2011 Nisan Anneleri

ben 38+0 oldum aman diyorum azcık daha kal kızım

zmanı geelınce de kalsınmı dıycez kı

Kızlar 2 gündür aşırı şişkinliğim var sabahtan beri daha zar zor 0,5 ml su içebildim su bile içsem şişiyorum sizlerde de böyle bir durum var mı ne önerirsiniz

yuru bıraz canım bırde sode da ıyı gelıyor

günaydın kızlarrr... uzun zamandır yazamıyordum... sonunda işten çıktım keyif yapıyorum.... veeee 4 nisanda sezeryan ile inşallah kızımı kucağıma alacağım... geri sayımlar başlayalı zaman geçmek bilmiyor desem yeridir...

sağol canım.en ıyısı normal ama

ikisinin de güzel ve zor yanları var canım, sorun olmasın da hangi yolla gelirlerse gelsinler bebişler anneler katlanır her şeye.. heheh sanki 8 kere anne oldum da annem öyle diyo yani katlanılıyomuş

ben 38+0 oldum aman diyorum azcık daha kal kızım

bebiş için iyi aslında mümkün mertebe kalması, eee nerden bulcak bi daha böyle tam pansiyon rahat bi yer

Kızlar 2 gündür aşırı şişkinliğim var sabahtan beri daha zar zor 0,5 ml su içebildim su bile içsem şişiyorum sizlerde de böyle bir durum var mı ne önerirsiniz

Bilmiyorum ki canım ben midemdeki boşluktan başka bişey yaşamıyorum, keşke azcık şişkinlik bende de olsa da ağzım bi boş dursa.. midem kara delik gibi, ne atsan kayboluyo
soda dene bence de, iyi gelebilir ya da ılık suya biraz limon sık iç..

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah..
Biz de tam o geçmek bilmeyen zamandan dert yanıyoduk zaten

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah..
Biz de tam o geçmek bilmeyen zamandan dert yanıyoduk zaten

sağol canım... gerçekten öyle böyle derken aslında doğuma geldik işte... ilk yazışmalara baksak ay pıt pıtları duyduk yok duymadık yok 2 li test falan dı filandı... ne yol katetmisiz... düşününce şu 10 gün mü geçmiyecek ama wallaa bu son 10 gün hiç geöçmeyecekmiş gibi geliyor... allah hepimizi hayırlısı ile kurtarsın inşallah

selam tatlı annişler, bu ara bayagı yoğunum, pek giremiyorum KK.ye. şimdi ilteyim, öğle arasına biraz geç çıkıyorum, gidip bebişime dönence alacağım... biraz erken ama neyse, sanırım 3. ay civarında kullanılıyormuş- blginiz var mı? benimki karyola olduğundan içinde dönence yok, markalarınki de 100 liranın üstünde, neyse ben bi piyasaya çıkıp bakayım, 1 saat sonra gene ugrarım, kendinize ve bbişlere iyi bakın

gözün aydın tatlım allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin kuzunu yüzdük yüzdük sonuca geldik hepimiz

selam canım.senınde az kalmıs.ne zaman dogum bellımı

cnm dün çıkmıştım yeni gördüm yazını.
az kaldı evet ama doğum zamanı net belli değil.pazartesi kontrolüm var o zamn net belli olucak.ama doktorum 1 nisanı geçirmicek şekerimden dolayı.zaten son gün 1 nisan.

Kızlar,emzirirken lazer epilasyon yaptırılabiliyor mu?-Daha önce yaptırmadığıma okadar pişmanım ki şimdi ne büyük rahatlık olacaktı.

cnm emzirirken lazer yapılıyo ama lazerden sonraki ilk sütünü sağıp atmak zorundasın bebeğe veremiyosun.

hayırlı doğumlar nasib etsin rabbim.inşallah sağlıkla alır meleğini kucağına.

cnm desene prensesin gelicek az kaldı. inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel kızını.

eflalim seninle 2 gün var aramızda. seninki ilk bebek mi. doğumu ne zamana düşünüyorsunuz.
BU ARADA ARANIZDA HAMİLELİKTE ŞEKER ÇIKAN VAR MI

bendede şeker çıktı cnm.

ayy cnm az kalmış doğumuna.inşallah sağlıkla kucağına alırsın kızını.

hepinize selam kizlarrrrbiz iyiyiz sükür kizimin hala gelmeye niyeti yok sanirim cünkü hicbir belirti göremiyorum yerini sevdi cikmak istemiyo mu neama yavastan gelmeye hazirlansaydi iyi olurdu:))

Selam kızlar
Bugün doğan bebeğimiz yok mu?
Alıştık her gün doğum haberi almaya

Ben de kızımın kıyafetlerini ütüledim minik minik
Ayy çekmecelerine yerleştirince gözüme çok az göründü, oysa hep birkısmı fazla olacak giydiremeden büyüyecek diye korkuyordum

Bu arada içim yanıyor, canım soğuk bir şeyler istiyor hep.

aysu87 canım senin bebek ne kadar oldu. bide şekerin kaç çıkıyor 2. saat tokluk. ben insülinle idare ediyorum ben 35+4 günlük oldum

cnm benim şekerim diyetle kontrol altında.
bana 1. saat ölçtürüyo doktorum oda 140 ı geçmiyo.açlıklarım hep iidi zaten 75-90 arası.
artık şeker için doğumdan 6 hafta sonra gidicem kontrole.kanda rutin testlerim yapılıcak.inşallah geçer şekerimiz.
ben bugün tam 39 oldum cnm.bebeğim pazartesi kontrole gittiğimde 3300dü.
senin bebeğin kilosu ne?
nerde yaşıyosun doktora nereye gidiyosun cnm?

ben mersin tarsusta yaşıyorum medical park hastanesine gidiyorum. benim 6. haftada çıktı. 1. saatte de 2. saattede istiyorlar. bazen insüline rağmen geçiyor. 1 aydır yürüyüş yapamıyorum. ben 36. haftada alınsın diyorum ama doktor kabul etmiyor. bebek 35 haftalıkken 2200 gr dı. 5 günde bir kontrole gidiyorum. cumartesi yine kntrl var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…