- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.101
Canım bizdede tık yok artık eşimde artık rahat değil birde ben daha öncedende kendimi çok kasıyordum hamilelikte arttı bu durum eşimde o yüzden uzaklaştı biraz haklı adam çok istiyoruz ama o ya bişey olursa deyince ben geri çekiliyorum Allah korusun bişey osa dırdırı bitmezşimdi baktım hapa anne sütünü azaltıyormuş östrojen içerdiği için aylık iğnede öyle ama üç aylık iğnede sadece progesteron olduğu için sütü etkilemiyormuş sağlık ocağındaki ebem soruyum en iyisi ya eşim orayada benle geliyor rahat konuşamıyorumki doktoruma ilşkiyi bile soramadım bu yüzden yanımda olunca utanıyorum
erkekler acısından nekadar kolay dimiiherseyı bız cekıoruz 9 ay halbukıı..dısardan rahat gıbımı gorunuyoruz acabaaaa kızlarrrr??
ilişkiye girmek için 40 günün bitmesine gerek yok kızlar kanamnız ne zaman biterse o zaman girebilirsiniz..bilmeyenlere söyleyeyimde boşuna beklemeyin madem
benım tanıdıklarım gayet memnunlar ama bazısı cok rahat oldu nasıl takıldı anlamadım dıyo bazısı cok acıdı dıyooo,sahsennn anlamadım gıttııı...
Canım erken bitsede kırk günü beklemek daha uygun çünkü dinende diyelim 30 günde kesildi kanaman biti sandı ama birkaç gün sonra yine oldu o arada lohusa sayılıyorsun haliyle o dönemde lohusaların yapması haram olan bişeyi yapmış oluyorsun daha bu sabah okudumda özellikle ilk hamileikte emin olamıyormuşsun ama senin ikinci bilirsin kaç gün olduğunu:)) birde rahim tam altı haftada toparlanıyor buda bilimsel yönü ben rahat edemem yani:))
Canım erken bitsede kırk günü beklemek daha uygun çünkü dinende diyelim 30 günde kesildi kanaman biti sandı ama birkaç gün sonra yine oldu o arada lohusa sayılıyorsun haliyle o dönemde lohusaların yapması haram olan bişeyi yapmış oluyorsun daha bu sabah okudumda özellikle ilk hamileikte emin olamıyormuşsun ama senin ikinci bilirsin kaç gün olduğunu:)) birde rahim tam altı haftada toparlanıyor buda bilimsel yönü ben rahat edemem yani:))
eflalim'in kocasıymış o hemen peşinden bebek yapcak olanaslında fena olmaz ama doktorlar 2 yıl ara olması gerek diyorlar
canım ben bizzat bunun için diyanete mail attım gelen cevapta kanamanız bittiğinde olabilir 40 günü beklemnize gerek yok demişlerdi..gerçi biz yine bekledik çünkü 40 ım çıkana kadar memlkete gitmiştim
Canım bende sana katılıyorum. Dinen ve sağlık açısından 40 gün beklenilmesi gerekiyor diye biliyorum.
evet ya beni sinir ediyor hayır nazımı kaprisimi çekti sanki bebek doğsun ben o zaman görücem onun bu isteğini:))) zaten diyorum bunu hakettin çok faydan olduda birde ikinciyi istiyorsun
Canım yanlış anlama yani kırk gün önce bitipde sonra yine kanaman olabiliyormuş o yüzden emin olamazsın ondan diyorum öyel olan varmış yani o zamanda o arada temiz olduğunu sandığımız anda lohusaolmuş oluyorsun hani adeti düşün yedi gün süyordurda bazen beş gün sürer kesildim sanırsın abdest alırsrın vs sonra hoop ertesi gün yine olmuşsun o zamanda normalde 7 günse onu beklemek gerekiyormuş ben o hataya düştüm bir kere ilişkiye gidik ertesi gün leke geldi çok kötü oldum bile bile yapmış gibi.
evet ya beni sinir ediyor hayır nazımı kaprisimi çekti sanki bebek doğsun ben o zaman görücem onun bu isteğini:))) zaten diyorum bunu hakettin çok faydan olduda birde ikinciyi istiyorsun
kızlar bende tecrübeli annelere sorayım ben normal doğum düşünüyorum e doğumdan önce bir süre ık yok doğumdan sonra yine 40 gün öle ee ilk ilişki zor oluyo mu yani dikişler falan olursa bide araya zaman giriyo
yok canım neden yanlış anlayayım bende yapmam zaten acelesi ne bana göre hava hoş valla biraz daha kendine gelir rahim..
geçen gün sahile inelim ben yürüyüş yaparım sende kızı parkta oynatırsın dedim
mızmızlandı canım istemiyor çobanlık yapmak istemiyorum dedi
birde 3 çocuk istiyor
öyle bir kızdım ki.
heee dedim çocukları ben doğurayım ben ilgileneyim sen bir parka götürüp sallamaya çobanlık yapmak istemiyorum de
çocuk bütün gün evde çatlıyor ben artık çıkaramıyorum ne arabasıyla ne yürüyerek..ama bu halimle bile hergün keşke çıkarabilsem diyorum beyfendi keyfinden yerinden oynamakk istemiyor..sen çok beklersin 3. yü yapmıyorum çocuk falan..
kölemiyim ben madem bakmıcan neyine 3 çocuk istiyorsun dedim..
yaa şaka yaptım sende hemen inandın diyor ban..salaktım ya bende yedim
cnm benim acıdı ne yalan söyleyeyim ama dikiş yeri değil içi acıdı çok fena
oda emzirmeden kaynaklanıyormuş rahimde kuruluk yaparmış..bi şekilde çaresini buluyorsun jel mel..sonra alıştı tabi bişey kalmadı acı macı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?