2011 Nisan Anneleri

Ben de makinada elde yıkama programında sabun tozu ile yıkadım canım, ütüledim yerleştirdim, üzerini de örttüm toz olmasın diye..

kıyafetlerını battnıyelrınıı ole yapmıstım ama bunları nasıl yapayım dıye dıye bıraz fıkırsız kaldım.besıgını kılıflarını dogdugundamı yerlestıreyım pekı yıkayıp kaldırayımmı.ben hemen besıge serer ole bekletırım dıye dusunmustum.tozlanır demmekkı....

neden 5 günde kontrole gidiyosunki cnm?
bende 1 aydır gitmiyorumdur yürüyüşe.benim 28. haftada şeker yüklemesnde çıktı.beni cerrahpaşa araştırma hastanesine gönderdi doktorum diyabet polikliniğine.diyetimi uyguladımö her öğünden sonrada yürüyüşe çıktım.şimdide çıkamıyorum ama gene ii gidiyo şekerim çok şükür.

slm anneler ne zamandır uğramıyordum malum face grubu falan var bide ben halden hale giriyorum burcumun etkisle müsaitim zati psikolojik durum değişikliklerim... nasılsınız... yeni anne nickleri görüyorum...bi sorun yok umarım genel olarak 15 kişiyiz polyannada sezaryenle doğum yaptı bugün ama bilgi vermedi oda dahil...eska ve angel_eda arkadaşlarda vardı onlardanda haber yok dimi,* ah kalbim ilk sırada olanlardandı life_city ile oda bilgi vermedi... KEYKEY ARKADAŞIMIZDA YAZMADI SANIRIM BU DURUMLARDA BANA ÖZEL MSJ ATARSANIZ VAKİT AYIRIP SEVİNİRİM..

ya kızlar dehşet bir aşağı baskı hissi var bnde bazen nefesimi kesiyo normalmidr szce yaşayan varmı aranzda??

bedede aynı sekılde vradı magnezyumumu kullanmıodum.basladım gene ve rahattladı.kaslarınız dan dolayı oluodur
magnezyum kas hareketlerını rahatlatıo
doktorunuzu arayın bence....

kaç kilo aldın peki canım..yürüyüşe her öğünden sonra mı çıktın yani 3 keremi..çok değilmi 30 ar dk yürüsen 1.5 saat yapar:44:

Sen bilirsin canım, ben sabırsızlandım yerleştirmek için, görmek istedim yatağını oyuncaklı falan benim ev çok tozlanıyo camlar akşama kadar açık o yüzden kesin toz olur büyük bi örtü ile kapadım üstünü.. yıkayıp kaldırsan da yerleştirmesi 1. dk.lık iş, fark etmez..

bedede aynı sekılde vradı magnezyumumu kullanmıodum.basladım gene ve rahattladı.kaslarınız dan dolayı oluodur
magnezyum kas hareketlerını rahatlatıo
doktorunuzu arayın bence....

magnezyum midemi yakıyor bıraktım ben yaa..bir sürüde kaldı..artık adet günlerimde içerim kasılmalrı azaltsın diye

bende dayanamayıp sererım,senınkı gıbı ustunu kapatırım ozaman carsafla..tesekkur ederımmm canım...

magnezyum midemi yakıyor bıraktım ben yaa..bir sürüde kaldı..artık adet günlerimde içerim kasılmalrı azaltsın diye

ozaman magnezyum ıceren gıdaları bol tuketın.portakal fındık cevız nohut badem...ayrıca ne guzel 98 aydır adet olmuoduk gene baslıcak her ay stres agrııı aklıma geldı bak sımdı...:)

kaç kilo aldın peki canım..yürüyüşe her öğünden sonra mı çıktın yani 3 keremi..çok değilmi 30 ar dk yürüsen 1.5 saat yapar:44:

3 kere çıkıyodum çünkü yürüyüş şekerimin düşmesine neden oluyodu cnm yoksa yüksek çıkabiliyodu.20-30 dk kadar yürüyodum.şuan için 11 kilo oldu.

ağırlaştığımız için normal heralde yada magnezyum eksikliğinden neyse herşey doktora sormak istemyorum o kadar çok arıyorumki kadını gına getrdim :) aman banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…