2011 Nisan Anneleri

doktor bişey olmaz dediyse telaşlanma malum şeker strestende çıkıyor canını sıkmaman lazım.

canım geçmiş olsun ama neden üst tarafa girdi ki belki magnezyum eksikliğinden olabilir benimde oluyordu doktora sordum magnezyum verdi .

Canım doğum sancısını bilemiyorum tabi :)ama göbek deliğind ve yanlarındaysa gaz sancısı olabilir bende hep öyle oluyor

canım geçmiş olsun ama neden üst tarafa girdi ki belki magnezyum eksikliğinden olabilir benimde oluyordu doktora sordum magnezyum verdi .

çok kotuydu korktum baya.magnezyum
hapımıda aldım aslında dun

gecmış olsun canım

ay canım ben 2 aydır günde 2 tane hurma yiyorum son bi haftadırda günde 3 tane bakalım bende işe yarıyacak mı canım bebişin kilosu kaç senin doğumuna az kjalmış bakalım tutacak mı

cnm benim bebeğim 3200-3300 gr civarı bende 37. haftada başladım hurmaya

aslında doktor benden daha çok korkuyor gibi geliyor bana. 5 günde bir kontrole çağırıyor. hergün bebeğin hareketlerini saydırıyor. hayırlısı bakalım nasıl olacak. bu zamana kadar getirdik. inşallah hayırlısıyla devamıda gelir.

# esravirtue
# erenhava
# murron
# seymosberra
# cranberry
# 300110
# zuhalm
# armak
# yicika
# rebeca
# ohcanimadeysin
# ceyceyhan
# mervegumus
# guler80

Günaydın hanımlar
SEYMOSBERRA canım geçmiş olsun içini ferah tut bak sonlara yaklaştın artık, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın sen de meleğini

gunaydınnnnnn hoşgeldınız

38 az kalmış sık dışını.bende dogurmak ıstıyorum artık ama 38 beklıyorum
ben hergun dogrmak ıstıyorum dıye yazyrm bıde doguruyomusum

Son günler geçmek bilmiyo, neyse ki tehlikeli zamanları atlattık içimiz rahat.. O yüzden istediğin kadar söyle canım sen de 36 yı atlattın artık hooop kucağımıza düşüversin bebişler

Son günler geçmek bilmiyo, neyse ki tehlikeli zamanları atlattık içimiz rahat.. O yüzden istediğin kadar söyle canım sen de 36 yı atlattın artık hooop kucağımıza düşüversin bebişler

evt yaa gecmıyo tarıh 11nısan dı bu sfer gttıgım de 7sıne alıcam nasılsa sezeryan

Kızlar 2 gündür aşırı şişkinliğim var sabahtan beri daha zar zor 0,5 ml su içebildim su bile içsem şişiyorum sizlerde de böyle bir durum var mı ne önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…