2011 Nisan Anneleri

gunaydın canım.kolay gelsın sana

Normalmiş canım benim de oluyor dr.a sordum doğuma hazırlık yapıyormuş rahim.eğer ağrılı ve düzenli olursa doğum sancısıymış.

evt çatılar genışlıyormuş doguma hazrlanıyormuş vucut

beşigımız geldı şimdı çok guzellll bayıldım hıç yanndan ayrılasım yok

ne güzel tatlımmm hayırlısı olsun benimde beşiği hazırlamam lazım sadece kurduk yatağının bile poşeti duruyor ....şimdi nasıl yapıyoruz nevresiminin altına bir tane kullanmadığm çarşaflarımdan mı sersem yatak koruyucu gibi birşey almadm

evt serebılırsın temız kalır ustunede normal nevresımını ort bende koruyucu alamdım. ben lastıklı carşaf almıştım ıkeadan. beşkle bırlıkte verdıklerı yatak geldı kaynnam şimdı ınce bı yun yatak yapalım dıyor bugun onu halledıcez

Benimde eşimin babası kütahyalı geçen sene babaannesi hasta diye 2 günlüğüne gitmiştik bir gün halasında bir gün babaannesinde kaldık babaannesinin evinde kedi vardı ben gidince dışarı çıkardılar korkuyorum diye bir de çok tiksiniyorum .. Hiç birşey yiyememiştim gizli gizli bisküvilerle idare ettim off çok da mıymıntıyım inşallah tekrar gitmek nasip olmaz

aynıı ben de çok tıksınırım ve korkarım komuşumuzun vardı koltukların ustune çıkardım gelınce yanıma şimdı aklıma geldı

hayırlı olsun canım ayrlamazsın ben kurdum bile eşimde oğlum nerde hani kurdun erkenden özendiriyorsun diyor

kısslar sizde düzensiz sancılar başladı mı bende bir haftadır oluyor böyle adet sancısı gibi ama geçici ola belli çünkü dinlenince geçiyor,
bide ikinci kez anne olacaklara sormak istiyorum doğum dikişleri iyileşmeler falan doğumdan kaç gün sonra toparlanabiliriz, ben 40ım çıkana kadar annemlerde kalmayı düşünüyordum eşim geçen gün dramatik bi konuşma yaptı sen olmadıktan sonra ben bebeği 40 gün görmedikten sonra nasıl olacak dedi az değil 40 gün o en fazla 10 gün izinle yanımda kalabilir sonra işe başlıycak,
bide geçen bi arkadaşımla konuştum öğretmen arkadaşım annesinde doğum yapmış 40- 50 gün annesinde kalmış ama eve geldikten sonraeşi bebeğin sesine tahammül edemiyormuş tabi başta bebeği görmediği onun sesine alışmadığı için, şu anda bebek annesiyle yatıyor eşi de rahatsız olduğu için başka bir odada yatıyormuş bunu duyunca eşime hak verdim onun ilk günden bütün sıkıntılarını birlikte yaşayalım dedim ama yanlız zorlanırız diye de korkuyorum 15 gün annemde kalsak yeter mi acaba ben ve bebek için

Canım hayırlı olsun, sağlıkla uyusun içinde meleğin inşallah biz de kurduk geçen hafta üzerini örttüm tozlanmasın diye, örtülü olmasa benim de başından ayrılasım gelmiyo da, şimdi böyle görmezden gelmeye çalışıyorum

Kız valla benim kayınvalidenin annesinin de evinde kedi vardı onlar köyde oturuyorlar gitmiştik biz de tirit yapmışlardı tiriti de ilk defa orda gördüm ve tiksindim çünkü bir ara mutfağa gittiğimizde kedi tiriti kemiriyordu ığğğğğğğ çok tiksindim ve hiçbir şey yemedim eşim de titizdir o da yemedi köyde lokanta falan da yok aç kalmıştık..Ama kayınvalidem şehirde oturuyor oraya gittik mi aç kalmıyoruz çok şükür.

kütahyada okudum halkını az çok tanıyorum artık komşularımız falanda vardı ordan biliyorum..oralı arkadaşlarımda vardı üni de..aynen dediğin gibiler..hep gelinden iş beklerler,bir yere gidecekken illa gelinde gelecek süs gibi yanında..nereye gezmeye giderse gitsin.kendine misafir gelecekse gelin temizler evi ikram yapar hizmet eder.ama sözde kayınvalideye misafirliğe geliyorlar..çok uyuz bir durum yaaa..

bide eltileri hep aynı giydirirlerdi biz gülmekten yerlere yatardık yaa
ayakkabı etek bluz başörtü hepsi aynı.bide öyle stüdyoda resim çektirirlerdi 2 gelin el ele

Canım benim ilk doğumum normaldi tabi alttan dikiş vardı ve yanımda kimse kalmadı tek başıma herşeyimi yaptım yani şöyle yatıp nazlanarak lohusalığımın tadını yaşayamadım.Tabi her doğum bir olmaz canım ama ben iş başa düştü diye çabuk toparlanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…