- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.061
beşiginizin kılflarını yıkadızmıı? dırek makıneyemı attınız yoksa elınıuzdemı yıkadınız.yardım lutfen...
Beşik kılıfı derken uyku seti nevresim takımı falan mı kastediyosun canım ?
cnm bn hrşeyini makinede hassasl programnda yıkadım sabun tozuyla
evet besıkle gelen takım varya..
Ben de makinada elde yıkama programında sabun tozu ile yıkadım canım, ütüledim yerleştirdim, üzerini de örttüm toz olmasın diye..
ya kızlar dehşet bir aşağı baskı hissi var bnde bazen nefesimi kesiyo normalmidr szce yaşayan varmı aranzda??
ben mersin tarsusta yaşıyorum medical park hastanesine gidiyorum. benim 6. haftada çıktı. 1. saatte de 2. saattede istiyorlar. bazen insüline rağmen geçiyor. 1 aydır yürüyüş yapamıyorum. ben 36. haftada alınsın diyorum ama doktor kabul etmiyor. bebek 35 haftalıkken 2200 gr dı. 5 günde bir kontrole gidiyorum. cumartesi yine kntrl var.
ya kızlar dehşet bir aşağı baskı hissi var bnde bazen nefesimi kesiyo normalmidr szce yaşayan varmı aranzda??
neden 5 günde kontrole gidiyosunki cnm?
bende 1 aydır gitmiyorumdur yürüyüşe.benim 28. haftada şeker yüklemesnde çıktı.beni cerrahpaşa araştırma hastanesine gönderdi doktorum diyabet polikliniğine.diyetimi uyguladımö her öğünden sonrada yürüyüşe çıktım.şimdide çıkamıyorum ama gene ii gidiyo şekerim çok şükür.
kıyafetlerını battnıyelrınıı ole yapmıstım ama bunları nasıl yapayım dıye dıye bıraz fıkırsız kaldım.besıgını kılıflarını dogdugundamı yerlestıreyım pekı yıkayıp kaldırayımmı.ben hemen besıge serer ole bekletırım dıye dusunmustum.tozlanır demmekkı....
bedede aynı sekılde vradı magnezyumumu kullanmıodum.basladım gene ve rahattladı.kaslarınız dan dolayı oluodur
magnezyum kas hareketlerını rahatlatıo
doktorunuzu arayın bence....
Sen bilirsin canım, ben sabırsızlandım yerleştirmek için, görmek istedim yatağını oyuncaklı falanbenim ev çok tozlanıyo camlar akşama kadar açık o yüzden kesin toz olur büyük bi örtü ile kapadım üstünü.. yıkayıp kaldırsan da yerleştirmesi 1. dk.lık iş, fark etmez..
magnezyum midemi yakıyor bıraktım ben yaa..bir sürüde kaldı..artık adet günlerimde içerim kasılmalrı azaltsın diye
kaç kilo aldın peki canım..yürüyüşe her öğünden sonra mı çıktın yani 3 keremi..çok değilmi 30 ar dk yürüsen 1.5 saat yapar:44:
ozaman magnezyum ıceren gıdaları bol tuketın.portakal fındık cevız nohut badem...ayrıca ne guzel 98 aydır adet olmuoduk gene baslıcak her ay stres agrııı aklıma geldı bak sımdı...:)
ağırlaştığımız için normal heralde yada magnezyum eksikliğinden neyse herşey doktora sormak istemyorum o kadar çok arıyorumki kadını gına getrdim :) aman banane
o alısıktır,tek sen aramıyosundur kııı,,işi buuu yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?