- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.121
aslında bende o na tam karar vermiş değilim ama deneyenler (yine bu siteden) çok iyi oldu demişler ama ne bileyim aslında midesine hemen asitli birşey banada saçma geliyor bakalım
kızlar narı kkda başka bir topikte yazmışlar birisi doktoruna sormuş gazı yok ediyim derken çocuğu kalıcı reflü yaparsınız demiş araştırın yinede
arkadaslar son ayda su azalması olan varmıı bunun ıcın antıbıyotık verdı dr um yardım edın lutfen ıcsemmı ıcmesemmı antıbıyotık
bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı
bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı
Evet canım dediğn gibi karışm mentollü tüm vücudum kabar kabar o kadar geçmi ortadan kalkıyo .çok üzüldm kaşıntı ağrıdan betercanım aynısı bende de oldu ve ben 5 aylıkken oldu gectı 2 ay gıbı bır sure ıyıydım 1 haftadır gene basladı bana da doktor bı karısım verdı mentollu felan
bıraz rahatlıyorum surunce ama ozellıkle kollarım ve bacaklarım yara ıcında kaldı ve yaralar ız bırakıyo mumkun oldugunca kasımamaya calıs canım gercı bende gece uykumun arasında kasıyorum ve boyle bı kasım-ntı daha once hıc yasamadım duracak gıbı degıl dogumla beraber yavas yavas azalırmıs ama tamamen ortadan kalkmaz dedı doktor zamanla olacakmıs
cnm benim ya :26: çok geçmiş olsun sebebi ne doğum yaklaştığı içinmi ki.. alaıhm kolaylık versin of :26:
slm kıslar bugün kontrolümüz vardı, nstye girdim dr biraz korkuttu benl sancın görünüyo anlamadınmı dedi bilmiyorum ara ara fsrklı ağrılar oluyo ama ayırt edemiyorum dedim eve git dinlen daha erken bebek en az 2 hafta daha içerde kalmalı dedi,ani bi sancıda gel dedi korktum valla, bide anlamadığğm bikey var nstde çıkan sancılar ne zamana ait cahilce olabilir ama anlamadım nst çekilirken ml sancı olmuş yoksa daha önceki mi
canım benim dikkat et kendine evet bence de daha erken peki hiç mi hissetmedin sancın olduğunu offf bende anlamam sanırım normal miolacak peki doktorun ne dedi?
slm kıslar bugün kontrolümüz vardı, nstye girdim dr biraz korkuttu benl sancın görünüyo anlamadınmı dedi bilmiyorum ara ara fsrklı ağrılar oluyo ama ayırt edemiyorum dedim eve git dinlen daha erken bebek en az 2 hafta daha içerde kalmalı dedi,ani bi sancıda gel dedi korktum valla, bide anlamadığğm bikey var nstde çıkan sancılar ne zamana ait cahilce olabilir ama anlamadım nst çekilirken ml sancı olmuş yoksa daha önceki mi
canım benim dikkat et kendine evet bence de daha erken peki hiç mi hissetmedin sancın olduğunu offf bende anlamam sanırım normal miolacak peki doktorun ne dedi?
nst de önceki sancılar çıkmıyor.çıkan oanki sancılar oluyorama her sancıyı hissetmeyebiliyorsun.
Bende de sancı çıktı geçen c.tesi kontrolünde.."sancı hissettin mi" diye sordu ama hissetmiyordum.. Takip etmemi, periyodik sancı, çamaşırda kahverengi leke, kanama gibi bir durum olursa aramamı tembihledi.. Şimdi kulağım kendimde, bazen 20-30 dk. veya 1 saat arayla falan kasılma hissediyorum günde birkaç kez oluyo ama sürekli değil. Nstdeki sancı hariç her şey normaldi zaten kontrolde.. Sanırım sorun olmayacak..Sen de kendine dikkat et, takip et.. Bir şey farkedersen ararsın doktorunu, yoksa paniğe gerek yok.slm kıslar bugün kontrolümüz vardı, nstye girdim dr biraz korkuttu benl sancın görünüyo anlamadınmı dedi bilmiyorum ara ara fsrklı ağrılar oluyo ama ayırt edemiyorum dedim eve git dinlen daha erken bebek en az 2 hafta daha içerde kalmalı dedi,ani bi sancıda gel dedi korktum valla, bide anlamadığğm bikey var nstde çıkan sancılar ne zamana ait cahilce olabilir ama anlamadım nst çekilirken ml sancı olmuş yoksa daha önceki mi
Hayır canım hiç hissetmedm işin kötüsü hastaneden geldğmden beri sanki sancılanıyorum ama böyle bacaklarımın arası malum bölge falan ya yoruldum ve gerçekten ağryo yada psikolojikslm kıslar bugün kontrolümüz vardı, nstye girdim dr biraz korkuttu benl sancın görünüyo anlamadınmı dedi bilmiyorum ara ara fsrklı ağrılar oluyo ama ayırt edemiyorum dedim eve git dinlen daha erken bebek en az 2 hafta daha içerde kalmalı dedi,ani bi sancıda gel dedi korktum valla, bide anlamadığğm bikey var nstde çıkan sancılar ne zamana ait cahilce olabilir ama anlamadım nst çekilirken ml sancı olmuş yoksa daha önceki mi
Anladım canım peki 3 tane sancı tehlikeli olablrmi erken doğm tehlkesi endişelenmelmyimnst de önceki sancılar çıkmıyor.çıkan oanki sancılar oluyorama her sancıyı hissetmeyebiliyorsun.
yarın nts ye giricem tek başıma gideicem hastaneye sancın var derse napıcam ben ya korkudan bayılırım herhalde .....
yanlz gitme canım korkulacak bişey yok ama biri olunca kendine daha çok güvenin oluyo
kızlar yazmıştım ama arada kaynadı herhalde kimse bişey yazmadı tekrar sorayım.
ben daha çatı muayenesi olmadım. ama geçen gittiğimde vajinal muayene etmişti rahimde yumuşama var demişti ozaman çok cnm yandı bu çatı muayenesi nasıl bişey oluyo acıyomu olan varsa bilgilendirebilirmi beni
Sağol canım haklısın milletin kocası yasaklıyo benimde annem yasakladı kkyı erken doğumlar sancılar açılmar öyle .çok takip ediyosnki paranoyak olmuşsn diyor zaman ilerledkçe huzursuzluk artıyo işteBende de sancı çıktı geçen c.tesi kontrolünde.."sancı hissettin mi" diye sordu ama hissetmiyordum.. Takip etmemi, periyodik sancı, çamaşırda kahverengi leke, kanama gibi bir durum olursa aramamı tembihledi.. Şimdi kulağım kendimde, bazen 20-30 dk. veya 1 saat arayla falan kasılma hissediyorum günde birkaç kez oluyo ama sürekli değil. Nstdeki sancı hariç her şey normaldi zaten kontrolde.. Sanırım sorun olmayacak..Sen de kendine dikkat et, takip et.. Bir şey farkedersen ararsın doktorunu, yoksa paniğe gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?