- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.001
çok tşk ler kızalr yalnız ben medine hurmasının cok faydasını gördüm37 den itibaren günde 2-3 tan yiyorum son 2 gundur abartıp 4 tane yedim ama pazrtesin itibaren 5-6 yapıcam rahim kaslarını rahatlatıp açıklık sağlıyor biliyorsunuz
dua edin bana pazartesiden önce dogurayayım kızımı pztesi annem burda olucakta
çok tşk ler kızalr yalnız ben medine hurmasının cok faydasını gördüm37 den itibaren günde 2-3 tan yiyorum son 2 gundur abartıp 4 tane yedim ama pazrtesin itibaren 5-6 yapıcam rahim kaslarını rahatlatıp açıklık sağlıyor biliyorsunuz
dua edin bana pazartesiden önce dogurayayım kızımı pztesi annem burda olucakta
günaydın arkadaşlar.
bende şeker çıktı hurma felan yiyemiyorum ama siz bolca yeyin. bebeğe çokca faydası varmış.. bide doğuma giderkende götürün. ben kızımda öyle yapmıştım. bebeğin ağzına doğunca sürmüştük . zemzem suyuda içirmiştik.
oo maşallah ben de dün erken doğumları duydukça piskolojik olarak doğuma gidecem sandım.. aksam sürekli karnım mı inmiş diye kontrol ettim hatta donum ıslanmıs mı diye baktım:)
herkes e günaydın bu arada
onu bende yapmak istiyorum hurma sürmeyi sünnetmiş inşaallah yapabilirim
eflalim seninle 2 gün var aramızda. Seninki ilk bebek mi. Doğumu ne zamana düşünüyorsunuz.
Bu arada aranızda hamilelikte şeker çıkan var mı
eflalim seninle 2 gün var aramızda. seninki ilk bebek mi. doğumu ne zamana düşünüyorsunuz.
BU ARADA ARANIZDA HAMİLELİKTE ŞEKER ÇIKAN VAR MI
biz yapmıştık damağına hurma sürmüştük..
bende kızımda hurma sürmüştüm ağzına bunda da hem hurma hem zemzem suyu hemde nar suyu çocuk ne bu böle ben yerimde daha rahattım demese iyidir
Nar pek mantıklı gelmiyor bana ya tamam diğerlerini Peygamber Efendimiz(s.a.v) yapmış mutlaka bir hikmeti vardır ama nar suyunun gaza nasıl faydası olacak ben hala anlamadım:44:
biz yapmıştık damağına hurma sürmüştük..
mrb kızlarr
bu gece yatakta donerken anıden sancı gırdı ılk defa tamam dedım doguruyorum kıvrandırdı benı ama ksaklarımda degıl gobek delıgı ustunde yanlarımda.sancı kasıklarda oluyor değilmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?