- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.361
çok dınç valla benım çıkamadıgım yerlere çıkıyor kadın
allah yardımcın olsun canım guc kuvvet versın sana
Canım kütahyalı kayınvaldeler azcık öyle buralı değilim ama gelinden çok iş beklerler pek yardım etmezler ettiklerinide söylerler eski usül burda herşey:)) örgü hastasıdırlar burda çok moda örgü birde gezekleri bitmez ilk duyduğumda gezek lafı tuhaf gelmişti ama hemen hemen hergünleri dolu bir yerlere giderler:)) ha birde gelinlerin evini a dan z ye döşerler ama akşama kadar gelin kendi evlerinde yanlarında olur yatmadan yatmaya kullanır evi:))
Evet ya gezekBenim de tuhafıma gitmişti bunun gibi daha ne laflar var Benim kaynanam eşimin üvey annesi o yüzden hiç kaynanalık yapmaz hatta beni tutar daha çok.Sabah eşim yine beni sinir etmeye çalıştı kaynanam da ona çok lüzumsuzsun dedi ayyy çok güldüm sonra mutfakta eşime tam ismini buldun sen lüzumsuzsun dedim o da aslında annem lüzumsuz baksana hiçbirşey yapmıyor oturmaya gelmiş buraya dedi
iyiyimiş lüzumsuzya genelleme yapmam yanlış aslıda ama üçbıçuk yıldır gördüğüm bu gelinden hizmet bekliyorlar çok acayip adetleri eskiye hala çok bağlılar:))
gunaydın canım.kolay gelsın sanagünaydın kısslar nasılsınız yeni doğum var mı uzun zamandır baıyorum yazılanlara ama yazamıyorum ne tuhaf doğum iznine çıkınca daha rahat yazarım diyordum ama öyle olmuyo evde olunca işler hiç bitmiyo yemek yapmak hiç bitmiyo ben çalışırken eşim öğle yemeklerine gelmiyodu aman şimsdi 12 buçukta pat evde gelince mecburen yemek yapıyorum böyle işte öpüyorum hepinizi
Normalmiş canım benim de oluyor dr.a sordum doğuma hazırlık yapıyormuş rahim.eğer ağrılı ve düzenli olursa doğum sancısıymış.
beşigımız geldı şimdı çok guzellll bayıldım hıç yanndan ayrılasım yok
iyiyimiş lüzumsuzya genelleme yapmam yanlış aslıda ama üçbıçuk yıldır gördüğüm bu gelinden hizmet bekliyorlar çok acayip adetleri eskiye hala çok bağlılar:))
Evet biz de tatillerde gittiğimizde ben de farkediyorum mesela mutfaktan çıkmazlar m,safir doymadan gelinler oturup yemek yemez..Amannnn iyi ki uzakız biz
ne güzel tatlımmm hayırlısı olsun benimde beşiği hazırlamam lazım sadece kurduk yatağının bile poşeti duruyor ....şimdi nasıl yapıyoruz nevresiminin altına bir tane kullanmadığm çarşaflarımdan mı sersem yatak koruyucu gibi birşey almadm
Hayırlı uğurlu olsun inşş.bebiş güzel güzel uyusun içinde
Benimde eşimin babası kütahyalı geçen sene babaannesi hasta diye 2 günlüğüne gitmiştik bir gün halasında bir gün babaannesinde kaldık babaannesinin evinde kedi vardı ben gidince dışarı çıkardılar korkuyorum diye bir de çok tiksiniyorum .. Hiç birşey yiyememiştim gizli gizli bisküvilerle idare ettim off çok da mıymıntıyım inşallah tekrar gitmek nasip olmaz
Evet biz de tatillerde gittiğimizde ben de farkediyorum mesela mutfaktan çıkmazlar m,safir doymadan gelinler oturup yemek yemez..Amannnn iyi ki uzakız biz
Evet uzak olmak en güzeli:)
hayırlı olsun canım ayrlamazsın ben kurdum bile eşimde oğlum nerde hani kurdun erkenden özendiriyorsun diyor
sağol canım sııznkıde hayrlı olsun.benım eşimde akşm gelınce oyle der kesın
Evet uzak olmak en güzeli:)
tünaydın hanımlar nasılsınızz??
