- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.081
oğluşuma dönencesini alıp döndüm kızlar, peluş mu plastik oyuncaklı mı derken, müzikli, ışıklı hoş birşey aldım, hayırlısıyla Allah kullanmayı nasip etsin inşallah...
gerçekten de adet olmamak çok güzeldi- ama hayırlısı, lohusa döneminde verilen kilonun bir kısmı adet ve ödemlerin atılması sayesinde oluyo, bi de rahim küçülüyor falan... iyi yani
oğluşuma dönencesini alıp döndüm kızlar, peluş mu plastik oyuncaklı mı derken, müzikli, ışıklı hoş birşey aldım, hayırlısıyla Allah kullanmayı nasip etsin inşallah...
gerçekten de adet olmamak çok güzeldi- ama hayırlısı, lohusa döneminde verilen kilonun bir kısmı adet ve ödemlerin atılması sayesinde oluyo, bi de rahim küçülüyor falan... iyi yani
evet lohusalık ta ödemin atılması için iyi oluyor.ben lohusalıktan sonra 7 . aya kadar görmedim adet
ooo iyiymiş, korunmanıza da gerek kalmamıştır diyecegim ama garantisi yok diye insan yine mecbur hisseder herhalde korunmaya
emzirirken doğum kontrol hapı kullanımı güvenli mi?
ya kızlar dehşet bir aşağı baskı hissi var bnde bazen nefesimi kesiyo normalmidr szce yaşayan varmı aranzda??
ben güvenemem asla..korunmuştuk biz.:18::18:
Bende kullanmayı düşünüyorum emzirenler için var diyebiliyorum doktoruma sorucam unutmazsam çünkü eşime güvenmiyorum niyeti bozmuş peşine hemen yapacakmışız
Bende kullanmayı düşünüyorum emzirenler için var diyebiliyorum doktoruma sorucam unutmazsam çünkü eşime güvenmiyorum niyeti bozmuş peşine hemen yapacakmışız
valla bizde son iki aydır falan tık yok, korkuyo benimki bebişe birşey olur diye ama niyeti fena bozuk ( gerçi benim de öyle ) lohusalığı zor bekliycez herhalde
valla bizde son iki aydır falan tık yok, korkuyo benimki bebişe birşey olur diye ama niyeti fena bozuk ( gerçi benim de öyle ) lohusalığı zor bekliycez herhalde
spiral 5 yıl korurumuş ama hepsinin %5 hata payı var ne yazkkıi..bende taktırcam ama korkuyorum elle takılıyor içeriye :18::18::18:
bendeee bebek yapcaksınız sandım hemen arkasındannnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?