almam lazım
# Canikim
# erenhava
# mesa
# ayca22
# ohcanimadeysin
# Sarissa
# happydays
# 300110
# Bammbik
# ilekin
# mervegumus
hepinize günaydın kızlar
tembellik bende de var, Sarissa gibi düşünüyorum valla, aniden doğuma gitsem evin haline bak.. pfff çok ağırlık var üzerimde çooook
sorma yaakaaaaaaalkkkkkkbana kim diyecekse.ağırlık var üzerimizde canım ya...bulaşık makinası çamaşırdan bile daha büyük kurtarıcı aman bozulmasın...
iyi yapmışsın biraz işe yarasınlar dimiBenim de temizlik yapmam lazım.
Bir de içimden diyorum ki "şu evin haline bak, aniden doğuma gitmem gerekse her yer dağınık"
Dün eşime kanepeleri yıkattım
kalk!tembellik yok
# Canikim
# erenhava
# mesa
# ayca22
# ohcanimadeysin
# Sarissa
# happydays
# 300110
# Bammbik
# ilekin
# mervegumus
hepinize günaydın kızlar
tembellik bende de var, Sarissa gibi düşünüyorum valla, aniden doğuma gitsem evin haline bak.. pfff çok ağırlık var üzerimde çooook
Canımmmm hoşgeldin.Ben de seni merak ediyordum biz iyiyiz çok şükür okumuşsundur doğum yapanlarımız var.Sen nasılsın?prenses nasıl??izin nasıl geçiyor?
Günaydın canım...tembel teneke olduk hepimiz..aniden doğuma gitsek temizliği boşver tebellikte doğum yapasımız gelir mi bilmem
ben canım mezun oldum çalşmaya başladım evlendıkten sonra çıkmak zorunda kaldım eve uzak dıye sonra dınlenım dedım bı sure hamıle kaldım maalesf duşuk oldu o psıkolojıyle bışe yapamadım 1 sene sonra yanı şimdı yıne hamıleyım oyle kaldım evde ama bebgım 1 yaşına grsın ozamn tekrar bışeyler yapmaya başlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?