hoşgeldınz ıyız sız nasılsınz
Benimde eşimin babası kütahyalı geçen sene babaannesi hasta diye 2 günlüğüne gitmiştik bir gün halasında bir gün babaannesinde kaldık babaannesinin evinde kedi vardı ben gidince dışarı çıkardılar korkuyorum diye bir de çok tiksiniyorum .. Hiç birşey yiyememiştim gizli gizli bisküvilerle idare ettim off çok da mıymıntıyım inşallah tekrar gitmek nasip olmaz
kütahyada okudum halkını az çok tanıyorum artık komşularımız falanda vardı ordan biliyorum..oralı arkadaşlarımda vardı üni de..aynen dediğin gibiler..hep gelinden iş beklerler,bir yere gidecekken illa gelinde gelecek süs gibi yanında..nereye gezmeye giderse gitsin.kendine misafir gelecekse gelin temizler evi ikram yapar hizmet eder.ama sözde kayınvalideye misafirliğe geliyorlar..çok uyuz bir durum yaaa..Canım kütahyalı kayınvaldeler azcık öyle buralı değilim ama gelinden çok iş beklerler pek yardım etmezler ettiklerinide söylerler eski usül burda herşey:)) örgü hastasıdırlar burda çok moda örgü birde gezekleri bitmez ilk duyduğumda gezek lafı tuhaf gelmişti ama hemen hemen hergünleri dolu bir yerlere giderler:)) ha birde gelinlerin evini a dan z ye döşerler ama akşama kadar gelin kendi evlerinde yanlarında olur yatmadan yatmaya kullanır evi:))
canım senin hal başka tabi zor çocukla hamilelik başlı başına meşakkat birde evde küçük çocuk olunca senle kıyaslayamam kendimi:))Allah yardımcın olsun ben bu halimle tembelleştim ki seni düşünemiyorum
hayırlı olsun canım ayrlamazsın ben kurdum bile eşimde oğlum nerde hani kurdun erkenden özendiriyorsun diyor
sağol canım sııznkıde hayrlı olsun.benım eşimde akşm gelınce oyle der kesın
hoşgeldınz ıyız sız nasılsınz
sağol canım bizlerde iyiyiz...
kısslar sizde düzensiz sancılar başladı mı bende bir haftadır oluyor böyle adet sancısı gibi ama geçici ola belli çünkü dinlenince geçiyor,
bide ikinci kez anne olacaklara sormak istiyorum doğum dikişleri iyileşmeler falan doğumdan kaç gün sonra toparlanabiliriz, ben 40ım çıkana kadar annemlerde kalmayı düşünüyordum eşim geçen gün dramatik bi konuşma yaptı sen olmadıktan sonra ben bebeği 40 gün görmedikten sonra nasıl olacak dedi az değil 40 gün o en fazla 10 gün izinle yanımda kalabilir sonra işe başlıycak,
bide geçen bi arkadaşımla konuştum öğretmen arkadaşım annesinde doğum yapmış 40- 50 gün annesinde kalmış ama eve geldikten sonraeşi bebeğin sesine tahammül edemiyormuş tabi başta bebeği görmediği onun sesine alışmadığı için, şu anda bebek annesiyle yatıyor eşi de rahatsız olduğu için başka bir odada yatıyormuş bunu duyunca eşime hak verdim onun ilk günden bütün sıkıntılarını birlikte yaşayalım dedim ama yanlız zorlanırız diye de korkuyorum 15 gün annemde kalsak yeter mi acaba ben ve bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?