- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.021
benim şeker baya ilerledi. 6. aya kadar diyet yaptım ama sonra idare etmedi. 3 aydır insülin kullanıyorum. inşaallah bebeğime bişey olmaz. çok korkuyorum. hemen doğum olsun istiyorum ama doktorum kabul etmiyor bebeğin ciğerleri gelişmemiştir diye. son ay çok sabırsızım.
mrb kızlarr
bu gece yatakta donerken anıden sancı gırdı ılk defa tamam dedım doguruyorum kıvrandırdı benı ama ksaklarımda degıl gobek delıgı ustunde yanlarımda.sancı kasıklarda oluyor değilmı?
Canım doğum sancısını bilemiyorum tabi :)ama göbek deliğind ve yanlarındaysa gaz sancısı olabilir bende hep öyle oluyor
canım geçmiş olsun ama neden üst tarafa girdi ki belki magnezyum eksikliğinden olabilir benimde oluyordu doktora sordum magnezyum verdi .
benim şeker baya ilerledi. 6. aya kadar diyet yaptım ama sonra idare etmedi. 3 aydır insülin kullanıyorum. inşaallah bebeğime bişey olmaz. çok korkuyorum. hemen doğum olsun istiyorum ama doktorum kabul etmiyor bebeğin ciğerleri gelişmemiştir diye. son ay çok sabırsızım.
ay canım ben 2 aydır günde 2 tane hurma yiyorum son bi haftadırda günde 3 tane bakalım bende işe yarıyacak mı canım bebişin kilosu kaç senin doğumuna az kjalmış bakalım tutacak mı
# esravirtue
# erenhava
# murron
# seymosberra
# cranberry
# 300110
# zuhalm
# armak
# yicika
# rebeca
# ohcanimadeysin
# ceyceyhan
# mervegumus
# guler80
Günaydın hanımlar
SEYMOSBERRA canım geçmiş olsun içini ferah tut bak sonlara yaklaştın artık, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın sen de meleğini
mrb kızlarr
bu gece yatakta donerken anıden sancı gırdı ılk defa tamam dedım doguruyorum kıvrandırdı benı ama ksaklarımda degıl gobek delıgı ustunde yanlarımda.sancı kasıklarda oluyor değilmı?
Şimdi senin doğum hikayeni okudum:)) ay bende normal kolay doğum yapsamda yazsam buraya:))
gunaydınnnnnn hoşgeldınız
sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için. cahilliğime bağışlayın bu haftalık çizelgeleri nasıl ayarlıyorsunuz.
Hoşbulduk canım, bugün çok bebek kucaklayasım var hadi hayırlısı bakalım
Özelden atarım sana şimdi canım..
38 az kalmış sık dışını.bende dogurmak ıstıyorum artık ama 38 beklıyorum
ben hergun dogrmak ıstıyorum dıye yazyrm bıde doguruyomusum
Son günler geçmek bilmiyo, neyse ki tehlikeli zamanları atlattık içimiz rahat.. O yüzden istediğin kadar söyle canım sen de 36 yı atlattın artıkhooop kucağımıza düşüversin bebişler
evt yaa gecmıyo tarıh 11nısan dı bu sfer gttıgım de 7sıne alıcam nasılsa sezeryan
ohh ne güzel canım yaa tarihin belli seninki hakikaten gün saymakAllah yardımcın olsun.. Ben normal bekliyorum bakalım bizim kızın keyfi ne zaman gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?