2011 Nisan Anneleri

Canım hurma hakkında bilgi verdiğin için sağol medine hurması açık kahvrengi olan değilmi her yerde bulunur mu bende başlamak istiyorumda erken diye başlamadım daha,inşaalah aneni bekler seninki:) aslında pazartesine kalmasa daha iyi olr imkanı varsa çok mu uzak benim annemde sivasda 12 saatlik yol on gün öncesinde gelebilecek(

ay canım ben 2 aydır günde 2 tane hurma yiyorum son bi haftadırda günde 3 tane bakalım bende işe yarıyacak mı canım bebişin kilosu kaç senin doğumuna az kjalmış bakalım tutacak mı

günaydın arkadaşlar.
bende şeker çıktı hurma felan yiyemiyorum ama siz bolca yeyin. bebeğe çokca faydası varmış.. bide doğuma giderkende götürün. ben kızımda öyle yapmıştım. bebeğin ağzına doğunca sürmüştük . zemzem suyuda içirmiştik.

onu bende yapmak istiyorum hurma sürmeyi sünnetmiş inşaallah yapabilirim

dopdolu günaydınlaaaaaar herkese canım ya bende aynı daha 35 haftalığım ama ikide bir bakıyorum ,kendimi dinleyip duruyorum

eflalim seninle 2 gün var aramızda. Seninki ilk bebek mi. Doğumu ne zamana düşünüyorsunuz.
Bu arada aranızda hamilelikte şeker çıkan var mı

aysu arkadaşımız da çıktı cnm ve cok dikkat etti maşallah sabah erken kalkıp diyet kahvaltı yaptı düzenli yürüyüşe gitti ve şekerini kontrol altında tuttu hepimiz hayran kaldık kendisine sen nasılsın dikkat edebiliyor musun

eflalim seninle 2 gün var aramızda. seninki ilk bebek mi. doğumu ne zamana düşünüyorsunuz.
BU ARADA ARANIZDA HAMİLELİKTE ŞEKER ÇIKAN VAR MI

evet ilk bebek doğum tarihim sat a göre 26 nisan Allah nasip edersenormal doğumu çok istiyorum 4 gün sonra çatı muayenem var o zaman kesinleşir sanırım doğum şeklim, şeker hamdolsun çıkmadı bende ama diğer kızlar arasında vardı çıkan aysuydu sanırım bende korkuyordum baba tarafında şeker varda çıkar diye, senin sezaryenmi olacak?

bende kızımda hurma sürmüştüm ağzına bunda da hem hurma hem zemzem suyu hemde nar suyu çocuk ne bu böle ben yerimde daha rahattım demese iyidir

bende kızımda hurma sürmüştüm ağzına bunda da hem hurma hem zemzem suyu hemde nar suyu çocuk ne bu böle ben yerimde daha rahattım demese iyidir

Nar pek mantıklı gelmiyor bana ya tamam diğerlerini Peygamber Efendimiz(s.a.v) yapmış mutlaka bir hikmeti vardır ama nar suyunun gaza nasıl faydası olacak ben hala anlamadım:44:

Nar pek mantıklı gelmiyor bana ya tamam diğerlerini Peygamber Efendimiz(s.a.v) yapmış mutlaka bir hikmeti vardır ama nar suyunun gaza nasıl faydası olacak ben hala anlamadım:44:

aslında bende o na tam karar vermiş değilim ama deneyenler (yine bu siteden) çok iyi oldu demişler ama ne bileyim aslında midesine hemen asitli birşey banada saçma geliyor bakalım

mrb kızlarr
bu gece yatakta donerken anıden sancı gırdı ılk defa tamam dedım doguruyorum kıvrandırdı benı ama ksaklarımda degıl gobek delıgı ustunde yanlarımda.sancı kasıklarda oluyor değilmı?

Canım doğum sancısını bilemiyorum tabi :)ama göbek deliğind ve yanlarındaysa gaz sancısı olabilir bende hep öyle oluyor

benim şeker baya ilerledi. 6. aya kadar diyet yaptım ama sonra idare etmedi. 3 aydır insülin kullanıyorum. inşaallah bebeğime bişey olmaz. çok korkuyorum. hemen doğum olsun istiyorum ama doktorum kabul etmiyor bebeğin ciğerleri gelişmemiştir diye. son ay çok sabırsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…