2011 Nisan Anneleri

herkese iyi akşamlar kızlar nasılız bakalım sağlık durumlarımız inşallah iyidir baksanıza doğumlar başladı şaka gibi bugünlerede geldik ya allaha şükürler olsun

tek kelimeyleee süppeerrrr,,,maşallllaahhhh sana ve kızınaaa.sutunde gelır ve emer bebısın ucuc anca cıkar..

kızlar yarın pollyana arkadaşımız sezeryana alınıyormuş.nst de kasılmaları çok çıkmış.dr muayene etmek istemiş,çok bağırınca edememiş galiba,riske atamam yarın sezeryan olacaksın demiş
36+4 teymiş...çok hızlı çıktılar valla yaaa:18::18:

şimdi bende facedeydim ya rumuzlar olmayınca kim kim diye karıştırıyorum demek polyana imiş ha , allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alır ya harbiden neler oluyor bu nisan bebeklerine:18:

herkese iyi akşamlar kızlar nasılız bakalım sağlık durumlarımız inşallah iyidir baksanıza doğumlar başladı şaka gibi bugünlerede geldik ya allaha şükürler olsun

Sanada iyi akşamlar..Nisan anneleri mart annesi oldu vallahi..Şu son günleride sağlıkla geçirelim inşallah..

Sağlıkla gelsin inşallah..Sıra falan kalmadı..Vakti gelen durmuyor..Sağlıkla gelsinler...

gözünaydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ne güzel hayırlısıyla kurtuldun darısı bizlere...

bende nisan annesiyim inşaallah. aranıza yeni katıldım. bugün yazılarınızı okudum çok beğendim evde sıkılıyorum insanın birileriyle birşeyler paylaşması çok güzel.

Hoşgeldin canım

yaa gördüm face te beni de heyecan bastı aynıyız onla :18: hayırlı haberlerini alırız inşallah..

Gerçekten yaaa bu işin sırası falan kalmadı.Vakti gelen doğum yapıyor.Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş.

Amiin canım inşallah ..

hnk ve dramer doğum yapmış ,ikisinede kocaman kocaman maşallah diliyorumdramerde emzirme sorunu varmış inşallah o sorunda en kısa sürede ortadan kalkar.Mevlam sağlıklı sıhhatlikucaklarına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…