2011 Nisan Anneleri

oğluşuma dönencesini alıp döndüm kızlar, peluş mu plastik oyuncaklı mı derken, müzikli, ışıklı hoş birşey aldım, hayırlısıyla Allah kullanmayı nasip etsin inşallah...
gerçekten de adet olmamak çok güzeldi- ama hayırlısı, lohusa döneminde verilen kilonun bir kısmı adet ve ödemlerin atılması sayesinde oluyo, bi de rahim küçülüyor falan... iyi yani

amin canım ,hayırlısıyla gule gule kullansın...adet olmamamkda kotu bısey ama bole bı rahattık yanıııı:)

evet lohusalık ta ödemin atılması için iyi oluyor.ben lohusalıktan sonra 7 . aya kadar görmedim adet

meraba kızlar bebekler geliyo yavaş yavaş herhalde nisana kalmayacaklar:) kızlar bişey soracam ben daha çatı muayenesi olmadım. ama geçen gittiğimde vajinal muayene etmişti rahimde yumuşama var demişti ozaman çok cnm yandı bu çatı muayenesi nasıl bişey oluyo acıyomu olan varsa bilgilendirebilirmi beni

güle güle kullanın cnm dönencenizi.

emzirirken doğum kontrol hapı kullanımı güvenli mi?

Bende kullanmayı düşünüyorum emzirenler için var diyebiliyorum doktoruma sorucam unutmazsam çünkü eşime güvenmiyorum niyeti bozmuş peşine hemen yapacakmışız

Bende kullanmayı düşünüyorum emzirenler için var diyebiliyorum doktoruma sorucam unutmazsam çünkü eşime güvenmiyorum niyeti bozmuş peşine hemen yapacakmışız

valla bizde son iki aydır falan tık yok, korkuyo benimki bebişe birşey olur diye ama niyeti fena bozuk ( gerçi benim de öyle ) lohusalığı zor bekliycez herhalde

erkekler acısından nekadar kolay dimiiherseyı bız cekıoruz 9 ay halbukıı..dısardan rahat gıbımı gorunuyoruz acabaaaa kızlarrrr??

valla bizde son iki aydır falan tık yok, korkuyo benimki bebişe birşey olur diye ama niyeti fena bozuk ( gerçi benim de öyle ) lohusalığı zor bekliycez herhalde

ilişkiye girmek için 40 günün bitmesine gerek yok kızlar kanamnız ne zaman biterse o zaman girebilirsiniz..bilmeyenlere söyleyeyimde boşuna beklemeyin madem

spiral 5 yıl korurumuş ama hepsinin %5 hata payı var ne yazkkıi..bende taktırcam ama korkuyorum elle takılıyor içeriye :18::18::18:

Tüm anne adaylarına ve annelere selamlar:)Ben de inşallah 12 nisan da kızıma kavuşucam..Heyecanınızı ve endişelerinizi paylaşıyorum arkadaşlar.Herkese kolay,sağlıklı doğumlar diliyorum:)

Canım bizdede tık yok artık eşimde artık rahat değil birde ben daha öncedende kendimi çok kasıyordum hamilelikte arttı bu durum eşimde o yüzden uzaklaştı biraz haklı adam çok istiyoruz ama o ya bişey olursa deyince ben geri çekiliyorum Allah korusun bişey osa dırdırı bitmez şimdi baktım hapa anne sütünü azaltıyormuş östrojen içerdiği için aylık iğnede öyle ama üç aylık iğnede sadece progesteron olduğu için sütü etkilemiyormuş sağlık ocağındaki ebem soruyum en iyisi ya eşim orayada benle geliyor rahat konuşamıyorumki doktoruma ilşkiyi bile soramadım bu yüzden yanımda olunca utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…