2011 Nisan Anneleri

kızlar tüm vücudum kabar kabar oldu gece boyunca kaşındım durdum sonra hastaneye geldik hamileliğin ileri dönemlerince sebebi bilinmeyen can sıkıcı bir durum dr bi karışım verdi tam 10 krem , losyonun karışıkı kullandım biraz rahatladım ama işte gecenln bir körü yine başladı kaşıntı diyip geçmeyin valla ağrıdan beter,uyutmuyo bi türlü

cnm benim ya :26: çok geçmiş olsun sebebi ne doğum yaklaştığı içinmi ki.. alaıhm kolaylık versin of :26:

canım aynısı bende de oldu ve ben 5 aylıkken oldu gectı 2 ay gıbı bır sure ıyıydım 1 haftadır gene basladı bana da doktor bı karısım verdı mentollu felan bıraz rahatlıyorum surunce ama ozellıkle kollarım ve bacaklarım yara ıcında kaldı ve yaralar ız bırakıyo mumkun oldugunca kasımamaya calıs canım gercı bende gece uykumun arasında kasıyorum ve boyle bı kasım-ntı daha once hıc yasamadım duracak gıbı degıl dogumla beraber yavas yavas azalırmıs ama tamamen ortadan kalkmaz dedı doktor zamanla olacakmıs

günaydın kızlar...
doğum yapan anneler 12 tane olmuş.facede paylaşmışlar:18::18:

oo maşallah ben de dün erken doğumları duydukça piskolojik olarak doğuma gidecem sandım.. aksam sürekli karnım mı inmiş diye kontrol ettim hatta donum ıslanmıs mı diye baktım:)

herkes e günaydın bu arada

benim pek umudum yok süpriz yapacağına dair
ötekindede böyle doğuranları gördükçe heveslenmiştim yok gelmedi..:26:
sanki buda bekleyecekmiş gibi geliyor
ama ben doğumu başlatmak adına karanfil çayı içeceğim 38. haftamda
38 doluncada ananas yicem..
ananas yiyip ertesi gün doğuran bile varmış.

Keja hala çalışıyor musun cnm

evet canım hala çalışıyorum bugümnlerde en çok duyduğum sor bu:)

benim işyerim evime çok yakın yürüyerek 5 dk hastanede öel evde ötursam sıkılıcam diye çalışıyorum bide bu ayı bitirirsem maaşımıda tam alırım diye çalışıyorum en azınsa 28 falan ayrılırım diyorum

ben de senin gibi tam alayım diye çalışmaya çalışıyorum cok şükür işler de az ama yine de zorlanmaya başladım artık ayaklarımda ödem oluştu bileklerim de ağrı var az kaldı dayan diyorum ama bakalım kaç gün daha dayanabilecem

gunaydın kızalr dr dan geliyoruz biz bugun çatı muayeayenemizi olduk korkulacak hiç bişi yok gerçi benim dr um espri yapa yapa baktı güldürdüler hemşireyle beni birsürü sağolsunlar 3 cm açıklık var her an doğabilir dedi zaten biraz sancı çekmişsiniz bişkler olmus dedi
istesek bugun doğar ilaçla akşama elinizde olur dedi ama biraz daha beklesin dedi

ay canım sorma bende öyleyim benimde sırt ağrılarım zorluyo artık bizde de işler az allahtan ama 31 kadar dayanamam ben gibi geliyo en azından ayın 28 38+3 günlük falan olurum nasipse artık diyorum patronda eşek diil ya tam veriri maaşı kesmez malum bebişler geliyo masraf olacak

canım sancı çektiğini anladın mı hiççç benimde c.tesi kontrolüm ama çatı yapacak mı bilmiyorum hiçbirşey söylemedi acaba benimde açıklığım var mı böle doğum yapanları duydukça heycanlanıyorum sanki bende her an doğurabilirmişim gibi inşş seninkinin devamıda böle anlamadan gelirde kolay doğum yaparsın

ne güzel doğumun yaklaşmış yaaa
Allah sağ salim kavuştursunnn

bugün çok azız yaaa kimsedende ses seda çıktığı yok...
bizde kahvaltı yapalım kız daha yeni uyandı..kargo gelmese daha uyanmayacaktı herhalde..gece uyumak bilmezse böyle olur işte

funmak geldi gelecek bebişin.
36 haftada beni heyecan basmıştı. 37,5 ta tırsmaya başladım. doğuma iki gün kala da bir hüzün kapladı beni. iyice bi manyadım galibaa ben yaa

Son düzenleme:

canım evet adet sancısı gibi zaten anlıyorsun benim öyle oldu alt kanımda birleşen bir ağrı birazda belime vurdu ama dayanoılmayacak gibi değil öyle

çok tşk ler kızalr yalnız ben medine hurmasının cok faydasını gördüm 37 den itibaren günde 2-3 tan yiyorum son 2 gundur abartıp 4 tane yedim ama pazrtesin itibaren 5-6 yapıcam rahim kaslarını rahatlatıp açıklık sağlıyor biliyorsunuz
dua edin bana pazartesiden önce dogurayayım kızımı pztesi annem burda olucakta

Günaydın kızlar nasılsınız? ya hepiniz günler geçmiyor bir an önce doğum yapsak diyorsunuz bende günler ne çabuk geçiyor doğum geldi çattı diyorum karışık duygular içindeyim kafam öyle doluki pöffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…