- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #48.941
hanımlar merhaba kızımla biz geldikdün kontrolümüz vardı hazır muayeneye gitmişken bebeişide doğuruverdim geldim şaka bir yana mutluluk sarhoşuyum şu an hamilelik sürecini sağlıkla atlattık ve işin zor kısmına geldik artık. Minik kızım 38+1 de doğdu. biliyorsunuz kasılmalarım vardı 2 haftadır son 2 gündür çok rahatsız ediciydi. dün nst de de tavan yaptı değerler muayenede 3,5-4 cm açılma gördü doktorumuz. hastaneye yatışımız yapıldı saat 13:30 gibi. 18 de açılma 5 cm e çıkmıştı. 19 da doktor su kesemizi patlattı süreci hızlandırmak adına ve anlatamam size o bir saatte çektiğim ağrıyı. 20 de epidural iğnemiz yapıldı ve 21 de 10 cmlik açılmamız oluşmuştu çoktan. 21.54 te sadece 2 kere ıkınma ile kızım doğdu çok şükür kilosu 3500 , boyu 52 cm herşey yolunda çok şükür. uykucu bir kızım var maaşallah anne karnındaki pozisyonunda uyuyor yavrum bir görseniz teyzeleri usg de nasılsa şimdide aynı. bugün öğlen evimize geldik. emzirmede sorunumuz var, meme ucum olmaıdğı için alamıyor yavrum. sütte daha inmedi henüz. hastaneden pompa kiraladık uğraşığ duruyoruz bakalım. uykusuzum ama aşırı enerjiğim tabiki rahimde ağrılarım var ama toparlanırız bir kaç güne. Darısı sizlere kızlar, Allahım hepiniz tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz
İyi akşamlar kızlar, ayy bu ani doğumlar yüzünden çok tedirgin oldum bugün güzelce beden temizliğimi yaptım hoşş daha var ama hiç belli olmuyor işteee...Yarın da nasipse çantamı hazırlayacağım...
hanımlar merhaba kızımla biz geldikdün kontrolümüz vardı hazır muayeneye gitmişken bebeişide doğuruverdim geldim şaka bir yana mutluluk sarhoşuyum şu an hamilelik sürecini sağlıkla atlattık ve işin zor kısmına geldik artık. Minik kızım 38+1 de doğdu. biliyorsunuz kasılmalarım vardı 2 haftadır son 2 gündür çok rahatsız ediciydi. dün nst de de tavan yaptı değerler muayenede 3,5-4 cm açılma gördü doktorumuz. hastaneye yatışımız yapıldı saat 13:30 gibi. 18 de açılma 5 cm e çıkmıştı. 19 da doktor su kesemizi patlattı süreci hızlandırmak adına ve anlatamam size o bir saatte çektiğim ağrıyı. 20 de epidural iğnemiz yapıldı ve 21 de 10 cmlik açılmamız oluşmuştu çoktan. 21.54 te sadece 2 kere ıkınma ile kızım doğdu çok şükür kilosu 3500 , boyu 52 cm herşey yolunda çok şükür. uykucu bir kızım var maaşallah anne karnındaki pozisyonunda uyuyor yavrum bir görseniz teyzeleri usg de nasılsa şimdide aynı. bugün öğlen evimize geldik. emzirmede sorunumuz var, meme ucum olmaıdğı için alamıyor yavrum. sütte daha inmedi henüz. hastaneden pompa kiraladık uğraşığ duruyoruz bakalım. uykusuzum ama aşırı enerjiğim tabiki rahimde ağrılarım var ama toparlanırız bir kaç güne. Darısı sizlere kızlar, Allahım hepiniz tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun yavrularına inşallah Güzel haberlerinizi bekliyoruz
kızlaar hnk arkadaşımız amelyattn çıkmş bebiş de kendsi de iimiş brazdan bebişini gorecekmiş darsı biz bekleyenlern başına
Ben her ikimizinkini de yarın hazırlayacağım.Yaaa ben korkuyorum galiba o yüzden erteliyorum devamlı:18::18:hoşgeldın canım ohh temzlenmışsın bende hala kendı çantamı hazrlamdım neyı beklıyorsam bebgımınkı hazırda
Kullandım cnm hala da kullanıyorum...Ayyy valla onu düşün bunu düşün olmuyor yaaa.Dozunda kullandıkça bence bir zararı olmazkızlaaar siz hamileliğiniz de parfüm ve rolon kullanıdınız mı...ben arada kullandım ama bazıları zararlı falan dedi...iyide anacım 38 hafta olmuş...2 hafta kaldı şimdi zararı olmuşmudur yaa:18:
kızlaar hnk arkadaşımız amelyattn çıkmş bebiş de kendsi de iimiş brazdan bebişini gorecekmiş darsı biz bekleyenlern başına
Ben her ikimizinkini de yarın hazırlayacağım.Yaaa ben korkuyorum galiba o yüzden erteliyorum devamlı:18::18:
Kullandım cnm hala da kullanıyorum...Ayyy valla onu düşün bunu düşün olmuyor yaaa.Dozunda kullandıkça bence bir zararı olmaz
Sorma yaaa ben de öyleyim bi temizlik yapıyorum, bi mutfağa giriyorum bu ara hamurişlerine dadandım kahvaltıda değişiklik olsun diye habire bişeyler deniyorum...bende çok korkuyorum bu ara napıcagımı şaşrdım bı ev temzlıgıne sarıyorum sonra korkuyorm agr ış yapınca kaynnam dıo son gunlerın ış çıkarcan başına bı tuhaf ruh halım
maşş bebegıneöncelikle doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun benim gibi doğumu bekleyenleride su gibi doğum nasip etsin ...
allah izin verirse en geç nisan sonu mayıs başı doğum yapacagım..kızım iri doğcak doktor en az 4 kg dedi 4500 kg da olabilirmiş...sorum şu olucak aldıgım hastane çıkışları acaba ilk doğduğu anda olurmu yoksa 3 -6 lıklar mı olucak..yaz mevsiminedenk gelcek diye 3-6 aylık birşey almadım alayımmı yoksa 4.5 kg bebeğe aldıımız hastane çıkışları olurmu ??????
şimdiden teşekürler....
Sorma yaaa ben de öyleyim bi temizlik yapıyorum, bi mutfağa giriyorum bu ara hamurişlerine dadandım kahvaltıda değişiklik olsun diye habire bişeyler deniyorum...
Eşim şokta şu an bizim evde hiç bu kadar hamurişi pişmemişti diyooo...Ben hiç sevmem normalde hamurlu şeyleri(poğaça-kek-kurbiye tarzı) ama ben de tanıyamıyorum kendimi.Nette bulduğum güzel tarifleri hemen yapıyorum
selam kızlar bugün temizlik vardı bizde ugrayamadım
mıs gıbı olmuştur evın.bız hergun bı yerı temzlıyoruz hıç bıtmıyor ış.
bebışlerımıze gelın evı hazrlıyoruz sankı
mıdem çok yanıyor bu ara talcıd cıgnemeden gecmıyor
mıs gıbı olmuştur evın.bız hergun bı yerı temzlıyoruz hıç bıtmıyor ış.
bebışlerımıze gelın evı hazrlıyoruz sankı
bende nisan annesiyim inşaallah. aranıza yeni katıldım. bugün yazılarınızı okudum çok beğendim evde sıkılıyorum insanın birileriyle birşeyler paylaşması çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?