2011 Nisan Anneleri

en iyisi prezarvatif

erkekler acısından nekadar kolay dimiiherseyı bız cekıoruz 9 ay halbukıı..dısardan rahat gıbımı gorunuyoruz acabaaaa kızlarrrr??

evet ya beni sinir ediyor hayır nazımı kaprisimi çekti sanki bebek doğsun ben o zaman görücem onun bu isteğini:))) zaten diyorum bunu hakettin çok faydan olduda birde ikinciyi istiyorsun

ilişkiye girmek için 40 günün bitmesine gerek yok kızlar kanamnız ne zaman biterse o zaman girebilirsiniz..bilmeyenlere söyleyeyimde boşuna beklemeyin madem

Canım erken bitsede kırk günü beklemek daha uygun çünkü dinende diyelim 30 günde kesildi kanaman biti sandı ama birkaç gün sonra yine oldu o arada lohusa sayılıyorsun haliyle o dönemde lohusaların yapması haram olan bişeyi yapmış oluyorsun daha bu sabah okudumda özellikle ilk hamileikte emin olamıyormuşsun ama senin ikinci bilirsin kaç gün olduğunu:)) birde rahim tam altı haftada toparlanıyor buda bilimsel yönü ben rahat edemem yani:))

benım tanıdıklarım gayet memnunlar ama bazısı cok rahat oldu nasıl takıldı anlamadım dıyo bazısı cok acıdı dıyooo,sahsennn anlamadım gıttııı...

ay ben taktırmam ondan adetliyken takılıyor ıyy bence acır çünkü o dönemde hassas oluyor rahim hemde çok duydum spirali içeri kaçan ameliyatla alınmak zorunda olan enfeksiyon yapan vs... yani derdimiz çok bizim:))

canım ben bizzat bunun için diyanete mail attım gelen cevapta kanamanız bittiğinde olabilir 40 günü beklemnize gerek yok demişlerdi..gerçi biz yine bekledik çünkü 40 ım çıkana kadar memlkete gitmiştim

Canım bende sana katılıyorum. Dinen ve sağlık açısından 40 gün beklenilmesi gerekiyor diye biliyorum.

eflalim'in kocasıymış o hemen peşinden bebek yapcak olan aslında fena olmaz ama doktorlar 2 yıl ara olması gerek diyorlar

ay yok ya sağlıkla doğsunda yavrum iki yaşına gelince inşallah Allah nasip ederse düşünüyorum hemde eşime bağlı bakalım nasıl bir baba olacak bizi neler bekliyor:))

canım ben bizzat bunun için diyanete mail attım gelen cevapta kanamanız bittiğinde olabilir 40 günü beklemnize gerek yok demişlerdi..gerçi biz yine bekledik çünkü 40 ım çıkana kadar memlkete gitmiştim

Canım yanlış anlama yani kırk gün önce bitipde sonra yine kanaman olabiliyormuş o yüzden emin olamazsın ondan diyorum öyel olan varmış yani o zamanda o arada temiz olduğunu sandığımız anda lohusaolmuş oluyorsun hani adeti düşün yedi gün süyordurda bazen beş gün sürer kesildim sanırsın abdest alırsrın vs sonra hoop ertesi gün yine olmuşsun o zamanda normalde 7 günse onu beklemek gerekiyormuş ben o hataya düştüm bir kere ilişkiye gidik ertesi gün leke geldi çok kötü oldum bile bile yapmış gibi.

Canım bende sana katılıyorum. Dinen ve sağlık açısından 40 gün beklenilmesi gerekiyor diye biliyorum.

bekleriz ayol nolcak, onca bekledik, bu arada rahmin 6 haftada toparlandığını bende okumuştum yani 42 gün... dolayısıyla az daha sıkarız dişimizi
benim yavaş yavaş çıkmam lazım, toparlancam, servise yetişçem falan, kendinize iyi bakın

yok canım neden yanlış anlayayım bende yapmam zaten acelesi ne bana göre hava hoş valla biraz daha kendine gelir rahim..

kızlar bende tecrübeli annelere sorayım ben normal doğum düşünüyorum e doğumdan önce bir süre ık yok doğumdan sonra yine 40 gün öle ee ilk ilişki zor oluyo mu yani dikişler falan olursa bide araya zaman giriyo

kızlar bende tecrübeli annelere sorayım ben normal doğum düşünüyorum e doğumdan önce bir süre ık yok doğumdan sonra yine 40 gün öle ee ilk ilişki zor oluyo mu yani dikişler falan olursa bide araya zaman giriyo

evet ya beni sinir ediyor hayır nazımı kaprisimi çekti sanki bebek doğsun ben o zaman görücem onun bu isteğini:))) zaten diyorum bunu hakettin çok faydan olduda birde ikinciyi istiyorsun

geçen gün sahile inelim ben yürüyüş yaparım sende kızı parkta oynatırsın dedim
mızmızlandı canım istemiyor çobanlık yapmak istemiyorum dedi
birde 3 çocuk istiyor
öyle bir kızdım ki.
heee dedim çocukları ben doğurayım ben ilgileneyim sen bir parka götürüp sallamaya çobanlık yapmak istemiyorum de
çocuk bütün gün evde çatlıyor ben artık çıkaramıyorum ne arabasıyla ne yürüyerek..ama bu halimle bile hergün keşke çıkarabilsem diyorum beyfendi keyfinden yerinden oynamakk istemiyor..sen çok beklersin 3. yü yapmıyorum çocuk falan..
kölemiyim ben madem bakmıcan neyine 3 çocuk istiyorsun dedim..
yaa şaka yaptım sende hemen inandın diyor ban..salaktım ya bende yedim

cnm benim acıdı ne yalan söyleyeyim ama dikiş yeri değil içi acıdı çok fena
oda emzirmeden kaynaklanıyormuş rahimde kuruluk yaparmış..bi şekilde çaresini buluyorsun jel mel..sonra alıştı tabi bişey kalmadı acı macı...

yok canım neden yanlış anlayayım bende yapmam zaten acelesi ne bana göre hava hoş valla biraz daha kendine gelir rahim..

Ay ne bileyim polemiklere girmeyelim şekerim bencede yani zaten yorgun olucaz evde misafir onu mu düşünücem adam yansın derdine

ya kesin şakadır eminim hepsi aynı ya biz büyütücez onlar babayzı diye kasım kasım dolaşacaklar ortada

ay benim ki garanti acır normaldede acıyor krem kullanırım riske atmıyım ben

Benim çıkmam lazım eşim gelir şimdi hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…