2011 Nisan Anneleri

gozun aydın canım darısı bızım başımıza ınşş sutunde gelır doyurrsun bebeışını

İyi akşamlar kızlar, ayy bu ani doğumlar yüzünden çok tedirgin oldum bugün güzelce beden temizliğimi yaptım hoşş daha var ama hiç belli olmuyor işteee...Yarın da nasipse çantamı hazırlayacağım...

hoşgeldın canım ohh temzlenmışsın bende hala kendı çantamı hazrlamdım neyı beklıyorsam bebgımınkı hazırda

Son düzenleme:

ayy cnm hadi hayırlı ugurlu olsun..allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza en normalinden biz de doğuralım artıkkk:84:

kızlaar hnk arkadaşımız amelyattn çıkmş bebiş de kendsi de iimiş brazdan bebişini gorecekmiş darsı biz bekleyenlern başına

ayy hhnk da mı doğurmuş...hayırlı olsun.herkes doğuruyo ayol...ben en sona kalcam galiba...

kızlaaar siz hamileliğiniz de parfüm ve rolon kullanıdınız mı...ben arada kullandım ama bazıları zararlı falan dedi...iyide anacım 38 hafta olmuş...2 hafta kaldı şimdi zararı olmuşmudur yaa:18:

hoşgeldın canım ohh temzlenmışsın bende hala kendı çantamı hazrlamdım neyı beklıyorsam bebgımınkı hazırda
Ben her ikimizinkini de yarın hazırlayacağım.Yaaa ben korkuyorum galiba o yüzden erteliyorum devamlı:18::18:

kızlaaar siz hamileliğiniz de parfüm ve rolon kullanıdınız mı...ben arada kullandım ama bazıları zararlı falan dedi...iyide anacım 38 hafta olmuş...2 hafta kaldı şimdi zararı olmuşmudur yaa:18:
Kullandım cnm hala da kullanıyorum...Ayyy valla onu düşün bunu düşün olmuyor yaaa.Dozunda kullandıkça bence bir zararı olmaz

bende çok korkuyorum bu ara napıcagımı şaşrdım bı ev temzlıgıne sarıyorum sonra korkuyorm agr ış yapınca kaynnam dıo son gunlerın ış çıkarcan başına bı tuhaf ruh halım

jojop bence bışe olmaz canım unluluer saç boyatıyor makyaj onmlarda kozmetık

öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun benim gibi doğumu bekleyenleride su gibi doğum nasip etsin ...
allah izin verirse en geç nisan sonu mayıs başı doğum yapacagım..kızım iri doğcak doktor en az 4 kg dedi 4500 kg da olabilirmiş...sorum şu olucak aldıgım hastane çıkışları acaba ilk doğduğu anda olurmu yoksa 3 -6 lıklar mı olucak..yaz mevsiminedenk gelcek diye 3-6 aylık birşey almadım alayımmı yoksa 4.5 kg bebeğe aldıımız hastane çıkışları olurmu ??????

şimdiden teşekürler....

bende çok korkuyorum bu ara napıcagımı şaşrdım bı ev temzlıgıne sarıyorum sonra korkuyorm agr ış yapınca kaynnam dıo son gunlerın ış çıkarcan başına bı tuhaf ruh halım
Sorma yaaa ben de öyleyim bi temizlik yapıyorum, bi mutfağa giriyorum bu ara hamurişlerine dadandım kahvaltıda değişiklik olsun diye habire bişeyler deniyorum...
Eşim şokta şu an bizim evde hiç bu kadar hamurişi pişmemişti diyooo...Ben hiç sevmem normalde hamurlu şeyleri(poğaça-kek-kurbiye tarzı) ama ben de tanıyamıyorum kendimi.Nette bulduğum güzel tarifleri hemen yapıyorum

maşş bebegıne 1 takım hast çıkısını normal al dıgerlerını bence buyuk al ayaksız altlardan.zaten yaza gelıyor çıtçıtlı badı gıycekler

benmde canım hamurışı ıstyor bu ara ama tembellıkten yapmıyorum

canım hayırlı olsun ay kıyamam ya sağlıkla gelsin foş foş sütlerin aksıon hepimiizn inşallah böyle güldür güldür iyi gunelrde büyüt cimcimeni darısı başımıza

ay demi yaa onu düşün bunu düşün onu ye bunu yeme...neyse hayırlısıyla sonlara yaklaştık..ben de çılgın gibi temizlik yapmak istiyorum arada deniyorum da ama sonra başıma iş çıkartcam diye bırakıyorum...zaten kkan kocatepenin sitesiinde 36 dan sonra temizlik yapmayın yazıyo...pasta börek yapmak da zor iş ki...bi sürü döküntüsü bulaşığı çıkıyo...yormuyorum valla kendimi...nasılsa ilerde çok yapıcaz bebiklerde isteyecekler...bi ev topla yemek bulaşık günlük şöyle bi temizlik tamam...

mıs gıbı olmuştur evın.bız hergun bı yerı temzlıyoruz hıç bıtmıyor ış.

bebışlerımıze gelın evı hazrlıyoruz sankı

ay hakketn yaa...ben hiç sermediğim mutfağıma bile dantel serdimbütün dolaplarımın içi elden geçti...heryeri süslüyom gelin gelcek gibi.
mıdem çok yanıyor bu ara talcıd cıgnemeden gecmıyor

mide yanması bende de oluyo...safra genzime geri geliyo yakıyo sankiii

mıs gıbı olmuştur evın.bız hergun bı yerı temzlıyoruz hıç bıtmıyor ış.

bebışlerımıze gelın evı hazrlıyoruz sankı

öyşle oldu valla cnm inş. çok gelen giden olmazda biraz temiz kalır bebeğim gelene kadar neyse annem gelicek pazartesi o en azından süpürürde bende viledayla silerim en kötü eşimde sağolsun çok yrd ediyor ama bu ara feci yoğun adam kızı doğcak adam yok piyasada
bende hamileiğimin 3. ayından beri her ay yada 3 haftada bir kadın alıyorum napıyım bugünde geldi başındaydım bende iyi oldu heryer dipköşe temizlendi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…