- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.981
hadi gözün aydın
sağol canım sizlere yetişemeyiz ama napalım büyüyoruz işte
kızlar tüm vücudum kabar kabar oldu gece boyunca kaşındım durdum sonra hastaneye geldik hamileliğin ileri dönemlerince sebebi bilinmeyen can sıkıcı bir durum dr bi karışım verdi tam 10 krem , losyonun karışıkı kullandım biraz rahatladım ama işte gecenln bir körü yine başladı kaşıntı diyip geçmeyin valla ağrıdan beter,uyutmuyo bi türlü
kızlar tüm vücudum kabar kabar oldu gece boyunca kaşındım durdum sonra hastaneye geldik hamileliğin ileri dönemlerince sebebi bilinmeyen can sıkıcı bir durum dr bi karışım verdi tam 10 krem , losyonun karışıkı kullandım biraz rahatladım ama işte gecenln bir körü yine başladı kaşıntı diyip geçmeyin valla ağrıdan beter,uyutmuyo bi türlü
günaydın kızlar...
doğum yapan anneler 12 tane olmuş.facede paylaşmışlar:18::18:
oo maşallah ben de dün erken doğumları duydukça piskolojik olarak doğuma gidecem sandım.. aksam sürekli karnım mı inmiş diye kontrol ettim hatta donum ıslanmıs mı diye baktım:)
herkes e günaydın bu arada
Keja hala çalışıyor musun cnm
evet canım hala çalışıyorum bugümnlerde en çok duyduğum sor bu:)
benim işyerim evime çok yakın yürüyerek 5 dk hastanede öel evde ötursam sıkılıcam diye çalışıyorum bide bu ayı bitirirsem maaşımıda tam alırım diye çalışıyorum en azınsa 28 falan ayrılırım diyorum
ben de senin gibi tam alayım diye çalışmaya çalışıyorum cok şükür işler de az ama yine de zorlanmaya başladım artık ayaklarımda ödem oluştu bileklerim de ağrı var az kaldı dayan diyorum ama bakalım kaç gün daha dayanabilecem
gunaydın kızalr dr dan geliyoruz biz bugun çatı muayeayenemizi olduk korkulacak hiç bişi yok gerçi benim dr um espri yapa yapa baktı güldürdüler hemşireyle beni birsürü sağolsunlar 3 cm açıklık varher an doğabilir dedi zaten biraz sancı çekmişsiniz bişkler olmus dedi
istesek bugun doğar ilaçla akşama elinizde olur dedi ama biraz daha beklesin dedi
gunaydın kızalr dr dan geliyoruz biz bugun çatı muayeayenemizi olduk korkulacak hiç bişi yok gerçi benim dr um espri yapa yapa baktı güldürdüler hemşireyle beni birsürü sağolsunlar 3 cm açıklık varher an doğabilir dedi zaten biraz sancı çekmişsiniz bişkler olmus dedi
istesek bugun doğar ilaçla akşama elinizde olur dedi ama biraz daha beklesin dedi
canım sancı çektiğini anladın mı hiççç benimde c.tesi kontrolüm ama çatı yapacak mı bilmiyorum hiçbirşey söylemedi acaba benimde açıklığım var mı böle doğum yapanları duydukça heycanlanıyorum sanki bende her an doğurabilirmişim gibi inşş seninkinin devamıda böle anlamadan gelirde kolay doğum yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?