2011 Nisan Anneleri

aslında bende o na tam karar vermiş değilim ama deneyenler (yine bu siteden) çok iyi oldu demişler ama ne bileyim aslında midesine hemen asitli birşey banada saçma geliyor bakalım

kızlar narı kkda başka bir topikte yazmışlar birisi doktoruna sormuş gazı yok ediyim derken çocuğu kalıcı reflü yaparsınız demiş araştırın yinede

kızlar yenı duydum tecrubelı bıı anneden,kuru ıncır ve havucu kaynatıp ıcersek bol bol sut yapıyomus..ben denıcem,dogumdan sonra tabıı :)) aklınızda bulunsun....

arkadaslar son ayda su azalması olan varmıı bunun ıcın antıbıyotık verdı dr um yardım edın lutfen ıcsemmı ıcmesemmı antıbıyotık

bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı

slm kıslar bugün kontrolümüz vardı, nstye girdim dr biraz korkuttu benl sancın görünüyo anlamadınmı dedi bilmiyorum ara ara fsrklı ağrılar oluyo ama ayırt edemiyorum dedim eve git dinlen daha erken bebek en az 2 hafta daha içerde kalmalı dedi,ani bi sancıda gel dedi korktum valla, bide anlamadığğm bikey var nstde çıkan sancılar ne zamana ait cahilce olabilir ama anlamadım nst çekilirken ml sancı olmuş yoksa daha önceki mi

Evet canım dediğn gibi karışm mentollü tüm vücudum kabar kabar o kadar geçmi ortadan kalkıyo .çok üzüldm kaşıntı ağrıdan beter
cnm benim ya :26: çok geçmiş olsun sebebi ne doğum yaklaştığı içinmi ki.. alaıhm kolaylık versin of :26:

sağol tatlım sebebi bilinmemekle birlikte hamileiğn son dönemlerlnde olabilyomş çook kötü ama

bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı

Bende sağlık ocağında baktırdım 149 çıktı,doktorda da aynı şekilde çıktı ve bende kansızlık yok canım..Doktorum gayet iyi dedi..

Bende de sancı çıktı geçen c.tesi kontrolünde.."sancı hissettin mi" diye sordu ama hissetmiyordum.. Takip etmemi, periyodik sancı, çamaşırda kahverengi leke, kanama gibi bir durum olursa aramamı tembihledi.. Şimdi kulağım kendimde, bazen 20-30 dk. veya 1 saat arayla falan kasılma hissediyorum günde birkaç kez oluyo ama sürekli değil. Nstdeki sancı hariç her şey normaldi zaten kontrolde.. Sanırım sorun olmayacak..Sen de kendine dikkat et, takip et.. Bir şey farkedersen ararsın doktorunu, yoksa paniğe gerek yok.

kızlar yazmıştım ama arada kaynadı herhalde kimse bişey yazmadı tekrar sorayım.
ben daha çatı muayenesi olmadım. ama geçen gittiğimde vajinal muayene etmişti rahimde yumuşama var demişti ozaman çok cnm yandı bu çatı muayenesi nasıl bişey oluyo acıyomu olan varsa bilgilendirebilirmi beni

bende korkuyorum ondan acımıyo dıyolar ama kişiden kişiye değişiyo sanırım.birde kasmamak lazımmıs kendını,ozaman acıyomus bende serbest hıc duramam kesın acıyacak 2 hafta sonra gel dedı bana.

Sağol canım haklısın milletin kocası yasaklıyo benimde annem yasakladı kkyı erken doğumlar sancılar açılmar öyle .çok takip ediyosnki paranoyak olmuşsn diyor zaman ilerledkçe huzursuzluk artıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…