- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.041
ben 38+0 oldum aman diyorum azcık daha kal kızım
Kızlar 2 gündür aşırı şişkinliğim var sabahtan beri daha zar zor 0,5 ml su içebildim su bile içsem şişiyorum sizlerde de böyle bir durum var mı ne önerirsiniz
sağol canım.en ıyısı normal ama
ben 38+0 oldum aman diyorum azcık daha kal kızım
Kızlar 2 gündür aşırı şişkinliğim var sabahtan beri daha zar zor 0,5 ml su içebildim su bile içsem şişiyorum sizlerde de böyle bir durum var mı ne önerirsiniz
günaydın kızlarrr... uzun zamandır yazamıyordum... sonunda işten çıktım keyif yapıyorum.... veeee 4 nisanda sezeryan ile inşallah kızımı kucağıma alacağım... geri sayımlar başlayalı zaman geçmek bilmiyor desem yeridir...
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah..
Biz de tam o geçmek bilmeyen zamandan dert yanıyoduk zaten
Didem hanım sen buralara uğrar mıydın
günaydın kızlarrr... uzun zamandır yazamıyordum... sonunda işten çıktım keyif yapıyorum.... veeee 4 nisanda sezeryan ile inşallah kızımı kucağıma alacağım... geri sayımlar başlayalı zaman geçmek bilmiyor desem yeridir...
selam canım.senınde az kalmıs.ne zaman dogum bellımı
Kızlar,emzirirken lazer epilasyon yaptırılabiliyor mu?-Daha önce yaptırmadığıma okadar pişmanım ki şimdi ne büyük rahatlık olacaktı.
kızlar yarın pollyana arkadaşımız sezeryana alınıyormuş.nst de kasılmaları çok çıkmış.dr muayene etmek istemiş,çok bağırınca edememiş galiba,riske atamam yarın sezeryan olacaksın demiş
36+4 teymiş...çok hızlı çıktılar valla yaaa:18::18:
gunaydın kızalr dr dan geliyoruz biz bugun çatı muayeayenemizi olduk korkulacak hiç bişi yok gerçi benim dr um espri yapa yapa baktı güldürdüler hemşireyle beni birsürü sağolsunlar 3 cm açıklık varher an doğabilir dedi zaten biraz sancı çekmişsiniz bişkler olmus dedi
istesek bugun doğar ilaçla akşama elinizde olur dedi ama biraz daha beklesin dedi
eflalim seninle 2 gün var aramızda. seninki ilk bebek mi. doğumu ne zamana düşünüyorsunuz.
BU ARADA ARANIZDA HAMİLELİKTE ŞEKER ÇIKAN VAR MI
slm tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
uğradım bak anacım hiç biyere uğradığım yokki ev beni bi garip yaptı napıyon nasılsın
aysu87 canım senin bebek ne kadar oldu. bide şekerin kaç çıkıyor 2. saat tokluk. ben insülinle idare ediyorum ben 35+4 günlük oldum
beşiginizin kılflarını yıkadızmıı? dırek makıneyemı attınız yoksa elınıuzdemı yıkadınız.yardım lutfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?